Nyttige gratis plugins til at fremskynde WordPress

Internetbrugere i dag er en utålmodig bunke. Tilsyneladende små tidsforsinkelser er enormt betydelige og har en stor indflydelse på brugeroplevelsen. Dette gælder især for e-handelswebsteder, hvor en anslået 40% -opgivelsesprocent ledsages kun af en forsinkelse på tre sekunder.


Sagt på en anden måde: et træg websted dræber din bundlinje. Folk vil bare ikke vente og klikker væk efter blot et par sekunder. Med hundreder af andre websteder kun et museklik væk, skal du virkelig få en brugers opmærksomhed – når du bliver nødt til at vente på, at dit websted skal indlæses, opnås det modsatte. Med dette i tankerne er det virkelig at have et hurtigt, effektivt websted en forudsætning for at få succes i dagens konkurrencedygtige online miljø.

Hvis webstedshastighed er noget, du har kæmpet med, er der et antal gratis WordPress-plugins, du kan bruge til at fremskynde tingene – Pingdom er et fantastisk værktøj til at teste din nuværende belastningstid for at få en basislinje. Nu er plugins bare et lille stykke af puslespillet, når det kommer til dit websteds belastningshastighed. Der er masser af andre faktorer, der kan forbedre din ydelse: en bedre vært, et indholdsleveringsnetværk og et mindre oppustet tema til at starte med. WordPress-plugins er imidlertid et godt sted at starte. Her har jeg valgt seks gratis plugins, hvor hver udfører en anden funktion.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Cache-plugin: W3 Total Cache

W3 samlet cache

Falder fast under kategorien af hurtige sejre, et cache-plugin er et must. Det W3 Total Cache-plugin er en af ​​de mest populære cache-plugins, og også en af ​​de bedst bedømte. En cache-plugin er et must for alle webmastere, og et plugin som W3 Total Cache vil være meget effektiv til at forbedre din belastningstid. Dets udviklere lover mindst en 10x forbedring af den samlede webstedsydelse, hvilket er en alvorligt dristig påstand! Endnu bedre, vi har vores helt egen W3 Total Cache Plugin Guide, som du kan følge sammen med for at få yoru cache-opsætning.

Et cache-plugin fungerer ved at gemme en statisk version af dit websted på serveren. Billederne, CSS og JavaScript på dit websted er notorisk ressourcekrævende at indlæse, og det giver meget mening at indlæse dem fra bunden hver gang, især for et websted, der sjældent ændres. Når cache-pluginet er installeret, vises hver gang du modtager en besøgende, den gemte statiske version af dit websted, hvilket betyder, at den tunge løftning kun udføres en gang. Dette sparer en masse ressourcer og fremskynder dit websted.

W3s vigtigste konkurrent er WP Super Cache-plugin, hvilket nogle brugere foretrækker på grund af at det er lidt mere brugervenligt (vi har også en guide til WP Super Cache, hvis dette plugin er mere din stil).

Plugin til billedstørrelse: WP Smush.it

WP Smush.it

At sikre, at dine billeder er optimeret, er en anden måde at barbere nogle af den vitale belastningstid på. Hvis dine billeder er for store, bærer de ikke kun en unødvendig filstørrelse (som stadig skal downloades), men din server skal også bruge ekstra ressourcer bare for at justere, hvordan billedet vises – det er et unødvendigt spild.

WordPress leveres med en indbygget billededitor, så du kan beskære hvert billede ned til din ønskede størrelse, men fysisk filstørrelse kan stadig forårsage problemer. Komprimering af dine billeder er en løsning, og der findes et antal gratis onlinetjenester, inklusive kraken.io. Hvis du ønsker en hurtigere måde at gøre dette på, komprimerer WP Smush.it-pluginet automatisk hvert billede, du uploader.

Det Smush.it plugin fungerer ved at fjerne alle metadata fra JPEGs samt fjerne ubrugte farver fra indekserede billeder. Resultatet: mindre filstørrelse, hurtigere indlæsningstid og intet mærkbart tab af billedkvalitet. Hvis du vil se nogle flere plugin-indstillinger, kan du tjekke vores billedoptimeringstips.

Databaseplugin: WP-Optimize

WP-Optimize

Hvert indlæg, side og kommentar gemmes i din WordPress-database – inklusive enhver revision, du foretager. Nu, hver gang en bruger ønsker at få adgang til et af dine indlæg, skal den hentes fra denne database. Naturligvis, jo mere uønsket du har siddet derinde, jo mere bliver dit websted fastklemt. Med hver revision og auto-spare, der tager plads derinde, er der nogle betydelige hastighedsforbedringer, der skal foretages ved at optimere din database.

Min foretrukne plugin til opgaven er WP-Optimer plugin. Dette plugin hjælper med at fjerne din database på flere måder. For at starte med gør plugin det nemt at fjerne de overskydende post-revisioner, som du simpelthen ikke har brug for mere – hvis du som mig foretager masser af revisioner pr. Indlæg, kan dette spare en masse plads. Det giver dig også mulighed for hurtigt at fjerne eventuelle spam-kommentarer, der er i kø, hvilket kan være besværligt at fjerne manuelt. En anden stor funktion er, at det forenkler processen med faktisk at slette uønsket indhold i stedet for bare at gemme det som papirkurven. Hvis du vil vide, hvor effektiv dette plugin kan være, kan det fortælle dig din aktuelle databasestørrelse og indikere, hvor meget pladsoptimering der kan spare.

Lazy Load Plugin: BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

Nu er standardproceduren for indlæsning af en WordPress-webside at indlæse alt på én gang. Hvis du har en masse billeder, kan du bede din server om at gøre alt det kraftige løft på forhånd betydeligt nedsætte din belastningshastighed.

Det BJ Lazy Load-plugin forbedrer dit websteds belastningshastighed ved at bruge det, der kaldes doven lastning. Når dit websted bruger doven indlæsning, prioriterer det først alt indhold over folden – med andre ord det indhold, som dine brugere vil se først. I stedet for at indlæse hvert billede for at begynde, bruger plugin pladsholdere. Billederne indlæses kun, da de er ved at blive synlige i en brugers browser.

Lazy Load Social Media Plugin: Digg Digg

Digg Digg

Vi kan naturligvis ikke ignorere vigtigheden af ​​at udvikle vores læserskare gennem sociale medier, men plugins til sociale medier kan være blandt de langsomste at indlæse – når alt kommer til alt, for hver knap, du inkluderer, beder du din server om at køre en ekstra HTTP-forespørgsel. Hvis du har fire sociale knapper øverst, nederst og i en flydende sidebjælke på hvert indlæg, er det tolv ekstra forespørgsler, du anmoder om – dette bidrager væsentligt til langsomme indlæsningstider.

Det Digg Digg social plugin bruger doven lastning for at undgå dette problem. Det viser simpelthen en social knap pladsholder. Dette kræver ingen ekstra forespørgsler fra din server, og brugere kan ikke se forskellen. Kun når en besøgende svæver over de sociale knapper, indlæses de, og dette hjælper med den indledende indlæsningstid for hver side.

Sådan organiserer du plugins: Plugin Organizer

Plugin Organizer

En langsom belastningstid tilskrives ofte at have for mange plugins. I de fleste tilfælde er vi dog brug for disse plugins, så fjernelse af dem er bare ikke en mulighed. Et bedre spørgsmål er måske ikke, om du har brug for et bestemt plugin, men om du har brug for det på hver side. For eksempel, bortset fra på din kontaktside, har du virkelig brug for kontaktformular 7 indlæsning hver gang en bruger vil læse et blogindlæg? Sikkert ikke.

Nu indlæser WordPress som standard hvert aktiveret plugin for hver side, uanset om du bruger det på den side eller ej. Ved at bruge Plugin Organizer-plugin, kan du tilsidesætte WordPress’s standardtrang til at indlæse hvert plugin og fortælle det, hvilke plugins du vil indlæse på hver side. Dette gøres via et simpelt afkrydsningsfelt. Ved kun at indlæse de plugins, du absolut har brug for, kan du reducere din belastningstid betydeligt.

En anden pæn funktion ved dette plugin er muligheden for at prioritere rækkefølgen, hvor plugins indlæses, ved at tilføje en træk-og-slip-funktion til Installerede plugins sektion af dit betjeningspanel. F.eks. Er kommentarsektionen typisk den sidste ting, en bruger vil se, så det giver mening at indlæse dette sidste, ikke? Dette kan forbedre brugeroplevelsen ved at gøre siden brugbar hurtigere. Plugin giver dig mulighed for at gruppere relaterede plugins for også at forenkle opgaven med at organisere dem.

Afsluttende tanker

Ved at installere disse plugins kan du foretage betydelige forbedringer af dit websteds hastighed. Jo hurtigere dit websted indlæses, jo bedre er det for dine brugere, det er så enkelt. En glad bruger er mere tilbøjelige til at holde sig rundt for at nyde dit indhold, og i sidste ende kan det øge dine abonnementer, sociale aktier og konverteringer. En brøkdel af et sekund er det virkelig at vigtig! Hvis du vil anbefale et andet plugin, der har hjulpet med at forbedre belastningshastigheden på dit websted, skal du kontakte i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map