De bedste velgørenheds- og almennyttige WordPress-temaer til din sag

Der er mange store årsager til at støtte, og uanset hvad de er (hvad enten det er kræftbevidsthed, en hjælpefond for udenlandsk bistand eller en lokal kirke eller hjemløst husly) er der masser af fantastiske WordPress-temaer, du kan bruge til at oprette et websted, der overbeviser folk til at blive involveret. Vi har samlet nogle af de bedste eksempler på velgørenheds- og almennyttige WordPress-temaer for at fremme din sag. Klik bare på billedet for at gå til temaet. Lad os grave dig ind!


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

total-bevidsthed-nonprofit-wordpress-tema

Info & downloadSe demonstrationen

Oktober er en måned med bevidsthed om brystkræft, så hvorfor ikke sprede ordet og engagere andre? Det Bevidsthedsdemo har et fuldskærmlayout, et unikt farveskema og en brugerdefineret sidefod, som alle blev oprettet med det samlede flerfarvede WordPress-tema. Dette stilfulde tema er en professionel og imponerende måde at dele dit Race for the Cure eller 3-dages team til at samle ind til en stor sag.

2. Risen

steget-kirke-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Risen er et af de øverste kirke- og religiøse organisationer WordPress-temaer, og med god grund. Dette kvalitetstema er fuldt lydhør og klar til nethinden og inkluderer support til fantastiske funktioner som begivenheder, prædikener og podcasts. Desuden gør tilpasningsmulighederne det nemt at designe et websted, der matcher din organisation eller årsag.

3. Vestige

levn-museum-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Museer er også almennyttige, og de er ofte vært for fundraisers eller funktioner til gode formål. Opret et websted til dit museum eller et historisk sted ved hjælp af Vestige WordPress-temaet. Temaet har et isotopgalleri, ubegrænsede farveindstillinger og naturligvis support til begivenheder, så du kan tilføje alle dine kommende velgørenhedsfunktioner.

4. Andragende

andragende-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Få støtte til din sag med andragendet på en side WordPress-tema. Uanset om du skaber opmærksomhed omkring dyrehospitaler, eller prøver at få lovændringer i dit amt, er andragendetemaet perfekt til at sprede ordet og bøde supportere. Saml underskrifter, del på sociale medier og vis supporterkommentarer for at hjælpe med at forbinde dem, der bliver involveret.

5. Militær og veteraner

militær-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Bevidstgør dit lokale militær og veteraner med dette fantastiske WordPress-tema. Temaet Military & Veterans er fantastisk til at organisere din militære klub, veteranforening eller rekrutteringscenter. Temaet leveres med PO-komponist-plugin, essentielt gitter-plugin, Revolution-skyderen-plugin og mere!

6. Fudge

fusk-single-side-events-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Fudge er en dejlig enkelt sides begivenhed WordPress-tema perfekt til at dele din fundraiser, konference, seminar eller anden opmærksomhedsbegivenhed. Temaet leveres med brugervenlige indstillinger til at tilføje dine højttalere, et konferencespor og sponsorer. Plus integration af sociale medier gør det nemt for læsere at dele din begivenhed, og med populær billet-plugin-integration (Eventbrite, EventEspresso og Xing) kan du endda sælge billetter.

7. Ros

ros-kirke-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hvis du planlægger en samfundsbegivenhed eller endda en organisation, der vil være vært for flere gennem året, er ros en god mulighed. Med brugerdefinerede skabeloner til ledere, begivenheder, en frivillig form, giver side, besøgende form og mere er der tonsvis indbygget for at gøre det nemt at oprette dit velgørenhedswebsted.

8. Kandidat

kandidat-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Lidenskabelig omkring en sag, samfundsleder eller social bevægelse? Hjælp med at promovere din platform eller din mission med temaet Kandidat WordPress. Brug indstillingerne til tilmelding af nyhedsbrev, online aftaler, gallerier og mere til at dele, hvad du handler om, og for at få andre involveret. Åh, og de inkluderede kortkoder gør det at oprette et tilpasset websted til en leg.

9. Charitiz

charitiz-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Charitiz er en dejlig NGO, velgørenhed og ideel stil WordPress tema perfekt til mange formål. En af de bedste funktioner er den tilpassede posttype for Donationer, der gør det nemt at tilføje og indsamle penge til alle dine vigtige årsager – det er endda integreret med PayPal, så du kan acceptere betalinger nu. Temaet er også WooCommerce klar, så du kan sælge varer eller billetter til begivenheder for at samle endnu mere support!

10. TownPress

townpress-kommune-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Byer og townships skulle også være ikke-for-profit, og TownPress blev specifikt oprettet for kommuner at oprette deres websteder. Lokale regeringer har et ansvar for at dele gode formål med deres borgere, og TownPress indeholder bymeddelelser, fora og selvfølgelig en nyhedsafdeling, hvor ledere kan dele aktuelle pengeindsamlingskampagner eller nye velgørenhedsorganisationer.

11. Filantropi

filantropi-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Filantropi er et nonprofit WordPress-tema, der er fuldt responsivt og nethindeklar. Der er masser af fantastiske funktioner som brugerdefinerede farveindstillinger, 3 forskellige skyder til startsiden og indbyggede sidelayouter. Men til din velgørenhedsorganisation vil du elske den lette begivenhedskalender, knappen til overskrift af donation og en tilpasset posttype for projekter, når du kan forklare, hvad det er, du gør for at ændre verden.

12. Jorden

jord-øko-nonprofit-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Jorden er et nonprofit WordPress-tema i øko-stil designet til at øge opmærksomheden omkring jordens og miljømæssige årsager. Del din passion for at redde isbjørne, find frivillige til en lokal strandoprydningsgruppe eller endda oprette et websted til din zoologiske have. Jorden leveres med tilpassede sociale links, indbygget donationsknap, fuld begivenhedskalender og endda en sideopbygning, så du kan oprette alle andre sider, du muligvis har brug for.

13. Kærlighed

velgørenhed-plus-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Charity + er et moderne WordPress-tema til filantropier. Temaet kommer med masser af funktioner såsom billedgallerier, brugerdefinerede begivenhedskalender, seneste nyheder og selvfølgelig en årsager til tilpasset posttype. Derudover vil læsere og tilhængere elske startsiden for nyhedstikker for at holde sig ajour, og det dristige nyhedsbrev giver dig flere abonnenter på kort tid.

14. Khore

khore-konference-envents-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Khore er et flersidet, avanceret arrangement WordPress-tema. Dette trendy tema er perfekt til at fange folks opmærksomhed og samle tilhængere. En nøglefunktion er integrationen på sociale medier, fuldskærmsdesign og fuld mobilkompatibilitet. Plus Khore leveres med ShowThemes ‘helt nye begivenhedsbygger, nedtælling af begivenheder, nem tidsplan manager og WooCommerce integration (til billetbegivenheder).

15. Kærlighed

velgørenhed klik-edit-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Charity-klik & rediger-temaet er beregnet til at være en hurtig og nem løsning, når du har brug for dit nonprofit-websted så hurtigt som muligt. Har du et sjovt løb i næste uge? Eller måske har du kun et par uger til at samle donation for at opbygge en brønd? Brug blot Templatic’s skærmkomponist til at oprette dit websted (indhold og alt), og download derefter det afsluttede tema for at uploade til dit websted. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du er knaset i tide!

Over til dig

Dette er kun et par af de gode tilgængelige velgørenheds- og nonprofit-WordPress-temaer. Det kan være svært at finde et attraktivt og overkommeligt tema til din filantropi, men forhåbentlig gør et af de premium-temaer, vi har nævnt, tricket. Hvis du har brugt et af ovenstående temaer, fortæl os det. Vi vil meget gerne høre din personlige oplevelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map