Migration-plugins – Uber til dit WordPress-sted

De bedste WordPress Migration Plugins

Flytter du dit websted fra en vært til en anden? Eller er du klar til at tage din localhost-side live? Det lyder som et stort skridt. Men det burde virkelig ikke være en opadgående opgave, hvis du kan følge et par, veldokumenterede trin. Du kan gøre dette ved hjælp af mange populære plugins, nogle gratis og nogle premium plugins, som alle kræver, at du blot følger nogle på skærminstruktionerne, mens al action foregår bag kulisserne. Hvis det udføres korrekt, skal dit websted fungere fra den nye server og modtage den normale mængde trafik inden for timer uden nogen mærkbar nedetid.


Migration kan være påkrævet af mange grunde – at skifte vært, klone et websted til din lokale computer for at udføre test eller ændringer eller for at flytte et lokalt udviklet websted til en live server.

Naturligvis kan du vælge at overdrage migrationsprocessen til en professionel, eller din nye hostingtjenesteudbyder tilbyder muligvis migration som tilføjelse. Selvom dette er muligheder, der er tilgængelige for dig, kan du også vælge at udføre opgaven selv ved hjælp af plugins, der gør arbejdet lettere.

Grundlæggende migreringstrin

Mens proceduren for skift af base kan variere fra plugin til plugin, følger de fleste WordPress-migrationer de 8 trin, der er beskrevet her:

 1. Sikkerhedskopiér alle dine webstedsfiler helt i starten. Der er mange plugins også. Lav en kopi af alle filerne i dit webstedskatalog til din lokale computer.
 2. Eksporter din database ved at få adgang til databasen, der indeholder din WordPress-installation via cPanel og phpMyAdmin og klikke på Eksporter. Databasen kopieres derefter til din lokale computer.
 3. Opret databasen på serveren til din nye vært.
 4. Blandt de filer, du har oprettet under sikkerhedskopieringsprocessen i starten, skal du finde wp.config.php, åbne den, ændre databasens navn, databasens brugernavn og databaseadgangskode. Gem og luk filen.
 5. Importer din database til den nye server ved at få adgang til den via admin-panelet på din nye server og klikke på Importer under phpMyAdmin. Du får besked, når importen er afsluttet.
 6. Nu kan du importere alle dine filer til den nye database.
 7. Skift websteds-URL, så du ikke ledes til det gamle sted igen.
 8. Konfigurer dit domænes DNS-indstillinger igen for at pege på den nye host-server.

Lad os se nærmere på nogle plugins, der hjælper os med at migrere til nye servere!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Duplicator

Duplicator 2 - Indstillinger
Duplicator er et gratis plugin, der kan downloades fra WordPress-plugin-depotet. Det er blandt de største valg med brugere, udviklere og webstedsadministratorer. Dette plugin hjælper dig med at trække et websted ned til din lokale computer, teste det, ændre det og derefter skubbe det tilbage til serveren igen. Du kan flytte stedet til et helt nyt sted.

Det har fordelen ved at klone dit websted såvel som at tjene som en simpel sikkerhedskopi.

En installationsguide hjælper dig med migreringsprocessen. En zip-arkivfil og et installationsprogram er indstillet, og serveren scannes for enhver inkompatibilitet. Derefter bygges en pakke af plugin, i hvilken proces du kan ekskludere filer, database og mapper, som du ikke længere vil beholde.

En anden guide hjælper med at installere webstedet ved at pakke ud fra pakken. Du kan godkende indstillinger og aktivere plugins. En installationsrapport genereres ved afslutningen.

Selvom plugin satser på en kæmpe 4,9 stjerner på WordPress.org, indrømmer forfatterne, at der kræves et visst niveau af teknisk viden i brugerens ende, så det kan være en god ide at have professionel hjælp til rådighed.

Duplicator Pro er premium-versionen. Dette kommer med tilføjede funktioner som planlægning af sikkerhedskopier, e-mail-advarsler, multisitefunktionalitet, skylagring til Dropbox, Google Drive og Amazon S3. Købsprisen starter ved $ 39 for den personlige pakke, der kan bruges med 3 websteder og klatrer til $ 119 for forretningspakker til ubegrænsede websteder.

2. Alt-i-én WP-migrering

Alt-i-en-wp-migration -import
Alt-i-én WP Migration-plugin er også et gratis og højt vurderet migreringsplugin. Den er selvstændig, ikke afhængig af nogen udvidelse, og derfor er den kompatibel med alle PHP-hostingudbydere.

Dette plugin hjælper dig med at overføre din database og mediefiler, plugins og temaer. Det understøtter MySQL-driver, og nye udvidelser er blevet introduceret for at migrere til populære skytjenester som Dropbox, Google Drive og Amazon S3.

Eksporten af ​​data udføres i batches for at overvinde eventuelle begrænsninger for uploadstørrelse. For højere uploadstørrelser op til 5 GB skal du tilføje premiumudvidelser. Tovejs dataoverførsel udføres i bunker på 3 sekunder for at undgå, at plugin udløber.

Dette plugin kan løse problemer med serialisering og kan skaleres til mobile enheder. Med premium-udvidelser kan du tilføje funktioner som multisitefunktioner, ekstra lagringsmulighed og backup-planlægning. Alle udvidelser kan bruges på ethvert antal websteder og leveres med levetidsopdateringer.

3. Backup Buddy

Sikkerhedskopiekammerat 1
Backup Buddy er et premium-plugin, der for det meste købes og installeres til dets backup- og gendannelsesværktøj. Men det er ekstremt praktisk til migration også. ImportBuddy-scriptet hjælper med at migrere webadresser og filstier i alle indlæg og konfigurationsfiler.

Ved at oprette en ny database og validere den med database-legitimationsoplysningerne under importprocessen, kan du migrere dit WordPress-sted direkte fra instrumentbrættet. Backup Buddy kan også håndtere URL-adresser i split størrelse / hjem og er meget effektiv til overførsel af serialiserede data. Det understøtter ikke opsætning af flere steder.

Den typiske blogger bliver nødt til at afskalde $ 80 årligt for 2 steder, en freelancer, der bruger, kan forlænge op til 10 websteder vil blive sat tilbage $ 100 årligt, udviklerpakken koster $ 150 årligt for ubegrænsede websteder, og guldpakken kommer til en engangs betaling på $ 297 for ubegrænsede websteder. Opdateringer og support er kun gratis for det første år. For fortsatte opdateringer og support skal medlemskabsabonnementet fornyes.

4. WP Migrate DB

WP Migrate DB 2 Migrate
WP Migrate DB er et andet gratis og populært plugin, der migrerer dit WordPress-sted. Det fungerer lidt anderledes end andre plugins, idet det finder og erstatter webadresser og filstier for at udføre migrering. Plugin kører et fund og udskifter på de serialiserede data for at lokalisere strenge. Derefter serialiseres dataene og sætter dem tilbage i databasen. Denne funktion gør det godt valg for udviklere, der ofte skal flytte data mellem deres lokale installations- og live-websteder.

Det håndterer serialiserede data effektivt og gemmer dem på din lokale computer som en SQL-fil. Efter oprettelsen af ​​SQL-filen skal du bruge phpMyAdmin til at importere filen til din database i stedet for den eksisterende database.

Under migreringsprocessen kan du udelade unødvendige filer, og du kan også gemme migreringsindstillingerne, så du i fremtiden kan gentage migreringen med et enkelt klik.

En pro-version er også tilgængelig, som kan udføre yderligere opgaver som push and pull-database ud over e-mail-support, oprette versioner af sikkerhedskopier, som de skal vende tilbage til i fremtiden, pause og genoptage en igangværende migration og nogle flere funktioner. Pakker starter ved $ 90 for 12 installationer (Personal Package) til $ 1000 for ubegrænset installation (Agentur). De højere premium-pakker leveres med et antal tilføjelser, der kan håndtere mediefiler såvel som at migrere et subsite af en multisite til et enkelt webstedsinstallation.

5. Updraft Plus

Migrator UpdraftPlus
Updraft Plus er et gratis og komplet backup- og gendannelsesplugin, mens premium-tilføjelsen tilføjer klonings- og migreringsfunktioner. Det er et højt rangeret og meget downloadet plugin.

Dette plugin kan kopiere hele websteder. Manuel og automatisk backup-planlægning gøres let med dette plugin. Du kan have forskellige tidsplaner for sikkerhedskopiering af filer og database.

Webstedet kan gemmes i Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, Google Cloud Storage, FTP og e-mail. Hvis du ikke ønsker at flytte hele webstedet, kan du opdele store websteder i mange mindre arkiver, og du kan selektivt sikkerhedskopiere og gendanne en hvilken som helst komponent på dit websted som filer, database eller temaer..

Den premiumversion giver dig mulighed for at tage backup af Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Copy.com og mange flere placeringer. Det kan migrere sikkerhedskopier fra nogle andre plugins såvel som BackWPup. Af sikkerhedsmæssige årsager er krypteret database. En afbrudt migreringsproces genoptages automatisk.

Den premiumversion muliggør også kloning af websteder og tilføjer garanteret support, 1 GB opbevaring i Updraft Plus Vault og multisitekompatibilitet. For brug med et eller to websteder betaler du $ 70 og for flere websteder $ 95, mens en udvikler vil blive opkrævet $ 145 for ubegrænsede websteder.

6. WP-klon af WP Academy

WP-klonefinale
WP-klon er et fantastisk plugin til at migrere dit websted til et andet sted eller til at ændre domænenavnet. Det er også effektivt til sikkerhedskopiering og kopiering af dit WordPress-sted. Og hvis du ofte vil oprette kopier og flytte dit websted mellem din lokale computer og vært ofte (til test eller til udvikling af webstedet), er det det valgte plugin.

Det har en fordel i forhold til andre plugins, da det ikke bruger FTP til at få adgang til webstederne på den nye eller gamle placering. Du skal blot installere en ny WordPress på den nye placering, uploade WP Clone-pluginet til det sted og aktivere det. Derefter skal du blot følge instruktionerne på skærmen.

Kun databasen og indholdsfiler sikkerhedskopieres under migrering, ikke WordPress-systemfiler. Dette oversættes til hurtigere uploadtider og bedre sikkerhed. Ikke kun det, det får adgang til dit websteds sikkerhedskopi ved hjælp af den direkte http-forbindelse til din vært, og det betyder, at du ikke bruger tid på at uploade store filer over internettet.

Forfatterne anbefaler, at alle unødvendige plugins og data slettes fra webstedet, før de opretter sikkerhedskopier. Plugin kan også slå sammen med et hosting-system, der fungerer med et proprietært operativsystem.

Dette er et gratis plugin, der er blevet grundigt gennemtænkt af forfatterne. De gør alt for at forbedre brugervenligheden og løse problemet med migrering af større websteder, især problemer med at gendanne fra en sikkerhedskopi. Der er foretaget en opdatering i december 2015, der lover at forbedre ydelsen. Support til plugin er via WordPress bruger community.

7. Cloner

wpmudev Cloner Migration WordPress Plugin

Cloner af wpmudev er et nichemigrationsplugin, der er perfekt til at replikere eller migrere dit websted inden for et WordPress-multisittsnetværk. HVORFOR ønsker du måske at gøre dette? Multiste er fantastisk til at være vært for et antal lignende websteder (f.eks. En gruppe af destinationssider eller et netværk af blogs) såvel som til iscenesættelsesformål. Og med kloner er det nemt at quire bogstaveligt talt “klone” et af dine websteder.

Plugin gør det nemt at migrere, scene og sikkerhedskopiere dine WordPress-websteder inden for en multisiteinstallation og inkluderer endda enkle indstillinger, som du kan bestemme, hvilket indhold du vil flytte. Hvis og når du vil overføre dine ændringer tilbage til det originale sted, du klonede, skal du bruge funktionen til overskrivning af webstedet til at distribuere dine ændringer med et klik på en knap

8. WPBackItUp

Wp Backitup instrumentbræt
Som navnet antyder, WPBackItUp er primært et backup-plugin. For at kunne migrere dit websted ved hjælp af dette plugin, skal du købe den professionelle version.

Plugin er temmelig let at bruge, og det opretter et zip-arkiv over hele dit websted og gør det tilgængeligt til download.

Med premium version, kan du gendanne og migrere dit websted til en ny placering. Dette kan gøres direkte fra dit WordPress-dashboard med et enkelt klik. Prioritetsstøtte er også tilgængelig med den betalte version af plugin. Den præmieversion leveres i 3 pakker – prissat til $ 79, $ 99 og $ 199 med en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

9. WordPress Move

WP Move-indstillinger
WordPress Move er et gratis plugin, der hjælper med at flytte dit websted til en anden server. Det fungerer som en backup og gendannelse plugin. Med WordPress Move kan du ændre domænenavnet uden at flytte nogen fil.

10. VaultPress

VaultPress
Strengt taget er dette mere et backup-plugin, der flittigt sikkerhedskopierer alt dit websteds ting og holder det opdateret. Men det er også meget effektivt til at migrere et websted.

Dette plugin kommer fra Automattic, der er også stort set ansvarlig for udviklingen af ​​WordPress som en CMS-platform. Plugin forbinder dit WordPress-sted med VaultPress servere og ved hjælp af WordPress-kroge scannes webstedet for sikkerhedsproblemer og sikkerhedskopieres automatisk. Når der gives FTP- eller SSH-oplysninger, gendannes webstedet også automatisk.

Du kan gennemse backup-versioner og vælge, hvilken der skal gendannes eller migreres. Det er en betalt abonnementstjeneste med planer, der starter fra $ 5 pr. Måned for enkel sikkerhed og sikkerhedskopiering. Men de er en af ​​de bedste muligheder!

11. BlogVault

BlaogVault
BlogVault er også et betalt plugin, der hovedsageligt er beregnet til sikkerhedskopiering af websteder. Backupen udføres i realtid og udløses af enhver ny aktivitet på WordPress-webstedet. Backup er også trinvis, hvilket mindsker belastningen på serveren.

BlogVault kommer med en migreringsfunktion, som du kan flytte dit websted med bare et par klik. Da sikkerhedskopier gemmes i BlogVault-servere, foregår overførslen fra disse servere. Meget store websteder skal migreres, da dataene chunkres under migreringsprocessen. Plugin kan også håndtere multisites, hvilket gør det til toppen af ​​klassen plugin.

Den rigtige stempel af dette plugin ligger i dets backup-funktion, og prisen kan være temmelig stejl til ren overførselsfunktion.

12. DesktopServer

Hvorfor bruge DesktopServer

Hvis du leder efter et plugin, der gør det nemt at arbejde lokalt og endnu lettere at skubbe dit design til dit live-sted, blev DesktopServer skræddersyet til dig. Du kan se vores DesktopServer-gennemgang på vores blog, men bare for at opsummere DesktopServer er et program, der konfigurerer din lokale WordPress-installation til dig (så du kan springe over alle de komplicerede trin, der er involveret i MAMP, XAMPP, osv.) Og kan endda klone live-sider, som du bruger aktivt.

Men en af ​​de virkelige perler ved denne app er funktionen Direct Deploy (inkluderet i premium-versionen af ​​appen). Med dette kan du nemt migrere dit localhost-sted til din live-url. Alle de tilbyder endda en Assisted Deploy Live Service, så hvis du sidder fast, er de fantastiske teknikere på ServerPress der for at hjælpe.

13. WP GoLive Migration

WP GoLive Migration

WP GoLive er et premium WordPress-plugin, der gør det nemt at migrere dit demosite på din localhost til et live produktionssite. På denne måde kan du perfektere dit websted på et lukket testwebsted og derefter gå live med et enkelt klik, når du er klar.

Uanset om du opretter et nyt tema fra bunden, tilpasser et tema til en klient, eller hvis du har besluttet at tilføje dit indhold lokalt af en eller anden grund kan GoLive hjælpe din overførsel af dit websted på et øjeblik. Plugin hjælper dig med at flytte alle dine filer til dit live site – alt hvad du skal gøre er at indtaste dine FTP- og databasedetaljer og klikke på Start. Så kan du bare læne dig tilbage og se statuslinjen, når dit live-sted importeres. Det er så enkelt.

WP Go Live fungerer ved at eksportere din nuværende database, oprette en ny database på din nye server og derefter importere dine filer til dig. Plugin opdaterer også alle URL’er i databasen, så de matcher din nye, og opdaterer også din wp-config fil. WP Go Live er sikker på at spare dig lidt tid og frigøre dig til flere designprojekter!

14. MigrateGuru

Migrer Guru WordPress Site Migration Plugin

Migrer Guru et specialiseret WordPress Migration Plugin, der er den nemmeste (Just-1-Step), hurtigste og mest pålidelige måde at migrere WordPress-websteder fra enhver vært til enhver vært i verden.

Det er et helt gratis plugin-plug-in (der er altid fri). Uanset om du ønsker at migrere et WordPress-sted eller flytte WordPress Multisite Network til en ny server, Migrate Guru er den enkleste og hurtigste måde at udføre en WordPress-migration.

Migrate Guru blev oprettet efter at have udført 500.000+ vellykkede migrationer. Den drives af teknologien bag BlogVault (den betroede partner til nogle af de bedste WordPress-værter som WP Engine, Flywheel og Pantheon for at nævne nogle få). Migrate Guru er en ren, nem, hurtig og pålidelig måde at flytte dit WordPress-sted på.

Migrate Guru løser alle WordPress-migrationsforespørgsler eller -problemer, du måtte have. Det håndterer store websteder godt og omskriver automatisk webadresser (dvs. farvel til at lære at flytte WordPress og rette databaselink!) Det er en mester i håndteringen af ​​serialiserede data. Du kan også nøjagtigt flytte multi-site netværk uden INGEN tilføjelser, yderligere værktøjer eller køb for at flytte dit WordPress-sted.

At konkludere

På dette tidspunkt har du måske en god idé om, hvad migrering af et websted involverer, og i hvilken udstrækning migreringsplugins kan hjælpe dig i migreringsprocessen. De fleste af plugins kommer tæt på at markere alle felterne. Endelig, hvad du skal kigge efter i et migreringsplugin er, at migreringen skal være afsluttet uden nogen betydelig nedetid, alle links skal fungere fint og ingen data skal mangler. Det valgte plugin kan variere afhængigt af størrelsen på dit websted, uanset om det er et enkelt sted eller multisitet, migrationsfrekvensen og de tekniske muligheder for brugeren.

For en fuldstændig håndfri migrationsfri bekymring er premium plugins BlogVault eller VaultPress gode valg. WP BackItUp kan være en god tilbagevenden mulighed her. Hvis du har et vist niveau af tekniske færdigheder, kan du prøve Duplicator eller endda WP Clone. Hvis du vil flytte data alene, ville WP Migrate DB være et godt valg.

Med så mange plugins omkring er der ingen grund til, at du bruger tid og kræfter på at manuelt migrere webstedet. Jeg ville meget gerne høre om din oplevelse med migrering af websteder i kommentarerne nedenfor ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map