De bedste WordPress-plugins til at skabe en succesrig kundeoplevelse

Online shopping loyal kunde

Som du alle ved, er WordPress den foretrukne webdesign- og blogplatform på grund af hvor fleksibel det er. Med WordPress kan du nemt gøre dit websteds søgemaskine venligt, få det til at se pænt ud og appellere direkte til kunderne.


Meget af dette er gjort muligt takket være plugins. WordPress stiller plugins til rådighed, så designere har et uendeligt antal muligheder for at tilpasse, finpusse og fikle efter deres hjerte indhold.

Imidlertid er det vigtigste mål for enhver person, der designer et websted eller en blog, at gøre det så indbydende og engagerende som muligt, så besøgende forbliver på webstedet så længe som muligt. Hvor længe de bliver, viser, hvor engagerede de er. Jo længere de forloves, jo mere sandsynligt er det for at blive kunde.

Plugins kan hjælpe med at gøre webstedet funktionelt og indbydende, så blot besøgende konverteres til kunder. Her ser jeg på et par plugins, der arbejder hårdest for at maksimere oplevelsen på stedet for dine kunder.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Opbygning af et forbrugervenligt websted

For at bestemme, hvilken type websted eller blog der skal bygges, og hvilke plugins der skal bruges i designprocessen, er det bydende at overveje hvem kunden er. Se på hvad du tilbyder.

Hvis webstedet f.eks. Er beregnet til en forhandler af autodele, skal webstedet være en let at navigere i online butik, der indeholder en masse detaljer om de dele, der sælges. Designet skal bestå af primærfarver, da de, der arbejder på biler, overvejende er mænd. Hvis webstedet dog er til en brudesalg, skal designet være elegant og mere raffineret.

Begge disse websitetstyper skal være lette at forstå, attraktive og funktionelle. Plugins kan forbedre kundens enkelhed. Nogle WordPress-plugins, der kan forbedre anvendeligheden af ​​websteder, der sælger produkter online, inkluderer:

Cart66 Lite

cart66-lite-plugin

Cart66 Lite WordPress Plugin er let, men alligevel kraftigt, hvilket gør det let at sælge både fysiske og digitale produkter. Sælgere af e-bøger kan drage fordel af dette. Det muliggør også salg af tjenester, skat af staten og kampagner.

eShop

eShop-plugin

EShop WordPress-plugin er let tilgængelig og er ideel til en kunde, der har brug for flere købmandsbetalingsportaler, flere shoppingmuligheder og statistik for de køb, der foretages på webstedet. Det er en anden god måde at give dine kunder bekvemmelighed på.

PayPal betalingsterminal

betaling betaling-terminal-plugin

For virksomheder, der gør en masse af deres online økonomiske handler via dette betalingssted, er PayPal Payment Terminal WordPress Plugin nyttigt. Det kommer mod et gebyr på $ 15, men det er pålideligt med mange rapporteringsmuligheder, hvilket gør det til en værdifuld investering for store og små virksomheder.

Tilføj grafisk appel

Et andet vigtigt element i kvalitet WordPress-webdesign, der kan forbedre kundeoplevelsen, er at sikre, at webstedet er attraktivt grafisk – uden at forårsage sensorisk overbelastning. Når en besøgende lander på et websted, der har en masse videoer og fotos med næsten ingen tekst, der forklarer, hvad de handler om, forlader besøgende, før de kan klikke på noget. Balance er meget vigtig.

WP-smush-det-plugin

Webstedsbelastningstid er også vigtig, og billeder, der ikke er optimeret, kan bremse et websted betydeligt. Brug af et plugin som smush kan hjælpe med at reducere den tid, det tager for billeder at indlæse på dit websted, hvilket forbedrer kundens oplevelse.

Tilføj social integration

digg digg plugin

At øge socialt engagement er en god måde at øge den tid, en besøgende tilbringer på dit websted, også. Dette betyder, at du installerer alle de relevante sociale medie-plugins for at gøre det nemt at dele webstedets indhold. Et par must-haves inkluderer Digg Digg eller Floating Social Bar, Facebook Like Box-widget og offentliggøre og Deling moduler i Jetpack. Du kan også fremkalde diskussioner i kommentarfeltet i hvert indlæg for at øge engagementet på webstedet. Når en læser kommer til slutningen af ​​et indlæg eller en side (på nogle typer websteder), skal han eller hun føle sig tvunget til at udtale sig om emnet. At stille et spørgsmål gør ofte tricket.

Tilføj relevans

For at forbedre din kundes webstedsoplevelse skal du gøre din bedste for at levere relevant indhold. For eksempel vil du måske tilbyde besøgende en chance for at se indhold på dit websted, der er relateret til et specifikt indlæg. Når det er tilfældet, kan du tilføje et relateret posts-plugin. En populær mulighed er Endnu et relateret indlæg Plugin. Dette plugin viser relateret indhold til hvert indlæg og endda for sider. Der er en gratis version og en pro-version tilgængelig. Pro-versionen har flere tilpasningsmuligheder.

Et par plugins-væsentlige ting

Antallet af plugins, der er derude for at gøre et websted eller en blog spændende, er utroligt. Disse små bekvemmeligheder øger webstedets funktionalitet og brugervenlighed. Det kan imidlertid være fristende at bruge dem alle. Det er meget simpelt at få hvert relevant plugin til at virke som en nødvendighed. Faktum er, at det ikke er ideelt at bruge en masse plugins. Her er grunden til:

 • For mange plugins sænker bloggen eller webstedet. Hver af dem skal indgive en separat HTML-anmodning, så det er vigtigt at være selektiv.
 • Når plugins ikke regelmæssigt vedligeholdes af deres producenter, kan der opstå sikkerhedsproblemer. Det er bedst at undersøge, hvilke plugins der er pålidelige og sikre.
 • Et øget antal konflikter kan opstå, når en ny WordPress- eller plugin-version kommer ud.

Når det er sagt, vil indsnævre dine valg til de vigtigste plugins sikre den højeste funktionalitet på dit websted. Ud over dem, der allerede er nævnt ovenfor, kan du overveje de følgende tre. Disse plugins strømline webstedsoperationer eller tilføjer værdifuld funktionel for at forbedre slutbrugerens (din kundes) oplevelse:

W3 samlet cache

w3-total-cache

Sideindlæsningstid fremskyndes med W3 samlet cache. Dette er vigtigt, da hurtigere indlæsning betyder bedre brugeroplevelse, bedre placering og højere konverteringer. Det har også simpel integration af indholdsleveringsnetværk, som gør det muligt at gemme billeder på et andet netværk, hvilket reducerer serverbelastningen.

W3 Total Cache er kompatibel med dedikerede servere, virtuelle servere og delt hosting. Det bruger også HTTP-komprimering til at skrumpe siderne ned, mens CSS-kode og Javascript minimeres. Med andre ord fjernes en masse af de unødvendige ting, der murer et websted ned fra ligningen.

Giv support live chat

yde support live chat plugin

Chat på stedet giver besøgende øjeblikkelig adgang til kundeservice. Når du har brug for hjælp eller svar på et enkelt spørgsmål, Live Chat WordPress Plugin er en måde at give en unik kundeserviceoplevelse. Det er ægte kundesupport på det bedste. Plugin overvåger også hele webstedet, hvilket betyder, at det endda holder øje med de sider, der ikke har live chat-knappen integreret i dem.

WPtouch Mobile Plugin

WPtouch Mobile-plugin

Et stort antal individer får adgang til Internettet på deres mobile enheder, hvorfor det er vigtigt at have en mobil version af dit websted. Folk søger efter virksomheder, mens de er på farten, så en mobil version kan være forskellen mellem at sikre en ny kunde og, ja, ikke. WPtouch Mobile gør det nemt at oprette en elegant mobil version af dit WordPress-sted. Der er gratis og Pro-versioner tilgængelige.


Alt i alt er det vigtigt for en virksomheds bundlinje at have et websted, der skaber en succesrig kundeoplevelse. Da ca. 80% af forbrugerne henvender sig til Internettet for at finde forretningsløsninger, leder de efter information og brugervenlige websteder. Disse to elementer producerer en aura af troværdighed omkring et websted, hvilket er det, der driver konverteringer. Ved at overveje den type kunde, du ønsker at appellere til, integrere sociale elementer og sikre, at kun de nødvendige relevante plugins bruges, kan du oprette et magtfuldt websted, der får de resultater, du har brug for.

Hvilke plugins har forbedret kundeoplevelsen på dit WordPress-sted?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map