De bedste Fitness & Gym WordPress-temaer

De bedste Fitness & Gym WordPress-temaer

Hvis du har brug for at opbygge et websted til en fitnessklub, fitnesscenter eller personlig træner, vil dette indlæg give dig alle de oplysninger, du har brug for for at fuldføre projektet med lethed. Når det kommer til at vælge et fitness-tema til WordPress for at forbedre dit websted og servicetilbud, skal du bare læse dette indlæg. Så skulle du være klar til at gå.


WordPress beviser endnu en gang, hvor alsidig det er takket være antallet af temaer, der er bygget specielt til promovering af fitnesscentre, yogastudier, CrossFit-kasser og mere. Plus de selvstændige temaer tilføjer nyttige funktioner til at gøre det lettere at styre dit fitnesswebsted. Eller endda give dine medlemmer ekstra værdi!

Med disse fitness-temaer er det eneste, du har tilbage at gøre, at tilføje det fantastiske indhold, der får nye medlemmer og klienter til at strømme til dine døre. WordPress har bestemt mange fitness-relaterede temaer at vælge imellem. Selvom dette er en god ting, kan for mange muligheder at vælge imellem bremse dig. Så for at hjælpe dig herude er topvalg af det bedste af de bedste fitness-temaer for WordPress for at forenkle din beslutningsproces.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Total gym

Total Gym WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Gym er et nyt fitness- eller gymnastikstil-tema bygget med Total WordPress-temaet. Total Gym-demo, der er bygget med en brugerdefineret udvidet version af Visual Composer, er perfekt til at skabe en fantastisk destinationsside til dit studie, personlig træningstjeneste, gruppeklasse eller andet. Plus med tilføjede funktioner som brugerdefinerede Slider Revolution-animerede glider, oversættelsessupport, WooCommerce-kompatibilitet, hundreder af live Customizer-stylingmuligheder og mere Total er et godt valg til nogen af ​​dine websteder.

2. Energi

Energy Gym WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Energi er et WordPress-tema for sundhed og fitness oprettet af WPZoom. Dette dristige, lyse og lydhøre tema ville være fantastisk til dit motionscenter, rekreationscenter, yoga og Pilates studio eller andet sundhedsrelateret websted.

Temaet er fuldt responsivt, så det passer til din browserstørrelse eller din mobile enhed. Dette betyder, at dit websted ser perfekt og professionelt ud, uanset hvordan klienter eller besøgende ser dit websted. Plus Energy inkluderer masser af tematilpasningsmuligheder til at oprette et websted, der virkelig imødekommer dine behov. Vælg en standard- eller fuldbreddehoved, brug brugerdefinerede sideskabeloner til hurtigt at tilføje indhold til dit websted, og brug alle funktionerne i den kraftfulde ZOOM-ramme til at justere farver og andre elementer i hele temaet.

Energi inkluderer fantastiske muligheder og funktioner, du muligvis har brug for til dit motionscenter eller dit fitnesscenter. Opret en forbløffende skyderside for hjemmesiden, der viser dit anlæg, nye klasser, udstyr og mere. Tilføj derefter forskellige sider med store billeder i fuld bredde for at indsende detaljer om dit medlemskab, klassetilbud, trænerprofiler eller endda begivenheder. Dette fleksible og brugervenlige tema er en fantastisk måde at fremme din sundheds- og fitnessbranche.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym indeholder et sæt kontrolelementer til tilpasning af mange af aspekterne på dit websted uden at redigere nogen kode direkte. Du kan også bruge de tilpassede indlægstyper til at gemme oplysninger separat fra dit almindelige blogindhold. Dette kan omfatte trænerprofiler og klassedetaljer.

4. I form

I form

Info & DownloadSe demoen

In Shape er et moderne og fleksibelt premium-WordPress-tema fra fitness- og gymnastikstil fra Themefuse. Dette tema er fantastisk til at fremme din sundheds- og fitnessbaseret virksomhed online. Uanset om du tilbyder en-til-en personlig træning, gruppe-boot camp-klasser i parken, eller hvis du starter dit eget high-end gym, er In Shape det perfekte tema til dit websted. Temaet inkluderer fantastiske fitnessrelaterede funktioner. Tilføj en BMI-lommeregner, dine kunders succeshistorier, din fulde liste over tjenester med mere.

Plus, da dette er et fitness-tema, er der et dejligt træningsmodul, hvor du kan tilføje dine rutiner. Derudover kan du tilføje et træningsbillede af kropsdele, der er arbejdet, og de træningsmål, denne rutine vil hjælpe med. Når du tilføjer træning, grupperes gruppetema i plan, som klienter og læsere kan bruge til at komme i form hurtigt. En anden stor funktion er træningskalenderen. Blyant i dine am- og pm-klasser, eller blokke af tidspunkter for specielle pas- og sjove begivenheder, og del derefter din kalender med alle dine læsere.

5. GetFit

Kom i form

Bygget på Bootstrap-rammerne er GetFit meget lydhør over for mobile enheder og lader endda dine besøgende bruge deres berøringsskærmgrænseflader til at skubbe gennem dit indhold. Du får også masser af kontroller til tilpasning af alle elementer på dit websted, når du bruger dette tema. De inkluderede Photoshop PSD-billeder giver dig mulighed for at redigere temabillederne for at få et stadig mere personlig look til dit fitnesswebsted.

6. Træning

Træning

Selvom Workout er designet med CrossFit-fitnesscentre i tankerne, kan det fungere godt til at opbygge enhver form for fitnessrelateret websted. Den indbyggede funktionalitet giver dig mulighed for hurtigt at offentliggøre klasseskemaer, programlister, coach-sider, udtalelser og fotogallerier over dine faciliteter, personale og medlemmer. Du kan også nemt tilføje en online shop til dit websted takket være WooCommerce-understøttelse af træningstemaet.

7. GamePlan

GamePlan

GamePlan er ideel til promovering af fitness og sportsbegivenheder såvel som motionscentre, og er blevet bygget til at integreres med Event Calendar Pro plugin for at gøre det nemt at offentliggøre detaljer og sælge billetter til din begivenhed. Dette fitness-tema inkluderer også premium Visual Composer og Slider Revolution plugins for ekstra værdi og endnu flere designmuligheder.

8. Fitness Sport Gym

Fitness Sport Gym WordPress Theme

Fitness Sport Gym er et premium WordPress-tema oprettet specifikt til sundheds- og fitnessindustrien. Opret et perfekt pixelwebsted til dit motionscenter, yogastudio, crossfit-boks, boksegym eller et andet sundhedsrelateret anlæg. Indbyggede funktioner til tidsplaner, undervisere og mere gør dette tema perfekt!

Fitness Sport Gym har fantastiske premium-funktioner til at skabe en forbløffende hjemmeside med træk-og-drop-side-bygherre, en unik prisside for medlemskaber eller specialiteter, fantastiske gallerier og en fantastisk medarbejderside, der viser dine fantastiske træner og residente fitness-guruer. En af de mest nyttige funktioner er den indbyggede support til begivenhedskalender-plugin. Med dette kan du oprette avancerede tidsplaner for din daglige klasseskema for at holde dine lånere informeret. Du kan også designe en superbegivenhedskalender til kommende salgsfremmende begivenheder, fitness messer, sportspersonlighedsoptræden, træningsretræter, ferietimer og mere.

Det er ikke alt. Fitness Sport Gym leveres også med en portefølje af tilpasset posttype, en fuld blog, udtalelser tilpasset posttype, den kraftige Revolution Slider, et premium ikonsæt og WooCommerce support, så du kan sælge dit eget træningstøj og -udstyr.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress Theme

WP Beauty er et kraftigt tilpasset WordPress-tema, der er skræddersyet til, oprettet af Contempo Inc. Dette tema blev designet til at være den perfekte løsning til fitnesscentre, saloner, kurbade og mere. Temaet leveres med flere premium plugins, der gør det nemt at opbygge dit perfekte websted. Med det inkluderede Visual Composer-plugin kan du opbygge ethvert sidelayout, som dit hjerte ønsker, ved blot at trække og slippe sideelementer på plads og derefter tilpasse. Det medfølgende Slider Revolution-plugin gør det nemt at tilføje en af ​​en slags animerede skyder for at få en enorm indflydelse. Og det premium-bookede aftale-plugin betyder, at du kan begynde at tage reservation på din webside asp.

Temaet leveres også med store forudbyggede demoer, du kan importere for at komme hurtigt i gang. Vælg bare fra de forudindstillede demonstrationer til en dagspa, salon, frisørsalong, modeblog, gymnastiksal eller yogastudio. Importer derefter eksempeldataene og tilpas ved hjælp af de indbyggede admin-indstillinger til farve & skrifttyper, header- og sidefodsbygger og forskellige Visual Composer-elementindstillinger. Det bedste af alt dette tema er oversættelsesklar (inklusive support fra højre til venstre), inkluderer indbyggede sociale mediemuligheder og kommer med masser af let at følge video og skriftlige guider.


Som du kan se, er der nogle fremragende WordPress-temaer til opbygning af et fitness- eller fitnesswebsted med WordPress. Og uanset hvad din fitness-forretning er – der er bestemt et tema for dig. Hvis du har råd til vores læsere om oprettelse af et websted til et fitnesscenter eller fitnesscenter med WordPress, bedes du efterlade en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map