Gør dit WordPress-sted flersproget: 10+ Awesome Translations Plugins

9 Fantastiske WordPress-oversættelsesplugins

At have en adresse på internetvejen er den sikreste og hurtigste måde at nå et globalt publikum på. Og de fleste mennesker, der ser alvorligt på at oprette forbindelse til et verdensomspændende seerskab eller et kundegrundlag, har deres egne websteder. I bygningen af ​​deres websteder har et godt antal brugt WordPress som deres Content Management System og bruger WordPress flersprogede plugins til deres oversættelser.


Det kan så ske, at en person i Grækenland eller Bali måske lander på dit websted og finder det skrevet sammen på engelsk. Du står for at miste en værdifuld besøgende (forudsat at han eller hun ikke kender engelsk). For at undgå sådanne scenarier, skal webstedet oversættes til det lokale sprog for dit publikum – således plugin.

WordPress er som standard et enkelt sprogsystem. Men WordPress-samfundet har intensiveret smart for at introducere adskillige plugins, der kan gøre oversættelser ganske effektivt.

Nogle flersprogede WordPress-plugins er premium, men der er også mange gratis, der kan gøre arbejdet effektivt. Selvom individuelle funktioner kan variere fra plugin til plugin, er plugins ‘måde at arbejde på deres arbejde meget ens.

Grundlæggende er du nødt til at installere WordPress på mere end ét sprog og installere et plugin, der flytter fra et til sprog til et andet. Og du bliver nødt til at installere .mo-filer til de sprog, du ønsker, ved at vælge det samme for det sprog, du er interesseret i.

Du kan gøre dit WordPress-sted flersproget på mange måder:

 • Der oprettes mange indlæg, hver for et sprog, alle sammen knyttet til, hvilket indikerer, at de er oversatte versioner.
 • Alle sprogalternativer til hvert indlæg gemt i et enkelt indlæg.
 • Oversættelse er rettet til en ekstern ressource.
 • Vedligeholdelse af flere websteder, hver for et sprog og ved hjælp af et plugin, der kaster frem og tilbage.

Husk, uanset hvilken WordPress flersprogede plugins du vælger, er du ansvarlig for at tilføje indholdet på forskellige sprog til webstedet. Oversættelse sker ikke for dig. Hvis der tilbydes automatisk oversættelse, er det ikke op til mærket, men nogle få kan gøre det lettere for dig ved at tillade manuel redigering.

Alle metadata skal oversættes samt alle oplysninger i de brugerdefinerede felter. Det samme er tilfældet med vedhæftede filer og billeder. Nogle plugins gør dette automatisk. Vær opmærksom, mens du oversætter widgetområdet. Du kan prøve Widget-logik-plugin for det. Det kan registrere sproget og ændre det samt ved at tilføje betingede udsagn.

Det er også meget vigtigt at sikre, at dit valg af WordPress flersprogede plugins er kompatibelt med dit tema. Det er en god ide at tage en fuld sikkerhedskopi af dit websted, før du installerer et plugin, hvis du ikke er sikker på kompatibilitet (eller bare bruge en service som VaultPress).

Når det kommer til multisiteplugins, tilbyder de fordelen med to eller flere websteder, hver for et sprog. Dette er en ren måde at vedligeholde forskellige sprogwebsteder på, men dette kræver også teknisk viden til at styre servere og styring af serverressourcer.

Jeg har fundet et par WordPress flersprogede plugins og har valgt nogle af de mere populære dem, du kan tjekke ud. Så lad os komme i gang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Weglot

Weglot Translate Visual editor

Først op er Weglot, som fås ved hjælp af freemium-modellen. Det gratis Weglot Translate-plugin er en fantastisk mulighed for destinationssider og små websteder, mens opgraderede premium-planer er ideelle til virksomheder og store websteder. Alt, hvad du skal gøre, er at installere plugin for at komme i gang.

Når du bruger Weglot, kan du få din hjemmeside oversat til den tid det tager at lave en kop kaffe. Du skal blot indstille dine kilde- og oversættelsessprog, så vil Weglot automatisk registrere og oversætte tekst. Den gratis plugin giver dig mulighed for at oprette en oversættelse til dit websted, men hvis du vil tilbyde dine besøgende adgang til alle Weglots tilgængelige 60+ sprog, skal du skifte til en Pro-plan eller højere.

Andre nøglefunktioner inkluderer adgang til professionelle oversættere, et nyttigt Weglot Translate-plugin, der viser sprogflagg i ethvert widget-klart område, SEO-venlige dedikerede oversættelses-URL’er og knap, der kan tilpasses til sprog. Plus, hvis du nogensinde har spørgsmål om plugin eller dine oversættelser, kan du nå ud til Weglot-teamet via supportforumet, deres live chat på stedet eller via e-mail – de hjælper gerne, så du kan have dit flersprogede websted klar!

2. WPML

WordPress flersprogede plugins: WPML
WPML er et oversættelsesplugin, der er vidt brugt af WordPress-samfundet. Det er udviklet og kørt af OnTheGoSystems, og de estimerer, at over 400.000 online-websteder kører WPML i mere end 100 lande og sprog. Plugin leveres med 40 sprogindstillinger, og du kan tilføje ethvert andet sprog ved hjælp af sprogeditoren.

Brug af WPML er let og kræver ingen tekniske færdigheder. Komplet API er inkluderet til integration med andre plugins og oversættelsessystemer. WPML opdateres regelmæssigt for at være kompatibel med WordPress-opdateringer.

Hver sprogversion gemmes som et separat indlæg eller en side og knyttes derefter sammen. Plugin registrerer browsersproget. Derefter kobles og filtreres mange WordPress-funktioner og viser webstedet på dette sprog. Da der ikke er nogen ændring i databaseindholdet, er installation og afinstallation af plugin let.

URL’er er rene, og alle navigationselementer er oversat. Med den kraftfulde oversættelsesstyringsfunktion kan et team af oversættere arbejde sammen ad gangen. Oversættelsestjenester fra ICanLocalize kan fås fra instrumentbrættet. Kommentarer fra besøgende oversættes automatisk. En sprogomskifter-widget, der viser sprogindstillingen, kan placeres i ethvert widget-område.

WPML er et betalt plugin, og 3 betalingsplaner tilbydes – Flersproget blog, flersproget CMS og flersproget CMS-levetid. Med flersproget CMS-levetid kan du foretage en enkelt betaling på $ 195 og benytte al deres service i en levetid på flere websteder.

Med flersproget blog kan du oversætte indlæg, sider, brugerdefinerede tags, kategorier, tilpasset taxonomi og WordPress-menuer til $ 29 pr. År. Gratis opdateringer og support i et år er inkluderet, og fornyelsesgebyret for pakken er $ 15.

For yderligere funktioner som oversættelse af brugerdefinerede felter, widgets, tekst i temaer og plugin-admin, flersproget eCommerce-support, håndtering af vedhæftede filer på flere sprog, oversættelsestyring for flere brugere, klistrede links og CMS-navigation, skal du vælge den flersprogede CMS for $ 79 pr. År. Det årlige fornyelsesgebyr er $ 39. Alle pakker tilbyder gratis support og opdateringer og kan bruges på ethvert antal websteder.

3. OversætPress

TranslatePress - WordPress Oversættelse og flersproget plugin

Overvej for en enkel oversættelsesindstilling TranslatePress. Dette plugin bruger en super let font-end interface til at gøre oversættelse af dit indhold til en leg. Bedst af alt, dette plugin fungerer endda med sidebygere, så du kan oversætte tilpasset indhold, du allerede har oprettet.

For at komme i gang skal du blot installere det gratis TranslatePress-plugin og komme på arbejde. Klik på knappen “Oversæt websted” for at indstille dit originalsprog og tilføje flere oversættelsessprog til dit websted. Dette plugin er selvhostet (hvilket betyder, at det bruger dine egne ressourcer på serversiden) og tilbyder både Google og selvoversættelsesmuligheder.

Andre nøglefunktioner inkluderer Google Translate api-integration, oversættelsesblok css-klasse, sprogskiftekortkode, betingede skærme, WooCommerce-kompatibilitet og mere.

Det premium version inkluderer Pro-tilføjelser til udvidet funktionalitet, som flere sprog, SEO-pakke til at øge søgerangeringer, automatisk brugersprogdetektion og mere.

4. Polylang

WordPress flersprogede plugins: Polylang
Hvis du vil gå flersproget, men ikke ønsker at dyppe ned i lommen, skal du slå op Polylang. Det er et populært plugin hos WordPress-brugere og pakker en god punch til et gratis plugin. Du skriver alle dine ting – indlæg, sider, kategorier & tags, lige som altid og vælger derefter et sprog, du vil have det oversat til, i rullemenuen. Du behøver ikke begrænse dig til et sprog, vælg så mange, som du ønsker.

Oversættelse foretages manuelt af webstedets redaktør. For professionel og automatisk oversættelse kan du prøve Lingotek-oversættelse. De tilbyder halvautomatiske oversættelsestjenester samt oversættelseshukommelsestjenester.

Medier, menuer, widgets, klistrede indlæg, postformater, RSS-feeds kan alle oversættes. Valg af sprog kan indstilles i indholdet eller i URL’en. Tildel et andet domænenavn for hvert sprog, hvis du ønsker det. RTL-support leveres.

Plugin kan automatisk registrere sproget i browseren. En sprogomskifter kan tilføjes i widgetområdet eller i navigationsmenuen.

5. Transposh

WordPress flersprogede plugins: Transposh
Dette gratis plugin har en stor fordel – indhold oversættes automatisk til et eller flere af 92 sprog. Links, tags, titler, kommentarer, RSS-feed kan alle oversættes. Dette gøres ved at få adgang til gratis ressourcer som Google Translate, MS Translate eller Apertium backends. Professionel oversættelse (betalte tjenester) fra One Hour Translation er også tilgængelig.

De fleste webbrugere ved, at automatisk oversættelse næsten altid aldrig er op til mærket. Med Transposh, manuel redigering er mulig. Og ændringerne kan gemmes til fremtidig reference. Så du får det bedste ud af begge – en automatisk oversættelse, der sparer tid og kræfter, og som du manuelt kan forbedre. Og du kan justere indstillingerne, så nogle brugere ikke kan foretage oversættelsen, hvis du vil indføre sådanne begrænsninger.

Eksterne plugins oversættes uden besvær med .po / .mo-filer. Transposh understøtter RTL og oversatte versioner kan søges. Plugin er også integreret med Buddypress.

Installation er let, og du skal vælge de ønskede sprog i instrumentbrættet og tilføje widgets. Kun den genererede side er oversat. Webstedet oversættes dynamisk i stedet for at tilføje flere sprogversioner til webstedet. Desuden kan indhold oprettet inden installationen af ​​plugin også oversættes.

6. Google Sprogoversætter

WordPress flersprogede plugins: Google Language Translator
Ingen artikel om oversættelsesplugins kan være komplet uden at nævne Googles sprogoversætter. Med dette plugin kan du indsætte oversættelsesværktøjet hvor som helst på dit websted ved hjælp af kortkode til sider og indlæg. En lille boks er placeret på dit websted for brugere at klikke på og ændre sprog.

En række justeringer i indstillinger er mulige, og du kan vise eller skjule specifikke sprog samt google-værktøjslinjen og google-branding. 81 sproglige oversættelser tilbydes. For at være i stand til at redigere oversættelsen manuelt, skal du opgradere til en premium-version, der kommer på $ 30.

7. Multisite sprog switcher

WordPress flersprogede plugins: Multisite Language Switcher
Hvis du vedligeholder forskellige websteder til hvert sprog, har du brug for et plugin, der kan pinge frem og tilbage mellem siderne. Det Multisite sprog switcher er et godt valg til denne form for oversættelse. Med dette plugin kan du administrere indhold, tags og taxonomier.

Det kombineres godt med WordPress MU Domain Mapping plugin for at få adgang til flere steder på forskellige domæner på den samme server. Det er gratis og placerer en switcher på webstedet, som en bruger kan klikke på for at ændre sprog.

8. FlersprogetPress

WordPress flersprogede plugins: Flersproget presse
MultilingualPress er et gratis plugin tilgængeligt på WordPress.org (premium support tilgængelig). Det slås godt sammen med WordPress Multisite og ved hjælp af en tilpassbar widget forbinder flere websteder på forskellige sprog for at servere et flersproget WordPress-sted.

Når du har oprettet webstedet, skal du gå i gang med at skrive de forskellige sprogversioner af indholdet på dit websted. Installer plugin, og link derefter indlægene med det tilsvarende på det nye sprog. Efter linket kan du se den oversatte version af indlægget på siden Rediger.

Language Manager tilbyder 174 sprog, som du kan redigere. Opret automatisk duplikater af dit indhold på det sprog, du vælger. Og med premium-versionen kan du indstille forskellige sprogindstillinger for frontend og backend og også redigere uden at skifte websteder.

Når du ønsker at stoppe med plugin, vil forbindelserne mellem siderne blive afbrudt, og webstederne vil fortsat fungere som et selvstændigt websted uden tab af data eller indhold.

9. Xili

WordPress flersprogede plugins: xili
For at arrangere dit indhold som et indlæg pr. Sprog, kan du overveje Xili. Det giver mulighed for at oversætte fra posten. Du kan skrive dit indlæg, oversætte det til flere sprog og tilføje en widget, som læserne kan bruge til at skifte mellem sprog.

Inden du gør dette, skal du vælge sprog fra listen, der fås adgang via dashboardet og opdatere .mo-filer på serveren. Den aktuelle bruger vil se adminområdet på det sprog, han vælger.

Når du har offentliggjort indlægget på normal måde, skal du kopiere det igen til et andet indlæg, oversætte det og offentliggøre dette oversatte indlæg. Du kan gøre dette på så mange sprog, du vil.

3 praktiske widgets kan tilføjes til din editor for at vise 3 lister – sprog, nylige indlæg og kommentarer. Opsætning af plugin kræver en vis ændring af webstedets tema, og lidt teknisk viden vil vise sig nyttigt her.

10. Bogo

WordPress flersprogede plugins: Bogo
Bogo er blandt de nemmeste plugins til oversættelse af WordPress-websteder. Vælg et sprog fra listen over sprog, det tilbyder, og installer det ved at klikke på det. Installation er automatisk, og dit dashboard vises også på det valgte sprog. Skift sprog, hvis du vil, ved at klikke på sprogomskifteren øverst på skærmen.

Sprogskifteren kan være inkluderet i widgetområdet eller i individuelle sider eller indlæg. Sprogindstilling kan indstilles i instrumentbrættet eller på profilsiden. Til oversættelse kan du bruge WordPress meget eget Oversættelsesteam. For hvert sprog oprettes et separat indlæg.

11. qTranslate X (afskrevet)

WordPress flersprogede plugins: qTranslate
qTranslate X har udviklet sig fra qTranslate, som blev forladt af den oprindelige forfatter. Ikke opdateret, men det kunne ikke synkroniseres med WordPress-opdateringer. Andre udviklere har trådt ind og ændret dette i det væsentlige lydplugin, og bevaret backend så vidt muligt og leveret rettelser til bugs og for at synkronisere det med de nyeste WordPress-versioner. Undervejs har de tilføjet nye funktioner.

En god grund til dig at vælge dette gratis plugin er, at det giver dig mulighed for at bevare dynamisk flersproget indhold på dit WordPress-sted. Det giver sprogskifteknapper på administratorredigeringssiden. Når der trykkes på en knap, sendes ingen anmodning til serveren. I stedet for sker ændringerne øjeblikkeligt og lokalt i browseren. Alle tekstfelter ændres til det valgte sprog. Eller nogle felter kan markeres som flersprogede, ikke nødvendigvis hele sider eller websted.

Det bruger et sprog til hver URL, hvilket gør det lettere for søgemaskiner at finde den. En ting du skal være på vagt med dette plugin er, at deaktivering af det vil resultere i indlæg med alle sprog, der er dumpet i indholdet.

qTranslate X leveres med et antal indbyggede sprog – engelsk, tysk, kinesisk og nogle flere. Du kan få adgang til premium oversættelsestjenester fra adminområdet. Udviklere kan få adgang til dette plugin på Github-arkivet for at dele forbedringer.

Afsluttende tanker om WordPress flersprogede plugins

Dette afslutter min liste over populære flersprogede plugins til WordPress. Du skal prøve dem, hvis du virkelig ønsker at nå et globalt publikum. Det er måske ikke et kakewalk at installere og bruge dem, men det er heller ikke så hårdt som det kan se ud. Jeg håber, at dit websted snart taler på mange sprog!

Har du spørgsmål? Eller andre WordPress-flersprogede plugins at anbefale? Bare skriv en kommentar i afsnittet herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map