Flere gratis WordPress-plugins (som du måske ikke har hørt om)

Tilbage i marts offentliggjorde jeg et indlæg her på WPExplorer, der indeholdt mine syv favorit gratis WordPress-plugins. Det var ikke en daglig plugin-liste; Jeg bestræbte mig på at nævne mindre kendte plugins i stedet for at gå den sædvanlige rute med at navngive Akismets og W3 Total Cache i denne verden.


Indlægget viste sig at være temmelig vellykket (når alt kommer til alt, hvilken selv respekterende WordPress-bruger ikke vil du tjekke seje plugins?) så jeg regnede med, at det kunne gøre med en efterfølger. Og ligesom Gudfaderen del II og andre efterfølgere af dens identitet, dette sigter mod at forbedre originalen.

Nedenfor har jeg anført yderligere syv gratis awesome WordPress-plugins, som jeg alle bruger (eller har brugt) på min egen blog (er). De er ikke alle superstar-plugins – nogle af dem er kun blevet downloadet en håndfuld gange – men det er nok, hvad der gør dem mere interessante end de samme gamle plugins, som du har læst om gang på gang. god fornøjelse!

N. B. Plugins er anført i ingen særlig rækkefølge.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

TablePress

Dette plugin er blevet downloadet over 80.000 gange og har modtaget 396 ratings på dette tidspunkt. Af disse ratings er alle undtagen otte femstjernede og de andre alle fire. Det er næppe nødvendigt at sige noget mere. Men jeg vil.

TablePress har ingen peers; det er den bedste tabeller-plugin til WordPress på afstand. Jeg har brugt det meget på Leaving Work Behind (se min side med indkomstrapporter) og mere prominent på P90X Journal (se mine øvelseslogfiler):

En tabel oprettet med TablePress.

En tabel oprettet med TablePress.

Det er upåklageligt kodet og godt understøttet af en af ​​de bedste plugins-udviklere derude.

Hent TablePress

Endnu et relateret indlæg Plugin

Visning af relaterede indlæg i bunden af ​​dine blogindlæg er en nem måde at øge engagementet på din blog. Men mange mennesker begår det forkert – de kategoriserer og mærker deres stillinger dårligt og bruger et plugin af dårlig kvalitet til at vise de “relaterede” (som ”ikke så relaterede” plugins).

Derfor vil jeg kun nogensinde anbefale endnu et andet relateret indlæg-plugin (YARPP) – efter min mening har den den bedste matchende algoritme omkring og er også meget let at tilpasse:

YARPP på min blog.

YARPP på min blog, ser sexet ud.

YARPP er i virkeligheden et meget populært plugin, men jeg følte, at det berettigede at blive inkluderet her for alle disse mennesker, der bruger et alternativ relateret posts-plugin. Jeg betragter det virkelig som det bedste.

Hent YARPP

Evergreen Post Tweeter

For mig er det sådan det plugin, der skal bruges til at føre Twitter-trafik til dit websted. Af hensyn til fuld eksponering er jeg bestemt partisk i at sige, at da jeg co-udviklede plugin, men det er ikke desto mindre min ærlige mening!

Konceptet er enkelt: Evergreen Post Tweeter tweeter automatisk gamle blogindlæg med jævne mellemrum (f.eks. En gang hver sjette time). Det giver dig mulighed for at filtrere de indlæg, der vil blive tweetet ved at vælge et tag eller tags. På denne måde kan du vælge plugin for kun at tweet ud dit “stedsegrønne” indhold (dvs. det, der stadig er værd at læse) snarere end alt på din blog.

Brug af dette plugin kan skabe en masse trafik til dit websted:

Øget Twitter-trafik.

Hvis du er en Twitter-bruger, er det en no-brainer!

Nem digitale downloads

I et nøddeskal giver Easy Digital Downloads (EDD) dig mulighed for at sælge digitale downloads via dit websted. Jeg bruger den til at sælge min freelance skriveguide og kiggede ikke tilbage, da jeg skiftede fra E-Junkie.

Dette er et af disse plugins, hvor du ikke helt kan tro, at det er gratis. Faktisk har udvikleren (Pippin Williamson) skabt EDD som en del af en freemium-model, der giver dig mulighed for kun at købe de ekstra moduler, du har brug for (til en meget rimelig pris). Her er en hurtig video, der viser dig, hvad der er hvad:

Det er virkelig så let at se ud til at få EDD i gang. Hvis du sælger digitale produkter på dit websted, anbefaler jeg stærkt, at du tjekker det ud.

Få nemme digitale downloads

Uendelig rulle

Uendelig rulle er den perfekte kombination af awesomeness og brugervenlighed.

Kort sagt ændrer det dit tema, så når besøgende når bunden af ​​en pagineret skærm, indlæses de ekstra indlæg i realtid. Det betyder ikke mere at klikke på næste side (for ikke at nævne en meget fin effekt, som jeg aldrig keder sig over).

Den eneste ulempe ved at bruge Infinite Scroll er, at det kan have negativ indflydelse på din afvisningsfrekvens og antallet af sider, der er vist (fordi besøgende nu ruller ned ad den samme side i stedet for at klikke igennem til en ny). Men det betyder ikke, at engagementet er reduceret – snarere tværtimod. Mindre besvær kræves og mindre tid på at vente på, at en side indlæses, vil sandsynligvis resultere i, at besøgende holder sig længere rundt.

Plugin Performance Profiler

Selvom jeg elsker plugins, kan de være et afløb for de gamle ressourcer. For mange oppustede plugins kan føre til et site med langsom indlæsning og ulykkelige besøgende.

Det er her Plugin Performance Profiler (P3) kan gøre forskellen. Det scanner dit websted og giver dig en rapport, der beskriver, hvilke plugins der placerer den højeste belastning på dit websted:

Plugin Performance Profiler

Som du kan se fra ovenstående skærmbillede, giver P3 dig en oversigt over den relative driftstid for hver af de mest ressourceintensive plugins, der er installeret på dit websted. Du kan også se, hvilken indflydelse plugins kollektivt har på webstedets belastningstid og andre datapunkter.

P3 er et fantastisk værktøj til at kontrollere, at dit websted er optimeret til hastighed. Selvom dens metode til at scanne kørselstiden for plugins ikke er fejlfri, er den nøjagtig nok til at give dig de oplysninger, som du kan tage informerede beslutninger med.

Kommentarer, der ikke er svaret på

Blogkommentarer repræsenterer det bankende hjerte for de fleste blogs. De er til dels det, der definerer en blog som en blog – den besøgende har mulighed for at føje til samtalen på et websted, der ellers ville være en envejsaftale.

Og det er grunden til (efter min mening) altid Sørg for, at du svarer på kommentarer på din blog (hvis der er berettiget svar). At invitere folk til at stille spørgsmål og derefter ikke følge op med et svar er efter min mening ret kriminelt.

Men når din blog kommer til en bestemt størrelse, kan det være temmelig svært at holde styr på de kommentarer, du modtager. Det er her, kommentarer, der ikke er svaret på, kommer ind: det tilføjer en ekstra kolonne til skærmbilledet til moderations af kommentarer, der viser, om du har svaret på kommentaren eller ej..

Kommentarer, der ikke svares på skærmbillede.

Det er en enkel, men effektiv måde at sikre, at de mennesker, der fortjener et svar fra dig, får en.

Hvad er Dine Foretrukne ukendte plugins?

Jeg er villig til at satse på, at der er mindst et plugin på denne liste, som du ikke har hørt om. De fleste af dem har mindre end 100.000 downloads (sammenlignet med de mest populære hos ~ 15 million) og nogle har bare en håndfuld.

Når det er sagt, er jeg sikker på, at der er masser af andre diamanter i det uslebne, som mange af os endnu ikke har opdaget. Hvis du elsker et relativt ukendt plugin, der ikke blev nævnt i dette indlæg eller i min forrige liste, fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map