De bedste kortlægning af plugins til WordPress 2020

De bedste kortlægning af plugins til WordPress

En kontaktside er meget mere nyttigt med et kort. Et indlæg om dine foretrukne steder for kinesisk mad er meget lettere at forstå med et kort fuldt af pinpoint. En rejseblog er så meget sjovere, når du (og jer læsere) med et øjeblik kan se alle de steder, du har været. Der er mange grunde til at inkludere kort på dit WordPress-sted, og uanset hvad din grund er, skal du have en nem og effektiv måde at gøre netop det.


Nedenfor er en sammenlægning på 30+ af de bedste tilgængelige kortlægningsplugins. Vi har inkluderet en god blanding af gratis plugins og premium-plugins til at hjælpe dig med at kortlægge, hvad det er du har brug for. Så tag et plugin og start med at oprette dejlige kort til dine WordPress-indlæg og sider. Tilføjelse af kort til dit websted bliver ikke lettere!

Bemærk: Du skal muligvis opret din egen Google API-nøgle for at bruge nogle af nedenstående kortindstillinger.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Kort Marker Pro

Bedste kortlægning af plugins: MapsMarker Pro

Info & DownloadSe demoen

Maps Marker Pro er et premium WordPress-plugin, der fungerer med en række kortlægningssystemer – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Wien Maps og Bing Maps er alle kompatible. Derudover kan du uploade dine egne brugerdefinerede kort til brug (en fantastisk mulighed, hvis du bruger plugin til at tilføje et indkøbscenterkort, et kort over dit hotel, et siddekort over dit bryllup eller et andet kort over specialtyper).

Med Maps Marker Pro til din rådighed er det nemt at forbedre dit websted ved hjælp af det inkluderede funktioner. For eksempel kan du tilføje et kort med GPX-spor for at vise din rute, afstand og tempo til et blogindlæg – et godt supplement til at køre bloggere eller mountainbikeentusiaster. Eller brug den integrerede polyline-understøttelse til at tegne geometriske figurer på dine kort – som kunne bruges til at fremhæve trafikzoner eller til at kortlægge et havelandskab. Det er let at designe og tilpasse dine kort ved hjælp af de over 600 indbyggede frond- og bagenden. Mulighederne er uendelige!

Andre fantastiske funktioner inkluderer tilpassede kortnåle, markørlag, integreret adressesøgning, QR-kode, markør-popup-beskrivelser, en kort at bruge kortkortkode og mere. Maps Marker Pro leveres også med imponerende 46 oversættelser inkluderet samt kompatibilitet til populære oversættelsesplugins som WPML og Polylang. Og for udviklere vil du være glad for at vide, at plugin tilbyder fuldt udstyrede API’er, hvis du vil oprette en brugerdefineret app eller integrere dine med tredjeparts tjenester.

2. MapSVG interaktiv vektor, Google og billedkort

Bedste kortlægning af plugins: MapSVG

Info & DownloadSe demoen

MapSVG er et af de bedste kortlægning WordPress-plugins, du kan vælge. Denne interaktive kortlægningsløsning gør det nemt for din at opbygge vektor-, Google- eller billedkort. Plugin indeholder kraftfulde funktioner til markører, værktøjstip, breddegrad og længdegradskoordinater, brugerdefinerede begivenhedshåndterere (med klik, mus over, efter belastning osv.), Formbygning, brugerdefineret CSS og mere. Du kan endda tilføje dine egne statistikker ved hjælp af choropleth-kort – hvilket er perfekt til demografi, vejrkortlægning osv.

MapSVG inkluderer også en indbygget live preview i kontrolpanelet, så du nemt kan oprette og se tweaks til dit kort, mens du bygger. Andre bemærkelsesværdige plugin-funktioner inkluderer 100+ land / verdenskort, brugerdefinerede farver, regionlink, kortmarkedskatalogliste, tilpassede felter på kortobjekter (tekst, dato, radio, afkrydsningsfelt, WordPress-post, billede, status, regioner, markør) og mere. Tjek live demo for at se hvad ellers MapSVG har at tilbyde.

3. Interaktive Geokort

Interaktive Geo Maps WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Vil du oprette fantastiske kort til dit websted – komplet med interaktive funktioner som zoom, markedsklynger, farvede legender, varmekort, værktøjstip, levende filtre og mere? Med Interaktive geokort du kan! Denne funktionsrige kortplugin indeholder mere end 250 kort med avancerede funktioner til at oprette brugerdefinerede kort til dit websted.

Uanset om du er en rejseblogger, der besøger steder rundt om i verden, en virksomhed med flere placeringer eller en ejendomsmægler, der viser de vigtigste funktioner i et kvarter – kort er en fantastisk måde at forbedre dit websted på. Og interaktive geokort er bare det plugin, der kan hjælpe. Pro-versionen af ​​dette plugin inkluderer tilpasselige farveregioner, markeder, værktøjstips, 10+ kortprojektioner, avanceret zoom, markørforbindelseslinjer, overlays, tekstetiketter, borekort og mere. Plus at komme i gang er let. Bare installer plugin, brug de indbyggede indstillinger til at designe dit kort, indsæt det derefter ved hjælp af kortkoden eller den tilpassede Gutenberg-blok.

Interaktiv Geo Maps-kupon

Gå ikke glip af din chance for at få så god pris på Interactive Geo Maps. Brug bare vores eksklusive kode WPEIGM20 for at spare 20% på dit nye licenskøb (eller fornyelse!).

Spar 20%

4. Værktøjssætskort

Værktøjssætskort

Næste på vores liste er Toolset Maps – en nem måde at oprette brugerdefinerede kort til dit WordPress-sted. Hvis navnet lyder velkendt, har du muligvis brugt Toolset før, en af ​​de mest populære måder at tilføje tilpassede posttyper og felter til WordPress. Og du vil være glad for at vide, at Toolset Maps er lige så magtfulde. Plugin giver dig mulighed for at oprette dit eget kort, der er specifikt for dit websted, uden PHP eller kodningskendskab. Uanset om du vil vise et kort baseret på en bestemt indholdstype (som fast ejendomslister), tilføje filtre eller geolocation for at vise resultater i nærheden eller vise dit kort på flere sprog (Toolset Maps er kompatibel med WPML), alt hvad du har brug for er til din fingerspidser.

Værktøjssætkort indeholder mange kraftfulde funktioner indbygget for at gøre kortoprettelse let. Brug indstillinger til brugerdefinerede felter, kortmarkørdesign, zoomniveau, korttype, gadevisning, betingede filtre (inklusive afstand) og mere til at designe dit kort. Værktøjssætkort fungerer godt sammen med Google og Azure – så tag dit valg! Der er mange flere der Værktøjssætskort kan gøre (herunder arbejde godt med de fleste top WordPress-temaer), så hvorfor ikke prøve det?

5. Interaktivt verdenskort Gratis WordPress-plugin

Interaktivt verdenskort Gratis WordPress-plugin

Det Interaktivt verdenskort er et gratis kortlægningsplugin, du kan bruge til at tilføje et sjovt og klikbart verdenskort til dit websted. Tilføj links, billeder og tekst på hover plus skift kortfarver ved hjælp af den visuelle editor. Når du er færdig, skal du bare bruge kortkoden til at indsætte dit kort på ethvert indlæg eller side. Alle kort reagerer hurtigt og hurtigt, så din SEO bør ikke udføres på nogen måde. Og hvis du vil opbygge et lokalt kort, kan du tjekke udviklerens premium tilpassede interaktive kort til USA, Europa, Asien og mere.

6. Hero Maps Premium

Bedste kortlægning af plugins: Hero Maps Premium Plugin

Info & DownloadSe demoen

Vil du oprette imponerende kort på fuld skærm? Se ikke længere end Hero Maps! Dette premium WordPress-plugin understøtter fuldskærm, heltekort sammen med masser af muligheder for let træk & slip kortopbygning, upload af CSV-kortlægning af placering, tilpassede kortmarkører, kortfilter, fast eller fuldt layout, tilpassede formlag, farveskind med mere. Dette avancerede mapping-plugin er fuld af muligheder!

7. Interaktive verdenskort

Bedste kortlægning af plugins: Interaktive verdenskort

Info & DownloadSe demoen

Interaktive verdenskort er et premium WordPress-plugin, som du kan bruge til at tilføje kort i stor skala til dit websted. Dette plugin er perfekt til at vise, hvor du har været i verden, dokumentere din forskellige kontorplacering overalt i verden eller til at liste over globale historiske seværdigheder (7 undrer nogen?). Opret dine egne kort, der kan tilpasses, og som viser hele verden eller bare et specifikt kontinent, land, stat eller (hvis det er i USA) storbyområde. Desuden kan du tilføje interaktive værktøjstip til hvert sted for at inkludere yderligere information eller endda billeder.

8. MapPress Easy Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: MapPress

Map Press er et gratis WordPress-plugin, der bruger det nyeste og bedste Google API, så du kan tilføje kort til dine indlæg og sider. Plugin fungerer godt med brugerdefinerede posttyper og multisiteanlæg, plus det inkluderer nyttige funktioner såsom kortkoder, support til gadeudsigt, brugerdefineret tekst, trafik i realtid og mere. Plus, hvis du nogensinde beslutter, at du vil have mere, er der en pro-version, du kan opgradere til.

9. Fremskridtskort

Bedste kortlægning af plugins: ProgressMap

Info & DownloadSe demoen

Progress Map er et premium WordPress-plugin designet til lister. Tanken er, at du kan tilføje en række placeringer baseret på dit websted. Dette kan være din foretrukne burger joint, dine ejendomsfortegnelser, dine hotelplaceringer – alt går. Desuden vises al den placering, du tilføjer, på dit fantastiske Google-kort og på en brugerdefineret karrusel lige under kortet. Plugin er let at konfigurere, har flere kortlayouter, understøtter brugerdefinerede markører, fungerer med mobil touch-swipe navigation og meget mere.

10. WP Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: WP Google Maps

Det gratis WP Google Maps-plugin er en hurtig og enkel måde at tilføje Google Maps til dit WordPress-sted. Skriv blot adresser for at tilføje markører (du kan endda klikke og trække markører på plads), vælg en korttype (f.eks. Køreplan, satellit osv.), Og brug derefter den inkluderede kortkode eller widget til at tilføje dit kort til dit websted.

11. 5sek Google Maps PRO

Bedste kortlægning af plugins: 5sec Google Maps PRO

Info & DownloadSe demoen

5sec Google Maps PRO er et premium WordPress-plugin med fantastiske kortlægningsfunktioner. For det første inkluderer plugin en visuel kortbygger, så du kan se dine pins, når du tilføjer dem og foretage ændringer efter behov. For at gøre det lettere for dig inkluderede udviklerne 10 unikke skins, support til ubegrænset farveoverlejringer, 15 pin-ikoner (plus muligheden for at tilføje tilpassede ikoner), valg af autosprog og brugervenlige kortkoder. Derudover kan du tilføje per-pin-indstilling, såsom animationer, værktøjstips, retninger og mere.

12. Enkle kortkoder: Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: Symple Shortcodes

Info & DownloadSe demoen

Og hvis alt du ønsker er et simpelt Google Map – check vores gratis Symple Shortcodes WordPress plugin. Plugin gør det nemt at indsætte kort ved hjælp af kortkoden Symple kort (alt hvad du skal gøre er at tilføje placeringens titel, adresse, højde og zoom), og det er kompatibelt med de fleste WordPress-temaer (vi anbefaler det til brug sammen med alle af vores gratis WordPress-temaer). Det er en fantastisk mulighed at tilføje grundlæggende enkelt placering Google Maps samt masser af andre nyttige elementer (knapper, harmonika, sociale ikoner og mere) til dit WordPress-drevne websted.

13. Mapify.it

Bedste kortlægning af plugins: Mapifyit

Info & DownloadSe demoen

Mapify.it er et premium WordPress-plugin, der virkelig er en af ​​de bedste måder at tilføje et brugerdefineret kort til dit websted. Dette fleksible kortlægningsplugin gør det nemt at tilføje Google maps til dit websted, men du kan også blive virkelig kreativ med brugerdefinerede kort. Tilføj stifter med værktøjstip til et gruppefoto, inkluder hotspots på et kunstværk – tænk uden for kassen! Plus plugin inkluderer masser af animationer, brugerdefinerede markører, video support, galleriindstillinger, lightboxes, multisitets integration og mere. Den inkluderer endda en PSD-fil, hvis du vil oprette en kortmodel til en klient, inden du kommer i gang.

14. WP Google Maps (Lite)

Bedste kortlægning af plugins: WP Google Maps (Lite)

Det gratis WordPress-plugin WP Google Map er en fantastisk måde at oprette ubegrænsede kort med ubegrænsede placeringer til at tilføje til dine WordPress-indlæg eller sider. Brug de forskellige funktioner i plugin til at oprette lydhøre kort med brugerdefinerede markører. Plugin inkluderer endda understøttelse af trafik-, trail- og terrænlag for endnu flere kortlægningsmuligheder. Der er desuden en pro-version, hvis du nogensinde ønsker tilføjede funktioner (som brugerdefinerede skins, tabeller, kontaktformularer osv.).

15. Responsive Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: Responsive Google Maps

Info & DownloadSe demoen

Responsive Google Maps er et premium WordPress-plugin, der er testet og designet til at skabe perfekte pixelkort til dit WordPress-websted. Opret kort baseret på koordinater eller adresser, og brug derefter den praktiske kortkode til at føje dit kort til ethvert indlæg, side eller andet tekstområde. Der er overordnede 40 foruddefinerede farveskind, 10 markørfarver og en live korteksempel (så du kan se, hvad du har oprettet).

16. CP Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: CP Google Maps

CP Google maps er et gratis WordPress-plugin, du kan bruge til at oprette tilpassede Google Maps relateret til dit indhold. Du kan tilføje annonce mange placeringer, som du har brug for, og plugin vil endda vise yderligere relaterede poster til dit indlæg. Og det er ikke alt, du kan tilføje dine egne markører, integrere kortet på flere sprog og tilpasse indstillinger som zoom, korttype, marginer, størrelse og mere.

17. Interaktivt Map Builder-plugin

Bedste kortlægning af plugins: Interactive Map Builder-plugin

Info & DownloadSe demoen

Det interaktive Map Builder-plugin er en kortbygningsløsning, der giver dig mulighed for at oprette smukke og interaktive kort til dit websted. Det er ikke dit gennemsnitlige plugin, Interactive Map Builder tager det for et helt nyt niveau, så du kan bygge tilpassede kort, der passer til dine specifikke behov.

18. Maps Builder Google Maps Plugin

Bedste kortlægning af plugins: Maps Builder Google Maps Plugin

Maps Builder af WordImpress er en hurtig og intuitiv måde at oprette dine egne tilpassede Google maps til dit websted. Brug de indbyggede funktioner som live map-builder, Google Places-integration, unikke kortmarkedsikoner og selvfølgelig super intuitiv interface til at opbygge dine kort på kort tid.

19. Kort tilpasset interaktivt kort WordPress-plugin

Bedste kortlægning af plugins: Mapplic tilpassede interaktive kort

Info & DownloadSe demoen

Mapplic er et premium interaktivt kortplugin med avanceret mulighed for at opbygge et kort til din virksomheds hjemmeside. Opret vektor- og billedkort, tilføj ubegrænsede vartegn eller gulve, brug de indbyggede land- eller verdenskort, tilføj dyb sammenkædning og opbyg fuldt responsive beredskabskort til noget!

20. Intergeo Google Maps Plugin af Themeisle

Bedste kortlægning af plugins: Intergeo Google Maps Plugin af Themeisle

Intergeo Google Maps-plugin er en fantastisk måde at bygge kort på dit WordPress-websted. Plugin holder det enkelt med mulighed for placering, zoom, kontrol, flere placeringer, farveformater og markører. Brug for mere? De tilbyder også en fuld premium version over ved Themeisle.

21. Avanceret Google Maps-plugin til WordPress

Bedste kortlægning af plugins: Avanceret Google Maps

Info & DownloadSe demoen

Hvis du har en fysisk offline tilstedeværelse, er mængden af ​​forretning, du driver, afhængig af antallet af mennesker, der kan finde dig. Og hvordan finder dine potentielle kunder dig? Brug af et kort, selvfølgelig – det er ikke raketvidenskab!

Det avancerede Google Maps-plugin er uden tvivl et af de mest sofistikerede Google Maps-plugins på markedet i dag. Plugin er funktionsrig og understøtter næsten enhver tænkelig type kort. Du kan overlejre farvede figurer og linjer på dine kort for at overføre specifikke meddelelser til dine besøgende, og plugin understøtter alle de “skins”, der er tilgængelige med Google Maps – inklusive gadeudsigt, kortvisning, Jordsyn, panoramaudsigt og 45° Billedvisning.

Du kan tilføje et ubegrænset antal placeringer til et kort, og kort kan indsættes på ethvert indlæg / side ved hjælp af en kortkode eller i ethvert widget-område ved hjælp af en dedikeret widget. Den mest imponerende funktion, som det avancerede Google Maps-plugin understøtter, er muligheden for at tilføje “lag” til dine kort. Dette betyder, at du kan tilføje retninger, cykelruter, trafikniveauer og vejrlag til dit kort. Du kan føje flere lag til et kort, der giver besøgende på dit websted alt hvad de muligvis har brug for at vide, når de prøver at finde dig.

Kortene er fuldt lydhøre og kan tilpasses ved hjælp af en af ​​de 500 færdige markører, eller du kan designe din egen brugerdefinerede markør. Eller tilføj tilpassede figurer som korthøjdepunkter, opret brugerdefinerede kortskind, vis flere ruter, tilføj brugerdefinerede lag (trafik, transit, cykel osv.), Opret klynger, tilføj dine egne tilpassede retninger og så meget mere.

22. Grundlæggende Google Maps Placemarks

Bedste kortlægning af plugins: Grundlæggende Google Maps Placemarks

Selv troede, at dette gratis plugin hedder det grundlæggende Google Maps Placemarks-plugin, det er virkelig ikke så enkelt – det er bare superenkelt at bruge. Plugin opretter en brugerdefineret posttype til dine kort, som du kan tilpasse med ikoner, korttype, zoom, stedmærker, filtre osv. Og derefter let indsættes hvor som helst med en kort kode.

23. Google Maps-widget

Bedste kortlægning af plugins: Google Maps Widget

Den gratis WordPress-plugin med Google Maps Widget gør det nemt at tilføje nogen nonsense-kort til dit websted hurtigt. Plugin understøtter Google maps miniature, lightbox, generelle kortindstillinger (størrelse, type, farveskema, zoom osv.) Og selvfølgelig widgetindstillinger til titel og adresse. Det er en stor hurtig og nem indstilling at tilføje kort til dine sidebjælker, sidefødder og alle andre widget-klare områder.

24. Google Maps Builder til WordPress

Bedste kortlægning af plugins: Google Maps Builder gratis plugin

Den gratis Huge-It Google Maps Builder til WordPress er bygget på freemium-modellen, hvilket betyder, at der både er en gratis og premium version af plugin. Der er dog så mange fantastiske funktioner i den gratis version, at det passer godt til de fleste websteder, der ønsker at tilføje Google maps. Byg ubegrænsede kort, indsæt ubegrænsede markører, tilføj figurer eller cirkel locatorer, aktiver trafik / transitlag osv. Plus kort reagerer alle automatisk!

25. Image Map Pro til WordPress

Bedste kortlægning af plugins: Image Map Pro Premium plugin

Info & DownloadSe demoen

Image Map Pro er en interaktiv premium image map builder. Hvorfor begrænse dine kreationer til Google maps? Med Image Map Pro kan du oprette brugerdefinerede kort ved hjælp af det billede (eller kort), du vælger. Derefter tilføjes tilpassede figurer, skrifttypeikoner, værktøjstip, musemarkering eller klik på handlinger, brugerdefineret zoom, fuldskærmlayout og mere. Plus plugin understøtter nem kortimport, fortryd / forny under bygning, lagduplicering, brugerdefinerede stilarter og automatiske opdateringer.

26. Google Maps WD

Bedste kortlægning af plugins: Google Maps WD Free Plugin

Google Maps WD Free WordPress-plugin er et ligetil og intuitivt plugin, der tilføjer Google maps til ethvert WordPress-websted. Bare installer plugin og begynde at opbygge dine kort. Plugin understøtter flere placeringer, relaterede / kategoriserede placeringer, kortlag, markør, kortnål-links, retninger og mere. Når du er færdig, skal du bare bruge kortkoden til at føje dit kort til ethvert indlæg eller side.

27. WP Store Locator

Bedste kortlægning af plugins: WP Store Locator Gratis plugin

Kort er en fantastisk måde at vise destinationer til rejser og fritid på, men de er også super nyttige til erhvervslivet. Med WP Store Locator gratis plugin kan du tilføje dine butiksplaceringer sammen med vigtige oplysninger såsom timer, telefonnummer, url og beskrivelse. Tilføj derefter ekstra funktioner som brugerdefinerede stilarter, kortmarkeringsikoner, brugerdefinerede metadata, køreafstander og endda kørselsvejledning. WP Store Locator-pluginet er også fuldt kompatibelt med flersprogede plugins, så du kan oprette kort, der er brugbare til alle dine største målmarkeder.

28. Super Store Finder til WordPress

Bedste kortlægning af plugins: Super Store Finder Premium Plugin

Info & DownloadSe demoen

Design avancerede kort til kunderne for at finde dine placeringer med den premium Super Store Finder til WordPress. Byg lydhøre, mobile færdige kort med gadevisning og kørselsvejledning til dit WordPress-websted. Tilføj ubegrænsede placeringer, vælg en boksede eller fuld layout, aktiver geografisk placering, tilpasse stilarter / farver, træk & slip-producenter, tilføj tilpassede labels og mere.

29. Google Maps Let

Bedste kortlægning af plugins: Google Maps Easy Free WordPress Plugin

Google Maps Easy er netop det – let. Dette gratis plugin inkluderer en brugervenlig live kortbygger med understøttelse af mediebeskrivelser, ubegrænsede markører, tilpassbare indstillinger og en let at bruge kortkode til at indsætte dine kort. Plus-pluginet er kompatibelt med de fleste temaer og mobile enheder.

30. Enkel Google Maps-kortkode

Bedste kortlægning af plugins: Simple Google Maps Shortcode

Den enkle Google Maps Shortcode er nøjagtigt hvordan det lyder – en lige frem og let at bruge kortlægningskort. Brug pw_map-kortkodeparametrene til adresse, kortbredde og højde, hjulrulle og deaktiver kontroller for hurtigt at justere indstillingerne for dit kort. Kort er cachelagret med WordPress-transienter API, og plugin er allerede konfigureret til at fungere med Google API.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Bedste kortlægning af plugins: iMapper Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

IMapper premium WordPress image mapper / pinner er et avanceret brugerdefineret kortlægning plugin til at tilføje interaktive og animerede stifter til dine egne billeder (uanset om du uploader et indkøbscenter kort, en produkt lejeplacering eller noget andet). Tilføj brugerdefinerede stifter med værktøjstip, slideouts, faner, links, bobler, filtre og mere. Plugin understøtter også Google-skrifttyper, brugerdefinerede stilarter, lightbox (billede / galleri) og handlinger.

32. 360 ° panoramabilleder

Bedste kortlægning af plugins: 360 Panoramic Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Selvom det ikke er et kort med traditionel stil, er 360 Panoramic Image Viewer et premium-plugin til at tilføje brugerdefinerede hotspots og rulle til dine panoramiske billeder. Plugin giver dig mulighed for at uploade dine 360 ​​billeder, manipulere og optimere dem for en forbedret brugeroplevelse og derefter tilføje hotspots (ved hjælp af et kortelement). Dette er en sjov, kreativ måde at tilføje interaktive ture i din by, restaurant eller kontorer.

33. Kortliste Pro

Bedste kortlægning af plugins: Map List Pro

Info & DownloadSe demoen

Map List Pro er et premium WordPress-plugin, der ville være en fantastisk tilføjelse til ethvert WordPress-websted. Med dette plugin kan du tilføje detaljerede kort og lister, der kan søges og sorteres – så dine læsere kan se hele kortet, eller bare de bits og stykker, de er interesseret i. Plus Map List Pro leveres forudindlæst med 25 forskellige kortformater, support til billeder, automatisk zoom, brugerdefinerede markører, kategorimarkører og filtre (som nævnt før).

34. Jetpack-kontaktinfo & kort-widget

Jetpack-kontaktinfo & kort-widget

Brug du allerede Jetpack-plugin? Det skal ikke være nogen overraskelse, at denne alt-i-én WordPress-løsning inkluderer en enkel måde at tilføje Google maps til dit websted. Brug bare Kontaktinfo-widget – der indeholder enkle felter til din adresse, valgfri Google-kort, telefon og åbningstider. Hvis du allerede bruger Jetpack til dit websted, er dette en hurtig og nem mulighed.

Wrap-up

Der går du – 30+ fantastiske WordPress-mapping-plugins, som du kan bruge til at dele dine kontorsteder, foretrukne steder, lokale attraktioner og mere. Har du brugt nogen af ​​ovenstående plugins? Fortæl os, hvordan det fungerede for dig, eller om du har nogle anbefalinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map