Omfavn fremtiden med disse in-line Front-end Editor WordPress Plugins

WordPress-indlæg og sideditorer kan ofte føles som en del af softwaren, der hænger bag resten af ​​platformen. Det er en mindre end ideel måde at arbejde på, konstant at skifte mellem redaktøren og front-end visningen af ​​et indlæg, især når du prøver at få præsentationen af ​​dit indhold helt rigtigt.


Med det i tankerne er det spændende at vide, at WordPress-udviklingsholdet arbejder på at tilføje in-line redigering – hvor du arbejder på dine indlæg, som de ser ud til læsere, gennem fronten af ​​dit websted – til softwaren.

I et nyligt indlæg dækkede Tom implikationerne af den forestående ankomst af in-line, front-end redigering til WordPress; men hvis du ikke kan vente til det bliver en del af kernefunktionaliteten, her er nogle onlineindstillinger for indholdsredigering, du kan prøve i dag.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

WordPress Front-end Editor

WordPress Front-end Editor

Dette plugin er bliver arbejdet på af nogle af medlemmerne af WordPress-kerneudviklingsteamet og forventes at blive inkluderet i kernefunktionen i WordPress i fremtiden. Dette betyder, at front-end in-line redigering endelig kommer til WordPress!

Funktionerne indtil videre giver dig mulighed for at redigere titlen og indholdet på et blogindlæg direkte fra fronten af ​​dit websted, forudsat at du er logget ind på webstedet. For at tilføje og redigere indhold er det blot et tilfælde af at klikke på teksten og skrive – det er overraskende nemt at bruge.

For at give dig mulighed for at redigere indholdet, som du ville gøre via standardindlægseditoren, tilføjer dette plugin en fast horisontal menulinje øverst på skærmen, som indeholder alle redigeringsværktøjer til indlæg. Dette inkluderer formateringsindstillinger, knapper til indsættelse af links og billeder og muligheden for at administrere kategorier og tags plus mere. Du kan også gemme eller offentliggøre dit indlæg fra front-end, og hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte til den traditionelle WordPress-posteditor, er der en praktisk knap til det også.

Hvis du ikke kan vente og vil starte med at redigere indhold online på dit websted nu, er du fri til at installere WordPress Front-end Editor-plugin. Vær dog advaret, dette er et igangværende arbejde og er endnu ikke det færdige produkt.

Fordele: gratis, let at bruge, flot interface og ser ud til at fungere godt.

Ulemper: stadig et igangværende arbejde, inkluderer ikke indstillinger for sidelayout, kun redigering og formatering af indhold.

Brugere, der ønsker noget mere poleret, kan muligvis finde de andre plugins på denne liste mere tiltalende, men hvis du vil have en forhåndsvisning af fremtiden, kan du installere dette plugin direkte fra dit WordPress admin-kontrolpanel.

Hent WordPress Front-end Editor

Visuel komponist

Visual Composer Front-end Builder

Visual Composer af WP Bakery er et premium-plugin, du måske har hørt om; hovedsageligt på grund af det faktum, at det er den blandt de 3 mest solgte plugins på CodeCanyon-markedet. Selvom dette plugin har været en meget populær WordPress-back-side-builder i nogen tid nu, tilføjede en nylig opdatering frontindholdsredigering til Visual Composer, hvilket gør det til en mere end værdig tilføjelse til denne liste.

Ud over de 40+ indholdselementer, der let kan tilføjes til dine sider og derefter flyttes på plads ved hjælp af træk-og-slip-editoren, kan du nu redigere indholdet, som dine læsere vil se, takket være det rigtige “Hvad du ser er Hvad du får ”-redaktør, alt sammen fra fronten af ​​dit websted. Front-end editoren af ​​Visual Composer bliver nu integreret i de mest populære temaer af WPExplorer, hvilket skulle give dig en god idé om hvor god denne plugin er.

Fordele: afprøvet og testet af 1.000s brugere, mange indholdselementer, redigering af front-end træk og slip, masser af plugins til at udvide funktionerne.

Ulemper: ikke gratis, masser af funktioner at blive bekendt med.

Hent Visual Composer

Barley – Inline Editing Plugin til WordPress

Byg front-end in-line editor

Barley er en front-end in-line indholdsredigerer, der nu er tilgængelig for WordPress. Denne mulighed fungerer på lignende måde som WordPress Front-end Editor-plugin, og når det først er installeret, kan loggede brugere klikke på deres indhold for at begynde at redigere det gennem front-end af deres websted.

Enhver del af indlægget kan redigeres inklusive titlen ved blot at klikke og derefter skrive. I stedet for at vise en fast værktøjslinje, der indeholder formateringsindstillinger, viser byg en kontekstfølsom menu, afhængigt af hvad du laver. Ligesom front-end-editoren under udvikling, kan du redigere kategorier og tags for et indlæg gennem front-end-visningen. Tilføjelse af billeder og indstilling af et fremhævet billede er også let at gøre gennem frontend.

Mens knap fungerer rigtig godt, er der ikke meget at adskille det fra det igangværende arbejde WP Front-end Editor, og hvis det plugin bliver rullet op i WordPress-kernen, er det svært at se, hvor Barely for WordPress finder sit publikum.

Fordele: fungerer rigtig godt, flot interface, supportfora, hjælpevideoer og billetter.

Ulemper: ikke gratis, ikke i stand til at oprette avancerede layouts.

Hent byg-redaktør

Live komponist

Live Composer Page Builder

Live Composer er et overkommeligt premium-plugin, der giver dig mulighed for at oprette tilpassede layouts til dine sider gennem front-enden af ​​dit WordPress-sted. Vi offentliggjorde et komplet overblik over Live Composer for nylig, hvor du kan finde ud af alle dens funktioner, så i dag vil vi bare se på dets front-end redigeringsfunktioner.

Selvom dette plugin indeholder meget flere funktioner end de to hidtil dækkede muligheder, kommer dette til prisen for brugervenlighed og enkelhed. Live Composer kan ikke rigtig betragtes som en in-line editor, som selvom du kan redigere skrifttyper og andre præsentationsaspekter gennem front-end af dit websted, kan du ikke redigere tekst direkte på siden. For at gøre dette skal du aktivere et modalt overlayvindue og derefter begynde at skrive.

Hvis du ønsker et front-end side builder værktøj, der giver dig en live preview af dine layouts og designs, når de tager form, alt gennem et træk og slip-interface, kan Live Composer være et godt valg af værdi. Men for dem, der bare vil have en enkel måde at redigere deres indhold direkte online, er dette ikke den bedste mulighed.

Fordele: oprette sidelayouts, ændre skrifttyper og styling af tekst, tilføj flere moduler til siden, relativt overkommelig for et premium plugin.

Ulemper: ingen reel in-line tekstredigering, travlt interface, mangel på enkelhed, ikke gratis.

Få Live Composer

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPage har mere til fælles med Live Composer end WordPress Front-end Editor-plugin, hovedsagelig takket være dets sideopbygningsværktøjer. Da dette plugin imidlertid sigter mod at fjerne WordPress-administratorgrænsefladen, er online-redigering bestemt et område, som udviklerne har fået i deres seværdigheder.

Når de er installeret på et websted, kan de loggede brugere, der ser en side, klikke på knappen ‘Rediger’ for at begynde at foretage ændringer af indholdet online fra frontend. Grænsefladen til redigering af sideindhold ligner byg, idet en kontekstfølsom menu vises, når du interagerer med indholdet. Imidlertid går dette plugin ud over, at du kun kan redigere indhold online.

VelocityPage kan bruges til at oprette layouts, indsætte mange forskellige elementer i siderne og kommer med et udvalg af sideskabeloner af høj kvalitet. Men ignorerer de andre funktioner, som bare en in-line editor, gør dette plugin et godt stykke arbejde. En stor undladelse er dog, at det kun fungerer på sider og ikke på indlæg. Hvis du blot er på udkig efter en måde at redigere dit indhold online fra front-end, kan VelocityPage muligvis overdrive for dine behov og budget. Hvis du imidlertid ønsker at oprette layout og tilføje en række sideelementer på dine sider også, er det et kvalitetsprodukt.

Fordele: gør redigering af indhold godt, let at bruge, føles som en del af WordPress, masser af sidebyggerfunktioner.

Ulemper: fungerer ikke på indlæg, relativt dyre, måske overdreven for dem, der bare søger en in-line editor.

Få VelocityPage

Konklusion

Som du kan se, er der et antal udviklere, der arbejder med at tilføje redigering af indhold til WordPress. Uanset om du kan lide denne måde at bruge WordPress eller ej, med softwaren, der forventes snart at indeholde frontend-redigering, ser det ud som om denne funktion er her for at blive.

Hvad synes du om front-end redaktører til WordPress? Vil du bruge denne funktion på dit websted?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map