En casestudie i det virkelige liv ved salg af digitale downloads på din blog

Nem digital downloads casestudie

Tilbage i oktober 2012 gennemgik jeg WordPress-plugin Easy Digital Downloads her på WPExplorer. På det tidspunkt havde jeg en god diskotek med plugin og konkluderede, at det var den bedste løsning til at sælge digitale downloads direkte fra din blog, som jeg var opmærksom på.


Spol frem fire måneder, og jeg er klar til at lægge mine penge, hvor min mund er. Jeg udgav et informationsprodukt i slutningen af ​​oktober og indtil for et par dage siden havde solgt det ved hjælp af E-Junkie. Dog ændrede det sig for nylig, da jeg skiftede til at bruge Easy Digital Downloads til at håndtere salget af min online freelance-skriveguide.

I dette indlæg vil jeg give dig en realistisk case study af min implementering af Easy Digital Downloads, så du kan se nøjagtigt, hvad der er involveret i processen med at sælge digitale produkter via din WordPress blog.

Hvorfor skiftede jeg til nemme digitale downloads?

Jeg skulle starte med at sige, at jeg ikke var særlig utilfreds med E-Junkie. Helt ærligt kan du for $ 5 om måneden ikke rigtig klage. Det er en anstændig mulighed.

Jeg følte dog, at jeg ville have bedre end anstændigt. Grænsefladen er ikke særlig brugervenlig, og rapporteringssystemet er lidt grundlæggende. Easy Digital Downloads havde været i baghovedet, lige siden jeg havde gennemgået det, men jeg var lidt for travlt til at håndtere, hvad jeg regnede med ville være en lidt fiddly overførselsproces. Jeg blev solgt på plugin – jeg havde bare brug for at finde tiden.

Heldigvis gjorde jeg det, hvilket bringer mig til denne casestudie!

Opsætning af Easy Digital Downloads-plugin

Jeg var bekymret over, at det ville være besværligt at få Easy Digital Downloads op og køre, men intet kunne være længere væk fra sandheden. I virkeligheden er plugin praktisk taget godt at gå, så snart du installerer det – du vil bestemt være godt tjent med at foretage en finjustering, men overhovedet ikke noget større.

Når installationen er installeret, vises Easy Digital Downloads korrekt navngivet i din sidebjælke:

Menupunkter i Easy Digital Downloads

Antallet af tilgængelige muligheder kan oprindeligt virke overvældende, men grænsefladen er faktisk meget brugervenlig. Før jeg begyndte at tilføje produkter og startede kontakten, kontrollerede jeg indstillingerne, der er opdelt i seks faner:

Skærmbillede af faner med let digital downloadindstillinger

Det eneste, jeg gjorde på dette tidspunkt, var at aktivere testtilstand, vælge mine betalingsportaler og indtaste min PayPal-e-mail-adresse. Som standard leveres Easy Digital Download med PayPal og en “Testbetaling” -mulighed (hvis brug er indlysende). Dette er alt, hvad jeg har brug for i øjeblikket, da alt gik via PayPal via E-Junkie, men der er mulighed for at tilføje yderligere betalingsportaler med udvidelser.

Derefter tilføjede jeg mit produkt, hvoraf der faktisk er tre versioner (og prispoint). Dette var et stykke kage – jeg har lige indtastet et navn og uploadet filen og satte en pris og download grænse:

Easy Digital Downloads Ny download-skærm

Det er det! Når jeg gemte min download var jeg temmelig god til at gå – alt hvad der var tilbage for mig at gøre var at tilføje en kort kode til knappen Køb på min salgsside.

Easy Digital Downloads gør dette nemt ved at tilføje en knap over den rige teksteditor i dine nye skærmbilleder om post / side:

Knappen Indsæt download

Når du klikker på knappen er der kun et par enkle oplysninger, der skal udfyldes:

Skærmen Indsæt download

Det er det! Når du er færdig, vises knappen på din salgsside i hvilken form du har bestemt:

Et skærmbillede af knappen Køb nu i aktion

Det er rimeligt at sige, at hele processen var meget lettere, end jeg troede, jeg ville være.

Køberens rejse gennem mit websted

For at være helt ærlig troede jeg, at det hele var lidt også let. Jeg var ivrig efter at udforske den rejse, som enhver kunde ville tage gennem mit websted, når jeg købte mit informationsprodukt. Heldigvis er det virkelig simpelt med funktionen Testbetaling aktiveret – du kan teste processen så mange gange, som du ønsker.

Jeg opdagede snart, at Easy Digital Downloads opretter et antal standardsider, når det er installeret, så kassen / betalingsprocessen er klar til at gå med det samme. Teknisk behøver du ikke at røre ved en ting for at kasseprocessen fungerer, når du har tilføjet downloads og betalingsknapper, men det kan godt være klogt at skræddersy disse sider for at gøre tingene lidt mere personlige på dit websted.

Det er et stykke kage – disse ekstra sider kan findes sammen med alle andre sider på dit websted og kan redigeres på samme måde som enhver anden:

Easy Digital Downloads-sider

Hver side indeholder en kort kode, der indeholder linket mellem siden og det dynamisk oprettede indhold. Alt hvad jeg gjorde var at tilføje en smule tekst før denne korte kode for at få det ønskede resultat, så dette …

Et skærmbillede af Checkout-siden

… blev dette:

Et skærmbillede af Checkout-siden

Når jeg engang var tilfreds med den proces, hvor en kunde købte en vare på mit websted, vendte jeg mig til e-mailen til købsbekræftelsen, som de ville modtage. Dette er et andet område, hvor Easy Digital Downloads udmærker sig, da det giver dig mulighed for at tilpasse denne e-mail til dit hjerte indhold med en række dynamiske felter. Her er hvad jeg endte med:

Et skærmbillede af e-mailen med købsbekræftelsen

Hvilket producerer en e-mail som denne i virkeligheden:

Et skærmbillede af e-mailen med købsbekræftelsen

Enkel men effektiv.

Rapporter og statistikker

Jeg har ikke noget i vejen for rapporter, der viser dig (da jeg kun har skærmbilleder af en dags værdi af salget), men rapportering er en af ​​hovedårsagerne til, at jeg besluttede at skifte fra E-Junkie til Easy Digital Downloads. At have alle dine rapporter i WordPress-betjeningspanelet er ekstremt praktisk, og selve rapporterne præsenteres virkelig pænt.

Du kan tjekke data i listeformat (og klikke på hvert produkt for yderligere information):

Et skærmbillede af køb

Eller observer tendenser over tid med rapporter:

Et skærmbillede af en Easy Digital Download-rapport

Det hele er temmelig glat og en enorm forbedring af min E-Junkie-oplevelse. Jeg kan ikke vente med at grave dybere ned i disse rapporter, når jeg har nogle flere data at lege med.

Der er meget mere bag kulisserne

Det pakker temmelig meget de enkle trin, jeg tog for at få Easy Digital Downloads i gang – hele processen tog mig ikke længere end 30 minutter (hvoraf en masse var nysgerrig med at kløe). Men selvom Easy Digital Downloads er let nok til at konfigurere, er der en masse dybde i de tilgængelige indstillinger, så du kan finjustere ting til din smag. Jeg er ikke sikker på, at der er mange (hvis nogen) måder, du gerne vil tilbyde digitale downloads via din WordPress-blog, som Easy Digital Downloads kan ikke håndtere – Pippin synes virkelig at have tænkt på alt.

Der er en masse ting, som jeg ikke engang har nævnt, såsom rabatkoder, kategorier og tags og flere indstillinger, men det er alt for dig at opdage for dig selv, når du downloader Easy Digital Downloads uden omkostninger (ja – det er gratis!).

Desuden opdateres plugin regelmæssigt, og som jeg nævnte ovenfor, er der en hel række extensions, som du kan bruge til at øge dens funktionalitet. Jeg har allerede installeret filtypenavnet Extiliates Pro og vil se nærmere på andre udvidelser for at se, om de også kan hjælpe mig.

Efter at have installeret og konfigureret Easy Digital Downloads, kan jeg ikke tænke på nogen grund til, at jeg ville gå med en alternativ mulighed. Jeg vil ikke tøve med at anbefale det til alle, der ønsker at sælge digitale downloads via deres blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector