Samling af gratis & premium responsive WordPress-temaer

Responsive WordPress-temaer

Et responsivt WordPress-tema er et tema, der er designet på en måde, så designet tilpasses til forskellige skærmstørrelser. Tanken er, at hvis en person ser temaet på en stor skærm og derefter på en lille mobilenhed, som en telefon, så vil den justere sig i overensstemmelse hermed, så brugeren får en meget bedre oplevelse. Hvis dit websted ikke reagerer som standard, og du ser på det i en lille skærmstørrelse, vil det som standard gøre det fulde sted, hvilket i de fleste tilfælde gør det meget svært at navigere, fordi det ikke blev oprettet med så små dimensioner i tankerne. Et responsivt layout leverer i de fleste tilfælde et layout, der er meget anderledes end dets partner i fuld størrelse, men optimeret til din mindre enhed. Dette inkluderer ting som at give et drop-down alternativ til menuen, touchaktiverede billedskyvere og karrusler, mindre gitre, så indholdet nestes bedre, mindre “rod og selvfølgelig optimeringer baseret på specifikke enheder (såsom iPad-forbedringer).


Personligt er jeg begyndt at oprette nogle lydhøre websteder og temaer, og selvom det kan være en masse ekstra arbejde at tilføje lydhørhed, er udbetalingerne normalt det værd. Nedenfor er en liste over gratis og premium WordPress-temaer, der indeholder responsive layouts, som jeg synes er ret cool. Der er selvfølgelig mange flere derude, men jeg ville dele med dig nogle af dem, jeg oprettede / fandt. Præmierne inkluderer naturligvis mit tilknyttede link, så jeg laver noget provision, hvis du køber dem (tak) – men de er valgt ud fra mine personlige præferencer med hensyn til design / layout og også baseret på feedback fra aktuelle købere. Til de gratis temaer har jeg ikke prøvet dem alle, og dem, jeg faktisk ikke har testet, og jeg inkluderede, var fordi jeg virkelig kunne lide, hvordan det så ud, og de syntes legitime.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

I alt et multippelt WordPress-tema for infoprenuers

Total er vores mest solgte WordPress-tema hos WPExplorer. Det er et alsidig tema med fuld understøttelse af træk og slip Visual Composer-plugin, og det inkluderer mange indbyggede indstillinger for Customizer og Theme Panel for at skabe stort set ethvert websted, du har brug for / ønsker! Temaet understøtter også fuldt ud WooCommerce, så du kan oprette din online butik. Det er også fuldt responsivt at se godt ud på alle browsere.

2. Noir

noir-responderende-wordpress-tema

Noir er et premium blogging og e-handel WordPress tema, der er perfekt til enhver blog. Det har et meget rent og moderne design, der også reagerer fuldt ud. Plus, hvis du vil oprette en butik sammen med din blog enten for at sælge dine egne produkter eller tilknyttede produkter, kan du via WooCommerce-integration!

3. I dag (gratis)

dag-wordpress-tema

WordPress-temaet i dag er et gratis tema af WPExplorer perfekt til enhver slags blog og er fuldt lydhør. Temaet indeholder en startside med et fremhævet indlæg sammen med et 2-kolonnet gitter af dine seneste indlæg nedenfor. Designet er meget glat og minimalt og perfekt til enhver slags blog. Det inkluderer også indstillinger i Customizer for dine sociale links, billedstørrelser, kolonner, layout og meget mere.

4. Tyve 11 (gratis)

Wordpress Twenty Eleven Theme

Selvfølgelig ville jeg starte tingene med standard Twenty 11 Theme. WordPress.org-teamet har gjort et fremragende stykke arbejde med dette tema i både at holde det virkelig enkelt, men også kraftfuldt og let at bruge. Det er selvfølgelig det perfekte tema for begyndere, og det er fuldt lydhør, så det ser godt ud til enhver tid.

5. Tilpas (gratis)

Tilpas WordPress-tema

Adapt er mit første gratis responsive WordPress-tema. Den blev oprettet ideelt til forretnings- og porteføljewebsteder, men den leveres også med en komplet blogskabelon, såvel som den let kunne tilpasses til alle typer websteder, du ønsker. Det inkluderer den fantastiske FlexSlider, quicksand-filterbar portefølje, nogle gode shortcodes blandt mange andre funktioner, og det er selvfølgelig 100% gratis GPL.

6. BonPress (gratis)

BonPress WordPress Theme

BonPress er et gratis responsivt WordPress-tema oprettet af WPZoom. Temaet er bedst for bloggere, og det har et meget rent og elegant design med indbygget postformatstøtte.

7. Evolution

Evolution WordPress Theme

Evolution er det første premium Responsive WordPress-tema, der er oprettet af det fantastiske folk på Elegante temaer. Temaet har et meget meget minimalt design, der er perfekt til at oprette et rodfrit websted såsom en fotografiportefølje og naturligvis dets del af deres medlemskab, som også inkluderer tonsvis af mange andre gode skabeloner.

8. Svar (gratis)

Svar WordPress-tema

Respo er et gratis lydhøre WordPress-tema, jeg løb ind i forleden og var ganske imponeret. Det har et meget rent og minimalt design perfekt til alle slags bloggere, det er fuldt lydhør og det er gratis.

9. Smart Start

Smart start WordPress responsivt tema

Smart Start er en kæmpe topsælger over på Themeforest. Dette tema har været ekstremt populært siden den dag, det kom ud, og der er ingen tvivl om, hvorfor. Det har et meget rent og minimalt design, det er fuldt responsivt og det er marmelade pakket med alle slags godbidder. Der er også en HTML-version tilgængelig.

10. Oxygen (gratis)

Oxygen responsivt WordPress-tema

Oxygen er et gratis responsivt tema oprettet oprindeligt af alienwp men ejes nu af devpress. Temaet er ultra minimalt og perfekt ikke kun til blogs, men også til deling af fotos.

11. Moderniser

Modernisering er et andet meget populært tema på TF-markedet. Det har et meget simpelt design / layout, der er fuldt lydhør, men hvad der gør det virkelig unikt er en indbygget indholdseditor, der giver dig mulighed for let at opsætte sider på dit websted via et træk-og-slip-panel.

12. Responsiv (gratis)

Responsivt WordPress-tema

Responsive er et gratis tema, der er tilgængeligt via WordPress.org. Det fangede mit øje, fordi det er meget enkelt, fra et hurtigt blik koden så godt ud, og det kunne være en god løsning for dem, der leder efter en gratis løsning til deres virksomhedswebsted.

13. Uber

Uber er et superminimal tema af ThemeTrust. Temaet er orienteret mod forretnings- / porteføljesteder, og det har en fantastisk evne til at indstille forskellige baggrunde for hver side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map