De bedste bryllup WordPress-temaer

De bedste bryllupstemaer til WordPress

Et bryllup er den lejlighed, hvor to partnere samles gennem deres humør til bedre og værre, indtil døden skiller sig ud. En sådan storartet lejlighed fortjener et lige storartet udtryk. I vores tidsalder med digitale medier er det personlige præg ikke gået helt tabt. Vi har listet nogle af de bedste bryllup WordPress-temaer, der hjælper dig med at nå ud til alle på Internettet, mens du holder det personlige præg intakt.


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Meridian Wedding

Meridian Wedding - Responsive WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Meridian Wedding indeholder alt hvad du har brug for på en elegant designet side. Alle de vigtige elementer er inkluderet – en tidsplan for at holde dine gæster informeret om tidspunktet og placeringen af ​​begivenhederne op til og med din store dag, et RSVP-modul, så dine gæster kan svare med det samme på din invitation, og du kan også lade dine gæster ved, hvor du er registreret, så det er let for dem at vælge den perfekte gave.

Meridian Wedding indeholder også en blog, så du kan dele vigtige historier som din forlovelseshistorie med hele din gæsteliste for at bygge forventningen. Du kan også dele dine forlovelsesfotos, videoer og introducere dit bryllupsfest. Intet bryllupssted ville være virkelig perfekt uden evnen til at tilpasse det, så det passer til temaet for din specielle dag. Ved hjælp af Meridian Styler kan næsten ethvert element tilpasses fuldt ud inklusive typografi, farve, baggrund og mere.

2. Bryllupsrejse

Bryllupsrejse - bryllupsafhængigt tema

Info & DownloadSe demoen

Bryllupsrejse, der er responsiv på brylluppet, har et meget klassisk og robust design, omhyggeligt udformet med et smukt layout, der lover at skille sig ud. Temaet er meget let at tilpasse og let at konfigurere. Temaet inkluderer en RSPV-form, gæstebog, nedtællingstimer, begivenhedskalender, fuldskærms Revolution Slider med mange 3D-effekter, en blog og en Twitter-sfære og meget mere.

3. Everline bryllupsbegivenhed

Bryllupsbegivenhed - Everline WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Everline har et rent og smukt responsivt bryllupstema, der har fem hjemmesider, en Revolution Slider, en Visual Composer til nem tilpasning (med 9 foruddefinerede farveskemaer), en Mega Menu til at inkludere alle dine detaljer på et sted, en begivenhedskalender, en nedtællingsur, en detaljeret dokumentation. Hvis du kan lide alt, der er organiseret perfekt, er Everline absolut værd at overveje.

4. Bryllupsdag

Bryllupsdag - bryllup ordtryk tema

Info & DownloadSe demoen

Bryllup fed og stilfuld lydhør bryllup tema. Den har en unik navigationsrude til venstre og bruger moderne design og et smukt layout til at komplimentere temaets unikke natur. Det inkluderer en begivenhedskalender, RSPV-form, fotogalleri, en blog og meget mere. Hvis minimalisme og dristighed er din smag, er det bestemt værd at kigge på.

5. Union

Union - Bryllup og begivenhed WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Unionen er et enkelt, elegant, responsivt brylluppetema på én side. Det er ikke kun rent og nemt at bruge, men også meget let på din browser. Funktionerne inkluderer – 4 unikke overskrifter, adskilte sektioner til forskellige anvendelser, 2 RSPV-formularer, et live Instagram-galleri, brugerdefinerede logoer, ikoner med nethindeklar, underordnet tema, 600+ Google-skrifttyper og meget mere.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Info & DownloadSe demoen

WeddingEngine er et premium bryllup WordPress-tema perfekt til at skabe et eventyrwebsted om din store dag. Dette er det tema, du vil bruge til at opbygge et bryllupssted, der skal deles med venner og familie.

Brug den medfølgende skyder og temas video- og billedindstillinger til at tilføje billeder af det glade par, babyfotos, forslagsvideoen og mere. Tilføj derefter vigtige datoer fra dit forhold, som da du mødtes, dit første kys, da du flyttede ind sammen, når du blev forlovet og noget andet ved hjælp af tidslinjefunktionen. Åh, og WeddingEngine har også en fantastisk mulighed for familie & venner at give dig varme ønsker lige på dit bryllupssted.

Du kan også tilføje alle dine bryllupsbegivenheder, et RSVP-modul, en nedtællingsur til den store dag og meget mere. Der er desuden muligheder for at tilpasse layout, farver og andre indstillinger i hele temaet.

7. Fortjeneste

Fortjeneste - responsivt WordPress bryllupstema

Info & DownloadSe demoen

Et velorganiseret, moderne og smukt responsivt bryllupstema, Merit giver dig mulighed for at ændre farver og typografi lige fra deres temaindstillinger – som drives af det kraftige Redux Framework. Med avancerede typografimuligheder, RSPV-formularer, børnetemaer og meget mere, skal fortjeneste ikke overses, da det giver os masser at se efter.

8. Bryllupsdagen

Bryllupsdagens responsive tema

Info & DownloadSe demoen

Bryllupsdag har alt hvad du har brug for for at holde dine bryllupsarrangementer organiserede lige fra starten. Brug de medfølgende 4 foruddefinerede farveskins, 15+ sideskabeloner, kortkodesgenerator, brugerdefinerede widgets og brugerdefinerede postformater til hurtigt og nemt at oprette dit websted. Tilføj historien om hvordan I to mødtes, en video af forslaget eller endda et billedgalleri med jeres forlovelsesfotos – Bryllupsdag gør det let.

Hvad der virkelig gør dette tema så fantastisk, er, hvor komplet det er. Der er en kommende skabelon, du snart kan bruge, mens du opretter dit websted. Temaet inkluderer et nyttigt RSVP-afsnit, så gæsten kan fortælle din ved, at de kommer, og du kan også tilføje i dit register, så de kan få deres shopping tidligt udført. Til selve dagen kan du tilføje alle detaljer om begivenheden, din brudefest og notater om noget andet. Hvis gæsten har spørgsmål, er der en nyttig kontaktside med flere kortlagte placeringer, så de kan få fat i dig. Endelig – dem inkluderer et vidunderligt galleri, hvor du kan tilføje billeder fra dine bachelor / bachelorette-fester, brylluppet og din bryllupsrejse, som du kan dele med dine gæster.

Temaet har masser af andre gode bryllupsdagsfunktioner, du helt sikkert vil elske. Der er en sød nedtælling, der viser den tid, der er tilbage til din store dag, en dejlig gæstebog, hvor kære kan forlade vellykkedes ønsker, integration af gaveregistreringer for at gøre det nemt at handle for dine gæster og meget mere.

9. Bare gift

Bare gift tema

Info & DownloadSe demoen

WordPress-temaet Just Married Wedding er perfekt til bryllup eller personlige blogwebsteder. Dette sød bryllupstema er fyldt med funktioner og søde detaljer. Hovedindholdsområdet er lagt op som en invitation med syningdetaljer med begivenhedsnavnet og datoen foran og center. Temaet inkluderer et komplet galleri til forlovelsesfotos, gennemsigtige drop-downs, en blogsektion og sider til bryllupsfest og opholdsrum.

Tilpas udseendet til temaet, så det passer til parets personlige stil. Vælg mellem 4 forudindstillede farveskemaer: beige / turkis, grøn / rød, blå / lyserød eller lilla / orange. Brug derefter et af de inkluderede baggrundsmønstre (filigranmønster eller et diamantgitter med blomstermønster) eller upload dit eget billede.

Temaet inkluderer også bryllupsspecifikke funktioner. Et specielt RSVP-modul giver gæsterne mulighed for øjeblikkeligt at bekræfte deres deltagelse. Registreringssiden gør det derefter lettere for gæster at finde den perfekte gave ved at oprette links til alle dine gaveregistre et sted.

10. Neeqah

Neeqah - Responsive Wedding WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Simpelthen forbløffende, visuelt smuk, utroligt let at arbejde med. Det beskriver perfekt Neeqah, et lydhør bryllupstema. Med så fantastiske funktioner som ubegrænsede farvegulver, avancerede tema- og typografimuligheder, RSPV-formularer, detaljeret dokumentation og meget mere, er Neeqah bestemt et tema at overveje lang tid over for at repræsentere din meget specielle dag.

11. XOXO

XOXO - Smukt elegant bryllup WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

XOXO er et enkelt, men alligevel elegant ensides fuldt responsivt bryllupstema, med masser af tilpasningsmuligheder, hundreder af Google-skrifttyper, redigering af farver, sidelayout i fuld bredde eller bokslayout, et galleri, RSPV-form, begivenhedskalender og meget mere. Hvis dit valg er livligt og åbent, er dette et tema, du skal overveje alvorligt.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & DownloadSe demoen

Lovey Dovey er et rent og sofistikeret responsivt bryllupstema, en let at bruge, let at tilpasse og er bygget på Bootstrap 3, meget pålidelig. Dets funktioner inkluderer temaindstillinger, RSPV-formularer, fotogalleri, gæstebog, typer af begivenhedsindlæg og meget mere. Det har alt hvad du har brug for for at oprette et fantastisk bryllupssted til din helt specielle dag.

13. Ægteskab

Ægteskab - lydhør bryllup WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Ekteskab er et klassisk, sofistikeret, hvid krave-responsivt bryllupstema. Ægteskab er en enkel, let at bruge med forskellige temaindstillinger, der tilbyder tilpasning af farver og skrifttyper og en kortkodebaseret layouteditor. Dette tema er måske ikke så dekorativt som resten, men selv da tiltrækker en klassiker altid en bestemt type publikum.

14. Maya

Maya - Smart & kraftfuldt WP-tema

Info & DownloadSe demoen

Et smart og smukt barn af det originale MAYA-tema, der er fuldt lydhør og tilbyder en side- og flersidet funktionalitet. Med funktioner som fuldskærmsbilledeområde på landingssiden, parallaxeffekt, bloglayout, fotogalleri og meget mere. Hvis din smag er lidt fornem og klassisk, kan det være til din smag.

15. Evighed

Evighed - responsivt bryllup WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Eternity er et rent, smukt og posh, ensidigt responsivt bryllupstema. Det kan prale af et unikt layout med en navigationssøjle til venstre. Temaet har en nedtællingsur, fotogalleri, historiedele, gaveregistre, RSPV-form, en blog og meget mere. Hvis du leder efter noget, der er let for øjnene og samtidig overholder betydningen af ​​dagen, bør du prøve dette.

16. Pumpe

Pumpe - Responsivt bryllup og tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Pump er et godt kategoriseret og moderne, flersidigt responsivt bryllupstema. Pumpen er let at tilpasse, da det kommer med temamuligheder, en ubegrænset farvepalet, premium glider, kortkoder, nethindeklar, visuel komponist, galleri og meget, meget mere. Hvis du kan lide alt, der er absolut organiseret, og at alt har sit eget sted, mens du holder det smukt, skal du ikke se mere.

Dette tema er klar til alle dine bryllupsdag festligheder! Pumpe indeholder fantastiske sidebygningsmoduler takket være det fantastiske Visual Composer-plugin fra WPBakery. En anden stor funktion ved Pumpe er understøttelse af eksterne plugins. Temaet understøtter bbPress, hvis du gerne vil tilføje et forum for deltagere til at socialisere online og tale om dine kommende nyheder. Eller du kan bruge WPML (som temaet også understøtter) til fuldt ud at oversætte temaet til flere sprog, så alle dine slægtninge, uanset hvor de er fra, kan klar din bryllupsblog til at holde sig ajour.

Andre fantastiske temafunktioner inkluderer en udtalelsesside for at dele familiemedlems historier om det glade par, en folkeside for at tilføje bios om brudefesten, en galleriside til at dele engagement og billeder af begivenheder og meget mere. Pumpe er et fantastisk bryllupstema, som helt sikkert vil glæde enhver bruden.

17. CuckooLove

CuckooLove - Wedding WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

En af de bedste aspekter af CuckooLove er baggrundsbilledet på hver side – det er smukt! Brugerdefinerede indlægstyper inkluderer fotos (til porteføljesider, video- / fotoalbum), gæster, gæstebog og begivenheder. Flere blog- og sidelayouter giver dig det nøjagtige look, og over 14 sider skabeloner leveres med dette smukke tema. Brug hjemmeside-builder til et specialiseret layout, og vælg mellem 4 forskellige billed- / video-skydere på hjemmesiden eller hvor som helst på webstedet! Temaet leveres med 2 foruddefinerede stilarter, der fungerer lige ud af boksen, så du kan komme i gang med indholdsinkorporering med det samme!

18. Qaween

Qaween - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & DownloadSe demoen

Qaween har alt hvad du har brug for for nemt at oprette en webside og blog til dit bryllup. Temaet inkluderer en fantastisk hjemmeside med en skyder med fuld skærmbillede, sektionsbaggrundssupport og mere. Med bloggen kan du dele med dine venner og familie, så de kan læse alt om dit engagement, placeringen eller hvad dine planer er for fremtiden. Plus begivenhedsafsnittet er perfekt til at dele detaljer om forlovelsesfest, bachelor & bachelorette fester, bryllupsdag plan for begivenheder, og hvis du vil, kan du endda tilføje detaljer om din bryllupsrejse. Til sidst beder den fantastiske galleriside bare om billeder af dine ringe, dine fester og selvfølgelig dit bryllup.

Der er masser af andre nyttige funktioner indbygget i Qaween, hvilket gør det til et fantastisk tema for blogging generelt og ikke kun bryllupper. Temaet inkluderer brugerdefinerede indlægstyper, der gør det nemt at tilføje din startside-skyder, galleribilleder og begivenheder. Plus de inkluderede kortkoder gør det nemt at tilføje udsmykninger til indlæg og sider (inklusive lister, opdelere, videoer, citater, karrusler, knapper og meget mere)

19. GeekLove

GeekLove - Et lydhøre WordPress bryllupstema

Info & DownloadSe demoen

Et sofistikeret, minimalistisk og smukt design, Geek Love er et fuldt responsivt brylluppet tema med én side. Det kan meget tilpasses, og når det widgetiseres, er det også meget let at oprette dit eget udtryk for temaet. Dets funktioner inkluderer en events manager, RSPV form, en gæstebog, kortkoder, nethindeskærm og meget mere. Hvis noget virkelig smukt og minimalistisk er din smag, har du mødt din perfekte match.

20. I alt

gift bryllup wordpress tema

Info & DownloadSe demoen

Det samlede er langt vores fremtrædende tema, og som vi har sagt mange gange, før du virkelig kan bygge noget med det. Dette inkluderer bryllupstemaer, og vi har oprettet en dejlig total bryllup WordPress-temademono med lokal rulle for at hjælpe dig i gang. Brug tekstmoduler til at tilføje oplysninger om din begivenhed, tilføje tilpassede skrifttyper og fontfarver, der passer til dit bryllupstema, indsæt gallerier eller nylige blogindlæg om din begivenhed og inkludere en rsvp-form eller endda en widget til nyhedsbrev (hvis du er vild med dit bryllupsbegivenheder). Tilføj alle moduler, du er interesseret i, Total har over 90+ at vælge imellem, og temaet er fuldt lydhør. Med drag & drop-sidebyggeren kan du oprette et unikt websted, der virkelig repræsenterer dig som et par og de kommende begivenheder!

Binding af knuden (er, indpakning)

Og der har du det! En samling af nogle af de smukkeste, ærefrygtindgydende og rørende temaer med wordpress. Et ægteskab er den hellige bånd, hvor to sjæle går ind og forlader som en. Et sådant intimt bånd bør fejres med et personligt præg og dermed fortegnelsen! Hvis du har det som om, at vi har gået glip af et tema, der fortjente anerkendelse eller den slags, skal du ikke tøve med at fortælle os det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map