Opret fantastiske online samfund med det ultimative medlem til WordPress

Hvis du vil oprette et websted, hvor folk kan tilmelde sig og blive medlemmer, er der et nyt plugin tilgængeligt, der vil gøre dit liv meget enklere. Ultimate Member er et community og brugerprofil plugin, der gør det meget nemt at tilføje smukke brugerprofiler til dit websted og oprette avancerede online community.


um-profil

Plugin er ekstremt alsidig og giver dig mulighed for at oprette en lang række sider, hvor brugere kan tilmelde sig og blive medlemmer. Det er fyldt med funktioner og funktionalitet, men er stadig let at bruge og let.

Mens der er for mange funktioner til at nævne i dette indlæg, inkluderer hovedfunktionerne i plugin: brugerdefinerede brugerroller; flere registreringsformularer med rollefordeling; ubegrænsede formularfelter til indsamling af brugerdata; betinget logik for felter; en avanceret drag and drop form builder; smukke brugerprofiler; betingede menuer; medlemsbøger med valgfri søgefiltre; kontoside, hvor brugere kan administrere deres egen konto (skift adgangskode, slet konto, privatliv osv.); indholdsbegrænsning med sideomdirigeringer; e-mail-skabeloner og meget mere.

um-memberdirectories

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Øjeblikkelig opsætning

Det fantastiske ved plugin er, at du kan få dit community-site til at køre i løbet af få minutter med plugins øjeblikkelige opsætning, som automatisk tilføjer alle de nødvendige sider for at give folk mulighed for at registrere og blive medlemmer.

Udvidelser

For at bevare dens enkelhed og holde plugin let og opblåst fri bruger plugin udvidelsesmodellen, som er den samme model, der bruges af populære plugins som WooCommerce, Easy Digital Downloads og Ninja Forms. Ultimate Member tilbyder i øjeblikket følgende Ultimate medlemsudvidelser med mere planlagt for fremtiden:

Social login

Hvis du vil lade brugere registrere / logge ind på dit websted via sociale netværk, så de ikke behøver at huske et andet sæt loginoplysninger, kan du gøre dette med den sociale login-udvidelse, der giver brugerne mulighed for at registrere / logge ind via Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Du kan beslutte, hvilke netværk du skal bruge, og du kan vise knapperne på login- og registreringsformularer eller hvor som helst på webstedet ved hjælp af kortkoder.

um-sociallogin

MailChimp

MailChimp-udvidelsen integrerer MailChimp med plugin og giver brugerne mulighed for at abonnere på dine mailinglister, når de registrerer sig på dit websted. Brugere kan abonnere på flere lister og kan afmelde sig fra lister direkte fra deres kontoside. Med denne udvidelse kan du også synkronisere brugermeta til din MailChimp-liste.

um-MailChimp

bbPress

Når man opretter community-baserede websteder er det almindeligt at have et forum, hvor brugere kan interagere med hinanden. Denne udvidelse integrerer problemfrit Ultimate Member med bbPress og flytter bbPress-profiloplysninger til Ultimate Member-profilen.

um-bbpress

Brugeranmeldelser

Ultimate Members udvidelse af brugeranmeldelser giver et 5-stjernet bedømmelses- og gennemgangssystem til dit websted, der giver brugerne mulighed for at bedømme og gennemgå hinanden. Med denne udvidelse kan du bestille medlemskataloger fra brugere med højest bedømmelse, give brugere mulighed for at filtrere kataloger efter vurdering, tilføje widgets til dit websted, der viser de bedst bedømte og mest bedømte brugere og meget mere.

um-userreviews

myCRED

Hvis du ønsker at gamify dit websted og belønne brugere, kan du nemt gøre dette ved at integrere Ultimate Member med myCRED, som efter min mening er det bedste point management system til WordPress. Denne udvidelse giver dig mulighed for at belønne brugere med point for specifikke handlinger og også vise en brugers point, badges, rang og statusmåler på deres profil.

um-mycred

Meddelelser

Der er mange plugins, der giver dig mulighed for at tilføje meddelelser på hele websitet til dit websted, men ikke mange har kapacitet til at vise meddelelser til bestemte brugerroller eller logget / logget af brugere. Med denne udvidelse har du fuld kontrol over, hvilke brugere der kan se hver meddelelse. Du kan også vise meddelelser overalt eller på bestemte sider kun via kortkode.

um-meddelelser

Real-time underretninger

Hvis du vil tilføje et notifikationssystem, der ligner det, der findes på Facebook og Twitter, til dit websted, vil denne udvidelse give dig mulighed for at gøre det. Notifikationssystemet i realtid giver brugerne mulighed for at modtage underretninger i realtid direkte på dit websted til begivenheder, der er relevante for dem.

um-meddelelser

Online-brugere (gratis)

Hvis du vil lade brugere se, hvilke andre brugere der er online, giver denne gratis udvidelse dig mulighed for at vise, hvem der i øjeblikket er logget ind på dit websted. Som med mange andre elementer i plugin giver denne udvidelse brugere mulighed for at kontrollere deres eget privatliv, så hvis en bruger ikke ønsker at lade andre brugere vide, at de er online, kan de skjule sig selv via deres kontoside.

um-onlineusers

Google reCAPTCHA (gratis)

Selvom plugin allerede leveres med anti-spam-foranstaltninger til login- og registreringsformularer, giver denne gratis udvidelse dig mulighed for at tilføje den officielle Google reCAPTCHA til dine formularer, som vil hjælpe med til yderligere at bekæmpe spam.

um-recaptcha

Galleri til UM (tredjepartsudvidelse)

Galleri til ultimativt medlem

WordPress-plugin Galleri til ultimativt medlem er et af de bedste gallerier til rådighed for Ultimate Member social network plugin. Det er let at konfigurere og bruge. Brug af dette UM Gallery giver ethvert socialt netværk en mere moderne oplevelse med foto- og videostøtte, kommentarer og albumstyring.

Dette plugin er perfekt til ethvert socialt netværk, da det holder brugere aktive på ethvert socialt netværk ved at holde dem engagerede gennem ubegrænsede albums og fotos. Der er desuden to tilstande; Enkelt albumtilstand og ubegrænset tilstand. I tilstanden Enkelt album overfører brugerne alle deres fotos til et album, mens ubegrænset tilstand giver dem mulighed for at organisere fotos og videoer i ubegrænset album. Plugin kan også prale af sin specialdesignede lightbox, der giver medieejere mulighed for at redigere albumbeskrivelse og billedtekst.

Hvis webstedet ikke har brug for videounderstøttelse, kan det let deaktiveres ved hjælp af galleritilføjelsesafsnittet i administratoren. Fra dette afsnit kan kommentaren tilføjelse også aktiveres, hvilket vil tilføje muligheden for at skrive kommentarer til fotos fra lightboxen.

Når Ultimate Member-plugin Social Activity er aktiveret, kan administrator aktivere tilføjelsen Activity Wall til UM Gallery. Når det er aktiveret, vises nye albums på aktivitetsvæggen.

Plugin har nogle få kroge til rådighed for udviklere, herunder kroge efter foto upload, album redigeret, album oprettet osv.


Hvis du leder efter en nem måde at tilføje funktioner som lokalsamfund til dit websted, er Ultimate Member muligvis bare plugin for dig. Selvom plugin ikke tillader dig i øjeblikket at oprette et socialt netværk som du kan med BuddyPress, betyder pluginens fleksibilitet ud over det voksende antal udvidelser, at Ultimate Member vil være et godt valg for mange WordPress-brugere, der ønsker at oprette online-samfund.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map