De bedste tilgængelige WordPress-temaer i 2018

Bedste Premium WordPress-videotemaer

Video er uden tvivl den mest engagerende indholdstype på nettet i dag, men hvis du vil oprette et vellykket videocentrisk websted, skal det være både intuitivt og engagerende for dine besøgende.


Heldigvis er du en WordPress-bruger, og der er et utal af WordPress-temaer tilgængelige, der gør det nemt at oprette og administrere et videowebsted af høj kvalitet. Uanset om du viser din seneste spillefilm, opretter en videoblog eller lancerer din egen mini-YouTube, har WordPress et tilgængeligt tema, der vil levere.

Med det ovenstående i tankerne afslører denne artikel ti af de bedste premium WordPress-videotemaer, der er tilgængelige i dag, i ingen særlig rækkefølge. Lad os blive revnet!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Sand Mag

Ægte Mag-tema
True Mag er et meget fleksibelt videowebstedtema, der kan bruges til en videoblog, videoportefølje eller et videomagasin. Det leveres med flere layout på hjemmesiden og forskellige videosliders, så du kan fremvise dine videoer på flere måder.

True Mag har kraftig videofunktionalitet – inklusive videoannoncer, video-automatisk afspilning og frontend videoindgivelser – som gør det muligt for dig at oprette dit eget YouTube-stil-websted. Du kan integrere videofeeds fra YouTube og vise videoer, der er hostet selv, nemt.

True Mag er klar til at oprette et komplet videosamfund og integreres med populære plugins inklusive BuddyPress, bbPress, WooCommerce og Membership fra WPMU DEV.

2. VideoTube

VideoTube-tema
VideoTube er et andet fleksibelt og kraftfuldt tema designet til at hjælpe dig med at oprette din egen video-webside. Uanset om du vil integrere videoer fra YouTube, Vimeo, Dailymotion eller Hulu eller være vært for dine egne videoer, kan VideoTube være din platform.

Dette rene, moderne tema kan tilpasses fuldt ud med forskellige hjemmesides widgets, der giver dig mulighed for at vise dine videoer, som du vil. Andre kraftfulde funktioner inkluderer et indbygget ‘lignende’ system til feedback og videoindgange i front-end. Automatiske videominiaturer hjælper dig med at gøre VideoTube nemt for dig at komme i gang med at dele din videosamling.

3. VideoTouch

VideoTouch-tema
Stadig inden for området fleksible video-webstedstemaer er VideoTouch et smukt tema designet til at vise din videosamling. Store videominiaturgallerier gør dette tema til en glæde at gennemse.

VideoTouch leveres med en kraftfuld layoutbygger, der giver dig mulighed for at tilpasse visningen af ​​dine videoer fuldstændigt. Du kan integrere videoer fra enhver større udbyder samt uploade MP4-videofiler. Dine brugere kan også indsende deres videolinks eller filer via frontend, hvilket gør det nemt for dig at vokse dit lager.

4. I alt

Gamer Vlog af Total WordPress

Gamer Vlog er et smukt videotema oprettet med Total WordPress-temaet. Dette tema er designet med store funktioner og er perfekt, hvis du vil fremvise en videoportefølje, eller hvis du kører en videoblog.

En række temaindstillinger, tilpassbare widgets, header- og footerbuildere, flere menuindstillinger og selvfølgelig den kraftfulde Visual Composer giver dig mulighed for at oprette et websted, der perfekt passer til dine behov. Temaet er SEO-venligt og responsivt, så du kan oprette et websted, der er let for besøgende at både finde og bruge.

5. eVid

eVid-tema
eVid, udviklet af vores venner på Elegante temaer, er designet til videobloggere. Det integreres med større videoværter (inklusive YouTube, Vimeo, Veoh og MetaCafe) og har en brugerdefineret videointerface til visning af dine videoer.

Fuldstændige temaindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse dit websted fuldstændigt uden at røre ved en kodelinie. Den fleksible layoutbygger fungerer med kortkoder, så du kan oprette ethvert layout, du forestiller dig.

Dette tema er ikke så smukt som nogle andre, vi har set på, men det er et solidt tema, der kan fungere godt til en simpel videoblog.

6. VideoZoom

VideoZoom-tema
VideoZoom er et kraftfuldt videotema designet til at hjælpe dig med at fremvise videoer fra hele internettet. En fleksibel skyder på hjemmesiden fyldt med konfigurationsindstillinger giver dig mulighed for let at have det bedste indhold på dit websted.

Du kan integrere videoer fra alle større videoudbydere eller uploade dine egne, selvhostede videoer. Avancerede temaindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse udseendet og følelsen af ​​dit websted, så det passer til dine behov. VideoZoom reagerer også mobilt og sikrer, at dine videoer ser fantastiske ud på enhver enhed.

7. serie

Serietema
Serien er et andet tema fra de fine folk på Press75. Denne er lidt anderledes end sin bror, da den er designet til visning af webserier.

Layouten gør det muligt for dine seere let at se episoder af en webserie og gennemse tilgængelige shows. Desuden gør responsivt design og integrerede indstillinger på sociale medier det let for dine seere at se og dele dine videoer på enhver enhed.

8. Video

Video tema
Video er et alt-i-en-app-tema fra Templatic, designet til at hjælpe dig med at oprette din egen YouTube. Du kan sende og dele videoer fra alle større videoudbydere eller uploade dine egne, selvhostede videoer. Temaet giver også dine brugere mulighed for at indsende deres videolinks og filer gennem frontend.

Videotemaet kan tilpasses fuldt ud og har en lang række konfigurerbare widgets, så du kan oprette ethvert layout, du vil have vist dine videoer. Tilpassede kategorisider og relaterede videoer giver dig mulighed for at oprette en komplet videooplevelse for dine brugere for at holde dem gennemsigtig.

9. Video Hub

Video Hub-tema
Fra RichWP kommer Video Hub, et lydhør videotema designet til at vise et videobibliotek lige på forsiden. Du kan vise dit bedste indhold vha. Brugerdefinerede widgets og tjene penge via annoncewidgets.

Selvom Video Hub er designet til at fremvise video, fungerer det med alle WordPress-postformater, så du kan bruge dette tema til en indholdsrig blog. Det er ikke så tilpasselig som nogle af de andre temaer, vi har kigget på, men er et solidt valg til et ligetil videowebsite.

10. Paperback

paperback-video-tema

Sidst på vores liste, fra Array, kommer Paperback, et kraftfuldt tema, der giver dig mulighed for at oprette et fuldt funktionelt websted for nyhedsstil komplet med videoer. Du og dine brugere kan integrere videoer fra større udbydere eller uploade videoer direkte til webstedet.

Du kan tilpasse farver, typografi, tilføje en fremhævet karrusel med indlæg og mere. Du kan også nemt kategorisere videoer (ved siden af ​​ethvert andet galleri, lyd eller traditionelle artikler, du udgiver) for at oprette dine egne nichelister.


Et videowebsite skal skille sig ud for at tiltrække og holde besøgendes opmærksomhed. Som sådan har du brug for et WordPress-tema, der præsenterer dine videoer på en attraktiv og intuitiv måde, der opfordrer dine brugere til ikke kun at se dit indhold, men at holde sig rundt på dit websted og kom tilbage for mere i fremtiden.

Vi har gjort benarbejdet for dig ved at søge gennem de mange tilgængelige temaer for at identificere cremen fra videotemaafgrøden. Fra vores liste ovenfor skal du være i stand til at finde det perfekte tema til at oprette en vellykket video-webside, så vælg en og kom i gang i dag!

Nu er det over for dig – vi vil meget gerne vide mere om dine videowebbsambitioner, så del dine oplevelser med at oprette et videowebsite i WordPress i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map