Det bedste WordPress Team Showcase-plugins i 2020

Det bedste WordPress Team Showcase-plugins i 2018

Ingen kunder kan lide at håndtere et automatiseret system. Chatbokse, automatiserede svar, ikke-svar-mails – de fjerner det personlige præg helt. Selvom det ikke er let at undgå dette i et automatiseret miljø, kan vi prøve at gøre det hele mindre upersonligt. En måde at gøre det på er at profilere dine teammedlemmer på dit websted ved hjælp af WordPress team showcase-plugins. På denne måde får brugerne et ansigt til den anden ende af telefonen eller e-mailen.


Dine medarbejdere er kernestyrken i din organisation. At lade brugerne vide om dine medarbejdere vil give dem tilliden til at håndtere dig og øge tillidsniveauerne.

Sikker på, din About-side er et fint sted at forklare kunderne, hvad din virksomhed kan gøre. Men du kan tage det et hak videre og tilføje profilsider, der viser dine teammedlemmer. Dette lader kunderne vide, at du har folk, der skal få jobbet gjort. Disse dedikerede medlemssider hjælper også med at kanalisere kommunikation til den rigtige person for en bedre brugeroplevelse.

Selv om det kan være ganske let at oprette en biograf, kræver det mere indsats at sætte det helt og vise det attraktivt. Dette gælder især for store og forskellige hold. Plugins kan få gjort meget, når det kommer til profilsider – oprette og opdatere bios, oprette team-sider og tilføje medlemmer til team-sider. De er gode for både små grupper såvel som store organisationer med flere hold. Desuden er disse plugins lydhør, og så brugerne kan se dem fra enhver enhed.

Lad os tjekke nogle af vores yndlingsprogram til WordPress-team-showcase til dit personale.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Creative Team Showcase til WordPress Premium Plugin

Creative Team Showcase er en fantastisk mulighed for at designe en professionel og (du gætte det) kreativ visning af dine dine teammedlemmer. Plugin leveres med 6 tilpassede og responsive layouts inklusive mosaik, firkantet og cirkelgitter, skyderen, bølgenanimation, hexagon og inline preview (du kan tjekke dem ud på demo site).

Creative Team Showcase til WordPress Premium Plugin

Det bedste af alt er, at tilpasninger er lette takket være det medfølgende kontrolpanel. Vælg farver til rækker, overskrifter, navne, titler og mere ved hjælp af de intuitive farvevalgere. Træk og slip teammedlemmer for at sortere dem igen. Tilføj et ubegrænset antal færdigheder for hvert teammedlem, inklusive deres sociale links.

Creative Team Showcase er også fuldt kompatibel med den populære WP Bakery Page Builder, så du nemt kan indsætte et team-showcase på enhver side, når du opretter dit websted. Andre funktioner såsom Font Awesome integration, RTL support og premium support gør dette showcase-plugin til en fremragende mulighed for ethvert professionelt websted.

2. AWSM Team Showcase Gratis & Premium WordPress-plugin

AWSM Team gør det nemt at oprette og mangle et team og fremvise det på din WordPress. Når du har installeret plugin, vises AWSM Team-elementet på din administrator sidepanel.

AWSM Team Showcase Gratis WordPress Plugin

Til at begynde med skal du oprette individuelle medlemsprofilsider med detaljer som navn, beskrivelse og kontaktoplysninger. Disse sider fungerer også som en grundlæggende skabelon, der kan bruges af hvert medlem til at oprette bios. Når medlemssiderne er klar, kan du begynde at oprette et team eller hold ved at tilføje medlemsprofiler. Du kan også konfigurere udseendet og følelsen af ​​hver teamside.

Der er tre forudindstillinger tilgængelige (kort, tabel, liste), og du kan vælge en hvilken som helst til at vise teammedlemmer. Hver forudindstilling leveres med et par stylingindstillinger samt mulighed for at tilpasse ved hjælp af CSS. Plugin er lydhør og berøringsaktiveret.

Opgrader til Pro

AWSM Team Showcase Pro WordPress Plugin

Med WordPress team showcase-plugins (som de fleste plugins) betyder opgradering til en premium version af et plugin flere funktioner og prioriteret support fra udvikleren. Pro-versionen af ​​plugin-programmet tilbyder flere funktioner, der hjælper dig bedre med at vise dit fantastiske team. 5 yderligere forudindstillinger og flere stylingindstillinger gør det lettere at designe dit udstillingsvindue. Det understøtter også WPBakery Visual Page Builder, så du nemt kan tilføje eller indsætte teams i ethvert tema.

3. Team Builder – Mød Team Premium WordPress Plugin

Team Builder leveres med en kraftfuld admin builder, WPBakery Visual Page Builder support og et antal kortkoder, der giver dig mulighed for at opbygge et attraktivt display til dit team på meget kort tid. Plugin kan vise dit team i et gitter, tabel, skyder eller widget.

Team Builder - Mød Team Premium WordPress Plugin

Glidepaneler i 5 temaer giver en behagelig baggrund for dit team display. Den visuelle builder, træk og slip-funktionen og de mange tilpasningsmuligheder gør det at opbygge dine team-sider til en sjov øvelse. Færdigoprettede layouts med forskellige stilindstillinger er inkluderet sammen med sociale ikonelinjer med stylingindstillinger. Du kan tilpasse skrifttyper, farver, afstand og arrangement af forskellige elementer. Du kan også tilføje dekorative svæveeffekter såvel som en brugerdefineret URL til hvert medlem.

Medlemmer kan mærkes, så seerne kan filtrere personale efter afdelinger eller hold. Færdighedsbjælker eller stjerner er med til at vurdere medarbejdere og opbygge kort med detaljer som e-mail, telefon, Skype, websted, bio, tagline eller placering. Medarbejderdetaljer kan også gemmes som kontakter, hvilket er en fantastisk funktion at finde i WordPress team showcase-plugins.

4. Teammedlemmer Gratis & Pro WordPress-plugin

Et andet af vores top-team-showcase-plugins kaldet Team Members kommer i to versioner gratis og premium.

Teammedlemmer Gratis WordPress-plugin

Fra Teams-elementet på dit WordPress-kontrolpanel kan du tilføje medlemmer til dit team med deres foto-, position-, bio- og sociale profiler. Hvert medlem kan have tre sociale links, og du kan vise op til fire medlemmer på en enkelt linje. Ethvert antal teammedlemmer kan vises.

Plugin er også fuldt responsiv, og takket være de inkluderede letanvendelige kortkoder, som du bare kan kopiere og side, er det nemt at vise teammedlemmer hvor som helst på dit websted.

Opgrader til Pro

Darko Team Members Pro WordPress Plugin

Team Members PRO-versionen tilføjer flere funktioner og indstillinger. Hvert medlem kan have en separat farve, og op til fem medlemmer kan finde et sted i en række. På hover kan et andet foto vises, eller der kan vises et mere infolink. Du kan føje filtre til dine fotos og vælge designindstillinger som firkantede eller runde fotos, tilføje eller udelade rammer. Du kan også vælge farver, der passer til dit brand.

5. Team Showcase Premium WordPress Plugin

Team Showcase WordPress-plugin er et premium-plugin, der kan bruges til at vise enhver form for indhold, der inkluderer billede og tekst. I betragtning af den række funktioner, det tilbyder, er det også en god pasform at vise dit team.

Team Showcase Premium WordPress Plugin

Forudbyggede layoutindstillinger er tilgængelige, og du kan tilpasse layouterne ved at vælge indstillinger. Dusinvis af layout og layoutkombinationer er mulige ved hjælp af gitter- eller tabelformater. Gitterne er lydhøre og kan indeholde oplysninger om hvert medlem, eller informationen kan vises på musen.

Tabellerne er også lydhøre, men det er miniaturebasernes layout, der er en fremtrædende. I dette format er billederne temmelig små, men ved at klikke vises de forstørret i et bestemt område. Dette arrangement er perfekt til at vise et stort antal holdmedlemmer på et mindre skærmrum. Samtidig kan brugerne klikke på ethvert medlem for at se flere detaljer.

Plugin giver dig mulighed for at kategorisere medlemmerne og anvende filtre for at gøre det muligt for brugere at se medlemmer i ethvert specifikt team eller position. Det er kompatibelt med WPBakery Visual Page Builder, hvilket hjælper dig med at opbygge dine team-sider visuelt ved hjælp af træk og slip for at placere medlemmerne i en hvilken som helst rækkefølge af skærmen. Hvert medlem kan have deres egen side, og standardbilledstørrelse kan ændres. Det er også widget-klar, let at bruge og tilpasse.

6. Moderne Team Showcase Premium WordPress Plugin

Moderne team Showcase giver dig et valg mellem ti responsive forudindstillinger, som du kan bruge til at placere dine medlemsprofiler. Desuden kan du redigere disse forudindstillinger nemt ved hjælp af den visuelle skabeloneditor til frontend. Den lethed, som du kan redigere, hjælper dig med at oprette og genskabe medlems- og teamprofiler og få dem op på dit websted på meget kort tid.

Moderne Team Showcase Premium WordPress Plugin

Plugin leveres med en grundlæggende formular til at samle information om teammedlemmer. Det hjælper dig også med at oprette din egen form til indsamling af oplysninger. Du finder også nogle dummy-data for at komme i gang med din profilering.

Den enestående funktion ved dette plugin er det metatastbaserede logiksystem, det bruger til at give cellen mulighed for at differentiere baseret på brugerdefinerede felter, der er knyttet til hvert medlem. For eksempel kan et klik på en knap markere medlemmer, der er en del af et eller andet program, eller som er kvalificerede til at undervise.

7. uSquare Universal Grid

uSquare er et netbaseret WordPress-plugin med premium-galleri. Dette plugin gør at skabe unikke galleristiler og porteføljer til gitter-stil til en leg. En af de bedste funktioner i dette plugin er fleksibiliteten. uSquare er perfekt til at oprette personale gitter, produktgallerier, blog post gitter, billedporteføljer og mere. Du er kun begrænset af din fantasi. Plus, uSquare kan endda oprette gitter ved hjælp af eksisterende indhold – alt hvad du skal gøre er at indstille det til at hente fra et specifikt indlæg eller en kategori.

uSquare Universal Grid

Info & DownloadSe demoen

Tilpasning er en anden bemærkelsesværdig funktion i dette fantastiske plugin. Der er indbyggede indstillinger til over 600 Google-skrifttyper, tilpassede varestørrelser (så du kan oprette et gitter, der passer til dine webstedsforhold og billedbeskæring), tilpassede farveindstillinger og mere. Og da du kan tilføje så mange eller så få poster til hvert gitter, som du vil, kan du oprette en uendelig kombination af unikke galleristilgallerier, der kan føjes til dit websted.

uSquare inkluderer også muligheder for lempelse af effekter, rulbart indhold, træk og slip post-ombestilling, brugerdefinerede sociale ikoner og mere.

Dine tanker om vores bedste WordPress Team Showcase-plugins

WordPress-teamets showcase-plugins på denne liste er gode muligheder for at introducere dine teammedlemmer på dit websted. De kan give din organisation et menneskeligt ansigt og tilskynde besøgende til at interagere med dig online. Plus, når det kombineres med projektstyrings plugins er det en fantastisk måde at holde din virksomhed organiseret og dit team tilsluttet.

Hvad med dig? Har du et yndlings WordPress-plugin, der hjælper med at profilere dit team? Eller måske har du prøvet et af disse WordPress-team-showcase-plugins før? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map