Gratis & festlige ressourcer til din WordPress-blog

Det er søndag sjov dag (såvel som den første Hanukkah aften for nogle af jer), og vi har nogle fantastiske godbidder til dig! For at fejre WordPress-hurrarop ønskede vi at dele nogle af vores foretrukne GRATIS ferieressourcer, som du kan bruge til at gøre dit websted mere festligt. Tjek freebies nedenfor, og tag et par få for at få dine læsere og tilhængere til ferieånden!


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow!

Intet siger “feriesæson” som faldende sne på din WordPress-blog! Der er masser af måder at tilføje sne til dit websted, men jeg kan godt lide at holde tingene enkle, så her er de nemmeste måder at tilføje sne til dit websted med plugins (selvfølgelig)!

Jetpack Holiday Snow

ferie-cheer-freebies

Ja, den mega-plugin Jetpack har faktisk allerede indbygget sne. Hvis du allerede har Jetpack installeret, skal du bare logge ind på din WordPress-installation, skal du klikke på Indstillinger> Generelt og markere afkrydsningsfeltet for “Vis faldende sne på min blog indtil den 4. januar.” Det er det! Og det har den ekstra bonus at fjerne sig selv efter en rimelig tidsperiode.

jetpack-ferie-sne

Du kan også stable Jetpack Holiday Snow med den gratis Snow Opt-in plugin. Dette lille plugin tilføjer et lille snefnugikon, som brugerne skal klikke på for at “opt-in” til feriesnø (fordi lad os være ærlig, nogle mennesker gliser og ønsker ikke at se sne på hver side af din blog).

Hent JetPack

WP Super sne

WP Super Snow Gratis WordPress Plugin

Vil du have brugerdefineret sne til at skyde ned på dine indlæg? Prøv det gratis WP Super Snow WordPress-plugin. Hvad gør dette plugin bedre end resten? Alle de gode muligheder! Du kan bruge den inkluderede Virtual Snow Blower til at indstille tilpassede variabler til din snecontainer (du kan målrette mod hele kroppen, eller bare dit header eller et hvilket som helst andet sideelement), z-indeks (z-indekset kan bruges til at have snefnug falder foran eller bag ethvert sideelement – det højeste z-indeks vises øverst) og endda billeder (yup – du kan tilføje ethvert billede til dine snefnug). Og med afsnittet Prognosering / tilstand kan du specificere, hvilke sider der viser din sne, og om du vil have den vist på mobile enheder.

Hent WP Super Snow

3… 2… 1… Ferie!

En måde at holde din spænding under kontrol er at holde styr på de dage, der er tilbage, indtil den store dag! Og disse håndfri plugins er lette måder at tilføje nedtællingsspor til ferie, fejring eller andet. Se på!

POWr Ferietælling

Ferie nedtælling Gratis WordPress-plugin

Brug POWr-ferieudtælling til at oprette tilpasset nedtællingsur på dit websted. Den bedste del om dette plugin? Det leveres med indbygget support til oversættelser! Desuden kommer nedtællingen med ekstra indstillinger til baggrunde, farver og skrifttyper.

Få POWr-ferienedtælling

Jul nedtællingswidget

Santa Countdown Gratis WordPress-plugin

Christmas Countdown Widget er en sød lille plugin, der tilføjer en Santa Claus-nedtællingswidget til dit websted. Alt hvad du skal gøre er at føje det til et widget-område. Tælleren nulstilles automatisk efter jul og begynder at tælle ned igen hvert år.

Hent nedtællingswidget til jul

Del kærligheden

Fortæl dine læsere, hvor meget du sætter pris på dem med et kort! Følgende gratis plugins gør det nemt at tilføje popup-beskeder til dine læsere. Tilføj farver, tekst og lige billeder!

DW PopUp-kort

dw-popup-kort

DW PopUp-plugin gør det nemt at tilføje et brugerdefineret kort til dine læsere. Bare aktiver plugin, tilføj din korttekst og vælg dine indstillinger. Dette plugin inkluderer muligheder for en sneeffekt, skriftstørrelse, farver og mere. Det er en sjov og nem måde at sige tak eller dele en ferierabat på.

Hent DW PopUp-kort

Feriemeddelelse

Feriemeddelelse Gratis WordPress-plugin

For at tilføje en popup-besked til dit websted til ferien kan du også prøve det gratis Holiday Message-plugin. Dette seje plugin har muligheder for at tilføje en grafik, tæller, brugerdefineret besked og farver. Dette er en sjov måde at dele nyheder på og heppe på hele vinteren!

Få feriebesked

Andre sjove juleplugins til dit websted

Vil du virkelig gå den ekstra kilometer? Tjek disse sjove juleplugins der vil bringe din ferieglade til det næste niveau.

Julemusik

jul-musik

Del din muntre stemning ved at tilføje festlige sange til dit websted. Den gratis julemusik-plugin vil spille Jingle Bells på din hjemmeside. Du har mulighed for at afspille musikken på alle sider eller bare på en bestemt side, post eller brugerdefineret posttype.

Hent julemusik

Tilfældig julefakta-widget

Tilfældig julegefakta-widget

Las-pluginet, vi ønskede at dele, er den tilfældige julefakta-widget. Det tjener virkelig intet andet formål end at dele glæde med dine læsere. Widgeten viser tilfældigt en af ​​40 julefakta til dine læsere (vidste du for eksempel, at “Rudolf” blev oprettet af stormagasinet Montgomery Ward til en forfremmelse fra 1930’erne – nu gør du det også).

Få tilfældig jul fakta widget

Afslutter

Det er det i dag! Forhåbentlig prøver du en af ​​vores feriefavoritter for at tilføje lidt ekstra til din hjemmeside denne feriesæson. Og hvis du har andre gratis ferieværktøjer eller ressourcer til WordPress, del dem med os i kommentarerne herunder! Vi ville meget gerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map