Mine 7 yndlings WordPress-plugins (som du måske ikke har hørt om)

toms-favorit-plugins

Der er få ting, jeg elsker mere end at opdage et fantastisk nyt WordPress-plugin. Jeg har testet bogstaveligt talt hundreder i min egenskab af blogger og WordPress-forfatter, men det bliver ikke gammelt, når du opdager noget nyt.


Med det i tankerne tænkte jeg, at jeg ville gøre en roundup af mine yndlings WordPress-plugins, som du måske ikke har hørt om. Hvis du har været en WordPress-bruger i mere end et par uger, vil du vide alt om de sædvanlige mistænkte, plugins med millioner af downloads og masser af topvurderinger. Men der er en guldminer af diamanter i det ru, der lurer lige under overfladen, som du måske aldrig har hørt om.

Du behøver kun at se på den periodiske tabel med WordPress-plugins for at se, hvor mange enormt populære plugins der er derude, men nu er det tid til at tjekke det allerbedste af resten!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Hvad filen er

Hvis du kan lide at udføre en lille finjustering i dit temas PHP-filer, vil du elske dette plugin. Det tilføjer en lille mulighed til WordPress-værktøjslinjen på din blog, der fortæller dig, hvilken PHP-fil der relaterer til den side, du er på. Så hvis jeg f.eks. Er på en postside, hvad filen vises single.php:

Hvad skærmbillede af fil.

Og hvis jeg er på min startside, viser det index.php:

Hvad skærmbillede af fil.

Dette er ekstremt praktisk, hvis du vil redigere en bestemt side, men ikke ved, hvilken PHP-fil den vedrører. Jeg bruger det hele tiden – det er et af de enkle værktøjer, som jeg ville hader at leve uden!

Hvad filen er

2. Lazy Load

Jeg er lidt besat af sidehastighed, hvilket sandsynligvis er grunden til, at jeg kan lide Lazy Load så meget. Dens funktionalitet er enkel, men alligevel meget effektiv – det sikrer, at billeder på din blog kun indlæses, når de kan ses inden i browserskærmen. Så hvis et billede er langt nede på din side, indlæses det kun, hvis en besøgende rent faktisk ruller for at se det.

Fordelene ved dette er åbenlyse – billeder (dvs. de filer, der typisk er mest ressourceintensive på dit websted), indlæses kun, når de er nødvendige. Dette betyder, at resten af ​​dit websted kan indlæses uden at blive afbrudt af de største filer.

Det hjælper også, at dette plugin blev co-udviklet af ingen andre end folkene på Automattic – det er nok til at fylde dig med tillid til dens funktionalitet og effektivitet.

Lazy Load

3. Globale indholdsblokke

Dette plugin er et fantastisk værktøj til enhver, der har identisk indhold, der gentagne gange bruges på flere sider, såsom kodestykker, tilmeldingsformularer, ansvarsfraskrivelser, kedelpladetekst osv..

Global Content Blocks giver dig mulighed for at oprette uddrag af tekst og / eller kode, der indsættes på sider og / eller indlæg som kortkoder. Dette betyder ikke kun, at du kan indsætte den samme tekst på flere sider uden at skulle kopiere og indsætte, men plugin bevarer også formatering og forhindrer WordPress i at fjerne striber osv..

4. Flexibel indlægs widget

Det er fair at sige, at standard WordPress-widgets er noget mangler med hensyn til funktionalitet – widgeten Recent Posts er et godt eksempel. Fleksibel indlægs widget søger at løse dette problem ved at tilvejebringe en meget mere kraftfuld widget til at vise et udvalg af dine indlæg. Valgmulighederne er temmelig omfattende:

Skærmbillede af fleksibel indlægs widget.

Dette er godt til visning af indlæg efter kategori eller tag – så du f.eks. Kunne mærke bestemte indlæg, som du vil have vist, og vælge kun at vise disse. Jeg skraber bare overfladen og siger det – de potentielle muligheder for visning er næsten uendelige. For eksempel kan du også tilpasse widgetten med hensyn til miniaturevisning og endda oprette dine egne skabeloner:

Skærmbillede af fleksibel indlægs widget.

Fleksibel indlægs widget

5. Easy Tweet Embed

Jeg må give en ansvarsfraskrivelse her – jeg har udviklet dette plugin, som sandsynligvis giver mig visse bias ved at sige, at det er et godt værktøj til at øge antallet af gange, dit indlæg bliver tweetet igen!

Easy Tweet Embed emulerer i det væsentlige funktionaliteten, der tilbydes af Click to Tweet-tjenesten – forskellene er, at det gør indsættelse af “tweet-links” a masse hurtigere og lettere. Her er en kort video, der demonstrerer netop det:

Nem Tweet Integrer

6. Avanceret kodeeditor

Hvordan kan jeg ikke inkludere et plugin, der indeholder pumpende technomusik i en video, der viser dens funktionalitet? Advanced Code Editor er den kodeditor, WordPress skulle gerne har.

Hvis du regelmæssigt finder dig selv i at tænke med PHP-filer i WordPress, er installation af dette plugin en smule intet brainer.

7. Bedre intern link-søgning

Jeg kan ikke få nok af dette plugin – jeg vil anbefale det til alle, der giver mig en halv mulighed. Dens funktionalitet er faktisk temmelig ligetil, men det er ikke at sige, at det ikke kan gøre en stor forskel for, hvor let du kan sammenkoble mellem indlæg og sider på dit websted.

Bedre intern link-søgning gør nøjagtigt det, du forventer – det gør intern link-søgning bedre. Hvis du ikke er sikker på, hvad jeg mener med “intern link-søgning”, taler jeg det felt, der dukker op, når du prøver at oprette et link inden for et indlæg eller en side:

Screenshot af internt link-søgning.

Som standard søger søgningen efter omtale af dit valgte søgeord hvor som helst inden for alle indlæg og sider på dit websted uden vægt på relevans eller andre klassificeringsfaktorer. Derefter returneres alle indlæg og sider, hvor nøgleordet er nævnt i omvendt kronologisk rækkefølge. For at sige det stumt, suger denne metode til at søge indhold.

Bedre intern link-søgning søger at løse dette problem ved kun at begrænse søgeordssøgningen til overskrift. Fordi (a) du sandsynligvis vil huske mindst et ord fra overskriften på det indlæg, du vil linke til, og (b) indstillingerne sandsynligvis vil være langt mere begrænsede, vil du finde poster meget lettere med Bedre internt link-søgning installeret.

Desuden muliggør det inkludering af kategorisider og tag-sider samt planlagte indlæg, hvilket er fantastisk, hvis du planlægger ganske langt på forhånd og ønsker at linke mellem indlæg, der endnu ikke er offentliggjort.

Bedre intern link-søgning

Hvad er dine foretrukne ukendte plugins?

Jeg er temmelig sikker på, at der ikke vil være en enkelt person, der læser dette, der allerede vidste om alle syv plugins på denne liste (hvis du gjorde det, kender du virkelig dine plugins!).

Jeg vil dog ikke stoppe klokken syv – hvis du kan tænke på nogle store men relativt ukendte plugins, som jeg ikke har nævnt ovenfor, så tøv ikke med at dele med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map