Det bedste indholdsskab WordPress-plugins

Hvorfor du skal bruge et WordPress Content Locker-plugin

Indholdsskabe kan være en effektiv måde at udvide din e-mail-liste, få flere følgere på sociale medier og få dit indhold delt med et bredere publikum. Men hvad der præcist er et indholdsskab, og hvordan kan du bruge dem på dit WordPress-websted?


I denne artikel diskuterer vi, hvad et indholdsskab er, og hvordan de kan hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål. Vi ser derefter på nogle forskellige WordPress-indholdsskabe-plugins, de funktioner, de tilbyder, og deres egnethed til dit websted.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvad er et indholdsskab?

optinmonster

Et indholdsskab er et meget ligetil koncept. Det låser blot indhold bag en pop-up. Seerne kan derefter låse indholdet op ved at udføre en foruddefineret handling. Afhængig af dine mål, kan denne handling omfatte indtastning af deres e-mail-adresse eller følge dig på sociale medier. Målet med et indholdsskab er at øge konverteringer, så handlingen skal afspejle dit websteds mål.

Det indhold, du låser væk, kan vælges. Husk dog, at det skal have stor værdi, så besøgende er ivrige efter at låse den op (og ikke føler sig snydt efter at have gjort det). Overvej at bruge dine nyeste indlæg, især dine mest informative eller underholdende artikler, fantastiske billeder eller videoer i premium kvalitet. At tilbyde en låst kupon, rabatkode eller en URL til en hemmelig side kan også appellere til dit publikum.

Husk, at du beder dine seere om at indtaste deres e-mail, samarbejde med dig på sociale medier eller muligvis foretage en betaling. Det låste indhold skal afspejle dette og være værd at deres investering.

Hvorfor bruge indholdsskabe?

Der er mange fordele ved at bruge indholdsskabe. På dit websted har du muligvis allerede sociale delingsknapper og leadgenerations-pop-ups på hver side og under hvert indlæg. Disse ignoreres dog ofte af besøgende, da der ikke er noget reelt incitament til at interagere med dem. Indholdsskabe fungerer som en blymagnet og giver den nødvendige skubbe for at opmuntre dit publikum til at gribe ind.

Udvid din e-mail-liste

I bytte for at vise dit indhold med stor værdi, der er låst, kan du bede dit publikum indtaste deres e-mail-adresse og deltage i din liste eller nyhedsbrev. Dette er en almindelig transaktion for låst indhold og har vist sig at være en effektiv måde at udvide en e-mail-abonnentliste på.

Få dit indhold delet, og øg dine følger på sociale medier

En anden mulighed er at specificere, at dine seere følger dig, som dig, eller deler dit indlæg på sociale medier. Når denne opgave er afsluttet, belønnes de med adgang til dit premiumlåste indhold. Ikke kun vil dette hjælpe med at øge dine følgere på sociale medier, det vil også få dit indhold delt med et bredere publikum og hjælpe med at øge brandmærke.

Gør seere til betalende kunder

Hvis du kører en eCommerce eller medlemskabswebsted, kan det være en succesrig strategi at låse en kupon væk. Dette er en god måde at forvandle seere til betalende kunder, samtidig med at du indsamler en e-mail eller en følger.

Prøv at tilbyde en rabat på et bestemt produktsortiment eller medlemsplan eller en gratis forsendelseskode, hvis de køber inden for en bestemt tidsramme. Dette kan være det sidste skub, som dine besøgende har brug for for at blive en betalende kunde.

Få penge på dit låste indhold

En anden mulighed er at oplade dit publikum for at se dit låste indhold. Dette kan være som en engangsbetaling eller som et tilbagevendende abonnement. Husk, at hvis du går ned ad betalingsruten, skal du tilbyde ekstremt høj kvalitet og værdifuldt indhold.

Nu har vi set på, hvorfor indholdsskabe er så værdifulde, så lad os næste finde ud af, hvordan de kan opsættes. Der er adskillige værktøjer og løsninger, som du kan bruge til at skabe effektive indholdsskabe. Her er nogle af de bedste.

1. trives fører

ThriveLeads indholdslås

Indholdslåsningsformularer er en funktion i Thrive Leads-plug-in-plugin. Thrive Leads er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af visuelt forbløffende og højoptimerede opt-in-former, designet til at maksimere dine konverteringer. Deres indholdsskabsformer er ingen undtagelse.

Thrive Leads giver dig mulighed for at oprette en pop-up-form til indholdsskab, der lader dit publikum se indhold i bytte mod en e-mail-adresse. Du kan bruge indholdslåsen til at skjule tekst, billeder eller multimedia. Du kan dække en del af en artikel, et link til en hemmelig side, en kupon, infographic, video eller meget mere. Husk, at jo mere spændende de skjulte oplysninger er, jo mere vil dit publikum ønske at se dem. Dermed kan du med succes vokse din e-mail-liste.

Thrives Leads tilbyder også split-testing, præcis målretning og analyse, så du kan vise de rigtige opt-in-former til det rigtige tidspunkt. Dette plugin er en fantastisk mulighed, hvis du søger at generere kundeemner, og det er værd at prismærket på $ 19 om måneden.

2. OnePress Social Locker (gratis)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker er et gratis WordPress-plugin, der hjælper dig med at vokse dine sociale medier efter og dele dit indhold. Dette plugin låser indholdet efter dit valg bag et sæt sociale medieknapper. Indholdet kan kun ses af dine besøgende, hvis de kan lide, tweet, +1 eller dele din side på sociale medier.

Let at konfigurere, tilføj blot en kortkode til det indhold, du vil låse. Derefter anbringer du de sociale medier URL’er, og plugin vil tage sig af resten. OnePress Social Locker leverer også analyser, så du kan overvåge, hvilket indhold der er særlig efterspurgt, og producere et stort antal likes og share.

3. Social Locker Premium

Social locker til WordPress

En af de bedste måder at tiltrække stor numre er at bruge et socialt skab til at beskytte dit premiumindhold. Brugere kan kun se dit indhold efter en simpel social andel. Det er en lille pris at betale for indhold af top kvalitet, og de fleste brugere vil mere end gerne støtte dit websted på denne måde.

Den bedste plugin til jobbet er efter min mening Social Locker til WordPress Premium. Med potentialet til markant at øge antallet af sociale aktier, som dit indhold tiltrækker, er det værd at investere.

Social locker til WordPress

Plugin understøtter otte sociale medienetværk inklusive de store 4 (Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn). Det skjuler også skabe for registrerede brugere, hvilket hjælper med at skabe en besøgende, venlig oplevelse for dine regelmæssige seere. Skabet i sig selv ser godt ud og leveres med nogle fantastiske 3D-effekter og inkluderer også en høj grad af tilpasningsmuligheder. For at starte er du i stand til at vælge din foretrukne kantstil, sociale ikoner og tekst. Dette hjælper dig med at indpasse skabet med dit websteds design, samt lege rundt med forskellige aspekter af skabet, indtil du opnår de bedste resultater. Plugin giver dig også mulighed for at vælge den låste indholdseffekt og vælge mellem skjult, gennemsigtigt og sløret. Især den uskarpe effekt ser godt ud, og du kan let se, hvorfor en besøgende ønsker at dele for at få adgang til det utilgængelige indhold.

Social locker til WordPress

For at tilføje et socialt skab til din side er det eneste, du skal gøre, at inkludere en kort kode. Alt over kortkoden kan læses fuldstændigt – introduktionen til posten – med alt under kortkoden låst, indtil brugeren deler indholdet. Denne tilgang betyder, at det låste indhold stadig er synligt for søgemaskinsbots og ikke vil have nogen negativ indflydelse på din SEO-ydelse.

4. Blomst

flor

Info & DownloadSe demoen

Blom fra elegante temaer, er en anden fantastisk mulighed, hvis dit slutmål er at samle e-mails. Bloom tilbyder seks forskellige typer opt-in-former til blygenerering, hvoraf den ene er en låst indholdsopt-in.

Blomsters låste indholdswidget kan bruges til at skjule dit premiumindhold og kun vise det for dem, der indtaster en e-mail-adresse. Let at opsætte, indpakning af ethvert indhold, du vælger, i en låst indholdskode. Blooms pop-ups er også alle visuelt smukke, fuldstændigt tilpasselige og SEO venlige.

For at begynde at bruge Bloom-pluginet skal du tilmelde dig elegante temaer i Developer-planen, der koster $ 89 pr. År. Til dette har du adgang til alle deres temaer og plugins, inklusive det populære Divi-tema.

5. OptinMonster

optinmonster

Info & DownloadSe demoen

OptinMonster lancerede for nylig en indholdsskab tilvalg af opt-in form. OptinMonster-indholdsskabet giver dig mulighed for at blokere bestemte indlæg i bytte for en e-mail-adresse. Brugere, der allerede er på din e-mail-liste, kan se indhold som sædvanligt.

For at drage fordel af OptionMonsters indholdsskåber-opt-in-formularer, skal du tilmelde dig Plus- eller højere planer. Dette koster dig $ 19 om måneden (eller mere for Pro- eller vækstplanerne). Disse licenser inkluderer adgang til ubegrænset opt-in-formularer, delt test, målretning på sideniveau og meget mere. Alt hvad du har brug for for at generere kundeemner og konvertere seere til abonnenter og kunder.

Afsluttende tanker

Indholdsskabe kan være alle effektive værktøjer til at hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål. Vælg en løsning, der passer til dit websteds behov, og start låsning af indhold, som dit publikum vil svare på og vil åbne. Det vigtigste er, at du sporer dine analyser for at se, om dit indholdsskab har indflydelse.

Hvilket WordPress content locker-plugin bruger du? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map