Mobile responsive menu-plugins for at gøre dit WordPress-websted mere mobilvenligt

Mobilegeddon kunne have været og væk. Selv hvis dit websted overlevede denne seneste Google-opdatering uskadt, er der dog altid mere, du kan gøre for få dine mobile besøgende til at føle sig hjemme på din hjemmeside.


Et lydhør eller endda mobil-første WordPress-tema er en fantastisk måde at imødekomme det stigende antal internetbrugere, der får adgang til onlineindhold på smartphones og tablet-enheder. Selvom dit websted er mobilvenligt, er der dog et par justeringer, du kan gennemføre for at gøre det endnu mere.

Et bestemt område på dit websted, der har potentialet til at frustrere besøgende, der får adgang til det på en lille skærm enhed, er det navigationsmenuer. Hvis du nogensinde har forsøgt at få adgang til de forskellige sider på et websted på din smartphone, via en uhåndterlig rullemenu eller et overbefolket headernavigationssystem, skal du være i stand til at forholde dig til dette smertepunkt.

Så for at sikre, at dit websted ikke begår denne grundlæggende fejl, og at skjule dine besøgende sine forsøg på at nå de indre sider på dit websted, vil vi se på nogle plugins, der kan hjælpe dig med at oprette tilpassede menuer til mobile brugere, der også integreres problemfrit med resten af ​​dit websted. Vi ser også på nogle tip, der kan hjælpe dig med at sikre dig dine menuer er så mobilvenlige som muligt.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Rådgivning om, hvordan du fremstiller dine webstedsmenuer, mobilvenlige

Inden vi kommer til de faktiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at gøre dine webstedsmenuer mere nyttige af mobile besøgende, så lad os se hurtigt på nogle brugbarhedstips til bedre catering til mobilbrugere:

 • Reducer antallet af menupunkter: For bedre at kunne rumme småskærmsenheder, kan du prøve at fjerne ikke-væsentlige ting fra dine menuer, der kun er til mobil.
 • Placer de mest efterspurgte links foran og midt: der afhænger af formålet med dit websted en god chance mobile brugere leder efter en bestemt side – dette kan være din adresse, åbningstider eller kontaktoplysninger – hjælpe dem ved at placere disse links i en fremtrædende position.
 • Minimer den krævede mængde klik: størstedelen af ​​de mobile besøgende ønsker adgang til de oplysninger, de søger med kun et eller to klik, så prøv at begrænse lagene på dine menuer.
 • Maksimere fast ejendom på skærmen: indlejrede eller udvidede og kontraherende rullemenuer er en fantastisk måde at undgå, at dine menuer optager for meget skærmplads. Brug det universelle tre-linjes ‘nav burger’ ikon til at signalere menuplacering, eller endnu bedre, brug a kontekstfølsom fanebjælke.

Tilbage i 2012 var 55% af de adspurgte i en undersøgelse af Google erklærede, at en dårlig webstedsoplevelse på en mobilenhed ville skade deres opfattelse af mærket; så hvis du ikke gør alt, hvad du kan gøre, kan du gøre dit websted til at byde velkommen til mobilbrugere i 2015, hvem ved, hvilken skade du kunne gøre i dag.

Den bedste mobile responsive menu WordPress Plugins

Forhåbentlig kan du nu se vigtigheden af ​​at gøre dine webstedsmenuer mere mobilvenlige. Ved at bruge nogle sunde fornuft og ovenstående tip, kan du sikre dig, at du ikke fratager mobilbrugere, og i stedet leverer en positiv brugeroplevelse til dine besøgende.

Ved at bruge et af disse gratis eller premium plugins kan du gøre dit websteds navigationssystem mere brugervenligt og lettere at bruge.

Responsiv menu Gratis WordPress-plugin

Responsiv menu

Dette gratis plugin giver dig mulighed for at ændre mange aspekter af dit websteds mobile navigationsmenu for at gøre det mere brugbart af smartphone og tablet ved hjælp af besøgende. Din originale webstedsmenu forbliver intakt og tilgængelig for ikke-mobile brugere.

Listen over indstillinger til tilpasning af menuen er meget omfattende. Med plugin aktiveret kan du redigere titler, farver, størrelse, placering, rækkefølge og mange andre attributter i din menu for at gøre det mere mobilvenligt.

Den responsive menu-plugin gør det også nemt at skjul din menu indtil brugeren klikker på ikonet for at afsløre det. Du kan bruge den standard tre linie, nav burger menu eller uploade et ikon efter eget valg. Du kan også vælge lysbilledsretning af menuen for at sikre bedre kompatibilitet med designet på dit websted. Hvis du leder efter en fleksibel mulighed, er dette populære og velovervejede plugin et godt valg.

WP Responsive Menu Gratis WordPress Plugin

WP responsiv menu

WP Responsive Menu er en anden gratis mulighed for at tilføje mobilvenlige menuer til dit WordPress-websted. Selvom dette plugin fungerer med ethvert tema eller ramme lige ud af boksen, kan du tilpasse dets udseende, så det passer bedre til designet på dit websted.

Gennem indstillingerne kan du også tilføje dit logo til menuen, vælge lysbilledsretning og skjul unødvendige menupunkter fra mobilbrugere. Du får også muligheden for at aktivere eller deaktivere knivspids for at zoome på dine menuer, afhængigt af dine præferencer. Der er også en præmie af dette plugin tilgængeligt, hvis du gerne vil have adgang til yderligere funktioner.

UberMenu Premium Mobile Menu WordPress Plugin

UberMenu

Det premium Uber Menu-plugin giver dig mulighed for at gøre nogle smukke fantastiske ting med dine WordPress-webstedets menuer. Selv dine desktop og ikke-mobile besøgende kan drage fordel af funktionerne i dette plugin.

Med dette værktøj installeret på dine websteder kan dine menuer nu indeholde en række forskellige typer indhold, herunder billeder, formularer, kort og ikoner. Hvert aspekt af dine menuer kan tilpasses med dette plugin og omdanne dem fra enkle navigationssystemer til en personlig udvidelse af dit websted.

En særlig flot funktion i dette responsive menu builder-plugin er, at al personalisering af menuerne finder sted gennem WordPress Customizer-værktøjet. Dette giver dig en direkte forhåndsvisning af dit arbejde, hvilket sparer dig både tid og kræfter.

Selvom UberMenu-menuerne er responsive og mobiloptimerede som standard, får du en masse ekstra kontrol over, hvordan din smartphone og tablet-brugere vil opleve dine navigationssystemer. Dette inkluderer konfigurerbare breakpoints, forbedret touch support til Android-, iOS- og Windows 8-brugere og emner, der skjules afhængigt af skærmstørrelse.

UberMenu er en premium-værktøjsmenu builder plugin, der kan hjælpe med at bringe din websitetnavigation til det næste niveau (plus det kommer med et overlegen niveau af dokumentation, support og regelmæssige opdateringer, der ikke er garanteret af de gratis indstillinger ovenfor).

Konklusion

Som du kan se, er det meget ligetil at tilføje en mobil-responsiv menu til dit WordPress-websted eller opgradere din eksisterende menu. Ved at bruge et af ovenstående plugins kan du udføre denne opgave uden at skulle redigere nogen kode, ændre dit WordPress-tema, eller rediger direkte den måde, det fungerer.

Selvom der er mere at gøre dit websted til at være mobilklar end bare at optimere menuen, er det et godt sted at starte. Navigationssystemet på dit websted er måske dets vigtigste funktion, så det er vigtigt at sikre, at det er velegnet til det voksende antal mobile brugere.

Hvis du vil have flere råd om gør dit websted mobilvenligt, Tjek denne artikel om mobiloptimeringstips til WordPress eller denne til klar til WordPress-temaer og plugins til mobile enheder.

Hvad irriterer dig mest ved at bruge webstedsmenuer på din smartphone eller tablet? Hvilke funktioner vil du gerne se i et mobile-responsivt menuplugin? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map