De bedste fast ejendom WordPress-plugins til opbygning af et websted til fast ejendom

De bedste fast ejendom WordPress-plugins

Der er en hel række WordPress Real Estate-plugins derude, når det kommer til at opbygge et ejendomswebsted med WordPress. Nogle af disse plugins er gode muligheder, der ikke kun gør dit liv meget lettere, men det vil have en mærkbar indflydelse på din virksomhed.


I denne artikel finder du et udvalg af de mest imponerende og funktionsrige plugins, der hjælper med at opgradere dit ejendomswebsted. Fra smukke visninger af egenskaber til avancerede søgemuligheder tilbyder plugins nedenfor noget for enhver smag.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

WordPress Property Real Estate Plugin

Bedste WordPress fast ejendom plugins

Hvis du ønsker at udvikle et elegant sted med luksuriøse ejendomme, er WordPress Property Real Estate Plugin muligvis det ene for dig. Dette plugin tilbyder omfattende funktioner og giver dig alle dine behov for ejendomssider til at hjælpe dig med at oprette et visuelt imponerende sted.

WordPress Property Real Estate Plugin giver dig mulighed for at liste dine ejendomme med dybdegående detaljer og vise dem i en stil, der passer til dit websted. Plugin integreres med Google Maps, hvilket gør det muligt for besøgende at søge efter ejendomme i det område, de vælger. Dette WordPress fast ejendom plugin tilbyder også en række forskellige værktøjer, der gør det nemt for brugerne at søge detaljeret efter ejendomme og kontakte dig direkte. Funktioner inkluderer:

 • Avancerede egenskabstyper, så du kan tilføje specifikke og relevante detaljer til hver type ejendom, du viser.
 • Flere måder at bygge skærme på, som hjælper dig med at oprette dit eget unikke websted.
 • Integration med Google Maps til nem browsing af lister.
 • Avanceret søgning, der hjælper besøgende med at finde nøjagtigt, hvad de leder efter
 • Kontaktformular 7-integration, så dine potentielle købere let kommer i kontakt.
 • Flere brugere som agenter, så hele dit team kan oprette og administrere deres egne lister og ejendomme.

Dette plugin koster $ 26 (med en ekstra $ 7,80 hvis du ønsker et års kundesupport).

Optima Express og Market Boost IDX-plugin

OptimaExpress fast ejendom plugin

Det Optima Express og Market Boost IDX-plugin bliver bragt til dig af iHomefinder og er en imponerende løsning til de seriøse ejendomswebsteder derude. Det tilbyder ejendomsfortegnelser, markedsrapporter og MLS-data alt sammen på dit WordPress-sted. Det er også stolt af sit ry for SEO og blyfangst. Andre plugin-funktioner:

 • Fuldt responsivt design.
 • Eye Catching Galleries – oversigtsgallerier kan føjes til sider, indlæg og sidebjælker. Animerede gallerisliders kan tilføjes for at skabe et imponerende show af egenskaber.
 • Interaktivt kort.
 • Brugervenlig ejendomssøgning.
 • Flere Lead Capture-funktioner – fra e-mail-advarsler til kontakt- og registreringsformularer.
 • Rapportering og styring.

Naturligvis kommer et plugin som dette til en pris. Selvom core plugin er gratis at downloade, efter en 30-dages gratis prøveperiode du skal betale et månedligt abonnement på iHomefinder for at bruge det.

Mellemplanen tilbyder den bedste balance mellem funktioner og pris, der koster $ 49,95 om måneden. Hvis du imidlertid gerne vil bruge iHomefinders ‘marketing-mulighed for e-mail-drop-feed-e-mail, er det værd at opgradere til deres premium-plan, som de tilbyder til $ 74,95 om måneden.

Dette WordPress fast ejendom plugin kan være overdrevent for grundlæggende ejendomswebsteder, men til seriøse projekter kan det være lige hvad du har brug for.

AgentPress-lister

Agent Press Listes plugin

AgentPress Listings er et gratis WordPress-plugin udviklet af StudioPress. Det er et solidt plugin for dem, der lige er startet i ejendomsbranchen, eller som endnu ikke har budgettet til en mere omfattende løsning.

Det AgentPress Listings-plugin integreres med AgentPress Pro Real Estate Theme for at oprette et administrationssystem for lister. Det fungerer også med andre Genesis-drevne WordPress-websteder ved at tilføje en tilpasset posttype for lister, så du kan offentliggøre detaljerede ejendomsfortegnelser på dit websted. Dette plugin indeholder også:

 • Hurtig og nem at installere.
 • Hurtig og effektiv at bruge.
 • Imponerende visuals til enten enkeltpersoner, søgninger eller alle lister.
 • Bruger tilpassede indlægstyper, taksonomier og widgets.
 • Værktøjet til oprettelse af taksonomi kan bruges til at oprette din egen unikke måde at klassificere egenskaber, du viser.
 • Disse taxonomier kan bruges til at give besøgende mulighed for at søge efter lister.

Dette plugin er en særlig god mulighed, hvis du ikke bruger en IDX-service.

Nem ejendomslister

EasyPropertyListings

Easy Property Lists er sandsynligvis den mest kompetente gratis lister WordPress-plugin ledig. Det giver dig mulighed for at vise ejendomsfortegnelser på dit WordPress-sted og skal arbejde med ethvert tema. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

 • Flere fortegnelsestyper, så du nemt kan angive boligejendomme, huslejer, kommercielle, virksomheder, jord og andre.
 • Integreret med Google Maps.
 • Kontakt CRM-system for at administrere kundeemner og kontakter effektivt.
 • Rapporter til sporing af lister.
 • Valutasupport til ikke-dollar-valutaer, så du kan liste egenskaber fra hele verden.

Easy Property Lists kan også udvides med sit bibliotek af tilføjelser. Disse kommer dog ikke billigt, så hvis du ønsker en mere omfattende løsning, kan det være værd at kigge efter et premiumprodukt fra get-go.

Contempo Real Estate Custom Posttyper

Contempo-real-estate-plugin

Hvis du er en udvikler, der ønsker at bygge dit første fast ejendomstema, så er Contempo Real Estate Custom Post typer plugin er en fantastisk mulighed. Dette plugin er en god base at bygge dit ejendoms-tema på med enkle muligheder for lister og udtalelser tilpassede indlægstyper sammen med relaterede brugerdefinerede felter og taksonomier (kategorier & tags). Vi anbefaler dette plugin til temaudviklere, da der ikke er nogen side- / postskabeloner inkluderet, så du bliver nødt til at oprette tema selv (eller kassen Contempos bibliotek med fast ejendom WordPress-temaer).

Andre væsentlige plugins til et ejendomswebsted

Bortset fra WordPress-plugins, der er oprettet specifikt til ejendomswebsteder, er der nogle andre vigtige plugins, som du skal overveje.

Lav en e-mail-liste med et opt-in pop-up-plugin

For at hjælpe dig med at opbygge din mailingliste og følge, skal du virkelig installere et godt plug-in-plug-in. Dette gør det muligt for dig ikke kun at indsamle e-mail-adresser, men også begynde at opbygge en rapport og et forhold til potentielle kunder. For at finde ud af, hvordan du nemt kan tilføje en tilmeldingsformular til dit ejendomswebsted læse vores anmeldelse af Bloom WordPress-plugin.

Få mere eksponering med sociale delingsknapper

Som ejendomsmægler ønsker du, at dit indhold skal deles, deles, deles. For at gøre dette har du brug for delingsknapper på hver side, post og liste for at opmuntre dit publikum til at dele dette indhold på deres sociale mediesider. Easy Social Share-knapper er et funktionspakke-plugin, der skal imødekomme alle dine behov..

Udnyt SEO til mere trafik

Yoast SEO

Fast ejendom er en ekstremt konkurrencedygtig forretning, og at have din webstedsmotor optimeret (SEO) kunne virkelig hjælpe dig med at komme foran konkurrencen. Yoast SEO er et gratis funktionsrige WordPress-plugin, der kan tage sig af en række SEO-relaterede opgaver. For mere information om de vigtige funktioner, som Yoast SEO tilbyder, kan du læse vores SEO Plugin-guide.

Installer et backup-plugin for at sikre dit websted

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Som en moderne ejendomsmægler ved du vigtigheden af ​​dit websted. Forestil dig nu, at webstedet forsvandt natten over! For at sikre, at det aldrig er en mulighed, skal du installere et backup-plugin, så hvis det værste sker, og dit websted går ned, kan du gendanne en kopi. UpdraftPlus er en komplet løsning til sikkerhedskopiering, så du kan gendanne dit websted med bare et par klik.

Forstå din analyse for at kende din målgruppe

GoogleAnalyticsDashboardWP

En oversigt over, hvordan dit websted fungerer, og hvilken trafik der ankommer derfra, er afgørende for en ejendomssektor. Først skal du downloade Google Analytics Dashboard til WP så du kan analysere dine data uden at skulle forlade dit websted. For det andet, start med at lære at fortolke og bruge dine data.

Dette vil hjælpe dig med at forstå dit publikum og sikre, at dit websted og din virksomhed opfylder deres behov. Sørg for at læse vores nylige vejledning til målgruppemål for en bedre forståelse af dette nøgleområde.

Afsluttende tanker om WordPress Real Estate Plugins

De plugins, du vælger til dit ejendomswebsted, afhænger meget af din virksomhed. Hvad mangler dit websted? Hvilke værktøjer bruger dine besøgende? Hvor meget er dit budget?

Alle de nævnte plugins er gode muligheder, så det er simpelthen et tilfælde af at matche et plugin til dine behov. Har du et ejendomswebsted? Hvilke plugins bruger du? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector