De bedste jobbræt WordPress-temaer

Det bedste jobbræt WordPress-plugins og temaer

I en ideel verden ville jobsøgende og leje virksomheder magisk finde hinanden online. Jobbrætter (niche eller virksomhedsspecifikke) kan gøre det lettere, men det kan være kompliceret at opsætte en på dit websted.


Der er mange jobbræt WordPress-plugins derude, hvis du vil bruge et plugin til at oprette dit jobkort sammen med dit eksisterende tema, men der er også mange temaer, der er specialbygget specifikt med denne niche i tankerne. Hvis du ikke har meget færdigheder eller tid til at tilpasse et plugin, der passer til dit nuværende tema, kan det være en bedre ide at få et tema bygget til dette formål med et allerede fantastisk design til at oprette og styre et jobbræt. Plus alle jobfunktioner vil være fuldt integreret, hvilket betyder, at du ikke behøver at installere ekstra plugins eller foretage modifikationer af underordnet tema, dette betyder, at mindre test og opsætning kræves fra din side. Lad os nu se på nogle af vores foretrukne jobbræt WordPress-temaer!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. JobRoller

JobRoller WordPress Theme

Info & download

JobRoller-temaet er et premium WordPress-tema, der giver dig mulighed for hurtigt at omdanne din WordPress-installation til en fuldt udstyret jobfortegnelse – jobbrætwebsted. Dette funktionsrige tema blev bygget til at være brugervenligt og til at integrere så godt med WordPress, at du kan være online og sælge joblisteplads på få minutter efter installationen.

Job Roller er ikke dit almindelige WordPress-tema. Denne skabelon er udviklet nedenfra og op for at give dig alt hvad du har brug for for at oprette et vellykket websted med joboversigter. Temaet bruger brugerdefinerede indlægstyper og taxonomier til at holde alle dine stillingsopslag adskilt fra din blog for at give dig en dedikeret sektion for ledelsesadministration – dette gør det lettere for dig at spore alle dit websteds lister.

Dette jobbræt-tema leveres med en 3-trins jobindgivelsesguide, der giver dine besøgende / kunder let mulighed for at tilføje og betale for nye stillinger på dit websted. Dine kunder får deres eget personaliserede betjeningspanel, hvor de let kan se og lister deres job igen, når de er udløbet. Giv dine kunder muligheden for at få deres joboversigter bogført som “featured”, så det vises tydeligt øverst på hjemmesiden med en fremhævet baggrund. Og du kan indstille de specifikke omkostninger ved denne indstilling, som er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra bukke på.

Med jobrullen har du ikke brug for nogen eksterne plugins, da alt kører lige uden for boksen med alle indbyggede funktioner. Inkluderet er en indbygget betalingsgateway, så du næsten øjeblikkeligt kan begynde at indsamle betalinger for nye jobfortegnelser!

2. JobEngine

JobEngine WordPress Theme

Info & download

JobEngine er et jobkort og katalogpræmie WordPress-tema udviklet af EngineThemes. Dette kraftfulde tema er perfekt til at oprette dit eget jobbrætwebsted eller til at oprette en side specifikt til din virksomheds rekruttering. Temaet er fuld af funktioner, som du (eller din HR-afdeling) helt sikkert vil elske.

Dette tema gør det muligt for din at oprette og være vært for dit eget jobbrætwebsted. JobEngine inkluderer nyttige funktioner til at gøre det nemt at komme i gang. Følg bare sammen med installationsguiden og brug de lige fremadrettede redigeringsværktøjer til at tilføje dit indhold. Der er desuden masser af gode brugerdefinerede widgets og valg af jobindlæg (som placeringer, kategori, fuld / deltid osv.), Så du kan tilføje kvalitetsindhold, der vil være nyttigt for dine læsere.

Hvis du vil, kan du også tjene penge på dit websted ved at tilbyde listepriser eller pakker til virksomheder. På denne måde betaler de dig for at liste deres jobåbninger, plus de tilføjer indholdet til listerne, så du kan vokse dit websted og din sparekonto på samme tid. JobEngine understøtter flere sikre betalingsportaler, så virksomheder kan føle sig godt tilpas med at behandle betalinger.

3. Jobify

Jobify WordPress Theme

Jobify giver dig mulighed for at oprette mere end bare et jobwebsted – du kan oprette et samfund af arbejdsgivere og jobsøgende. Et fuldt tilpasseligt layout kombineret med kraftig søg- og filtreringsfunktionalitet gør dette tema til en fantastisk mulighed. Og med det kan du oprette et moderne og dristigt jobkort og oversigtswebsted på kort tid.

Vikarbureauer og jobformidlingsserviceselskaber trives, så det giver mening at oprette en WordPress-skabelon, der er specifik for denne niche. Jobify gør netop det. Med dette tema og en håndfuld plugins kan du ekspert administrere et jobkort og lister baseret websted. Med “Simple Betid Lists” kan du med det samme begynde at generere indtægter ved at opkræve, at virksomheder skal bogføre deres åbninger, som du administrerer og godkender / afviser.

For brugere er det let at finde det perfekte job. De kan bruge live-søgningen, hvis de allerede har noget i tankerne. Eller besøgende på dit websted kan gennemse oversigtskategorier ved at besøge selve kategorissiderne eller ved at bruge filterindstillingerne på hovedsiden til jobbrættet.

4. WorkScout

WorkScout - Jobbræt WordPress Theme

WorkScout er et smukt premium-tema designet til WP Job Manager-plugin dækket tidligere. Det giver avancerede filtre til søgning på job, herunder et løn- eller satsfilter. Du kan yderligere udvide WorkScouts funktionalitet gennem betalte WP Job Manager-tilføjelser til applikationsstyring, genoptagelse af styring og jobalarmer, blandt andre.

5. JobSeek

Jobseek - Jobbræt WordPress Theme

JobSeek er et andet premium-tema bygget til den gratis WP Job Manager-plugin. Rekrutterere og virksomheder kan sende, redigere og administrere joboversigter via frontend, og jobsøgende kan administrere deres CV og profil. Job på webstedet kan søges og filtreres efter kategori, jobtype, nøgleord og placering, hvor job vises på et kort.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress Theme

Jobmonster er et premium jobbrættetema designet til at være en komplet jobportal. Ingen plugins er nødvendige for at give jobfunktionalitet, da det inkluderer frontend-dashboards til arbejdsgivere, kandidater og administratorer. Arbejdsgivere kan tilmelde sig stillingspakker og administrere job og applikationer, herunder at acceptere og afvise kandidater. Kandidater kan ansøge om job ved hjælp af deres online CV, ved at uploade et CV eller ved at forbinde deres LinkedIn-konto.

7. FreelanceEngine

freelance-motor-wp-tema

Info & DownloadSe demoen

FreelanceEngine er et freelancer markedsplads premium WordPress tema. Dette tema gør det nemt for dig og dine kolleger at opbygge profiler, sende projekter, byde på dem og mere.

I dag arbejder flere og flere mennesker for sig selv. Faktisk – du er sandsynligvis en af ​​disse mennesker. Så hvorfor ikke oprette et sted, hvor ligesindede kan oprette forbindelse, og andre kan sende projekter, som de har brug for hjælp til. FreelanceEngine er det perfekte tema for netop det – at skabe en markedsplads for at forbinde job med freelancere.

En stor del af dette tema er det fleksibilitet. Bygget med Visual Composer kan du trække og slippe sideelementer for at oprette det ønskede sidelayout. Desuden inkluderer temaet indstillinger til brugerprofiler, projektbetalinger og endda brugeranmeldelser.

Andre temaefunktioner inkluderer ubegrænsede farveindstillinger via den fantastiske tematilpasning, masser af widgets, et nyttigt adminpanel, premium Revolution Slider-plugin og mere. Og med 12 måneders stor support inkluderet, er FreelanceEngine et godt tema for din markedsplads!

8. Responsive Job Board

Responsive Job Board Theme

Info & download

Job Board er et premium responsivt jobfortegnelses bibliotek WordPress tema udviklet af PremiumPress. Dette detaljerede tema var designet til at oprette jobopslagssider som Monster, CareerBuilder eller Freelancer.

Markedet hopper tilbage, hvilket betyder, at arbejdsgivere ønsker at ansætte nye medarbejdere. Når nye job oprettes, er de nødt til at sprede ordet om deres jobåbninger og finde kvalitetsmedarbejdere. Så hvorfor ikke oprette et websted, hvor arbejdsgivere kan indsende jobfortegnelser? Med Job Board kan du oprette dit helt eget jobsite, hvor virksomheder og små virksomheder kan liste deres åbne positioner, og brugere kan indsende deres CV for at ansøge.

Dette tema inkluderer support til medlemskabspakker, så du kan opkræve arbejdsgivere for at tilføje deres lister. Du kan også oprette tilbagevendende betalinger for notering af abonnementer, så arbejdsgivere kan opretholde deres nuværende fortegnelser og tilføje nye hver måned. Jobbrættet inkluderer også fulde brugerprofiler. På denne måde kan ansøgere oprette konti med deres kontaktoplysninger, et profilbillede og alle relevante applikationsoplysninger (CV, CV osv.). Når de har afsluttet deres profil, kan brugerne gennemse dit jobwebsted ved hjælp af den avancerede søgning for at finde job i henhold til kategori, placering eller nøgleord. Derefter er det nemt at anvende som at klikke på en knap.

Andre gode funktioner i Job Board inkluderer social integration, privat beskeder, lister efter medlem, support til pakkeudvidelser, en komplet blog og mere. Nedenstående liste dækker flere funktioner i dette omfattende joblistetema.

9. HireBee Crowdsource Job Board

HireBee Crowdsource Job Board Theme

Info & download

HireBee er et unikt crowd sourcing markedsplads jobbræt premium WordPress tema fra AppThemes. Dette dejlige nichetema er en fantastisk måde at oprette dit eget job-tilbudsstil-sted, hvor brugere kan sende projekter for at få virksomheder og freelancere til at byde på dem.

Flere og flere mennesker forlader den traditionelle forretningsverden for at arbejde for sig selv eller for små agenturer. Dette er fantastisk, da de kan specialisere sig i forskellige felter (webdesign, grafisk design, Ruby On Rails, WordPress, osv.) Og få jobbet gjort bedre end nogle af deres store navnekonkurrente. Så hvorfor ikke hjælpe små virksomheder og starte din egen hjemmeside for at parre freelancere med virksomheder, der har projekter til at outsource (ligesom Elance og Freelacer), mens du tager et nominelt snit af hvert projekt naturligvis.

Det smukke ved HireBee er, at det tager den hårde del af at skabe dit eget crowd sourced jobbræt. Alle de funktioner, du har brug for, er allerede indbygget. Temaet indeholder allerede indstillinger, som du kan debitere arbejdsgivere for at indsende deres fortegnelser eller for at få vist deres fortegnelse. Plus den kraftfulde formbygger gør det nemt for dig at oprette tilpassede projektformularer med alle tilpassede felter, du muligvis har brug for, så freelancere forstår projektarvingen, der byder på. Og når et projekt er blevet tildelt en freelancer, inkluderer HireBee et brugerdefineret arbejdsområde, som både freelancer og hte-arbejdsgiver kan få adgang til, så de kan følge med på projektet.

Andre fantastiske temafunktioner inkluderer brugerprofiler, brugerdefinerede dashboards til arbejdsgivere og freelancere, projektfiltre, projekt matching, sigtforhandlinger, nem fil uploads, prisplaner og mere. HireBee er klar til at rocke og rulle, alt hvad du behøver er et domæne og en WordPress-hostingplan, og du kan have dit helt eget jobbræt i gang på ingen tid overhovedet. Du kan se flere temafunktioner listet nedenfor.

10. Cariera

Cariera Job Board Theme

Cariera er et professionelt orienteret WordPress-tema omhyggeligt udformet til arbejdsgivere og jobansøgere. Det er eksperten på jobbestyrelser, statistikker og lister. Prøv det med forskellige hjemmesider og superenkelt demoimportør med ét klik, der sætter dit websted op og kører inden for få minutter.

Cariera er bygget med tonsvis af premium-plugins integreret. Temaet leveres med Visual Composer – en af ​​de mest populære sidebygere med masser af tilpassede elementer. Og det er ikke alt… At være i stand til at tilpasse hvert enkelt layoutaspekt er Carieras unikke styrke. Ubegrænsede farver, google-skrifttyper, bevægelige sidebjælker, flere overskrifter og sidefod og kombinerer det med et af de mest populære plugins Slider Revolution til at skabe fantastiske gallerier og skydere og give dit websted en fantastisk effekt.

Et letvægtet tema med højhastighedsforbedring af ydeevne, der kan tilpasses til alle skærme og browsere med nethindeklar kvalitet, vil helt sikkert være det perfekte sted for virksomheder og jobaspiranter at oprette forbindelse. Alle besøgende vil elske, hvor let vores tema er med dets moderne jobsøgefiltre, CV-indsendelsesprocesser og kontakt med kandidater / arbejdsgivere via kontaktformular 7 og altid være den første til at kende de seneste nyheder ved at være en abonnent ved hjælp af Mailchimp abonnements plugin.

At sælge dine egne varer vil helt sikkert være et plus og med Cariera, og det er kun et par klik væk med det unikke WooCommerce-integrerede design. Og det bedste er, at temaet understøtter WPML, der gør det flersproget og klar til ethvert sprog, som du måske ønsker at oversætte.

11. Ni til fem

Ni til fem WordPress-tema

Nine to Five er et rent og kraftfuldt premium job-tema med et komplet udvalg af funktionalitet. Du kan tilføje brugerdefinerede oplysninger til job som løn og fordele eller oprette dine egne jobfiltre (f.eks. Fuld tid, praktikophold) for at gøre det muligt for jobsøgende at finde deres perfekte job.

12. Jobera

Jobera WordPress Theme

Jobera er et smukt tema for premium jobbræt drevet af en indbygget træk-og-slip-side-builder. Arbejdsgivere, rekrutterere og jobsøgende kan få portaler til at interagere med job og genoptage. Det er kompatibelt med WP Job Manager-pluginet såvel som mange af dets tilføjelser, så du kan oprette en tilpasset jobportal med den specifikke funktionalitet, du ønsker.

Konklusion

Selv om det kan være en udfordring at få stillinger stillet ud på dit websted og tiltrække trafik for trafik, der er jobbesøger, er det ikke nødvendigt at være en udfordring.

Fra vores liste skal du være i stand til at finde det perfekte plugin eller tema til at oprette et jobkort, der imødekommer dine behov. Hvis du har tænkt på at oprette et jobbræt, er der intet, der står i vejen for dig – bare vælg en og kom i gang!

Har du oprettet et jobbræt før? Brugte du nogen af ​​disse plugins eller temaer? Vi vil meget gerne høre om dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map