De 6 bedste gratis plugins til at tilføje et forum til din WordPress-blog

Bedste gratis plugins til at tilføje et forum til din WordPress-blog

Hvis du prøver at opbygge et fællesskab af brugere, er regelmæssig interaktion en nødvendig komponent i dette forhold. Ikke kun interaktion med dig, åh kloge leder, men interaktion mellem samfundets medlemmer. Fora er en bevist måde at få folk til at tale om emner af interesse, som traileren til den nyeste film i en klassisk rumsaga, f.eks..


Der er masser af forskellige forumplatforme, du kan bruge, men vi ved, at du elsker WordPress og ønsker, at alle tingene skal integreres med det. Heldigvis for dig er der også WordPress-plugins, der gør det nemt at oprette og administrere diskussionsfora.

Denne artikel vil se på de bedste gratis plugins, der er tilgængelige til at oprette fora på dit WordPress-websted, så du kan komme i gang med at opbygge dit fantastiske samfund af bocce-elskere, eller hvad du end er i.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

De bedste gratis forum-plugins

Vi har valgt vores seks øverste valg af forum-plugins nedenfor. De er en blandet gruppe, hvor nogle få af dem er vurderet lidt lavere, end vi gerne vil (ja, vi er betyder). For at kompensere for det har vi gjort vores bedste for at fremhæve problemerne med de lavere klassificerede plugins, og hvorfor vi stadig synes, du skal overveje dem. Lad os blive revnet!

1. DW Spørgsmål og svar

DW Spørgsmål & svar plugin
På forumrummet har vi set væksten af ​​spørgsmål og svarplatforme som StackOverflow og Quora. Med over 10.000 aktive installationer, DW Spørgsmål og svar er et meget populært plugin til tilføjelse af denne funktionalitet til WordPress-websteder. Det topper vores liste med en 4,3-stjernet tilfredshedsvurdering.

Som et komplet spørgsmål og svar-system giver DW Spørgsmål og svar spørgsmål, der kan indsendes, filtreres, ordnes, redigeres og slettes. Brugere kan svare på spørgsmål eller kommentere andre svar, samt stemme og vælge det bedste svar fra dem, der allerede er leveret. Spørgsmål og svar kan indstilles til private eller offentlige, og brugere kan følge et spørgsmål eller svar for at blive underrettet om svar.

Læsere har rejst nogle kompatibilitetsproblemer mellem dette plugin og andre plugins og temaer, men til deres ære er udviklerne temmelig lydhøre og åbne for feedback. Hvis du kan lide spørgsmål- og svarformatet og er villig til at arbejde med standardsiderne oprettet af plugin, kan DW spørgsmål og svar muligvis være rigtige for dig.

2. BuddyPress

BuddyPress-plugin

Dette plugin er ikke et forum-plugin i sig selv – BuddyPress er den sociale netværksgigant i WordPress-verdenen, men den kan bruges som et community-forum. Det drager fordel af et verdensomspændende samfund på tusinder, der bruger og arbejder med BuddyPress, så vi besluttede at inkludere det.

BuddyPress er et ekstremt kraftfuldt og fleksibelt community-plugin til WordPress. Det inkluderer funktioner som brugerprofiler, grupper, aktivitetsstrømme og underretninger. Så dens standardfunktionalitet kan faktisk bruges til at skabe et forum for diskussion. Det integreres med andre plugins (som bbPress nedenfor), hvis du vil oprette et forum med fuld funktionalitet.

3. Muut

Muut-kommentering og fora-forestillinger
Diskussion er navnet på spillet, men plugins som Muut genuddyber hvilken form der skal have. Med kun omkring 1.000 aktive installationer er Muut helt klart stadig nyt i diskussionsforummet, men en 4,3-stjernet tilfredshedsvurdering fik os til at tro, at det var værd at tjekke.

Muut beskriver sig selv som en bedre community-platform, og de har set et nyt kig på, hvordan samtaler sker på WordPress-websteder. Ved at kombinere kraften i diskussionsfora med øjeblikkelig kommentering giver Muut fuldt udstyrede realtidsfora med fladt eller trådet kommentar, spamfiltrering og e-mail-meddelelser. Det kan også tilpasses fuldstændigt ved hjælp af CSS til at matche dit websted.

Brug af Muut er helt gratis, selvom du kan opgradere til en premium-konto for mere funktionalitet. Dette har skabt en vis forvirring i fortiden, men udviklerne har opdateret deres dokumentation, og meddelelser gør det tydeligere. Plugin er stadig i de tidlige dage, men repræsenterer en interessant retning, hvis du ikke kan lide konceptet med standard diskussionsforum.

4. AnsPress

AnsPress-spørgsmål og svar-plugin
Den næste plugin på vores liste bruger også spørgsmål og svarformat, der ligner DW Spørgsmål og svar. Med over 3.000 aktive installationer og en 4,2-stjernet tilfredshedsvurdering, AnsPress er helt klart en god mulighed for mange WordPress-websteder.

Ligesom DW Spørgsmål og svar leverer AnsPress et komplet spørgsmål og svar-system til WordPress. Grundlæggende funktionalitet såsom tilføjelse, redigering, sortering, besvarelse og afstemning om spørgsmål suppleres med pæne funktioner som labels (f.eks. Åben, lukket, duplikat), favoriserer spørgsmål og et brugerpunktsystem.

Tidligere udgivelser af AnsPress så ud til at kæmpe med fejl og dårlig support, men udviklerne lyttede til feedback og forbedrede deres udviklingsprocesser, så du skulle ikke have større problemer med dette plugin. Hvis du leder efter et fleksibelt og tilpasseligt spørgsmål og svar-system, kan AnsPress være værd at overveje.

5. bbPress

bbPress-plugin

Der er ingen måde, vi kunne tale om diskussionsfora i WordPress og ikke se på bbPress. Med over 300.000 aktive installationer er det den klare leder i dette rum og understøttes af de mest populære WordPress-temaer (inklusive Total). Med en 3,9-stjernet tilfredshedsvurdering holder den sin egen mod nyere deltagere, men har nogle bekymringsområder.

bbPress beskrives af udviklerne som fokuseret på let integration, brugervenlighed, webstandarder og hastighed. For at opnå dette har de holdt kernepluginet lille og let, mens de gør det fuldt udstrækkeligt gennem plugins. Denne tilgang har naturligvis kompromis, og hvis du vil gentage den fulde funktionalitet i et andet forumsystem, kan du muligvis finde dig selv nødt til at implementere mange forskellige plugins med bbPress.

Mange af klagerne over bbPress kommer fra brugere, der muligvis ikke helt har forstået, at bbPress ikke var designet til at give et komplet forumsystem. Kernefunktionaliteten er stærk af sig selv, men du vil næsten helt sikkert gerne tilføje andre funktioner.

6. CM-svar

CM Answers-plugin

Næste på vores liste er et andet spørgsmål og svar stil plugin. CM-svar har over 2.000 aktive installationer og en 3,8-stjernet tilfredshedsvurdering.

Vi har dækket det grundlæggende spørgsmål og svar-funktionalitet før, men CM Answers tilføjer nogle interessante funktioner til at hjælpe med brugerengagement, såsom visning af antallet af visninger for hvert spørgsmål, brugerunderretninger og registrering af sociale medier ved hjælp af Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+.

Der har været nogle supportproblemer, og mange brugere har været bekymrede over dybden af ​​funktionalitet, der kun er tilgængelig ved køb af Pro-versionen eller yderligere plugins. Da den gratis version er tilgængelig, foreslår vi, at du først installerer den på et teststed for at se, om den opfylder dine behov.


Der er ikke noget reelt spørgsmål om, at et godt planlagt og administreret forum kan hjælpe dig med at opbygge et engageret community af brugere. Brug af et plugin gør opsætning af en enkel sag, så du kan gå direkte til interaktion med dine brugere.

Fra vores liste ovenfor skal du være i stand til at vælge det rigtige forumplugin til dine behov. Så hvis du har tænkt på at oprette et forum, skal du vælge et og komme i gang!

Har du et forum nu, og hvis ja, hvilket plugin bruger du til det? Hvis du ikke har en, hvad er det der stopper dig? Del venligst dine kommentarer om dine oplevelser med forum plugins og alt hvad du tror, ​​vi måske har gået glip af.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map