De bedste WordPress Geotargeting-plugins til placeringsbaseret indhold

De bedste WordPress Geotargeting-plugins til placeringsbaseret indhold

Du er bestemt klar over, at Google leverer søgeresultater, der passer til din placering. Men det er ikke Google alene, der tilpasser webindhold afhængigt af besøgende ‘placering. Du kan se andre websteder som Amazon, eBay og mange e-handelswebsteder der serverer sider, der er mere relevante for din del af verden. Og hvis du kan lide det, er der ingen grund til, at dit websted heller ikke skal vise indhold baseret på dine besøgende ‘placering. WordPress geotargeting-plugins kan hjælpe med dette.


Geotargeting identificerer din besøgende placering og serverer derefter indhold, der er relevant for denne placering. For eksempel, hvis du kører et vejrrelateret websted, viser widgeten det lokale vejr for den besøgende placering. Store locator-plugins er også afhængige af geotargeting.

Hvordan ved dit websted, hvor besøgende befinder sig? Det er let at registrere placering ved hjælp af IP-adressen til den besøgende og geolocation-databasen.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvad er en IP-adresse og Geotargeting?

en IP-adresse er et tal, der angiver den fysiske adresse på den besøgende’s computer. Geoplacering er, når du bruger denne adresse til at identificere en besøgende placering og derefter servere indhold der er mest relevant for dem. Som et resultat føler de besøgende sig mere engagerede med dit websted.

Forstå din trafik

Før du skynder dig at oprette stedspecifikt indhold, er det vigtigt at forstå webtrafikmønsteret til dit websted. Bare kig ind i dine serverlogfiler. Dette hjælper dig ikke kun med at finde de IP-adresser, der forsøger at få adgang til dit betjeningspanel, det hjælper dig også med at blokere eventuelle uønskede IP-adresser fra at få adgang til wp-admin-sider og kan beskytte dit admin-område på mange andre måder.

Et andet værktøj, du kan stole på for at forstå, hvorfra din trafik kommer, er demografifunktionen i Google Analytics.

Hvorfor skal du bruge WordPress Geotargeting-plugins?

Der er mange grunde til, at du bør overveje at tilbyde forskellige indhold til forskellige målgrupper:

 • Lokal sprogvisning inspirerer besøgende til at interagere med dit websted.
 • Du vil være i stand til øjeblikkeligt at få forbindelse til lokale målgrupper ved at henvise til lokale begivenheder og bruge lokal humor og vidnesbyrd om lokale personligheder.
 • Derudover er det muligt at tilpasse tilbud, begivenheder og kuponer og køre meget målrettede lokale reklame- og marketingkampagner.
 • Du kan forbedre kundeservicen ved at fortælle besøgende om leveringsområder, driftstider, parkeringsaftaler osv.
 • Virksomheder med lokale filialer kan lede kunder til en nærliggende butik eller et lokalt subsite.
 • Du kan vise landsspecifikke skatte- og forsendelsesoplysninger.
 • Kun landespecifikke juridiske meddelelser skal vises.
 • Du vil være i stand til at give information og indhold på stedet.
 • At målrette mod specifikke geografiske områder, hvor der er stor efterspørgsel efter dine tjenester eller produkter.
 • e-handelswebsteder kan begrænse visningen af ​​produkter, der ikke er tilgængelige i et bestemt område.
 • Du ønsker ikke, at din lokale virksomhed spilder båndbredde på trafik fra andre lande.
 • At begrænse høj spam-trafik, der ikke resulterer i matchende konverteringsfrekvenser.
 • At intensivere sikkerheden på et websted, især hvis dit websted er sårbart over for oversøiske hackere.

De bedste WordPress-plugins til geotargeting

Har du bemærket, at de opdaterede WordPress-versioner bruger geotargeting-funktionen? Dashboardet viser kommende begivenheder, der er relevante for din placering. CMS selv har dog ikke indbygget funktionalitet til at optimere indhold baseret på placering.

Heldigvis er mange gratis plugins og premium-plugins tilgængelige for at hjælpe dig. Disse WordPress geotargeting-plugins kan forbedre websteder for et globalt publikum. De fleste plugins har brug for dig for at få et gratis / betalt API for at anmode om IP-geolocationinformation fra plugins server eller tredjepartsserver.

Lad os se på nogle plugins, der kan hjælpe dig med at optimere trafikken såvel som at gøre andre ting baseret på besøgende’s IP-adresser.

Bemærk: I henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) skal virksomheder indhente brugertilladelse til at indsamle lokaliseringsoplysninger. Vi anbefaler at konsultere en GDPR-specialist eller advokat for at være sikker på, at dit websted er i fuld overensstemmelse.

1. GeoTargeting WP

GeoTargeting WP

Info & download

GeoTargeting Pro er et premium-plugin, der hjælper med at målrette brugere på tre måder, alt baseret på brugernes placering:

 • Vis andet indhold
 • Omdiriger brugere
 • Bloker brugere

Websteder med høj trafik kan stole på dette plugin for at kontrollere de typer indhold, der vises til forskellige besøgende. Ikke blot fulde blogindlæg, men selv sider, menupunkter, widgets, popups og brugerdefinerede indlægstyper (inklusive WooCommerce-produkter) er alle en del af målrettede indholdstyper. Desuden er der PHP-funktioner, som du kan placere hvor som helst i dit websteds kode, hvis du har brug for mere fleksibilitet og kontrol.

Målrettede regioner kan enten inkluderes eller ekskluderes. Ikke kun det, du kan begrænse ethvert stykke indhold, mens du redigerer indlægget eller siden. Den bedste anvendelse af denne funktion er at skjule specifikke produkter, der ikke er tilgængelige i et område. Det er også muligt at vise forskellige CTA’er eller annoncer afhængigt af den besøgende’s placering. En søgbar dropdown-landwidget giver brugerne mulighed for at ændre deres placering.

Plugin gør det nemt at nemt målrette forskellige lande ved at gruppere dem i forskellige kategorier. Derudover kombineres plugin godt med Geo-omdirigeringer (for at omdirigere brugere til forskellige sider på baggrund af deres placering), Geo-blokkering (for at blokere brugere fra forskellige placeringer) og Geo-flag (for at vise brugernes landsflag). Gebyrer for brug afhænger af antallet af anmodninger, der er foretaget til geolocation-databasen.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite forbruger API, når de har brug for at finde brugerens placering. Så hvis en bruger f.eks. Kun har brug for at geografisk målrette indhold eller omdirigere brugere på en side, forbruger kun besøgene på den side kredit. Ikke kun det, hvis en bot eller en crawler er den, der besøger siden, vil API’et slet ikke blive kaldt. Det er den største forskel med konkurrenter.

GeotargetingWP Lite har også en cache-tilstand for brugere, der geotarget deres hele websted, så brugerne kun forbruger kreditter på den første side, deres besøg, mens der følgelig indlæses visninger fra cache. Og når vi taler om cache, er side-cache den værste fjende ved geotargeting-plugins på markedet. Dette plugin er fuldt kompatibelt med WP Rocket og tilbyder også AJAX-tilstand. Så det fungerer med resten af ​​cache-plugins på markedet.

Den gratis version af dette plugin GeoTargetingWP Lite er grundlæggende sammenlignet med pro-versionen. Det giver dig kun mulighed for at specificere, hvilke lande, stater eller byer der er i stand til at se indholdet. Arbejder med populære firewall-tjenester som Sucuri og CloudFlare, det kan registrere brugernes virkelige IP’er. Og da du er kompatibel med WordPress Popups-plugin, kan du også geotarget popups.

2. Geolocation

Geolocation Gratis WordPress Plugin

Geolocation-plugin giver WordPress-brugere problemfrit mulighed for at tilføje geodata til deres indlæg. Ud over at tilføje værdi til dit indlæg er dette meget nyttigt, når du vil give en vis lokal indsigt til læserne.

Når du tilføjer geodata til et hvilket som helst indlæg på siden Rediger indlæg, vil brugerne se et link på det offentliggjorte indlæg. Når du holder markøren, åbner det et interaktivt kort.

Det bliver lettere at arbejde med plugin, hvis du bruger WordPress til iPhone, WordPress til Android eller WordPress til BlackBerry. Det skyldes, at disse apps har indbyggede geotaggingsfunktioner, der øjeblikkeligt geotagger dine indlæg.

3. CF Geo-plugin

CF Geo-plugin til WordPress

Hvis du leder efter et plugin, der kan hjælpe med geo-marketing til dit websted, er CF Geo-plugin muligvis en perfekt pasform. Dette plugin bruger geografiske data om dine besøgende til at hjælpe dig med at oprette målmarkedsføringskampagner, vise lokale valutaer i din e-handelsshop, omdirigere brugere til den korrekte lokaliserede / oversatte side på dit websted og endda filtrere ud juridiske meddelelser, der muligvis ikke kræves til specifikke placeringer.

Andre bemærkelsesværdige plugin-funktioner inkluderer Cloudflare CDN-support, en nyttig Geo Banner-kortkode til dynamiske meddelelser, GEO Defender til at blokere webstedsadgang for bestemte placeringer, Country SEO-omdirigering, inkluderer eller ekskludere indhold efter placering og SSL-support.

4. IP Geo Block

IP Geo Blok gratis WordPress Plugin

IP Geo Block-pluginet blokerer udpegede besøgende, IP-adresser og endda hele lande eller regioner fra adgang til dit websted. Denne funktion kan være nyttig, når du har brug for at stoppe folk eller bots fra at hacke ind på dit websted.

Plugin giver beskyttelse mod ondsindede login, kommentar spam, trackback og pingback spam fra uønskede lande eller regioner. Adgang til dit websteds backend valideres ved hjælp af en landekode baseret på IP-adresse. Du kan hvidliste eller sortliste specifikke tællinger samt en række IP-adresser. Men det stopper ikke der, det registrerer ondsindede angreb fra endda tilladte lande baseret på angrebsmønstre.

Plugin kan konfigureres til at indlæse prioritet til andre plugins. Som et resultat reduceres belastningen på din server ved at beskytte mod brute force-angreb. Det skjuler også http-henviseren, når du klikker på et eksternt link fra dit websted.

5. iQ-blokland

iQ Block Country Free WordPress Plugin

iQ Block Country fungerer meget som den forrige plugin, så du kan tillade eller begrænse besøgende fra bestemte lande til at se dele af dit indhold. Det er effektivt at blokere uønskede hackere fra hele lande og spam-kommentarer. Og hvis du vil give nogle besøgende adgang fra blokerede lande, er det også muligt. Du skal kun hvidliste deres IP’er.

Plugin giver næsten jernklædt sikkerhed til din Admin-side ved kun at tillade indtastning til specificerede IP-adresser eller til adresser placeret i dit hjemland. Besøgende, der nægtes indrejse, kan omdirigeres til en anden side eller et websted. Eller du kan vise dem en meddelelse, der kan styles ved hjælp af CSS.

For at bruge plugin skal du downloade geoIP-databasen fra en tredjepart eller få et API fra dem for at få adgang til geodata. Plugin fungerer fint med mange (men ikke alle) cache-plugins.

6. WP GeoIP Country Redirect

WP GeoIP Country Redirect WordPress Plugin

Info & download

WP GeoIP er et landsspecifikt omdirigerings WordPress-plugin. Har du nogensinde brug for et pålideligt værktøj til dit WordPress-baserede websted for at hjælpe dig med at omdirigere besøgende efter land? Stop med at lede! WP GeoIP Country Redirect giver dig mulighed for automatisk at registrere dine brugers lande baseret på IP-adressen og tage handling baseret på dit input.

Med GeoIP er det muligt at styre din webstedstrafik ved at omdirigere besøgende fra forskellige lande til specifikke indlæg eller sider. Du kan bruge det til en masse fordele som:

 • Land brugeren til en landsspecifik side / webside
 • Direkte besøgende til de korrekte sider på et flersproget oversat websted
 • Kør væk ikke-erhvervsrelaterede lande
 • Vis en side med et tilbud, der kun er tilgængeligt for bestemte placeringer
 • Videresend kunder til de korrekte butikssider for skatter
 • Den eneste grænse er din egen fantasi!

Du har et par komplekse funktioner så som IP-adresse undtagelser, Alle lande undtagen en regel, Ingen omdirigering parameter i URL’en, Når omdirigering cookie funktion osv. Og du kan se flere plugin funktioner nedenfor!

Flere WordPress geotargeting-plugins værd at tjekke ud:

 • Geo min WordPress: hjælper dig med at forenkle oprettelsen af ​​ethvert placeringsbaseret websted såsom fast ejendom, begivenheder og bibliotek. Det hjælper dig med at oprette nærhedssøgningsformularer for at finde en af ​​de geotaggede komponenter på dit websted.
 • Geo IPDetection: er nyttigt til at levere IP-baseret geografisk information. Dette kan bruges i temaer eller andre plugins, både som en kort kode eller via CSS-kropsklasser. Disse oplysninger kan hjælpe med valg af valutaer, tidszoner, nærmeste butik osv.
 • WP Engine Geotarget: Hvis dit websted fungerer inden for et WP Engine-miljø, kan dette plugin hjælpe med at vise indhold, der er relateret til de besøgende ‘placering ved at integrere med forskellige variabler på dit WP Engine-websted.
 • WooCommerce geolocationbaserede produkter: en udvidelse til det populære WooCommerce-plugin, der viser / skjuler produkter for besøgende baseret på deres placering. Filtrering af produkter efter land, region eller by er muligt.
 • CloudGuard: giver dig mulighed for at vælge lande, der kan få adgang til dine login-sider. Dette betyder, at adgang til alle andre lande er blokeret. Mens plugin er gratis, har du brug for en konto med Cloudflare med geolocation-funktion aktiveret.
 • WP Pro Geo Targeting: et brugervenligt premium-plugin, der kan anvendes på alle indlæg og indholdstyper for at regulere adgangen til besøgende afhængigt af deres land. Du kan bruge kortkoder til at kontrollere adgangen til specifikke dele af dit indhold. Det kombineres godt med WP PRO Advertising System.
 • Land og mobil omdirigering til WordPress: er i det væsentlige et plugin til at omdirigere besøgende baseret på forskellige kriterier, herunder land, by, kontinent, stat eller region. Udover at blokere brugere kan du vælge at tilføje popups til omdirigeringer. Det er ikke kun kompatibelt med populære cache-plugins, det er også kompatibelt med WMPL, Caldera Forms og multisites.
 • AdRotate: er værd at prøve, hvis du ønsker at optimere din reklameindsats. Det hjælper med at vise forskellige annoncer til forskellige lande, stater eller byer. Geotargeting-funktionen er kun tilgængelig med premium-versionen af ​​plugin.
 • Avancerede annoncer: er endnu et plugin, der hjælper med meget målrettet reklame baseret på en pro-geolocation add-on funktion. Det giver dig mulighed for at tilpasse dine annonceringsregler i vid udstrækning.

Afsluttende tanker

WordPress geotargeting-plugins giver en relativt nem måde at tilpasse indhold til brugere baseret på deres placering. Det hjælper med at holde dine besøgende bedre engagerede med dit websted med indhold, der er mest relevant for dem. Desuden kan du bruge funktionen til at forbedre sikkerheden og forbedre effektiviteten af ​​dit WordPress-websted. Over tid kan det endda hjælpe med at opbygge et loyal publikum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map