De 10+ Bedste WordPress Photoblogging-temaer

Vi ved alle, at billeder taler mængder (ca. tusinde ord pr. Billede, ikke?), Så det er forståeligt, at du måske ønsker at bruge fotos til at dele dit liv online, snarere end at skrive traditionelle blogindlæg. Selvfølgelig betyder det, at du har brug for et tema, der får dine fotos (og det liv, du fører) til at se fantastiske ud, men hvor du skal starte?


Der er mange tilgængelige WordPress-temaer, der gør det nemt at oprette, opdatere og vedligeholde en fotoblog, der hver er designet med én ting i tankerne – placering af dit websteds fokus på de billeder, du bruger.

I denne artikel skal vi se på ti af de bedste WordPress-temaer til fotoblogging, der er tilgængelige for at få din fotoblog til at skille sig ud, i ingen særlig rækkefølge. Vi har opdelt vores liste i gratis og premium-temaer, så lad os starte med de gratis temaer (vi elsker alle gratis ting, ikke?).

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Ananas (gratis)

Ananas gratis WordPress-tema

Leder du efter et rent og enkelt tema? Ananas er lige det rette for dig. Dette gratis fotograferingstema blev oprettet lige her på WPExplorer for at gøre det nemt for fotografer og annoncer at få et websted op og køre hurtigt.

Det rene, enkle søjle-centrerede layout gør det let for dine læsere at fokusere på dit indhold. Plus med ekstra support til billeder, citat, lyd og video er det nemt at tilføje dit kreative arbejde, uanset hvilket medieformat du bruger. Andre fantastiske funktioner inkluderer indbyggede sociale links til header, upload af brugerdefineret logo, indstillinger for tematilpasning og mere.

2. Hatch (gratis)

Hatch tema

Aktuelt installeret på over 9.000 websteder, Luge tema af AlienWP er et meget populært gratis tema til fotocentriske steder. Selvom det har få ratings, er det et godt tema, der bruges af mange – så det er berettiget at medtage det her.

Hatch er enkel og minimal, er bygget på Hybrid Core-rammen og bruger indbyggede WordPress-funktioner til billed- og galleristyring. Alt i alt viser Hatch billeder smukt.

3. Pictorico (gratis)

Pictorico-tema

Pictorico kommer til os fra Automattic, og blev oprindeligt frigivet for deres WordPress.com brugere – men nu er det blevet gjort tilgængeligt for dem af os, der selv er vært for WordPress. Pictorico er i øjeblikket aktivt installeret på over 5.000 steder og har en 4,5-stjernet tilfredshedsvurdering, idet flertallet af anmeldere giver temaet topkarakter.

Det smukke gitterbaserede tema viser dine indlæg i en væg af billeder, hvilket gør det perfekt til et fotoblogging-websted. Valgfrit kan du bruge en skyder øverst på siden for at få vist nogle af dine yndlingsindlæg.

4. Magnus (gratis)

Magnus tema

Magnus bliver bragt til dig af The Five Temaer og er installeret på over 3.000 websteder. Kun en håndfuld brugere har bedømt det, så tag den 4,5-stjernede bedømmelse med et saltkorn – men det er meget brugt og værd at se på.

Dette tema viser dine billeder fremtrædende ved hjælp af et stort gitterlayout og stærk typografi for at gøre indflydelse. Hvis du bruger billeder i høj kvalitet, hjælper dette tema dig med at få mest muligt ud af dem på dit fotobloggingwebsite.

5. Pronto (gratis)

Pronto Gratis murgalleri WordPress tema

Pronto er et gratis galleri-tema for murværkstil oprettet lige her på WPExplorer. Med tusinder af downloads har dette tema en solid track record og er en konstant favorit hos vores læsere.

Pronto bruger et rent gitterlayout til startsiden, og du kan bruge den indbyggede support til WordPress-gallerier og brugerdefinerede kortkoder til at oprette smukke (og lydhøre) sider. Hvis du bruger din fotoblog til at vise fotosessays eller samlinger af billeder, kan dette tema være ideelt for dig.

6. Optik (gratis)

Optik tema

Fra folk på Graph Paper Press bringer vi dig vores sidste gratis tema på denne liste – Optik. Grafpapirpresse er specialiserede i temaer til fotografer, så de ved en ting eller to om, hvordan man opretter en fantastisk fotoblog.

Optik er et smukt murlayout-tema med god brug af negativ plads. Hvis du har til formål at til sidst sælge dine billeder, integreres premiumversionen af ​​optik problemfrit med WooCommerce, Easy Digital Downloads og Graph Paper Press ‘eget Sell Media-plugin.

7. I alt

Samlet flerbrugsportefølje WordPress-tema

Det første premium-tema på vores liste er Total. Dette uber fleksible tema har en udvidet version af Visual Composer drag & drop side builder, så du kan oprette et vilkårligt websted. Endnu bedre er der allerede tonsvis af gode demoer, som du kan importere for at få et forspring på dit design.

Ovenfor har vi Lefty-porteføljen, murværksgitter og TinyFolio enkle galleri for at vise, hvad du kan oprette med Total. På alle disse demosbilleder er placeret foran og midt, og tilføjet muligheder for dit header-design, rulle til øverste knap, parallax-billedsupport, responsivt layout og mere skab en smuk brugeroplevelse.

8. Yin & Yang

Yin & Yang-porteføljetema

Yin & Yang er et andet premium-tema perfekt designet til at give dig en solid fotoblogging-oplevelse med nogle meget flot funktioner. Dette tema er præsenteret som et kreativt fotoblogging-tema for både fotografer og bloggere. Det er bestemt værd at køre reglen over.

Det rene startsidelayout, den unikke menuhaveeffekt, billedeovergangseffekter og den filtrerbare ajaxed-portefølje er alle fremtrædende funktioner i dette dejlige tema. Alt i alt vil dette tema gøre din fotoblog virkelig skiller sig ud, alt sammen til en overkommelig pris.

9. Udsæt Pro

Udsæt Pro-tema

Fra StudioPress (producenterne af Genesis-rammen) kommer dette premium-Genesis-barnetema perfekt til at fremvise dine smukke billeder. Expose Pro er et Genesis-børnetema til rådighed for $ 99,95.

Dette tema leveres med flere farveskemaer såvel som et utal af tilpasningsindstillinger, og den ene søjles startsidelayout præsenterer dine billeder på en ren og enkel måde. Hvis du vil have en fantastisk fotoblog, der bygger på Genesis-rammen, kan dette være temaet for dig.

10. Kandidat

Kandidat WordPress-tema

Candid er et smukt et smukt designet fotograferingstema fra Array-temaer til at skabe og dele dit arbejde. Temaet blev designet som et “tomt lærred” for kreative mennesker til at dele deres indhold på nettet.

Temaet leveres med enkle at bruge indbyggede tilpasningsmuligheder via det levende tema Customizer. Dette gør det nemt at skifte farver, skrifttyper, rammer, knapper, dit logo og mere. Du kan også ændre dit murværksgitterkolonnelayout (1-3 kolonner), tilføje uendelig rulle og tilføje tilpassede widgets til ethvert indlæg eller side. Plus, hvis du elsker dette tema og ønsker mere, kan du også tilmelde dig Array temaklub for $ 89 for at få adgang til alt, hvad de har at tilbyde.

11. Om

OM tema

Om er et fotoblogging og visuelt fortællertema designet til at gøre dit indhold til at se fantastisk ud. Tilgængelig for $ 44, dette premium-tema har en 4,89-stjernet vurdering og over 900 salg på ThemeForest. Desuden tilbyder de en live testversion af deres tema, så du virkelig kan prøve, før du køber.

Om gør stor brug af typografi, farvevalg og stilfulde detaljer for at fremhæve dine billeder, og de tre layouter på hjemmesiden tilbyder en række forskellige måder at vise dit indhold på. Hvis du leder efter en ren magasinfølelse, kan dette tema muligvis være det, du leder efter.

12. Designer

Designer Professional WordPress Portfolio Theme

Det sidste tema på vores liste er Designer – et professionelt porteføljetema fra ThemeBeans. Dette premium-tema er et glimrende eksempel på at gøre et minimalt design moderne og spændende.

Designer bruger et flydende parallakslayout til at skubbe gennem billederne på din hjemmeside med god brug af negativ plads, stilfulde skrifttyper og masser af ekstra tilpasningsmuligheder via Customizer. Designer integreres også med WooCommerce via det inkluderede underordnede tema. Andre gode funktioner inkluderer flisebelagte gallerier, doven indlæsning, tilpassbar portefølje og meget mere.


Hvis du har besluttet, at billeder kan fortælle din historie bedre end ord, er fotoblogging en fantastisk måde at dokumentere dit liv på. At finde det rigtige tema kan dog vise sig at være vanskeligt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte.

På grund af hvor hurtigt det er at komme i gang, er WordPress perfekt til at være vært for en fotoblog. Der er desuden mange tilgængelige temaer, der kan hjælpe med at vise dine billeder – og fra listen over ti, vi har præsenteret ovenfor, skal du være i stand til at finde det perfekte tema til at oprette din fotoblog.

Har du din egen favorit gratis eller premium fotoblogging WordPress-tema? Del det med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map