Sådan oversættes dit WordPress-websted til flere sprog

Sådan oversættes dit WordPress-websted til flere sprog

Du ved aldrig, hvem du måske designer for, og på et eller andet tidspunkt har du eller en kunde brug for et oversat WordPress-websted. Men hvordan oversætter du WordPress? Det behøver ikke at være kompliceret. Der er masser af fantastiske WordPress-plugins, som du kan bruge til at gøre oversættelsesprocessen lettere. Men uanset hvilken du vælger, vil hver af de følgende plugins hjælpe dine med at få dine oversættelser færdige i en jippy. Ingen kodning kræves. Lad os nu oversætte WordPress!


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Weglot Oversæt gratis WordPress-plugin

Oversæt WordPress med Weglot

Info & downloadSe demonstrationen

Det næste plugin, du skal se på, er Weglot Translate – et gratis plugin til at oversætte WordPress på ethvert websted. Plugin er helt gratis til små websteder med en enkelt oversættelse, men kan let opgraderes for at låse fulde oversættelsesmuligheder op.

Hvis du opgraderer til Weglot premium det er kompatibelt med de mest populære temaer og plugins, inkluderer 60+ indbyggede oversættelsessprog, har en tilpassbar sprogsknapknap og meget mere. Plugin giver dig endda nem adgang til anbefalede professionelle oversættere, der kan lejes (en meget værdifuld investering, hvis du spørger os).

Den bedste del af Weglot er brugervenligheden. Du installerer bogstaveligt talt plugin, konfigurerer en håndfuld indstillinger (originalsprog og destinationssprog er det vigtigste) og plugin gør oversættelsen for dig. Hvis du støder på oversættelser, der ikke helt fungerer til dit websted, skal du bruge det hurtige link i plugin-instrumentbrættet til at redigere din oversættelse. Dette fører dig til din Weglot-konto, hvor du kan gå ind i “i context editor” for at foretage live-redigeringer på dit websted. Det er super nemt at bruge til at oversætte WordPress – bare prøv det!

TranslatePress flersproget WordPress-plugin

TranslatePress flersproget WordPress-plugin

Det gratis flersprogede oversættelsesplugin TranslatePress er en fremragende mulighed for at gøre dit WordPress-sted flersproget. Efter installation af plugin skal du se en ny fane Indstillinger for TranslatePress. Herfra kan du indstille et standardsprog samt formatere yderligere oversættelser. Det er også her du kan få adgang til den valgfrie Google Translate-funktion, der opretter en automatisk oversættelse til dit websted på et givet sprog.

Til manuelle oversættelser inkluderer dette gratis WordPress-plugin en nem og intuitiv oversættelsesgrænseflade. Klik blot på “Oversæt side” indstillingen i admin-linjen, når du er logget ind og gennemser dit websted. Hvis du er bekendt med WordPress-tilpasseren, skal det være let for dig at komme i gang med TranslatePress ‘editor. Bare peg og klik for at begynde at oversætte forskellige sektioner på din side. Brug derefter de medfølgende tekstbokse til at oprette dine flersprogede oversættelser (bemærk: de tilgængelige sprogbokse bestemmes af de sprog, du definerer i TranslatePress-indstillingerne).

For flere funktioner skal du opgradere til en TranslatePress Personlig, forretnings- eller udviklerplan. Dette tilføjer kraftfulde funktioner til yderligere sprog, SEO-oversættelser (sidefliser, metabeskrivelse, URL, image alt osv.), Brugerdefineret oversætterbrugerrolle tilladelse, mulighed for at få vist oversatte sider som enhver brugerrolle, brugerdefineret sprogbaseret webstedsnavigation og automatiseret brugersprog opdagelse. Hvis du kører en enkel blog, skal den gratis version være helt fin. For virksomheder og bloggere med fokus på opgradering af SEO til præmie er det dog din bedste mulighed.

WPML.org Premium-oversættelsesplugin til WordPress

Oversæt WordPress med WPML

Info & DownloadSe demoen

WPML.org er et af de førende WordPress-oversættelsesplugins. Se på de bedst sælgende WordPress-temaer og -udviklere rundt omkring på nettet. Du vil bemærke, at de fleste af dem gør et punkt i at oprette temaer, der er kompatible med WPML.org specifikt. Hvorfor? Fordi WPML.org er en stærk WordPress-plugin med oversættelse med 40 indbyggede sprog, muligheder for brugerdefinerede sprogvarianter, kompatibilitet med installationer på enkelt eller flere steder og stor support. Med den hurtige installationsguide kan du begynde at oversætte WordPress-websteder på få minutter. Brug bare et af de inkluderede sprog, uden at der kræves nogen kodning fra din side. Og når du har afsluttet en oversættelse, skal du blot tilføje en dropdown for dine sprogvalg til din navigationsmenu på webstedet.

Priserne starter ved $ 29 og går derfra afhængigt af dine oversættelsesbehov. Mens der er gratis oversættelsesplugins tilgængelige, er WPML.org et kvalitetsprodukt med anstændig support. Derudover behøver du aldrig at bekymre dig, hvis plugin fungerer med den nyeste version af dit tema eller WordPress. De opdateres konstant for at sikre, at deres plugin fungerer for dine og dine læsere.

Polylang gratis WordPress-plugin

Oversæt WordPress med Polylang

Polylang er en fantastisk mulighed, når du manuelt oversætter dit WordPress-sted til mere end et sprog. Dette gratis WordPress-plugin inkluderer support på over 50 sprog. Det er meget sandsynligt, at det sprog, du har brug for, er inkluderet som standard. Der er dog support til brugerdefinerede sprog, hvis du ikke finder dit. Polylang fungerer ved at give dig mulighed for at indstille et sprog for hvert indlæg eller side, som du tilføjer dem. Dette tager den hårde del ud af at forsøge at holde dine oversatte indlæg adskilt.

En stor funktion ved dette gratis plugin er, at det ved installation giver dig mulighed for automatisk at indstille alt dit indhold til et standardsprog. Dette betyder, at du ikke behøver at gå tilbage gennem gamle indlæg for at indstille sproget side for side. Det understøtter også en mulighed for at registrere en brugers browsersprog og automatisk bruge dette sprog til at oversætte WordPress-sider på dit websted (hvis det er en oversættelse, du har tilgængelig).

Flersproget Press Gratis WordPress Plugin

Oversæt WordPress med flersproget presse

Flersproget presse arbejder med din WordPress multisiteinstallation til at linke dine webstedsoversættelser (et sprog pr. Sted). Plugin leveres med 174 sprog indbygget i sprogadministratoren, og det understøtter og ubegrænset antal websteder – så du kan oprette og linke så mange oversættelser, som du har brug for. Dette er fantastisk til SEO, da det holder dine sprog på separate indlæg og sider, og hvis du nogensinde beslutter at bruge et andet oversættelsesplugin, forbliver dit indhold i takt (også efter at have deaktiveret eller slettet flersproget presse). Derudover kan du tilføje oversættelseswidget til alle widget-klare områder, så dine læsere hurtigt kan navigere mellem oversættelser.

Flersproget presse er en fantastisk gratis mulighed for at tilføje oversættelser til dit WordPress-websted via multisite. Hvis du nogensinde finder ud af, at du har brug for flere muligheder, kan du altid opgradere til deres Pro-version til $ 75. Dette inkluderer support til brugerdefinerede indlægstyper, automatiske sprog omdirigeringer, quick-links og mere, hvilket gør det lettere at oversætte WordPress-indlæg, sider og endda WooCommerce-produkter.

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Info & DownloadSe demoen

Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin er en fantastisk måde at tilføje sprogindstillinger til dit WordPress-sted. Dette plugin tilføjer et rent og enkelt sprogvalg til dit websted.

Når du har et populært websted, skal du tage højde for besøgende fra hele verden. Med Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin kan du give besøgende mulighed for at vælge mellem mere end 100 sprog. Dropdown er let at bruge og er i stand til at huske sprogpræferencer. Du kan også indstille plugin til at oversætte alt eller noget af dit indhold. Oversæt alt, eller vælg / ekskluder sider, indlæg eller kategorier. Det er op til dig. Med 90 indstillinger, der kan tilpasses, er dette plugin helt sikkert til at imødekomme dine behov.

Brug 90 indstillinger, der kan tilpasses, sprogflagg og / eller navn, avancerede positioneringsværktøjer, brugersprogpræferencer og mere til at oprette dine dropdowns. Ajax Translator Revolution Dropdown integreres endda i den vigtigste WordPress-administrator og tilføjer faneblade til at gøre administration let.

Oversæt WordPress med GTranslate

Oversæt WordPress med GTranslate

GTranslate er et WordPress flersproget plugin, der gør dit websted flersproget ved hjælp af menneskelige og gratis maskinoversættelser øjeblikkeligt efter installationen. Opsætning af plugin er lige så let som drikkevand. Når du konfigurerer GTranslate, oversættes dit websted automatisk til de sprog, du vælger.

Maskinoversættelser er ikke den bedste, det er derfor, betalt version af GTranslate giver dig mulighed for at redigere disse oversættelser og tilføje menneskelige oversættelser.

GTranslate vil ikke bremse dit websted, da den oversatte version af dit websted ikke trækkes fra din websideserver. I stedet er GTranslate vært for det oversatte indhold i kan-netværket (også kendt som oversættelsesleveringsnetværket). Som et resultat vil GTranslate ikke påvirke din websteds ydelse på nogen måde.

qTranslate gratis WordPress-plugin (afskrevet)

Oversæt WordPress med qTranslate

qTranslate er et gratis oversættelsesplugin fra WordPress-plugin-depotet. Med næsten 1,2 millioner downloads er det en populær og gratis mulighed for at oversætte dit websted. Bare installer det og kom i gang med at oprette dine oversættelser. Plugin tilføjer flere faner til hvert indlæg eller side, du opretter, baseret på hvilke sprog du har valgt. Dette gør manuelle oversættelser meget hurtigere, da du hurtigt kan navigere mellem faner, når du tilføjer dine forskellige indholdsoversættelser.

qTranslate inkluderer flere sprog til automatiske oversættelser. Denne service giver dog kun læsere en generel idé om dit indhold, da det vil være lidt hakligt (det oversætter det, du skriver bogstaveligt, så det ikke læser naturligt for indfødte højttalere på det givne sprog, du oversætter til). Men hvis du vil oversætte WordPress med et gratis plugin, får qTranslate bestemt arbejdet gjort godt. Plugin inkluderer også en brugerdefineret qTranslate-widget, som du kan tilføje til dit websted, så brugerne let kan skifte mellem sprog. Du kan lære mere og downloade plugin på WordPress-arkivet.

Hvordan oversætter du WordPress?

Oversættelser er ofte en tidskrævende proces. Forhåbentlig med disse nyttige plugins kan du oversætte WordPress uden meget af hovedpine. Fortæl os, hvis du nogensinde har brugt nogen af ​​ovennævnte oversættelsesplugins, og hvad du synes om dem. Eller hvis du har prøvet et andet plugin til at oversætte WordPress, der bare var fantastisk, fortæl os det. Efterlad en kommentar med plugin-navnet i afsnittet herunder. Jeg ville meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map