De bedste gennemgangsplugins til WordPress

De bedste gennemgangsplugins til WordPress

De fleste bloggere elsker at gennemgå deres foretrukne produkter. Hvis vi virkelig kan lide et produkt eller en tjeneste og mener, at det virkelig hjælper, vil vi ikke anbefale det til vores venner og familie? Selvfølgelig ville vi! Det er menneskelig natur.


Vi er alle WordPress fanatikere her, ikke? Det vil jeg tage som et ja. Så det er sikkert at sige, at vi skal bruge en slags WordPress-produkt – det være sig en plugin eller et tema eller en service, som vi virkelig, virkelig kan lide. Så meget, at vi ikke kan arbejde uden det. Naturligvis vil vi måske anbefale dette produkt til vores kolleger. Eller i vores tilfælde vores læsere og blogfølgere.

Derfor har vi fundet denne WordPress-plugin-round-up af de bedste review-plugins til WordPress. Ved hjælp af de plugins, der er nævnt på denne liste, vil du være i stand til at oprette iøjnefaldende anmeldelser på hurtigst mulig tid!

Hvorfor tilføje anmeldelser

Ideen bag gennemgangen af ​​et produkt er enkel. Det informerer læseren om nytten af ​​produktet. Grundlæggende siger en produktanmeldelse følgende:

Hej se, jeg elsker dette produkt, og jeg synes, du også finder det meget nyttigt!

Anmeldelser giver også en form for socialt bevis. Faktisk over 90% af mennesker køb på Amazon ville ikke købe en vare med mindre end tre stjerner.

Men det ultimative formål med en anmeldelse er at få nogen til at købe det produkt, du anbefaler. Det er strengt set fra et markedsføringsmæssigt synspunkt. En anmeldelse skal være objektiv. Det bør veje fordele og ulemper ved produktet.

Intet produkt er perfekt – hver nye er en forbedring i forhold til sin forgænger

Nu hvor vi har taget et kort kursus i gennemgang af produkter 101, lad os grave ind i plugin-listen.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WP-gennemgang

WP Review Pro

Info & download

WP Review er et tilpasseligt, letvægts plugin, der tilføjer en anmeldelse til dit WordPress-sted. Det kan tilføje en anmeldelse på tre måder: stjerne, point og procent.

På ethvert tidspunkt kan du skifte fra hinanden ved at ændre indstillingerne på plugins indstillingsside. Bedømmelserne kan vises før eller efter indholdet og ved hjælp af en kortkode lige inden for indholdet. Du kan ændre farver på hele siden eller på et post med postbasis. Når og en bruger klikker for at bedømme, beregnes gennemsnittet automatisk og vises sammen med antallet af stemmer. Brugere har en mulighed for at give deres egne anmeldelser, og du kan vælge, om de vil vise disse anmeldelser under din egen anmeldelse eller ej.

Endelig er plugin udviklervenligt med et antal filtre, der kan blandes med displayet med dit tema. Når det kommer til support, er det gratis for registrerede brugere af plugin. Andre funktioner:

 • Nem tilpasning (skift farver, skrifttyper osv.) Via direkte CSS-ændring
 • Responsivt design
 • Support til rige uddrag
 • Flere klassificeringssystemer

2. Taqyeem WordPress ratings og anmeldelser

Taqyeem WordPress ratings og anmeldelser

Info & DownloadSe demoen

Udviklet af CodeCanyon Elite-forfatteren TieLabs, er Taqyeem et af de bedste review-plugins til en pris under 20 USD. Dette plugin tilføjer en gennemgangsfelt til alle indlæg, sider og endda tilpassede indlægstyper. Du kan style gennemgangsboksen med ubegrænsede farver og typografimuligheder (med Google Web-skrifttyper) – for at afspejle dit WordPress-temas design. Andre interessante funktioner inkluderer:

 • Support til rige uddrag
 • 3 widgets: Bedste, nylige og tilfældige anmeldelser
 • 3 Gennemgå stilarter: Stjerner, point og procentdel

3. WP-produktanmeldelse

WP-produktanmeldelse

WP Product Review er tilgængelig som et gratis plugin, du kan hente fra WordPress-arkivet. Du kan vise gennemgangsfeltet næsten hvor som helst du vil bruge kortkoder. Ikke kun det, du kan tilføje så mange anmeldelser, som du vil på den samme side. Selve gennemgangstabellen kan tilpasses til farve, bredde og kant, så den passer ind i dit tema. Over ti forskellige ikoner såsom stjerner og hjerter er tilgængelige for at optage en afstemning. Hvis du ønsker at medtage en sammenligningstabel for produkterne, er det også muligt. Plugin genererer automatisk sammenligningstabeller fra eksisterende anmeldelser.

Hvis du sælger på Amazon, vil du være glad for plugins integration med platformen. Det overfører automatisk produktnavnet, billedet, tilknyttet link og pris fra Amazon. Hvis du har opbygget anmeldelser et andet sted tidligere, kan du desuden importere disse anmeldelser til dit websted. Plugin-porten har også en imponerende række funktioner, herunder:

 • Global displaytilpasning og tilpassede ikoner
 • Preloader funktionalitet for forbedret brugeroplevelse
 • Fordele og ulemper sammenligningsliste
 • Shortcode support
 • En “Download nu” eller en direkte CTA-knap

4. Lad os gennemgå

Lad os gennemgå WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Let’s Review er et responsivt premium-WordPress-review-plugin oprettet for at tilføje bedømte anmeldelser til dine indlæg. Håndlavet af den etablerede Envato Elite-forfatter Cubell dette plugin er fuld af gode funktioner til enhver blog. Let’s Review giver dig mulighed for at tilføje unikke og ekspertdesignede gennemgangsbokse i dine indlæg og tilpassede indlæg.

Nogle af de unikke funktioner i Let’s Review-plugin er muligheden for at vælge mellem flere moderne design, tilføje ubegrænsede kriterier, fordele, ulemper og tilknyttede knapper til hver gennemgangsboks. Med disse funktioner og mere kan du oprette brugerdefinerede gennemgangsbokse, der matcher designet på dit websted.

Affiliate-indstillingen er især interessant, da du endelig kan tjene penge på dine anmeldelser uden at se spammy takket være gennemtænkte og smukt designede knapper med unikke animationseffekter. På denne måde, når du deler et produkt eller en tjeneste, du elsker med dine læsere, kan du bruge dit tilknyttede link lige i din gennemgangsfelt.

Du kan også indstille globale standardindstillinger for at spare dig for tid, og den rene html-output inkluderer også Rich Snippets-markering for at forbedre klikfrekvensen fra søgemaskinens resultater.

5. Rich anmeldelser

Rich anmeldelser

Rich Reviews er et helt gratis WordPress review plugin med en interessant liste over funktioner. Plugin er bygget med understøttelse af kortkoder – hvilket betyder, at du praktisk talt kan vise gennemgangen på et hvilket som helst afsnit på dit websted, som understøtter kortkoder såsom indlæg, sider, sidefod eller ethvert widgetiseret område. Plugin giver dig mulighed for at moderere indsendelser og vælge, hvilke anmeldelser der skal offentliggøres / vises på hvert produkts gennemgangsside.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Hvis du leder efter en af ​​de bedste og hurtigste måder at tilføje lignende og ikke lide funktionalitet til dit WordPress-websted, er WP ULike-plugin noget for dig! WP ULike er et GRATIS WordPress-plugin, der giver dine besøgende på webstedet mulighed for at engagere sig i din brede vifte af indholdstyper, inklusive indlæg, forumemner og svar, kommentarer og aktivitetsopdateringer.

Også WP ULikes fantastiske statistikværktøjer hjælper dig med at spore dit indholdseffektivitet med et realtidsrapportsystem og detaljerede statistikker. Derudover har WP ULike en lang række muligheder til rådighed til at tilpasse dit plugin. Det giver dig mulighed for at tilpasse din lignende knap i din yndlingsstil.

Denne plugin er velegnet til dem med udstillingssteder såvel som til forretnings- og personlige porteføljer, hvor du kan give dine brugere at stemme om dit arbejde og produkter.

WP ULike leverer en masse fantastiske funktioner til BuddyPress, bbPress og en række andre plugins-brugere Så du kan bruge dette plugin overalt uden at bekymre dig om funktionskompatibilitet.

WP ULike er nu tilgængelig på mere end 35 sprog til download, og det er GRATIS!

7. Rating Widget Star Review System

Rating-widget: Star Review System

Rating-Widget tilføjer et femstjernet gennemgangssystem på stedet. Brugere skal blot klikke på stjernerne for at lade andre vide, hvad de synes om ethvert indlæg, side, tilpasset indlægstype, kommentar eller anmeldelse. Du kan integrere tommel- og stjernevurderinger i dine indlæg, sider eller kommentarer og tilpasse og administrere ratings fra dit WordPress-dashboard.

Stjerneklassificeringerne kan tilpasses fuldt ud, understøtter store browsere og mange sprog. Du kan oprette ubegrænset tommelfinger- og stjerneklassificering og samle ubegrænsede stemmer. Plugin inkluderer en widget, som du kan placere i din sidebjælke for at få vist de bedst bedømte indlæg, sider og kommentarer. Tilføjelser er tilgængelige til at vise tweets og delinger

8. YASR endnu en stjernerangering

YASR endnu en stjernerangering

Yet Another Stars Rating (YASR) er en ny systemanmeldelse baseret på jquery plugin RateIT. Plugin hjælper dig med at tilføje ratings på to forskellige måder – du kan tilføje din egen vurdering samt give dine besøgende mulighed for at stemme.

Du kan endda oprette flere sæt, hvis du vil have besøgende til at stemme om forskellige aspekter af et produkt individuelt. Gennemgangsscores eller besøgende bedømmes af søgemaskiner via kodestykker.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Med WP-PostRatings er der mange måder at vise stemmer som stjerner, tommelfingre, flåter, hjerter, tal med mere. Opsætning af plugin kan blive lidt teknisk.

Med en smule kode kan du vise ratings på alle indlæg eller på udvalgte indlæg. Indstillingen Administrer ratings giver dig mulighed for at se ratings. Plugin kan vise de højest rangerede poster, mest klassificerede poster, laveste vurdering og højeste karakter.

10. Webstedsanmeldelser

Webstedsanmeldelser

Site Reviews giver læsere mulighed for at bedømme dine indlæg ved hjælp af et standard 5-stjernet system. Plugin er hurtig og nem at komme i gang med – du bogstaveligt talt installerer det bare, og du er klar til at gå. Der er indstillinger, der muliggør gennemgang af godkendelse, blockchain-validering, kræver login eller tilføj underretninger. Samt tilpasninger til anmeldelserne vises (uddrag, avatarer osv.), Indsendelsesformular, skema-markup (til SEO) og oversættelser.

Andre bemærkelsesværdige plugin-funktioner inkluderer spamfiltre, multisitestøtte (hvilket er godt, hvis du er vært for dine webstedsanmeldelser i et separat underdomæne), gennemgå svar, indbyggede skabeloner, brugervenlige widgets og kortkoder og muligheden for at sikkerhedskopiere og gendanne.

Bonus: Vis dine anmeldelser fra tredjepartswebsteder

Vidste du, at du også kan integrere anmeldelser fra tredjepartsgennemgangssteder? Plugins såsom Googles anmeldelser-widget, Google Places anmeldelser eller Yelp Widget Pro giver dig mulighed for at trække reelle kundevurderinger og anmeldelser og vise dem på dit websted. Hjælp fra disse plugins og tjenester kan blive en vigtig del af din marketingindsats.


For at skabe en ren og organiseret gennemgang af et produkt er det nødvendigt, at vi følger en fast ordre. Den måde, du gennemgår produktet på – for eksempel de billeder og sammenligningslister, du bruger, kan være unik for dit websted. Tilføj et personligt touch, hvis du vil. Men du skal have et konsistent format i alle dine anmeldelser. Dette holder ikke kun dit websted organiseret, det taler også bind for din opmærksomhed på detaljer. Som et resultat øges dit læserskare.

Som altid ville vi elske dit input. Hvad er dit foretrukne WordPress review plugin? Gik vi glip af det? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map