Sådan føjes musik til dit WordPress-sted med et plugin

De bedste musik og lyd WordPress-plugins

WordPress og musik går hånd i hånd. Eller er du ikke klar over, at hver større version af WordPress er opkaldt efter en jazzlegende? I skrivende stund hedder den seneste større version af vores foretrukne CMS “Jaco”, men jeg ved, at du ikke er her i en WordPress-historikundervisning.


Du er her ute og leder efter det perfekte plugin til at tilføje musik til dit WordPress-sted. Hvis det er dig, er i dag din heldige dag, da vi lyser 10 af de bedste WordPress-musikplugins.

Plugins på denne liste kommer godt med, hvis du er musiker, DJ, band eller nogen anden, der ønsker at tilføje musik til et WordPress-sted. De er alle nemme at bruge og har et moderne design, der bare er perfekt til dine behov.

Vores servering i dag er den perfekte blanding af gratis og premium WordPress-musikplugins. Uanset hvilken rute du vælger, vælg og kør med et musikplugin, der er perfekt til dine behov. Denne liste følger ingen særlig rækkefølge, da vi mener, at dette er nogle af de bedste WordPress-musikplugins på markedet.

Når det er sagt, lad os opdage, hvad WordPress-samfundet har at tilbyde med hensyn til musik-plugins (og hvad vi efter vores ydmyge mening synes er de allerbedste). Nyd til slutningen og del dit yndlings WordPress-musikplugin i kommentarerne!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Audioalbum

Audioalbum gratis plugin

Lad os starte med en freebie – det utrolige Audio Album-plugin, der oprindeligt blev oprettet til Dave Drapers websted. Det er et bemærkelsesværdigt stykke software, der hjælper dig med at tilføje musik til dit WordPress-sted i albumformat.

Audio Album bruger standard MediaElement.js det er en del af WordPress-kernen, hvilket gør den perfekt til ethvert websted, du har i tankerne.

Det er en af ​​de nemmeste WordPress-musik plugins, du nogensinde vil bruge, og sandsynligvis den sidste, du nogensinde har brug for. En sådan dristig proklamation Freddy, men inden du lynchterer mig, skal du læse videre for at lære, hvorfor Audio-album kun har 5-stjerneklassifikationer, og over 4,00 aktive installationer, som vi taler.

Til at begynde med kommer dette WordPress-musikplugin med fremragende WordPress-tilpasningsmuligheder, som giver dig mulighed for at style dine musikalbum som en boss.

For det andet kan du slippe dine lydalbum på en hvilken som helst side på dit websted ved hjælp af 2 kortkoder. Hvis det ikke er nok, kan du tilføje 20+ parametre til kortkoderne for at skabe musikafspilleren til dine drømme.

Audio Album er et simpelt WordPress-musikplugin, men det er værd at dens vægt i salt. Den eneste måde at finde ud af, hvad denne skønhed tilbyder, er at lege med demoen. Åh vent, det er et gratis plugin, hvilket betyder, at du ikke behøver at begrænse dig til demoen; Du kan teste pluginet i sin fulde herlighed. Kom tilbage og del dine resultater ��

2. Musikafspiller til WooCommerce

Musikafspiller til WooCommerce gratis plugin

Sælger du musik på din WooCommerce-butik? Hvis det er et ja, vil du helt sikkert elske Music Player til WooCommerce-plugin.

Dette WordPress-musikplugin gør salg af musik på dit websted til en leg, hvad med et dejligt sæt funktioner. Det giver dig mulighed for at tilføje HTML5-afspillere til produkt og gemme sider, der indeholder lydfiler. Som sådan kan brugeren forhåndsvise lydfilen uden nødvendigvis at indlæse produktsiderne. Tal af bekvemmelighed min ven.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer skins med flere afspillere, support til 4 lydfilformater, dvs. OGA, MP3, WAV og WMA, support til større webbrowsere og mobile enheder, en sikker tilstand til at forhindre uautoriseret download, kompatibilitet med Gutenberg editor, Elementor, Page Builder af SiteOrigin & Beaver Builder, avancerede admin-indstillinger, Google Drive-integration og en widget til at tilføje en playliste til din sidebar blandt andre.

Er du den fyr, der laver et mord, der sælger musik, podcasts og andre typer lydfiler? I så fald er Music Player til WooCommerce-plugin den rigtige aftale.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer gratis plugin

Simon Ward går midt på scenen med MP3-jPlayer, et fabelagtigt og enkelt WordPress-musikplugin, der ændrer, hvordan du serverer lydfiler på dit websted.

MP3-jPlayer er en effektiv løsning for alle, der ønsker at skabe smukke lydafspillere og afspilningslister på et WordPress-sted.

Plugin ser muligvis grundlæggende ud i starten, men den er fyldt med et par seje indstillinger såsom en lydstyrkekontrollinje, en sammenfoldelig afspilningsliste, en download-knap, smukke baggrunde, næsten kontinuerlig afspilning mellem sider og popout-afspillere blandt andre.

Du kan tilføje flere lydafspillere på en hvilken som helst side og endda vise afspillere eller tilbyde downloads selektivt afhængigt af brugerens loggede status.

Desuden kan du i vid udstrækning tilpasse farver, skrifttyper, titler og lettere. Derudover har du kortkodeparametre, der giver dig absolut kontrol over dine spillere.

MP3-jPlayer understøtter MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast og Shoutcast. Bortset fra det er plugin kompatibelt med store browsere såvel som mobile enheder og har en tilbagevenden mulighed for ældre browsere.

Dette WordPress-musikplugin kan genvindes og understøtter tilpasset CSS, hvis du har brug for at tilpasse spillerdesignene. Det er multisitekompatibelt og leveres med tilføjelser og masser af udviklervenlige funktioner.

4. Moderne lydafspiller (Premium)

moderne lydafspiller wordpress musik plugin

Det er på tide, at et premium WordPress-musikplugin optrådte. Kære damer og herrer, siger et stort hej til Modern Audio Player af Tean, en elite forfatter hos CodeCanyon.

Med masser af justerbare funktioner er Modern Audio Player en kraftfuld lydafspiller-plugin, der fungerer som annonceret. Plugin giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal lydafspillere og afspilningslister. Sidstnævnte kan være en blanding af forskellige formater lige fra MP3 til SoundCloud og podcast og så videre.

Moderne lydafspiller til WordPress har smukke skins, som du nemt kan style med grundlæggende CSS-tricks. Dertil kommer, at plugin reagerer fuldt ud, hvilket betyder, at dine spillere vil se fantastiske ud på flere enheder.

Andre interessante funktioner inkluderer fleksible spillerpositioner, Font Awesome-ikoner, detaljerede statistikker, skylagring, kontinuerlig afspilning, flere afspilningsmuligheder, downloads og tastaturgenveje blandt andre.

5. Klistret HTML5 musikafspiller (Premium)

klistret html5 musikafspiller

Du kender mig, jeg kan ikke modstå at tage et fremragende plugin til et testkørsel, og denne baby gik med flyvende farver. Og ligesom din virkelig, kan du muligvis ende med demoer – hvis ikke den rigtige ting – i ganske lang tid.

Sticky HTML Music Player er så god. Det er en fantastisk løsning for alle audiofiler takket være en række fantastiske funktioner, der sprænger konkurrencen fuldstændigt ud af vandet.

Dette WordPress-musikplugin er den perfekte løsning til at tilføje baggrundsmusik til dit WordPress-websted. Plugin leveres med en kontinuerlig afspilningsfunktion, der sikrer, at din musik fortsætter med at afspilles fra det foregående minut, når du skifter sider.

Bortset fra det er Sticky HTML5 Music Player enormt let at tilpasse og style, hvilket betyder, at den er perfekt til ethvert webdesign.

Hvis det er nødvendigt, kan du automatisk indlæse afspilningslister fra en mappe, der indeholder dine MP3-filer. Og da denne dårlige dreng er intuitiv og smart designet, er den kompatibel med både desktop og mobile enheder.

Takket være over 30 parametre (du kan kalde ‘em-indstillinger), kan du dreje din lydafspiller, uanset hvilken måde du ønsker. Plugin opdateres regelmæssigt og understøttes godt, hvilket betyder, at du er i gode hænder.

6. AudioIgniter

AudioIgniter gratis plugin

Hvis du har været i WordPress-cirkler i et stykke tid, skal du have hørt en ting eller to om CSSIgniter-teamet. Hvis du er den perfekte begynder, skal du ikke bekymre dig, du kommer på tværs af mærket på kort tid, så føl dig hjemme. CSSIgniter er kendt for deres lykkebringende WordPress-temaer og plugins – og et af deres bedre kendte plugins er ingen ringere end AudiIgniter.

AudioIgniter er et gratis WordPress-musikplugin, der gør det utroligt nemt at tilføje en musikafspiller til dit WordPress-sted. Det leveres med en bred vifte af muligheder, der giver dig mulighed for at bygge lydafspilleren til dine drømme. Holdet bag dette stjernemusik-plugin har testet AudioIgniter mod 150 mest populære gratis temaer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om problemer med uforligelighed.

Derudover sparer AudiIgniter dig meget tid, da plugin forsøger at hente spor ID3-metadata og udfylde de respektive felter automatisk. Sig farvel til at udfylde disse felter manuelt, forudsat at MP3-filerne leveres med metadata.

Yderligere kan du oprette ubegrænsede spillelister med ubegrænsede numre. Alle dine spillere og spillelister vil se utroligt smukke ud på flere enheder, da plugin er fuldt responsiv og retina klar. Og hvis du kommer i radio, kan du endda streame din station! Hvor suave?

7. ZoomSounds (Premium)

zoomesound wordpress musik plugin

Og netop når du fratræder og tror, ​​at du har set alt, hvad WordPress har at tilbyde med hensyn til lydafspillere, dukker en anden bestseller op.

Den bedst sælgende bølgelydeafspiller, ZoomSounds WordPress-musikplugin, er en kraft at regne med. Det er en premium-option, der handler med kun $ 20 bucks i skrivende stund, men mellem dig og mig er prisen værd at det.

Hyperbole til side, hvad tilbyder ZoomSounds bortset fra et dekorativt lydende navn? Til at begynde med er ZoomSounds fuldt lydhør og nethindeklar, hvilket betyder, at lydafspilleren fungerer og ser godt ud på flere enheder fra desktop til mobil. Men alle WordPress-musikplugins på denne liste er lydhøre, så hvad ellers får denne skønhed til at skille sig ud?

Prøvedata

ZoomSounds leveres med eksempeldata, hvilket betyder, at du kan ramme jorden ved at redigere demoeksempler. Oven i det understøtter plugin SoundCloud, Icecast, Shoutcast radiostationer og selvhostede MP4, M4A og WAV lydfiler.

En anden unik funktion, du måske kan lide, er social support, der giver dine brugere mulighed for at interagere med dig og andre ved at lide og kommentere. Woah – det er bestemt en funktion, der ikke er tilgængelig i mange andre WordPress-musik plugins.

Derudover integreres ZoomSounds problemfrit med WooCommerce, der giver dig nøjagtigt det, du har brug for for at sælge lydindhold uden at svække sved.

Med otte bølgeskins har du et ret solidt udgangspunkt for at skabe en lydafspiller, der passer til dit brand. Hvis det ikke er nok, er skindene 100% redigerbare; slip bare dine CSS-stilarter, og du er god til at rocke festen.

Og der er mere …

Dertil kommer ZoomSounds med en letanvendelig backend, der er fuld af alle de muligheder, du har brug for til at tilpasse lydafspillere til dit hjerte indhold. For ikke at nævne dette plugins CSS3-komponenter er bygget oven på SASS.

Andre funktioner, der skal huskes, inkluderer en selektiv downloadmulighed, SEO-venlig kode, indlejringskoder, ZoomBox lightbox, touch-aktiveret UI, levetidsopdateringer, HTML5-teknikker, kortkodesgenerator, loopoption, afspilningslister, WPBakery Page Builder-integration, autoplay, kontinuerlig afspilning (forudsat at dit tema understøtter AJAX), et felt til tilføjelse af tilpassede links til iTunes & Amazon, videotutorials, detaljeret vidensbase, levetidsopdateringer og support i verdensklasse blandt andet.

ZoomSounds er helt klart et monster WordPress-musikplugin, der ændrer, hvordan du tilføjer musik til dit WordPress-sted.

8. MP3 Sticky Player (Premium)

mp3 sticky afspiller

Alligevel bliver tingene bedre, især med MP3 Sticky Player på billedet. Bragt til dig af elite-forfatteren FWDesign, dette WordPress-musikplugin vil ændre, hvordan du tænker på WordPress lydafspillere.

Du er vant til basale lydafspillere, der ikke opfylder alle dine behov. Hvis det ikke er tilfældet, er du fortrolig med avancerede løsninger, der forvirrer og overvælder dig med klistret design og funktionsopblæsning, der bare ikke klipper det.

MP3 Sticky Player har ingen af ​​begge verdener; det er den perfekte blanding af avanceret funktionalitet og enkelhed. Med andre ord, pluginet leveres med en lang og utrolig liste over funktioner, mens den stadig forbliver ren og let at bruge.

Dette WordPress-musikplugin er kraftfuldt, lydhør og ekstremt tilpasselig, og tilbyder dig bare det værktøj, du har brug for for at tilføje lydfiler og videoer (inklusive YouTube) til dit WordPress-sted.

Ingen afbrydelser

Pluginet leveres med en popup-afspiller, der giver dig mulighed for at surfe på nettet, mens du lytter til musik, så tag farvel til afbrydelser. Dertil kommer MP3 Sticky Player med download og køb knapper, så du kan sælge din musik uden at bryde ryggen.

Takket være Google Analytics kan du se, hvordan dine lydafspillere fungerer. Og vi ved alle, at data er den nye valuta i den digitale verden, vi lever i, hvilket betyder, at du kan oprette en vindende salgsfremmende strategi med de rigtige data.

MP3 Sticky Player understøtter tilpassede posttyper og flere typer playliste, dvs. XML, MP3 / MP4-mappe, HTML, SoundCloud PLS, podcasts, YouTube og Official.fm.

Kontinuerlig afspilning skuffer aldrig på MP3 Sticky Player, og en kortkodesgenerator gør, at tilføjelse af din afspiller overalt på dit websted bliver en realitet.

Derudover kan du nemt dele et enkelt lydspor eller hele afspilningslisten takket være dyb sammenkobling.

Og for at holde tyvene i skak, krypterer MP3 Sticky Player sporstier. For eksempel, indhold / videoer / nogle-audio-fle.mp3 bliver til 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, hvilket gør det umuligt at stjæle filen, selvom den uautoriserede bruger ser sidekilden.

MP3 Sticky Player leveres med endnu flere funktioner, men vi har brug for et helt indlæg til at dække alt, så jeg opfordrer dig til at teste farvande med demoen.

9. Karma Music Player

Karma Music Player Gratis plugin

At finde et fantastisk WordPress-musikplugin er hårdt arbejde. De fleste af plugins – hvad enten det er gratis eller premium – jeg fandt er uforenelige med den nyeste version af WordPress. Nogle blev sidst opdateret tilbage i 2015, hvilket bare er trist, fordi de skaber fantastiske WordPress-lyd plugins.

Men jeg vil ikke have noget af det; Jeg vil aldrig anbefale et forældet plugin, selvom Envato markedsplads viser, at det har masser af salg.

Hvorfor?

Fordi forældede WordPress-plugins udsætter dig for funktionalitetsproblemer og sikkerhedssårbarheder. Det er en af ​​grundene til, at jeg er ekstremt ivrig efter de WordPress-produkter, jeg bruger og støtter.

Karma Music Player er et fantastisk WordPress-plugin, der tilføjer musik- og lydfiler til dit WordPress-sted. Det modtager regelmæssige opdateringer, hvilket betyder bedre sikkerhed og funktioner på alle tidspunkter.

Karma Music Player er så simpelt som det bliver, men giver dig nok strøm til at servere lydfiler på dit websted som en professionel. 10 farvepaletter gør det utroligt enkelt at skabe den ideelle lydafspiller til dit websted.

Andre funktioner inkluderer widgets, Elementor og WPBakery Page Builder-kompatibilitet, download-knap, RTL-support, responsivt design og meget mere.

10. Kompakt WP-lydafspiller

Kompakt WP Audio Player Gratis plugin

Sidst men bestemt ikke mindst, har vi den kompakte WP Audio Player WordPress-plugin, der bringer bagenden op. Håndlavet på Tips and Tricks HQ, Compact WP Audio Player er et fantastisk WordPress-musikplugin, der sætter “A” i dine lydafspillere.

Compact WP Audio Player er en simpel lydafspiller plugin, der kun understøtter to formater; MP3- og OGG-filformater. Plugin er kompatibelt med alle større browsere. Derudover er Compact WP Audio Player lydhør, hvilket betyder, at den ser ud og fungerer godt på alle typer enheder.

Det er en funktionsrig løsning for solo-artister, DJs, bands, producenter og alle i musikbranchen. Hvis du er på markedet efter et utroligt WordPress-musikplugin, skal du ikke lede længere, da Compact WP Audio Player har din ryg.

Andre funktioner inkluderer podcast-support, lydeksempler, kortkoder, autoplay og meget mere. Når du er klar, kan du altid tilføje en kompakt WP-lydafspiller hvor som helst på dit websted for at tjene musikken og tiltrække flere læsere, især hvis du bruger materiale af høj kvalitet.

Med masser af muligheder kan du tilpasse dine lydafspillere til at afspejle dit brand. Med andre ord er Compact WP Audio Player en fabelagtig WordPress-musikplugin, der ikke skuffer. Det er let at konfigurere og bruge, at vi ikke forventer, at du får problemer. Pluginet er tilgængeligt gratis at downloade på WordPress.org.

En sidste note

Der er en hel del WordPress-musikplugins derude, hver med et unikt sæt funktioner og værker. Du skal altid gå efter et WordPress-musikplugin, der imødekommer dine behov, uanset om du vælger en freebie- eller premium-indstilling.

Hvilket er dit foretrukne WordPress-musikplugin? Fortæl os om dine tanker i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map