Sociale medier WordPress-plugins for at øge trafikken

Trafik er virkelig livsnerven på ethvert websted på internettet. Uden tilstrækkelig trafik er alt, hvad du har, bare kode og indhold. Du har ikke en virksomhed, og hvis du ikke registrerer et betydeligt antal hits regelmæssigt, har du ikke engang et marketingværktøj. Men hvordan får du flere til at besøge dit websted? Med disse sociale medier WordPress plugins naturligvis!


For det første skal du sikre dig, at din WordPress SEO er top, da vi ikke kan ignorere søgemaskiner som den største trafikskilde på nettet. For det andet skal du dele (eller give dine brugere chancen for at dele) dit indhold via sociale netværk, hvilket er en anden stor kilde til webtrafik, som kun er for søgemaskiner.

I den nylige fortid afslørede vi de bedste sociale medier plugins til WordPress. Denne anden liste søger at bygge videre på dette indlæg ved at give dig yderligere 20 (20) plugins til at sprede dit indhold som et ildsted på tværs af sociale medier og øge din trafik.

Det her af vejen, her er tyve kraftfulde sociale medier WordPress-plugins for at øge trafikken til dit websted eller næste projekt. god fornøjelse!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. VIVO Live tweets WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-vivo-levende-tweets-wpexplorer

Øg engagementet på dit websted ved hjælp af Vivo Live Tweets WordPress Plugin, der giver dig mulighed for at integrere tweets på dit websted baseret på placering, hash-tags (søgeudtryk) og bruger-tweets. Dette plugin kan være praktisk, især hvis du har et nyhedswebsted, der kan drage stor fordel af trends og kanaliserede tweets.

Funktioner på et øjeblik er let tilpasselige, fuldt responsive, indstillede antal tweets, der skal vises, kompatible med større browsere, kortkodefunktionalitet, og det er let at bruge. Vivo Live Tweets har en god køberrangering på 4,75 / 5,00 og kan kun købes til $ 16 bucks.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-jQuery-facebook-væg-wordpress-wpexplorer

Dette plugin er Facebook-ækvivalent med Vivo Live Tweets kun med et par flere funktioner. F.eks. Tillader jQuery Facebook Wall WordPress-plugin dig nemt at placere albums, fotos, feeds og begivenheder på dit WordPress-sted.

Dette sociale medie WordPress-plugin leveres med fantastiske funktioner som smukke CSS-animationer, responsivt design, flere sider feeds support, Facebook lysboks til fotos, kommentarer og lignende knapper samt over fyrre (40) andre muligheder. jQuery Facebook Wall WordPress-plugin sælger til $ 17 og har en imponerende køberrating på 5,00 / 5,00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-let-sociale-målinger-pro-til-wordpress-wpexplorer

Når din sociale mediestrategi begynder at betale sig, har du brug for en social metrics-løsning for at overvåge, hvordan dit indhold fungerer på sociale netværk. Det er her Easy Social Metrics Pro til WordPress kommer ind.

Dette plugin til sociale medier er let at installere og bruge, kommer med et fantastisk dashboard, indsamler data automatisk og leverer derefter detaljerede rapporter, der giver dig mulighed for at spore dit indhold på op til tolv (12) store sociale netværk. Easy Social Metrics Pro til WordPress-plugin kommer med andre funktioner, herunder en widget til at vise dine top sociale poster. Plugin er relativt nyt (offentliggjort 2. september 2014), så det er endnu ikke bedømt. Kunder siger dog gode ting om plugin. Dette plugin vil kun sætte dig tilbage $ 28.

4. Sossy – Social profil og tæller til WordPress

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-sossy-social-profiler-og-counter-til-wordpress-wpexplorer

Vidste du, at det at vise socialt bevis kan øge brugerengagement og social aktivitet på dit websted? Efter at have genereret trafik fra søgemaskiner, sociale medier eller andre steder, skal du skyde for engagement, og Sossy giver dig lige det, du har brug for.

Sossy er bedst kendt for følgende funktioner: fuldt lydhør, hvilket betyder, at dine sociale tællere vil se godt ud på enhver enhed, ubegrænsede sociale profiler, træk og slip, kortkodefunktionalitet, ubegrænset visningsmuligheder (dvs. du kan vise Facebook-likes, Twitter-tilhængere osv.), Cache funktionalitet for at reducere sideindlæsningstid og meget mere. Sossy social media plugin til WordPress blev oprettet af Phpbits, har en god rating på 4,80 / 5,00 og sælger kun til $ 14 bucks. Fantastisk investering til dit WordPress-sted.

5. Faner på sociale netværk til WordPress

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-sociale-netværk-tabs-til-wordpress-wpexplorer

Fra Design Chemical, eliteforfatter af WordPress Social Stream, kommer endnu et kraftfuldt WordPress-plugin til sociale medier, der hjælper dig med at “… kombinere alle dine foretrukne sociale netværksprofiler og feeds i glat glide ud eller statiske faner.” Og du har masser af plads til at oprette fantastiske faner, da dette plugin understøtter seksten (16) sociale netværk og op til tres-ni (69) feedtyper.

Andre funktioner inkluderer hurtig indlæsning af AJAX, kortkodefunktionalitet, fleksibel positionering, let at tilpasse, træk og slip interface og fuld dokumentation bare for at nævne nogle få. Med cirka 4.000 salg og en vurdering på 4.53 / 5.00 kan vi konkludere, at Design Chemical er forpligtet til fremragende kvalitet. Faner på sociale netværk til WordPress koster $ 14 bucks, men plugin er værd at hver krone.

6. Simple Social Inbox WordPress Plugin til Facebook, Twitter & Google+

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-simple-social-indbakke-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Tag din WordPress-social media marketing til næste niveau med Simple Social Inbox, et WordPress-plugin til sociale medier som ingen anden. Simple Social Inbox er udviklet af dtbaker, en elite forfatter, der koster kun $ 18 bucks og med en god køberbedømmelse på 4.33 / 5.00. Simple Social Inbox giver dig mulighed for at dele blogindlæg til Facebook, Twitter og Google+ med et enkelt klik lige fra din WordPress admin-område.

Dertil kommer, at du kan spore effektiviteten af ​​dine sociale links og svare på sociale meddelelser (kommentarer, tweets osv.) Fra dit WordPress-instrumentbord! Hvor sej. dtbaker hældte kreativitet og geni ind i dette social media plugin!

Ifølge forfatteren er Simple Social Inbox et godt alternativ til Hootsuite. Det faktum, at du kan nyde hootsuite-lignende funktioner lige i dit WordPress-dashboard, gør dette plugin mere spændende. Kig ud til dtbaker for at skabe et virkelig unikt social media plugin til WordPress, selvom det kun understøtter tre (3) sociale netværk i skrivende stund.

7. Pinterest Automatisk pin WordPress-plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-pinterest-automatisk-pin-plugin-wpexplorer

Siden lanceringen i 2010 er Pinterest vokset så meget som et bordbaseret socialt netværk såvel som en kilde til trafik. Faktisk konkurrerer Pinterest gunstigt med dem som Google+, LinkedIn og YouTube med hensyn til at skabe trafik. Du skal bruge denne enorme trafikskilde, og det automatiske Pinterest-plugin til Pinterest er nøjagtigt, hvad du har brug for.

Dette sociale medie WordPress-plugin giver dig styrken til automatisk at fastlægge ubegrænsede billeder til dine Pinterest-tavler. Du kan endda pin dine fremhævede billeder (eller det første billede i hvert indlæg), bulk-pin flere billeder og linke stifter til dine indlæg. automatisk. Bare installer plugin, og dit arbejde er færdig.

Pinterest Automatisk pin-plugin understøtter WooCommerce (fastgør dine produktbilleder automatisk), tilpassede indlægstyper, kategoribaserede pins og tilpassede taksonomier blandt andre. Plugin leveres med andre funktioner, der ikke er nævnt ovenfor, såvel som gratis support. Pinterest Automatisk pin WordPress-plugin har over 1.200 salg, en god rating på 4.30 / 5.00 og sælger kun til $ 15 bucks.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-lækkersulten-twitter-ticker-wpexplorer

Dette er mere en tilføjelse, da det kræver Ditty News Ticker (gratis) til at arbejde. Bortset fra dette, kan du bruge Ditty Twitter Ticker til at oprette flere Twitter-feeds til dit WordPress-sted. Med en række muligheder giver dette plugin dig mulighed for at vise dine feeds på en liste, rotator, scroller eller widget. Du kan oprette et feed af tweets fra flere Twitter-konti og produktnavne. Ditty Twitter Ticker har en fremragende bedømmelse på 4,33 / 5,00, er blevet købt over ottehundrede (800) gange og koster kun $ 7 bucks.

9. Sociale betalinger WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-sociale-betalinger-wpexplorer

Mange udviklere har bygget WordPress-sociale medie-plugins, der giver brugerne mulighed for at “betale” med lignende, tweet eller +1 for at se begrænset indhold. Imidlertid kan kun et par af disse plugins matche den elegance og brugervenlighed, der følger med Social Payments WordPress-plugin fra Butterfly Media.

Sociale betalinger er kompatible med store browsere, WordPress 3.9 og giver mulighed for total tilpasning. Derudover understøtter plugin kortkoder, så du kan tilføje dine sociale betalingsikoner, hvor som helst. Det er fantastisk, du er nødt til at se pluginet i handling for at tro. Denne relativt nye plugin sælger kun til $ 18 bucks.

10. Instagram Theatre WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-instagram-teater-wpexplorer

Er du aktiv på Instagram? Hvis du finder dig selv at lægger billeder på Instagram flere gange hver dag, kan du nemt og stilfuldt trække og vise dem på dit WordPress-sted ved hjælp af pluginet Instagram Theatre. Hvad er der mere? Plugin hjælper dig med at upoprette dit Instagram-spil, hvis du halter bagud.

Instagram Theatre giver dig mulighed for at oprette smukke Instagram-gallerier / portefølje på dit WordPress-websted uden megen indsats. Flere layouts er tilgængelige for dig, herunder liste, gitter og fuld skærm. Plugin er fuldt lydhør, har en køberrangering på 4,3 / 5,00 og sælger til $ 14 bucks.

11. Social Locker WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-social-skab-til-wordpress-wpexplorer

Til tider, uanset hvor stort dit indhold er, klikker folk bare ikke på sociale knapper, så ofte du vil. Hvad med at få folk til at “betale” med en lignende, tweet eller Google +1 for at få adgang til dit mest værdifulde indhold? Social Locker til WordPress er et smukt designet social media plugin, der hjælper dig med at øge den sociale ydelse på dit websted, få eksponering og opbygge et samfund af tilhængere let og hurtigt. Social locker til WordPress er blevet købt over 3600 gange, har en imponerende bedømmelse på 4,68 / 5,00 og køber $ 24.

12. Sjovt Facebook Popup WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Hvem ville ikke bruge en chuckle en gang imellem? Latter er den bedste medicin, siger de, og hvis du gerne vil få dine besøgende til at grine og øge din sociale score på samme tid, har du brug for denne sjove Facebook-pop-up.

Til at begynde med indeholder pop-up-funktionen den typiske Like-knap og til komisk lettelse en knap, som ikke kan lide at klikke på. Ja, det bevæger sig på musemarkøren. Det er tilstrækkeligt at sige, du kan kun ende med at lide siden eller lukke pop-up. Uanset hvad, vil du have lo. Den sjove Facebook-pop-up har en køberrangering på 4,00 / 5,00 og koster kun $ 5 bucks.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-ultimate-social-deux-wpexplorer

Med en forbløffende bedømmelse på 4,68 / 5,00, over 1.700 salg og en overflod af gode funktioner, er Ultimate Social Deux det sociale medie-plugin, du ønsker at drive social aktivitet på din hjemmeside. Ultimate Social Deux fungerer ud af boksen og spiller godt med andre WordPress-plugins. Hovedfunktioner er, at plugin er superhurtig, fuldt responsiv, inkluderer brugerdefinerede farver, automatiske opdateringer, understøttelse af flere sprog osv. Ultimate Social Deux koster kun $ 14 bucks.

14. Socialslider Universal Social Sidebar WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-socialsider-wpexplorer

SocialSider-social media-plugin er mildest sagt smuk. Med over tres (60) sociale ikoner, seks (6) farvestilarter og slankt design blandt andre unikke funktioner, hjælper SocialSider dig med at oprette en smuk social sidefelt på få minutter. Dette WordPress-socialmedie-plugin har en fremragende bedømmelse på 4,9 / 5,00 og tilbagelægges til $ 13 dollars, hvilket også giver dig stor support.

15. ShareIt – Sharable Content Snippets WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-ShareIt-wpexplorer

Jeg har gjort det til en vane at prise kreativitet, når jeg ser det. Elliot valgte en idé og føjede en kant til delelige indholdsuddrag med hans unikke plugin, ShareIt. Plugin er bedst kendt for nogle gode funktioner som dets evne til at dele til forskellige sociale netværk som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og Tumblr blandt andet, fuldt responsivt design, flere justeringsindstillinger (dvs. placere kodestikkene til venstre, til venstre) til højre eller i midten), integration i WYSIWYG-visuel editor, brugerdefineret CSS, FontAwesome ikonintegration, stor support og mere. ShareIt har en fantastisk rating på 4,62 / 5,00 og koster kun $ 14 bucks.

16. Jetpack Sharing af WordPress.com

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-jetpack-deling-wpexplorer

Du må have hørt om Jetpack nu. Dette plugin leveres med et antal seje moduler inklusive deling, som giver dig mulighed for at tilføje smukke sociale delingsknapper til dit indhold. Jetpack Sharing understøtter et par sociale netværk, herunder Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon og Pinterest blandt andre. Det er let at installere, aktivere og bruge. Derudover giver Jetpack Sharing-modul dig mulighed for at trække og slippe sociale knapper for at arrangere dem, som du ønsker. Jetpack har over tolv (12) millioner downloads og en rating på 3,9 / 5,00. Du vil elske dette delingsmodul, hvis du sætter pris på enkelt og rent design.

17. Mashshare Social Sharing-knapper Gratis WordPress-plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-aktie-knap-mashshare-wpexplorer

Mashable.com fik social delingsret med deres en af ​​et slags socialt delingssystem, der opsummerer og viser det samlede antal aktier øverst på hvert indlæg. Share Button MashShare giver dig chancen for at gentage Mashables sociale knapper på dit websted. Plugin indlæser ingen eksterne scripts og bruger cache, hvilket betyder, at det er uber-hurtigt. Derudover er den kompatibel med alle WordPress-temaer og har kortkodefunktionalitet, så du kan placere de sociale knapper, hvor som helst du har lyst til.

18. FLARE Gratis WordPress-plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-flare-wpexplorer

Når du har tilmeldt dig en Filament-konto (let og gratis), lærer du hurtigt, at Flare leveres med en masse fleksible indstillinger. Til at begynde med er de sociale knapper let at konfigurere og tilpasse. Ud over. Flare leveres med en fantastisk brugergrænseflade, der giver dig mulighed for at skabe den sociale oplevelse, du ønsker. Du er virkelig ansvarlig for den sociale markedsføring på dit WordPress-sted, da Flare får folk, der deler dit indhold og følger dig på kort tid. Dette plugin er bygget med jQuery, understøtter også store browsere.

19. Social Toolbar Gratis WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-social-værktøjslinje-wpexplorer

Organiser alle dine sociale knapper i en visuelt tiltalende værktøjslinje ved hjælp af det utrolige plug-in til Social Toolbar. Med andre ord giver Social Toolbar-social media plugin dig mulighed for at tilføje en nem at tilpasse værktøjslinje i sidefodssektionen på dit websted. Du kan tilpasse værktøjslinjen med dit eget valg af farver (f.eks. Mærkefarver). Plugin er fuldt lydhør og hjælper dig med at skabe engagement på dit websted uden at komme i vejen for læserne.

20. Social Sharing af Danny Gratis WordPress Plugin

20-fantastisk-sociale-media-plugins-til-wordpress-social-sharing-by-danny-wpexplorer

Dette sociale medie WordPress-plugin bringes til dig af Danny van Kooten, fyren, der udviklede det populære MailChimp WordPress-plugin blandt andre store WordPress-plugins. Denne plugin er hurtig, fleksibel og enkel. Med over femten tusind (15K) downloads, en enestående bedømmelse på 5,0 / 5,0 og en række fantastiske funktioner, vil Social Sharing af Danny hjælpe dig med at bringe dit sociale delingsspil til et helt nyt niveau. Derefter fungerer plugin med WordPress 3.5 eller nyere og understøtter flere sprog såvel som kortkodefunktionalitet.

Dine tanker om sociale medier WordPress-plugins

Nu, hvor du har tyve mere fantastiske sociale medier WordPress-plugins, er der ingen grund til, at dit WordPress-websted skal fungere dårligt, for så vidt markedsføring på sociale medier går. På samme tid skal du huske kvalitet og værdi for at få flere til at dele dit indhold. Hvilke sociale medier WordPress-plugins bruger du på dit WordPress-sted? Del og bidrage til dette indlæg via kommentarafsnittet nedenfor. Alt det bedste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map