De 10+ bedste tilknyttede WordPress-plugins

De bedste tilknyttede WordPress-plugins

Før du løber af og installerer et dusin tilknyttet WordPress-plugins, hvad med at bruge et minut på at fokusere skarpt på, hvad du ønsker at opnå med dit henvisningsprogram. Hvorfor? Det er den eneste måde at vælge det perfekte tilknyttede plugin til dine behov.


Her er et hypotetisk scenario. Du har et tema, plugin, hosting eller noget andet at tilbyde verden, men det ser bare ikke ud til at finde den perfekte marketingstrategi. Nu har du dine øjne trænet i affiliate marketing, og dine modet siger, at det er nøjagtigt, hvad du har brug for for at skubbe dit produkt (er) frem.

Måske er det ikke tilfældet. Måske er du designeren, der har til opgave at opbygge et tilknyttet styringssystem. Du er på markedet efter et tilknyttet WordPress-plugin, du kan tilpasse til dine behov. Årsagen til, at du er her, betyder mindre; det er en accepteret kendsgerning, at et tilknyttet program hjælper dig med at øge trafikken og salget.

Pleasries til side, her er 10+ smukke tilknyttede WordPress-plugins og henvisningsadministratorer til at oprette et tilknyttet program og udvide din virksomhed.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. AffiliateWP

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: AffiliateWP

AffiliateWP er et fuldgyldigt affiliate management system, der er utroligt let at konfigurere, men alligevel overraskende smidig. Det gør hele processen med at administrere dit henvisningsprogram let, som det skal være. Både tilknyttede og admin-områder er en glæde at arbejde med. Brug kort overblik, realtidsgrafer og avanceret tilknyttet dashboard for at holde dit program organiseret og rentabelt.

AffiliateWP integreres problemfrit med mange populære e-handelsløsninger inklusive Easy Digital Downloads, WooCommerce og iThemes Exchange for blot at nævne nogle få. Dette betyder, at det er nemt for dig at spore, hvad tilknyttede virksomheder sælger uden at skulle ændre den butik, du har lige nu. Og du kan nemt spore, hvem dine topselskaber er, hvad dine bedst sælgere er, og du kan se dine henvisninger over tid som en let at forstå graf.

Dette fantastiske plugin gør meget mere end det. AffiliateWP inkluderer også muligheder for manuelt at tilføje tilknyttede virksomheder og oversættelser. Hvis du springer efter premium-tilføjelsen, kan du endda tilføje niveauerne tilknyttede henvisninger. Du kan nemt konfigurere provisionsprocent, cookie-varighed, tilknyttede sider og forskellige andre ting. Du kan yderligere integrere AffiliateWP med en flok af fantastiske plugins såsom Kontaktformular 7, WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, PayPal-knapper og så meget mere for at skubbe dit tilknytningsprogram til større højder.

King of Affiliate WordPress Plugins

Derudover kan du nemt konfigurere tilknyttede tilmeldingsformularer samt velkomst-e-mails, der passer til dine behov. Andre diverse indstillinger inkluderer reCAPTCHA for at holde bots ude og en række automatiske indstillinger bare for godt mål. Dine tilknyttede virksomheder har det sjovt med et tilknyttet program, der kører på AffiliateWP.

Mennesker, inklusive Chris Lema, i industriens tungvægt, siger gode ting om AffiliateWP:

Virkelig, af alle tilknyttede WordPress-plugins, jeg kom på, er dette fyldt med funktioner, godt kodet og ganske let at installere til en let plugin, der leveres med alt det gode, du får. AffiliateWP er af den anerkendte WordPress-plugin-udvikler Pippin Williamson, der bragte os andre fantastiske plugins såsom de førnævnte Easy Digital Downloads og Restrict Content Pro blandt andre.

Hent AffiliateWP

2. Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Når du overvejer det tilknyttede system, du vil bruge til dit websted, skal du kigge efter noget, der er let at implementere med funktioner til sporing af provisioner, styring af kampagner, uploade bannere og naturligvis generering af rapporter. Post Affiliate Pro leverer lige så tilfældet med alle disse vigtige punkter, plus tilbyder masser af mere til dit WordPress-drevne tilknyttede program.

Så hvorfor Post Affiliate Pro? Nå, der understøttes mere end 170 CMS og betalingsgateways – inklusive WordPress (selvfølgelig), som har det selv praktisk Post Affiliate Pro-plugin som du kan bruge til at forbinde dit tilknyttede system til dit websted. Og det integreres med de mest populære e-handels-plugins og medlemskabs plugins. Dette inkluderer (men er ikke begrænset til) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro og mere. Så uanset om du vælger at tjene penge på dit websted, kan du nemt opsætte et tilknyttet program for at fremme det!

Og med Post Affiliate Pro har du et væld af muligheder, der er tilgængelige for at skræddersy dit tilknyttede program til dine behov. Du kan oprette dine egne linkformater (vælge fra anker, url-parametre, mod omskrivninger, direkte eller omdirigere), tilføje brugerdefinerede tilknyttede sporingskoder, aktivere kraftmatrix (så tilknyttede virksomheder udgør en procentdel af underforbundne salg), oprette private kampagner, definere din kommissionsstruktur (inklusive handlinger, levetid eller tilbagevendende provisioner, ydelsesbonuser og mere), oprette kuponer, tilføj alle slags bannere (billede, flash, roterende, HTML, lightbox og mere), indstil et sprog / valuta og mere. Dette er bare en del af, hvad Post Affiliate Pro har at tilbyde!

Hent Post Affiliate Pro

3. Affiliate manager

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: Affiliate Manager

For et gratis tilknyttet styringssystem pakker dette plugin en ganske stempel. Jeg mener, det konkurrerer med premium-tilknyttede WordPress-plugins, hvad med en pakke funktioner, der vil gøre dig skør. Installation og brug af denne baby er ligetil, da alt er klart beskrevet.

Håndtering af dine tilknyttede virksomheder og henvisninger er lige så let som A, B, C, da du har fuld kontrol over alt fra tilknyttet registrering til betalinger og individuelle provisioner bare for at nævne nogle få. Du kan nemt spore klik og foretage massebetalinger via PayPal, som er en livredder.

Indstillingsskærmen i WordPress admin er fyldt med alle de funktioner, du har brug for for at køre et vellykket tilknyttet system. Det plus plugin spiller godt med WordPress-plugins som WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member og JigoShop blandt andre. Yderligere kan du spore et ubegrænset antal tilknyttede virksomheder i realtid!

Desuden kan du oprette bannerannoncer og annoncer til dine tilknyttede virksomheder, integrere plugin til MailChimp, spore annonceindtryk og tilpasse tilknyttede meddelelser blandt andet. Affiliates Manager er klar til oversættelse, hvilket betyder, at dit tilknyttede program er åbent for hele verden.

Få Affiliate Manager

4. Tilsluttede virksomheder

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: tilknyttede virksomheder

Tilknyttet til dig af itthinx og Kento, Affiliates er et fuldt udstyret WordPress-plugin, der er ideelt, hvis du leder efter et tilknyttet styringssystem, der fungerer lige ud af boksen. Det giver mange andre tilknyttede WordPress-plugins et løb for deres penge, hvad med værktøjer, der er gode til sælgere, online butikker og medlemswebsteder.

Lad os finde ud af, hvad det tilknyttede WordPress-plugin har at tilbyde. Til at begynde med, at tilføje nye datterselskaber er så let, bør dit tilknyttede program tjene penge på kort tid. Og takket være en million og en integration, kan du koble dette plugin til enhver e-handel eller medlemsplatform, du har.

Du er fri til at spore et ubegrænset antal tilknyttede virksomheder, og trafikstatistikker giver dig mulighed for at sætte en finger på, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Ligesom de tilknyttede WordPress-plugins på denne liste, er tilknyttede virksomheder let at opsætte og bruge. Når alt kommer til alt kan over 7 000 aktive brugere ikke tage fejl.

At se som tilknyttede virksomheder er let at tilpasse og leveres med en API, udviklere kan banke på dette plugin for at oprette tilpassede tilknyttede styringsprogrammer uden alt det tunge løft. Jeg mener, alt hvad du har brug for for at køre et tilknyttet program er allerede tilgængeligt i plugin. Og du får alt dette gratis.

Få tilknyttede virksomheder

5. Ultimate Affiliate Pro

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: Ultimate Affiliate Pro

Af de premium-tilknyttede WordPress-plugins, jeg kom på tværs, vinder Ultimate Affiliate Pro stort med en fantastisk liste over funktioner, der peger på en komplet affiliate management-løsning, der er både billig og fleksibel. Phew, det er langt one

Ultimate Affiliate Pro-plugin er bragt til os af elite-forfatteren, azzaroco, med det bedste af tilknyttede funktioner såsom tilknyttet placering, ubegrænset antal tilknyttede virksomheder, brugerdefinerede provisioner, særlige ydelsesbonuser og tilbud, Stripe- og PayPal-udbetalinger og levetidsprovisioner.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer bannere, opdelte kommissioner, tilmeldingshenvisninger, social deling, flere integrationer, kortkoder, brugerdefinerede formularfelter, rapporter, meddelelser, kuponer, landing page provisioner, en tegnebog, flersproget support, QR-koder og venlige tilknyttede links blandt andre.

Ideelt set er dette et førende valg blandt de tilknyttede WordPress-plugins på markedet (plus plugin har en ret imponerende køberbedømmelse).

Hent Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress-tilknyttet & henvisning

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: WordPress-tilknyttet & henvisning

Mens vi søgte efter de største tilknyttede WordPress-plugins gennem alle tider, løftede vi os af WordPress Affiliate & Henvisning-plugin og blev vi imponeret, eller hvad? Jeg er især solgt lige så nemt det er at administrere dit tilknyttede program ved hjælp af dette plugin.

Det er smukt og rent, hvilket betyder, at alt hvad du har brug for for at gøre dit partnerprogram til en succes, er lige der i det fri. Tilføjelse og sporing af tilknyttede virksomheder er lige så let som pie, og takket være PayPal-massebetalinger kan du betale alle dine tilknyttede virksomheder uden at bryde en sved.

Dette plugin er billigt og koster kun $ 20 dollars, men lad ikke prismærket vildlede dig. Dette tilknyttede WordPress-plugin leverer en ganske stempel. Du nyder funktioner såsom rapportering i realtid, ubegrænsede henvisninger, fantastiske shortcodes, en Android-app til at spore dit program på farten, sociale delingsknapper, anmeldelse og cookies blandt andre..

Hent WordPress-tilknyttet & henvisning

7. YITH WooCommerce tilknyttede virksomheder

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: YITH WooCommerce-tilknyttede virksomheder

Hvis du udelukkende arbejder med WooCommerce, er her et 100% gratis tilknyttet plugin lige til dig. YITH WooCommerce Affiliates gør et job og gør det utroligt godt. Plugin udvider WooCommerce, så du kan oprette tilknyttede profiler og installationsprovisioner.

YITH WooCommerce Affiliates handler om brugervenlighed lige fra installation til bagage af din første henvisning. Det er fuld af alle de funktioner, du har brug for for at køre et vellykket tilknyttet program til din WooCommerce-baserede butik.

For det første kan du indstille cookies til at udløbe hver gang, hvilket betyder, at du kan spore henvisning i mange dage fremover. For det andet kan du let aktivere tilknytningsregistrering ved hjælp af kortkoder, oprette tilknyttede virksomheder fra dine eksisterende brugere og godkende / forby ethvert tilknyttet selskab, når du vil.

Derudover kan du indstille forskellige provisionbeløb og automatisk beregne restitutioner. Tilknyttede virksomheder har et intuitivt instrumentbræt, hvorfra de kan spore deres fremskridt. Alt i alt forstærker YITH WooCommerce Affiliates din WooCommerce-butik, så langt det skaber trafik og salg.

Hent YITH WooCommerce-tilknyttede virksomheder

8. Tilknyttet Royale

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: Affiliate Royale

Sidst men bestemt ikke mindst er Affiliate Royale, en ægte konkurrent, når det gælder tilknyttede WordPress-plugins. Det integreres med WordPress, der tilbyder dig et tilknyttet styringssystem, der bidrager direkte til din bundlinje.

Med Affiliate Royale kan du starte et fuldt funktionelt tilknyttet program i løbet af få minutter. Dit program indeholder de sædvanlige ting og derefter nogle. Uden at miste din brand-appel kan dine tilknyttede virksomheder let overvåge klik, salg og betalinger fra et centralt personaliseret instrumentbræt.

Du kan nemt integrere Affiliate Royale med dem som MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp og så meget mere. For at opsummere det er Affiliate Royale en affiliate management-løsning, der fungerer som annonceret. Tag ikke mine ord for det, du skal virkelig tjekke det for at tro.

Få tilknyttet Royale

9. Henvis-en-ven til WooCommerce af WPGens

Bedste tilknyttede WordPress-plugins: Henvis-en-ven til WooCommerce af WPGens

Nogle tilknyttede programmer tilbyder incitamenter, der ikke er kontant. Et eksempel er at tilbyde aktuelle kunder fordele for at henvise deres venner og familie til dit websted. Med Refer-A-Friend af WPGens kan du belønne dine aktive kunder med eksklusive kuponer.

Du skal blot installere og aktivere det gratis Refer-A-Friend-plugin og konfigurere dine belønninger. Plugin genererer automatisk tilpassede links til registrerede kunder. Dine kunder kan derefter dele dette link med venner, e-maile det til familien, sende det på sociale medier eller noget andet. Når nogen derefter foretager et køb, får de en kupon.

Der er nemme at administrere indstillinger til indstilling af en kuponværdi, type og minimumsordre. Og hvis du opgraderer til premium, vil du også kunne tilføje en udløbsdato, dele med en ven (kunden og deres ven får begge en kupon) og mere.

Få Tip-en-ven

10. HenvisningCandy til WooCommerce

Bedste WordPress-plug-ins tilknyttet: HenvisningCandy til WooCommerce

ReferralCandy for WooCommerce er en anden tilknytningsplugin til belønningstype. Du målretter interesserede kunder (eller endda potentielle kunder) om at dele din WooCommerce-butik med folk i deres netværk. Det eneste advarsel er, at dette gratis plugin fungerer sammen med en ReferralCandy-plan, så du bliver nødt til at tilmelde dig på deres websted (der er en gratis prøveperiode, men månedlige medlemskab starter ca. $ 4 / mo).

ReferralCandy er imidlertid en fantastisk og kraftfuld service. Først opretter du en forfremmelse, så kan du tilføje den til dit websted med en nyhedsbrev tilmelding. Når en ny person tilmelder sig, modtager de en e-mail med din forfremmelse (eks: $ 10 rabat på dit køb), samt incitamentet til at dele promo med deres venner. For hver ven, der bruger deres link, får de en anden promo tilføjet til deres konto (eks: blive belønnet med et tillæg $ 10 for hver ven).

Få HenvisningCandy til WooCommerce

11. Virale tilmeldinger af iRefer

Bedste WordPress-plug-ins tilknyttet: Viral tilmelding af iRefer

Viral Sign Ups-pluginet er en engangs henvisningsprogramleder for WordPress. Når du installerer plugin, skal du bare følge sammen med installationsguiden for at oprette din henvisningskampagne. Du opretter også en tilmeldingsformular til dit websted, som kan indsættes hvor som helst med den brugervenlige kortkode.

Med din form for virus tilmelding på dit websted skal du bare vente på, at nye brugere kan abonnere. Når en person sender formularen, modtager han en e-mail, der giver dem besked om, at de kan modtage en særlig belønning, rabat, gratis produkt eller hvad det end er, du vil tilbyde, hvis de henviser så mange venner (eks: henvis 5 venner for at låse op for en 25% rabat).

Du skal tilmelde dig en iRefer-konto, der starter ved $ 19 / mo. Men de har en 14 dages gratis prøveperiode, så du kan prøve det og se, om det er en god gran til din virksomhed.

Få virale tilmeldinger

Afsluttende ord

Uanset om du vælger et tilknyttet WordPress-plugin eller for at starte et program via et netværk som ShareASale, er tilknytningen stor som en trafik- og leadgenerationsstrategi. Fokuser bare på dit produkt, da dine brugere markedsfører helvede ud af det. I slutningen af ​​dagen tjener din bruger en provision, og du sælger salg. Alle vinder.

Kører eller planlægger du at køre et tilknyttet program på dit WordPress-websted? Hvilke er dine foretrukne tilknyttede WordPress-plugins? Har du et spørgsmål eller et forslag til dette indlæg? Du er velkommen til at give os besked i kommentarfeltet nedenfor. På forhånd tak og hej til din succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map