Top 10 WordPress profanitetsfiltre og spam-blokerende plugins

Spam og bandeord er et stort problem for alle med et WordPress-sted. Uanset om dit er et simpelt websted med et par sider eller en flerbrugerplatform, der er vært for masser af brugergenereret indhold, skal du være på vagt over for bande og spammere af to hovedårsager:


 1. Blødhed vil skræmme udsigterne væk og give dig en tyndere banksaldo.
 2. Spammere vil øjeblikkeligt skade dine SEO-placeringer i Google og andre søgemaskiner

Afhængig af den type websted (eller det samfund), du kører, kan uredelighed muligvis være et problem. Men overdreven brug af kurver og sprog for voksne vil mindske dit online salg og dit potentiale til at tiltrække levedygtige partnere. Det er rigtigt; virksomheder vil tænke to gange på at samarbejde med dig, hvis dit websted er for grusomt.

Spam på den anden side vil skade din troværdighed med søgemaskiner såvel som menneskelige webbesøgere. Troværdighed er din online valuta – tab den, og du mister forretning. Denne vejledning afslører fem bandeordningsfiltre og fem spam-plugins, der hjælper dig med at forbedre din placering i Google og give en bedre brugeroplevelse med dit WordPress-sted.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Top fem profanity filter plugins til WordPress

Nedenfor er mine fem top WordPress profanity filtre og spam blokerende plugins. Jeg siger ikke, at du skal eller skal bruge alle plugins, men de er alle bestemt ved at tjekke ud, fordi de virkelig er helt i top.

WebPurify-profanitetsfilter

webpurify-filter-wordpress-plugin

WebPurify er sandsynligvis et af de bedste blaningsfilter derude. For det første behøver du ikke at oprette en liste med vanvittige ord / sætninger for at filtrere ud, da plugin leveres med en omfattende liste ikke kun på engelsk, men også på flere andre sprog, herunder spansk, fransk, arabisk, italiensk, portugisisk og endda kinesisk.

Hver gang en bruger poster blankt indhold, så lad os sige via kommentarsektionen, at plugin bruger WebPurify Profanity Filter API til at erstatte de profane ord med stjerner med det samme.

Hvis du er villig til at springe for premium-tjenesten, kan WebPurify gøre meget mere end tekstfiltrering. Sortering gennem indhold er en op ad bakke, men sortering gennem billeder og videoer kan bryde ryggen til selv den mest robuste webmaster. WebPurify-præmie inkluderer nyttig videomoderation for at spare dig for noget værdifuld tid.

Download WebPurify

Ordskifte

Dette gratis plugin fungerer som magi, der erstatter baneord med dit eget valg af ord. Hvis diskussionen på dit WordPress-websted er fyldt med bestemte bløde ord eller sætninger, kan du vælge at vende den rundt ved hjælp af Word Replacer-plugin.

Den eneste ulempe er, at du skal bruge en relativt lang periode på at konfigurere dine ordudskiftninger. Du betaler denne pris, men når udskiftningerne er på plads, udfører plugin resten automatisk.

Word Replacer giver dig også mulighed for at specificere, hvilke områder på dit websted skal overvåge, som du kan filtrere ord i bestemte dele af dit websted, mens du ignorerer andre områder fuldstændigt.

Download Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

Word-filter plus fungerer på samme måde som Word Replacer. Det ville være fair at sige, at Word Filter Plus er mere end et bande-filter, da du kan erstatte eksplicitte ord og sætninger med dine egne ord.

Efter at have downloadet og installeret Word Filter Plus, vil du kunne få adgang til plugin ved at klikke på “Værktøjer” og derefter på “Word Filter Plus” i dit WordPress Dashboard.

Valg af denne indstilling fører dig til en ny skærm, hvor du kan indstille dine filtre. Word Filter Plus er et fantastisk bande-filter, og så snart du er færdig med at konfigurere dine ordfiltre, scanner plugin hele dit websted for bande. Det kæmmer hele dit WordPress-sted, hvilket betyder, at det erstatter alle blasfulde ord, der blev efterladt dybt ind i fortiden eller for nylig.

Dette plugin hjælper dig med at håndtere bandeord og giver dig mulighed for at foretage hurtige ændringer i dit indhold. For eksempel kan du bruge plugin til at ændre dit telefonnummer på flere sider uden at skulle redigere hver side manuelt.

Download Word Filter Plus

WP-indholdsfilter

WP-indholdsfilteret er blevet ældre og vokset smartere med hver opdatering. Dette bandeordefilter har nu fleksible, men strenge filtreringsindstillinger. Hvis dine markerede ord / nøgleord for eksempel vises midt i et helt ord, ignoreres det (hele ordet).

Her mener jeg:

Lad os sige, at du har markeret “pot”. Hvis en bruger indtaster “potbelly”, ignoreres hele ordet i modsætning til tidligere, hvor det ville have vist sig som “*** mave”.

En anden cool funktion er muligheden for at udskifte alle bogstaver med jokertegn efter eget valg eller beholde det første eller sidste bogstav i det udskiftede ord. For eksempel vil “pothead” blive filtreret for at se ud som “*******” eller “p ******” eller p ***** d “.

Derudover kan du vælge at filtrere forskellige dele af dit websted fra indlæg til kommentarer til tags og indlægstitler osv. WP Indholdsfilter er et særligt nyttigt værktøj til at blokere for alle former for bandeord, herunder eksplicit sprog, voldelige kommentarer og sværger.

Download WP-indholdsfilter

Defensio Antispam

Det er rigtigt; dette plugin passer til regningen både som et bande-filter og som en spam-blokerer. Defensio Anti-Spam hjælper dig med at afrunde og straffe alle useriøse brugere på dit WordPress-sted.

Plugin er et af de få bandeordelige plugins, der kan håndtere spammere såvel som uønsket eller blankt indhold. Plugin var designet til at tilbyde URL-kategorisering, bande-filtrering, script-detektion og ondsindet detektion af indhold blandt andre seje funktioner.

Ifølge udviklerne, Websense Inc., lærer Defensio Anti-Spam “at tilpasse sig din adfærd og dine brugere over tid …”

Den eneste ulempe er, at du ikke kan bruge Defensio Anti-spam med andre anti-spam-plugins, såsom Akismet, da det kun vil føre til kompatibilitetsproblemer. Dette betyder, at du er nødt til at deaktivere Akismet og andre sådanne plugins, selv for at prøve Defensio Anti-spam.

Download Defensio Anti-spam

Når vi taler om anti-spam-plugins, skal vi nu se på toppen fem anti-spam plugins der hjælper dig med at give spammere bagagerummet?

Top Fem Anti-SPAM-plugins til WordPress

Akismet

Akismet-wordpress-plugin

Du hader spam, jeg hader spam, og vi hader alle spammere, fordi de er desperate, omend meget bestemt. De beder om opmærksomhed, og vi ved alle, hvordan skruestikken er så frastødende som en abe i en negligé. Men det er de mange links og uforståelige kommentarer, der er ude af kontekst, der irriterer næsten alle WordPress-websteejere, jeg har talt med.

Nogle spammere er dog utroligt sjove, men alligevel latterlige. Jeg ved dette fra første hånd, fordi jeg plejede at kæmpe en tabende kamp med alle typer spammere, indtil jeg fandt Akismet. Faktisk fandt det mig lige i mit dashboard, og alt hvad jeg skulle gøre var at konfigurere en API-nøgle.

Akismet er et meget populært anti-spam plugin, der hjælper selv den begyndende WP-bruger med at eliminere spam.

Selv om antallet af downloads ikke nødvendigvis ikke skal betyde noget, hvad effektiviteten angår, har jeg brugt og elsket Akismet meget. Jeg føler, at de millioner af brugere, der downloadede plugin, føles på samme måde.

Akismet er gratis til små WordPress-blogs, men du bliver nødt til at skille dig af med et gebyr på 5 dollar om måneden for store kommercielle websteder.

Akismet, der blev lanceret i 2005, har en kompleks filtreringsmotor, der holder styr på alle kommentarer, trackbacks og pingbacks på din blog. Ved hjælp af disse data udfører den strenge test for at filtrere uønsket. Plugin skubber derefter alle spam-kommentarer ind i din spam-mappe, i tilfælde af at du bliver nødt til at modkontrol.

Akismet kan til tider være overdreven, hvilket blokerer endda kommentarer fra ægte læsere. Imidlertid er plugin blevet ret intelligent, da det lærer, når du fortsætter med at bruge det.

Download Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter og Google er enorme fans af reCAPTCHA. Men hvad har det at gøre med WordPress? WP-reCAPTCHA – WordPress-versionen af ​​reCAPTCHA – giver dig kraften, som Google og Facebook kan lide mod spammere.

Plugin har et stadigt voksende antal tilhængere såvel som kritikere, der synger ros for dets effektivitet.

WP-reCAPTCHA bruger et unikt system, der bruger arkaisk ordkombination til dens CAPTCHA i modsætning til et flertal af anti-spam-plugins, der bruger det samme defekte verifikationssystem. Dette er sandsynligvis grunden til, at folk, der læser Google, Facebook og Twitter, elsker det så meget.

Selv smarte spambots, der bruger OCR (Optical Character Recognition) til at dechiffrere CAPTCHAS, kan ikke gå forbi WP-reCAPTCHA, da plugin forvrænger ordlyden for at skabe nye billeder, der eliminerer alle spammere.

Download WP-reCAPTCHA

Spamstopper

Denne plugins titel kunne ikke få mere suggestiv. ”Yay! Vi stopper spam og ting med vores spamstopper. ” Det er så indlysende, ikke? Komme videre.

Spam Stopper Plugin lever op til sin titel. Den bruger en CAPTCHA-verificeringsproces (ligesom WP-reCAPTCHA) til at kontrollere og validere alle kommentarer, der er tilbage af dine brugere. Hvis den derefter registrerer en spam-kommentar, stopper den, at den er død, dens spor.

Spamstopper er let at konfigurere og bruge. Generelt er plugin målrettet mod spambots, der angriber blogs med uendelige tråde med skrammel. Spam Stopper-pluginet kører automatisk og kontrollerer endda for at sikre, at brugerne udfylder alle nødvendige felter, inden de lægger kommentarer.

Når du installerer plugin, er du god til at gå, og du vil kun se det, hvis du er logget ud. Det er strålende, ikke? En ulempe, man dog skal huske på, er, at plugin ikke er blevet opdateret i to år (bare en fyi).

Download spamstopper

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Hvis det havde så mange downloads som Akismet, ville dette anti-spam-plugin konkurrere med (og sandsynligvis fjerne) Akismet som den førende spamblokker. Med en betagende WordPress-vurdering på 4.9 / 5 er det let at se, hvorfor Growmap ville være en trussel mod Akismet.

Det er et effektivt anti-spam-værktøj, der hjælper dig med at slippe af med automatisk spam – spam, der er sendt af spambots. Det er fejlfri hvad angår bekæmpelse af spambots, men alvorligt handicappede, når det gælder virkelige menneskelige spammere og pingbacks. Faktisk er fyrene på Growmap slet ikke optaget af pingbacks eller trackbacks – deres forretning starter og slutter med automatisk spam.

Det skulle forklare, hvorfor Growmap bruger et afkrydsningsfelt, hvor menneskelige læsere skal markere for at bekræfte, at de faktisk er varmblodige. Men gæt hvad, menneskelige spammere kan også markere boksen.

Alligevel er Growmap et dødbringende anti-spam-plugin, der tager kampen mod spambots ved hjælp af en af ​​de smarteste anti-spam-teknologier omkring.

Download Growmap

SPAM Gratis WordPress

Spam-fri WordPress er endnu et dødbringende anti-spam-plugin, der næsten garanteret holder dit websted fri for spam.

SPAM Gratis WordPress er en af ​​de bedste anti-spam plugins ifølge udviklerne, der hævder, at det kan blokere alle tilfælde af automatiseret spam uden falske positive overhovedet. Hej Akismet?

For hvad det er værd har SPAM Free WordPress-plugin fantastiske funktioner, herunder nul-afhængighed af CAPTCHA, lav databasebelastning især under tung servertrafik og IP-adresse sortlistning. Lyder ret cool, hvis du spørger mig.

Plugin giver brugerne mulighed for at vælge, om de gerne vil have spam fjernet automatisk, hvilket er en fantastisk måde at spare tid på.

Download SPAM Gratis WordPress

Sæt hætten

Der har du det. Ti fantastiske plugins til at holde din WordPress fri for spam og bande. Jeg ved, at denne artikel var ret lang, så her er en hurtig oversigt.

Top fem bande-filtre

 1. WebPurify-profanitetsfilter
 2. Word Filter Plus
 3. Ordskifte
 4. WP-indholdsfilter
 5. Defensio Anti-spam

Top anti-spam plugins

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Spamstopper
 5. SPAM Gratis WordPress

Kender du til andre anti-spam og bande-filter-plugins, der ikke blev nævnt i artiklen? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map