De bedste Lazy Load Plugins til WordPres

Billeder, infografik og smarte effekter er alle fremragende hjælpemidler til at markedsføre enhver form for indhold på et websted. De er uundgåelige opmærksomhedsfangere og kan formidle essensen af ​​indholdet i en ramme. Ikke underligt, at vi er afhængige af billeder for at fange en læsers øje og forbedre brugerengagement på internettet.


På bagsiden tager billeder ofte tid at indlæse på en webside. Og hvis du har langsom forbindelse, kan det se ud som om det tager evigt at indlæse. Dette kan være en stor slå fra for brugere, der sandsynligvis vil flytte væk fra siden.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvordan kan vi få tunge sider til at indlæse hurtigere?

Hvorfor tager billeder tid at indlæse? Vi kan godt forklare det på denne måde – en webside består af mange elementer – tekst, billeder, medier, script og mere. For at få hvert element til at indlæse, sender din browser en anmodning til webstedet (kaldet en HTTP-anmodning). Mange af elementerne, især billeder, er bytunge og tager tid at indlæse. Normalt forsøger alle elementerne at indlæse på samme tid, og det forsinker indlæsningen af ​​hele websiden.

Den logiske ting at gøre er at få indholdet af hurtig indlæsning til at blive vist i browseren først og holde en seers opmærksomhed. Forsæt samtidig indlæsningen af ​​datatunge billeder. Denne tilgang vil sandsynligvis overtale brugerne til at vente, da der er noget på skærmen, der holder deres opmærksomhed.

Hvad er Lazy Loading?

Vi kan udskyde billeder ved hjælp af den doble indlæsningsteknik – indlæs kun teksten eller det valgte indhold først og lad billeder eller langsom indlæsningselementer forsinke. Indlæsningen af ​​billeder er forskudt, så tiden til første byte til websiden forbedres. Når en bruger ruller ned, hentes billeder én ad gangen. Følgelig reduceres antallet af HTTP-anmodninger, der rammer serveren på samme tid.

Billeder placeres i en pladsholder, der skal indlæses senere. Når billederne når visningsområdet, hentes de fra serveren. De vises på skærmen, når de bevæger sig til området “over folden”. I tilfælde af uendelig rulle bruges ajax til at indlæse mere, når brugeren rammer bunden af ​​skærmen.

Hvordan Lazy Loading kan hjælpe

Lazy belastning reducerer belastningstider. Et hurtigere websted er godt til brugeroplevelse og søgemaskiner. Det reducerer også serverbåndbredde ved kun at indlæse billeder, når de virkelig er nødvendige. Dette sparer båndbredde, både ved serverenden og brugerens slutning. Du kan anvende doven indlæsning på udvalgte sider eller på webstedet.

En ulempe ved doven indlæsning er, at indhold, der kommer efter folden muligvis ikke findes af søgemaskiner. Søgemaskiner genkender muligvis ikke uendeligt rulleindhold. For at overvinde denne ulempe i det mindste delvist, er vi nødt til at strukturere URL’er, så de kan behandles af søgemaskiner. Dette kan gøre pladsholdere mere synlige for søgemaskiner, indtil billedet indlæses.

Der er et antal plugins, der kan få doven indlæsning til at arbejde på dit WordPress-websted. Lad os se på nogle af de populære plugins,

BJ Lazy Load

Hvis du vil erstatte alle eller nogle af dine indlægsbilleder, indsæt miniaturebilleder, gravatar billeder og indhold iframes med en pladsholder, skal du bruge BJ Lazy Load. Det kan også erstatte iframes, og det betyder, at du kan dovne indlæse indlejrede videoer fra YouTube og Vimeo. Fungerer også for tekst widgets. Ved hjælp af et simpelt filter kan billeder og iframes i dit tema blive forsinket.

bj-dovne-load

For at få pluginet til at fungere på dit websted skal du blot downloade, installere og aktivere. Du kan derefter besøge indstillingerne og finde ud af, hvilke elementer der skal forsinkes under indlæsning. Tilføj dit eget stedholderbillede, hvis du ønsker det.

Dette plugin bruger JavaScript. Som et resultat vil en besøgende uden JavaScript se de originale elementer uden forsinket indlæsning.

Lazy Load

Et almindeligt anvendt plugin til tilføjelse af doven indlæsning til WordPress-websteder, Lazy Load er en enkel installation og aktivering af plugin. Du kan prøve det med tillid, vel vidende at det er udviklet ved hjælp af en blanding af kode fra WordPress.com VIP-team hos Automattic, TechCrunch Redesign-teamet og Jake Goldman (10up LLC).

dovne-load

Du behøver heller ikke gøre noget yderligere efter aktivering. Hvis du imidlertid ønsker at foretage nogle ændringer, kan du gøre det ved at redigere php-filen. Forfatterne har leveret nogle nyttige kodestykker, som du kan henvise til for at ændre pladsholderbilledet, til doven indlæsning af billeder i dit tema eller til doven indlæsning af alle dine billeder ved outputbuffer.

Ajax Load More – uendelig rulle

Ajax Indlæs mere er egnet til forsinket indlæsning på lange websider, der vises ved at rulle ned. Brug det til doven indlæsning af indlæg, tilpassede indlægstyper, enkeltindlæg, sider og kommentarer.

ajax-load-mere

Desuden kan du bruge Shortcode Builder til at ramme tilpassede WordPress-forespørgsler. Tilføj den kortkode, der genereres på de sider, du vælger via indholdsredigeringsprogrammet, eller direkte til skabelonfiler. Se siden fra forenden, og kontroller, at Ajax Load More indlæser indholdet, selv når du ruller ned.

Hvad mere er, Ajax Load More fungerer fint med WooCommerce og Easy Digital Downloads, så det er velegnet til lange produktsider.

Lazy Load for Videos

Hvis du kører et websted, der har et antal indlejrede videoer, er dette til dig. Lazy Load for Videos erstatter dine indlejrede videoer med et klikbart billede. Websiden indlæser ikke videoer, så snart en besøgende opfordrer til siden. Videoerne indlæses kun, når der klikkes på billedet.

lazy-load-til-videoer

Plugin inspicerer indlejrede videoer og erstatter alle eksterne filer med et statisk billede og en afspilningsknap. Videoerne indlæses kun, når en besøgende klikker på knappen. Dette kan have en reel indflydelse på sidehastighedshastigheden, især hvis det har mange videoer på det. Og for brugeren er det en glat oplevelse.

a3 Lazy Load

Når websteder i stigende grad ses på håndholdte enheder, skal de også optimeres til en mobil oplevelse. a3 Lazy Load er designet til at forbedre webstedshastigheden på mobiler ved at forsinke indlæsningen af ​​valgte sideelementer. Elementerne kan vælges i administratorindstillinger.

a3-dovne-load

Plugin tilbyder support til indhold i iframes, der er placeret overalt i indholdet eller widgets. WordPress indlejrede medier, Facebook Like-bokse med profiler, Like-knapper, Anbefal-knapper, Google+ profiler, Google Maps og andet lignende medieindhold kan alle vælges til doven indlæsning.

Der er desuden ingen sammenstød med Accelerated Mobile Pages (AMP) – doven belastning anvendes ikke på / amp endepunkt. Det er kun når browseren har en URL uden / amp at doven belastning kommer i spil.

WP YouTube Lyte

Hvis dit websted trækker stærkt på YouTube, WP YouTube Lyte kan være en god fordel for dig. Det indsætter “Lite YouTube Embeds”, der ligner YouTube-indlejringer. Men videoerne kræves kun, når der klikkes på dem.

wp-youtube-Lyte

For at få dette plugin til at fungere på dit websted, er en registrering hos YouTube som ny ansøger nødvendig. Plugin bruger YouTube API for hver video til at hente den fra YouTube-arkivet. For at bruge denne API på dit websted skal API-nøglen, der er leveret til dig af YouTube, være aktiveret. Den servernøgle, du modtager fra YouTube, skal udfyldes.

Når du har aktiveret YouTube API-taster, skal du justere indstillingerne for at få afspillerens dimensioner og placering til din smag.

Indlæser side med indlæser skærm

Med Indlæser side med indlæser skærm, brugere kan have en idé om ventetid, før siden indlæses. Plugin viser en skærm, der viser indlæsningsforløbet som en procentdel af færdiggørelsen.

lastning-side-med-loading-skærm

Vælg kun at vise fremskridt på startsiden eller på alle sider. Med den gratis version bruges kun en statuslinje til visning. For flere indstillinger skal du opgradere til premium version. Premium-versionen anvender også doven indlæsning på billeder.

Nogle flere plugins,

 • Indlæs mere er en nyttig funktion på lange produktsider. Disse findes ofte på WooCommerce-websteder. WooCommerce uendelig rulle og Ajax-pagination konverterer standardproduktpaginationen til uendelig rulle eller Ajax-pagination. For brugeren betyder det, at de ikke behøver at gentagne gange klikke på ‘Næste side’. Når en bruger når bunden af ​​siden, hentes og indlæses det næste sæt produkter automatisk. Der er forskellige indstillinger for pagination til mobile enheder.
 •  Indlæs flere produkter til WooCommerce kan tilføjes for at indlæse flere produkter fra næste side ved hjælp af Ajax med uendelig rulle eller en Indlæs mere-knap. Til animationseffekter og tilpasning, en pro version er tilgængelig.
 • Billeder Lazyload og Slideshow – Med dette plugin kan du vælge at tilføje en lightbox-effekt eller en brugerdefineret gallerieffekt til ethvert billede samt forsinke indlæsning. Det leveres med 3 effekter, og du kan også tilføje dine egne.
 • Rocket Lazy Load – Er ekstremt let (mindre end 2 kb). Det indsprøjter en lille smule Javascript i overskriften på dit websted, der fungerer på miniaturebilleder, alle billeder i et indlæg, i en widget-tekst eller avatarer. Det forsinker billeder overalt uden at bruge noget JavaScript-bibliotek såsom jQuery.
 • Crazy Lazy – Udfører det samme job, mens det er let, let at installere og bruge og behøver ingen indstilling. Ethvert billede kan udelukkes ved blot at tilføje en attribut til billedet.
 • Lazy Load XT – Er en hurtig plugin, der fungerer til billeder, rammer, YouTube-videoer og Vimeo. Det kan tilpasses fuldt ud.

Mange glider kan lide Royal Slider og WP elektrisk karrusel også integrere princippet om doven belastning for at indlæse billeder. Begivenhed Booking Pro understøtter en doven indlæsningskalender.

Afslutningsvis

Lazy loading er en effektiv måde at forbedre webstedshastigheden, især på websteder, der sporter et antal billeder og videoer. Der er mange andre metoder, såsom billedoptimering og cache, som også kan hjælpe med at forbedre webstedshastigheden. Vælg det plugin, der passer godt til dit websted, og optimer ydelsen for at gøre det til en bedre oplevelse for brugeren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map