Maps Marker Pro-plugin til WordPress-gennemgang

Maps Marker Pro

Med ikke mindre end 72 kraftfulde funktioner er Maps Marker Pro (i udviklerens ord) “den mest omfattende og brugervenlige kortlægningsløsning til WordPress”. Uanset om du arrangerer en samfundscykeltur, ønsker at øge fodtrafikken til din thailandske restaurant eller planlægger lanceringen af ​​en boutique-bageri, er Maps Marker Pro den valgte WordPress-kortlægningsløsning.


I denne artikel skal vi se nærmere på Maps Marker Pro og afsløre, hvor mange af dens mest kraftfulde funktioner der kan udnyttes til dit WordPress-websted.

Primære funktioner i Maps Marker Pro-plugin

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
Maps Marker Pro’s mest basale funktionalitet giver dig mulighed for at oprette en markør til den geografiske placering, du har i tankerne, bruge et af over tusind ikoner til at repræsentere dette sted og oprette et link til retninger. Yderligere tekst kan tilføjes i et pop op-vindue.

Du kan også oprette klynger af markører. Sig for eksempel, at du er en økologisk producent og distributerer af hundefoder. Dine kunder vil måske vide, hvor de kan købe dit produkt lokalt. Du kan bruge klynger til at identificere hver region i byen, hvor din hundefoder kan findes, og forbrugere kan finde individuelle butiksplaceringer i hver region.

Bemærkelsesværdige yderligere funktioner i Maps Marker Pro

 • Brug kortkoder til at integrere kort på dine sider, indlæg, skabeloner og widgets.
 • Skærmikoner kan tilpasses.
 • Vælg dine egne basiskort, herunder Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox og brugerdefinerede WMTS-maps.
 • Fuld lydhør.
 • Tilføj QR-koder på dine kort til emballage osv.
 • Opret en kortlegende.

Alle disse funktioner og mere er tilgængelige mod et engangslicensgebyr.

Standard support til et domæne er tilgængeligt på Personlig plan for $ 31. Fem domæner understøttes på Plus plan for $ 87, og Professionel plan tilbyder support til 25 domæner til en pris af $ 164. Selvom hver licens er et engangsgebyr, opdateres og fortsat support et årligt gebyr.

Du kan teste disse funktioner, før du forpligter dig fuldt ud aktivering af en 30-dages prøveperiode. Retssagen overgår problemfrit til den betalte version, hvis eller når du er klar til at opgradere til Pro-versionen.

Beslutning om, hvilke funktioner der er bedst for dig

Med så mange funktioner at vælge imellem, undrer du dig måske på, hvilke der virkelig kan være til gavn for dig og dine forretningsmæssige mål. Lad os udforske nogle reelle casestudier.

Ewetopia bruger Maps Marker Pro til at indikere, hvor kunder kan finde deres produkter. På billedet herunder bruger de klynger, lag og ikoner til at pege på markeder og restauranter, der bærer deres produkter.

Eksempel på kortmærker Pro-firma

Eksempler på klynger og forskellige markørikoner

Niagra Cycling Tourism Center skabte også flere kort. Nogle angiver cyklister ‘ruter, og andre angiver, hvor cyklister kunne stoppe for reparationer og yderligere tjenester langs disse cykelruter. Det tredje billede er af en Maps Marker Pro-legende.

Maps Maker Pro Eksempel på ruter

Skærmbillede af GPX-spor til Niagara-vinruten

Maps Marker Pro-eksempel på servicestop

Screenshot af cykeludlejning og reparationsmarkører

Eksempel på Maps Marker Pro Map Legend

Skærmbillede af en kortlegende

Kartografiuddannelse er ikke nødvendig for at oprette dine egne kort, der ser lige så præcise og professionelle ud som disse.

At bringe verden til din (virtuelle eller fysiske) dør

Hvordan præcist gøres alt dette? Lad os sige, at du er ejer af Mindi’s Moochi Delights & Cafe – hvor du sælger moochi-desserter, drikkevarer og menupunkter til kort madlavning. Du har både et websted og en mursten-og-mørtel-butik, men dit primære markedsføringsmål er at få fodtrafik ind i din butik. Hvad ville være dit næste skridt?

Trin 1

Efter installation skal du klikke på Maps Marker Pro i dit administrationspanel i WordPress, efterfulgt af Tilføj ny markør. Du skal ledes til en side, der ligner denne:

Maps Marker Pro Tilføj ny markør

“Tilføj ny markør” Skærmbillede

Trin 2

Udfyld alle nødvendige felter. Du vil navngive markøren, indtaste dens placering, vælge dens kortstørrelse og zoomniveau, tildele et lag (hvis ønsket), bestemme typen af ​​kontrolboks og displaypanel, vælg et ikon, beslutte, om du vil have pop-up tekst, og hvis ja, indtast den tekst, og klik derefter på Offentliggøre.

Du bliver muligvis bedt om at angive længdegrads- og breddegradskoordinater til det ønskede sted. Dette er den nemmeste måde, jeg har fundet på at gøre. Når alle felterne er udfyldt, skal de se sådan ud:

Maps Marker Pro Oprettelse af markører

Udfyldelse af “tilføj nye markør” -felter

Trin 3

Kopier kortnummeret på din nye markør fra toppen af ​​siden:

Maps Marker Pro_Grab Shortcode

Det er her du henter kortet på dit kort

Alternativt kan du klikke på Tilføj kort knappen placeret øverst i tekstredigeringsmenuen på din nye side eller indlæg.

Eksempel på Maps Marker Pro indsættes fra side

Alternativt kan du indsætte kortkode på en ny side eller et indlæg ved at klikke på linket “Tilføj kort”

Hvis du ikke har et eksisterende indlæg eller en side, hvor du kan vise dit nye kort, skal du oprette et, og tilføje kortkoden til det relevante område. Formater din side eller indlæg efter ønske, og test derefter dit nye kort. Her er slutresultatet:

Fuldført Map_Map Marker Pro-plugin

Sådan ser dit færdige kort ud

Dette grundlæggende kort har et klart billede med præcise koordinater. Det er sikker på at hjælpe lånere med at få en visuel forståelse af forretningsstedet. Oplysninger, der føjes til pop op-boksen, forbedrer kundeoplevelsen yderligere, da de ikke behøver at søge efter grundlæggende oplysninger, såsom åbningstider eller parkeringstilgængelighed.

Brug af Maps Marker Pro med en voksende virksomhed

Maps Marker Pro-eksempel på lag

Når du opretter lag,
tilstødende placeringer bliver klynger

Når din virksomhed eller den organiserede begivenhed vokser, kan også den dybde af information, du giver til besøgende ved hjælp af dit WordPress Maps Marker Pro-plugin.

I gennemsnit kræver besøgende, der fremsætter en kortanmodning – som ved at anmode om at få vist en geografisk placering på dit websted – hundredvis af kortressourcer bag kulisserne. Når en webserver skal huske så meget information, kan sider potentielt indlæses langsommere, hvilket giver en dårlig brugeroplevelse.

Besøgende på stedet vil typisk søge efter et andet websted i stedet for at vente på, at en side skal indlæses. Men godt nyheder er, at klyngeindstilling tilbydes af Maps Marker Pro-pluginet reducerer sideindlæsningstiden.

På billedet ovenfor er den grønne cirkel et eksempel på klynger. Der er to caféplaceringer i nærheden, så de er samlet i hinanden. Når der er klikket på, kan seerne se de forskellige placeringer for hver.

For at oprette klynger skal du lave lag svarende til de markører, vi gik over ovenfor. I stedet for “Tilføj ny markør” ville du vælge “Tilføj nyt lag”. Når du har udfyldt alle felterne og gemt det nye lag, kan du derefter tildele dine markører til at vises på det lag, du oprettede. Dette resulterer i billedet direkte ovenfor – et kort med flere grupperede placeringer.

Har du prøvet Maps Marker Pro?

Map Marker Pro-pluginet er et smukt værktøj, der positionerer dig til at tilbyde et ekstra lag med information til besøgende og potentielle kunder. Det kan prale af snesevis af funktioner og oversættelsesmuligheder og har en lav indlæringskurve, så du behøver ikke at skære meget tid fra din travle plan for at aktivere og vise dine kort.

Hent Maps Marker Pro

Tror du, at Maps Marker-plugin vil være en levedygtig løsning for din virksomhed? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map