Bedste WordPress-temaer og skabeloner i 2020

Bedste WordPress-temaer og skabeloner

Det kan være overvældende at søge efter et nyt WordPress-tema, men det behøver ikke være det. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet de bedste WordPress-temaer i 2019 (efter vores ydmyge mening) for at hjælpe dig med at opgradere dit webdesign.


Vi har set høje og lave, sammenlignede funktioner og læst virkelige kundeanmeldelser for at være sikre på, at vi kun anbefaler de bedste WordPress-temaer. Husk bare, at ingen af ​​de to temaer er ens – vi gjorde vores bedste for at inkludere en række forskellige designstilarter, funktioner og nicher. Så uanset om du leder efter et nyt bloggingstema eller en fuldt udstyret skabelon til e-handel, har vi fundet det bedste WordPress-tema til dine behov. Bare sørg for at læse temebeskrivelsen for at se, om et tema passer perfekt.

Så uden at tage noget mere af din tid, lad os grave i vores personlige liste over, hvad vi synes er de bedste WordPress-temaer i 2019!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. I alt

Samlet responsivt WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Total Drag & Drop WordPress Theme er et fleksibelt flerbrudt tema designet til enhver type websted. Bygget fra bunden for at give en fejlfri væske-responsiv oplevelse, justeres ethvert element i temaet ubesværet for at se godt ud på enhver enhed. Plus med mere end 40 demoer at vælge imellem kan du få dit websted til at køre hurtigt.

Total er virkelig den samlede pakke. Temaet inkluderer indbyggede muligheder for porteføljer, personale, vidnesbyrd og mere. Der er desuden hundreder af muligheder for at tilpasse den generelle stil og layout på dit websted fra Live WordPress Customizer. Vælg mellem hundredvis af Google-skrifttyper, brugerdefinerede webstedsbredder, farve til fremhævelse af temaer, styling af indlægstyper osv. Temaet leveres også med Slider Revolution og Layer Slider – to af de bedste premium glider plugins tilgængelige.

Fordi temaet også blev oprettet med fuld understøttelse af WPBakery Visual Page Builder, kan du designe ethvert indlæg eller sidelayout, du ønsker. Vælg mellem 100+ sidebyggerelementer, herunder ikoner, knapper, porteføljenet, diagrammer, færdighedsbjælker, sociale links, kontaktformularer, nyere mosseposter, animerede glider, parallakssektioner, billedgallerier og mange flere. Du kan endda opbygge et tilpasset header og sidefod også! Plus temaet er fuldt kompatibelt med funktionsrige plugins som WooCommerce e-handel, bbPress-fora, WPML-oversættelse, Events Calendar Pro, Flow Flow-sociale streams og de fleste andre populære plugins.

Vil du virkelig tilpasse dit tema? Total er yderst udviklervenligt og tilbyder mange nyttige kroge, filtre og brugerdefinerede kodestykker for at gøre det nemmere at oprette tilpassede klientwebsteder.

2. Divi

Bedste WordPress-temaer: Divi WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Divi er ElegantTemes flagskibs multifunktions-tema, og du har sandsynligvis set det før (det er på næsten alle bedste WordPress-temalister på nettet). Dette virkelig elegante tema kan tilpasses til mange brancher, da der er mange indbyggede funktioner samt support til populære plugins for at gøre det nemt at udvikle websteder med Divi.

Oprettet med Divi Page Builder, kan du designe ethvert sidelayout, du ønsker, ved hjælp af de inkluderede sideelementer, såsom harmonika, knapper, gallerier, e-mail-optin-formularer, indlægsskyvere, sociale links, vidnesbyrd, videoer og mere (der er 46 elementer at vælge fra). Eller vælg mellem 20+ foruddannede sidelayout for at komme i gang endnu hurtigt. Bare peg og klik for at redigere prøveindholdet. Det bedste af alt, du kan gøre alt dette i realtid ved hjælp af live front-end editor.

Temaet er oversættelse og RTL klar, inkluderer et tilpasset Lead-split-testværktøj. Plus, når du køber en licens, har du også adgang til resten af ​​ElegantTemas premium WordPress-temaer og plugins.

3. Villagio (Ferieudlejning og gæstfrihed)

Villagio Ferieudlejning & gæstfrihed WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Villagio-temaet fra MotoPress er langt fra det bedste hotel- og gæstfrihed WordPress-tema, du kan finde til din virksomhed. Overladet med kraftfulde funktioner til leje af dine ejendomme, kortlægning af placeringer, variabel prisfastsættelse og mere. Dette tema er en no-brainer, uanset om du bare bryder ind i virksomheden, eller hvis du er en erfaren ejendomsadministrator med år under dit bælte.

Når du bygger et websted til leje af hotel eller ejendom er der et par nøglefunktioner, du skal kigge efter i et WordPress-tema. Disse inkluderer et brugervenligt reservationssystem eller hotelbooking-plugin, søgning i lokal tid eller ejendomstilgængelighed, online (og slukket) betalingsbehandling, variabel pris baseret på belægning, valgfri serviceudvidelse eller rumpakker (til begivenheder som ”weekend” getaway ”eller“ bryllupsrejse ”) og selvfølgelig integration af e-mail-meddelelser, så du (og dine kunder) modtager reservationsbekræftelser og opdateringer. I tilfælde af at du ikke har gættet dig – dette er alle kerneegenskaber i Villagio!

Det sjove stopper ikke der, Villagio-temaet inkluderer også muligheder for layout, en fantastisk overskydende skyderen, en admin-kalendermanager, stilfuld blog og fuld understøttelse af WooCommerce (så du nemt kan sælge ekstraudstyr eller mærkevarer direkte fra din hjemmeside) . Temaet leveres også med levetidsopdateringer og et helt års support fra MotoPress ‘team af WordPress-eksperter, hvilket gør det til en stor investering for din voksende virksomhed.

4. Bro

Bridge WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Måske et af de mest kendte temaer på vores liste, Bridge er bestemt et godt valg til dit websted. Med godt 350+ demoer for at komme i gang med der er sikker på, at der er flere eksempelsider i din niche at vælge imellem. Dette kombineret med en intuitiv sidebygger, support til e-handel og brugerdefineret tilføjet funktionalitet til lister, nyheder, restauranter og front-end login der er masser, du kan bygge med Bridge.

Selvfølgelig er det let at komme i gang med en af ​​de mange demoer, der er inkluderet, men du kan også bygge dit eget brugerdefinerede websted fra bunden op ved hjælp af temaet. Tilpas dit header, opbyg en megamenu (eller vælg en venstre, fuldskærm eller klistret), og tilpas dit layoutdesign på en side-basis ved hjælp af WP Bakery Page Builder. Der er mange elementer at vælge imellem, såsom stilfulde porteføljer, parallax-sider, interaktive diagrammer og søjler, fuldskærmsafsnit, lodret sidesplitning, flere sidefelt og meget mere. Desuden kan du altid tilføje dine egne tilpassede stilarter ved hjælp af CSS-feltet i indstillingspanelet.

Andre bemærkelsesværdige temafunktioner RTL-support, klar til oversættelse, WPML-kompatibel, 3 ikonpakker, 600+ Google-skrifttyper, ubegrænsede farveindstillinger, nethindevisning, glat rulning og selvfølgelig professionel support.

5. Temificer

Bedste WordPress-temaer: Themify Ultra WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ultra er Themifys mest kraftfulde tema endnu, og derfor mener vi, at det fortjener et øverste sted som et af de bedste WordPress-temaer på nettet. Med masser af muligheder for at ændre dit temadesign og layout er det en hurtig måde at give dit WordPress-websted et smukt nyt look.

Ultra gør det nemt at oprette dit websted takket være skins og demoer. Brug demoer til at komme i gang med foruddannede layouts og skins til øjeblikkeligt at style dit websted. Eller opbyg dine egne fuldt tilpassede layouts ved hjælp af den inkluderede builder plus tilføjelser til nedtællinger, statuslinjer, WooCommerce-moduler, typewrite-animeret tekst, prissætningstabeller og mere.

Ultra har også understøttelse af megamenuer, arkivsidelayouts, animerede skiftende baggrundsfarver, brugerdefinerede billedfiltre, en dejlig portefølje, brugerdefinerede Google-skrifttyper og WooCommerce & WPML-kompatibilitet.

6. Zelle Pro

Bedste WordPress-temaer: Zerif Pro WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Zerif Lite er et af de mest downloadede gratis temaer på WordPress.org, så det giver kun mening, at det er modstykke Zelle Pro er et af vores valg til de bedste WordPress-temaer. Dette modulære tema på én side er fuld af kraftfulde premiumfunktioner, der er perfekte til at oprette din egen personlige webside.

Zelle Pro har en live-tilpasning med lette indstillinger til at ændre farver og designfunktioner i hele temaet i realtid. Desuden er temaet kompatibelt med de mest populære sidebygere, herunder Site Origin og Elementor, så du kan vælge den sidebygger, du er mest tilpas med. Temaet inkluderer også megamenuestøtte til avanceret navigation og masser af brugerdefinerede widgets til brug i sidebjælker, sidefødder og andre widgetområder.

Flere temafunktioner inkluderer demo-indhold, der gør temaopsætning hurtig, oversættelse og RTL-support, så du kan oprette dit websted på dit sprog, ren og SEO-klar kode og 1-klik-opdateringer. Zelle Pro har også masser af let forståelige videotutorials, så du kan lære ind og outs af temaet på kort tid.

7. Vejviser

Bedste WordPress-temaer: Directory WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Når det kommer til de bedste WordPress-temaer til websteder med katalog- og listerstil, kan du ikke gå galt med katalogtemaet af Templatic. Dette megatema fungerer som en ramme, hvilket betyder, at du kan bruge katalogtemaet og det er fantastiske funktioner helt alene, eller du kan installere et underordnet tema for at tilføje tilpasninger. I øjeblikket er der 19+ unikke bibliotekstemaer fra Templatic (som du allerede har adgang til, hvis du vælger et klubmedlemskab).

Opret din egen lokale virksomhedsoversigt, tilføj hoteller, udstillingsbiler til salg, anmeld restauranter og mere med katalogtemaet. Bygget med kraftfulde funktioner til lister, reklame, bruger- og forretningsprofiler og brugerdefinerede kort er det nemt at oprette dit eget online bibliotek. Temaet inkluderer også brugervenlige tilpasningsmuligheder via en frontend editor og hudgenerator til farver og stilarter.

Katalogtemaet er også fuldt ud kompatibelt med populære plugins, som du kan bruge til at udvide dit websteds funktionalitet. Vil du tilføje kontaktformularer, så brugerne kan nå ud til spørgsmål? Prøv kontaktformular 7, tyngdekraft eller ninja formularer. Brug for at inkludere en checkout for premium-lister? Brug WooCommerce. Føler behovet for webstedshastighed? Temaet fungerer godt med W3 Total Cache plus masser af andre plugins.

8. Butiksindehaver

Butiksindehaver WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Hvis du har søgt efter en hurtig og nem måde at oprette et websted til din butiksvirksomhed, skal du huske at kigge på Shopkeeper eCommerce WordPress Theme. Dette elegante og professionelle tema inkluderer lette sideskabeloner og stylingindstillinger, så du hurtigt kan opsætte din WordPress-drevne butik.

Hvad der gør butiksindehaver så stor er det brugervenlighed. Indbygget Customizer-indstillinger for at oprette din header (farver, baggrunde, headertekst osv.), Oprette din WooCommerce-butik (produktlayouts, YouTube-video support i produktgallerier, galleri zoom og lightbox) og opbygge din blog betyder at du kan bruge mere tid på kører forretning og mindre på webdesign. Butiksejer har gjort det meste af arbejdet for dig. Der er indstillinger til tilpasning af farver, træk og slip sideropbygningsmuligheder, pagination (eller uendelig rulle eller indlæs mere). Desuden er de alle super enkle og lette at bruge.

Vil du tilføje produkteksempler, før de kan købes? Intet problem. Aktivér bare ShopKeepers unikke katalogtilstand til at vise dine produkter uden knapperne Tilføj til indkøbskurv. Men det er ikke alt – Shopholder er også kompatibel med de mest populære plugins, så det er let at tilføje kortkoder, oversættere, kontaktformularer eller andet.

9. FreelanceEngine

Bedste WordPress-temaer: FreelanceEngine WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

FreelanceEngine er et markedsplads og jobbrættestil-tema, og kort fra at have et specialdesignet tema til dit jobbræt er det det bedste af de bedste WordPress-temaer, du kan bruge til dette formål. Dette tema er unikt designet til din at opbygge en virksomhed, der hjælper andre med at vokse deres. Design et brugerdefineret jobbræt, sælg førsteklasses lister, forbinder freelancere med agenturer og mere.

FreelanceEngine inkluderer brugerdefinerede værktøjer, som du ikke finder i de fleste andre temaer for at gøre det nemt at køre dit jobboard. Tillad freelancere og virksomheder at oprette profiler (navn, bio, portefølje osv.) For at indsende ledige job og ansøge om dem. Derudover kan du aktivere projektpriser og budgivning, så arbejdsgivere modtager en række tilbud. Brug derefter de indbyggede indkomstværktøjer til at opkræve præmier eller fremhævede lister, på sideannoncer og endda tage provision fra afsluttede job.

Ud over nichefunktioner inkluderer FreelanceEngine masser af funktioner, der gør enhver webmaster glad. Temaet er lydhør og mobilvenlig, kompatibel med Yoast SEO til komplette webstedsoptimeringer, inkluderer nyttige rapporter (indtægter, projekter osv.), Har sidekræfter, der er klar til widget, og tilbyder kompatibilitet med mange andre gratis & premium plugins.

10. Tilstedeværelse

Bedste WordPress-temaer: Tilstedeværelse WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Tilstedeværelse er et fuldt udbygget WordPress-tema designet til at fungere godt til dit websted. Uanset om dit websted er en blog eller en online shop. Temaet inkluderer alt hvad du har brug for for at oprette din egen hjemmeside.

Når det kommer til styling er der masser af muligheder for at oprette din perfekte hjemmeside. Der er indstillinger for boksede eller fulde layouts, 6 farveskind plus tilpassede farveindstillinger, en builder til træk og slip af sider, skyderformater, Google-skrifttyper, header-design, siteidentitet / branding, Jetpack-porteføljer og flere indstillinger i det levende tema Customizer.

Temaet inkluderer endda 10 forudindstillede demonstrationer (butik, magasin, blog, musik, fast ejendom, agentur osv.) Med eksempeldata plus brugerdefinerede funktioner til forskellige nicher. Brug lister, agentsider og IDX-support til dit ejendomswebsted. Eller tilføj din portefølje og klientudtalelser til dit fotograferingswebsted. Da Presence er kompatibel med WooCommerce, kan du endda bygge din egen hjemmeside til at sælge produkter og tjenester.

11. Opret 2.0

Bedste WordPress-temaer: Opret WordPress Theme af ThemeTrust

Info & DownloadSe demoen

Temaet Create 2.0 fra ThemeTrust er et fleksibelt multifunktionelt tema, der kan bruges til ethvert webdesignprojekt. Dette dejlige tema er bygget på SiteOrigin-sidebyggeren, så du kan oprette brugerdefinerede layout plus det inkluderer premium Slider Revolution til ubesværede animationer på enhver side.

Som nævnt er Create 2.0 multifunktionelt. Med en indbygget portefølje, videobaggrunde, tilpassede Google-skrifttyper, parallax, prisborde, flere bloglayouts, ubegrænsede widgetområder, brugerdefinerede farver, kontaktformularer, mega-menuer og mere. Vil du ændre din header? Der er fire overskriftslayouts inkluderet. Brug for et kort? Google maps er integreret. Og det er overhovedet ikke noget problem at tilføje en butik. Create 2.0 er kompatibel med WooCommerce for at gøre det nemt at opbygge din egen e-commerce butik.

En anden nyttig funktion er det inkluderede demoindhold. Klik bare for at importere for at få dit websted til at ligne temademonstrationen. Derfra kan du redigere sidelayouts, finpudse farver og vigtigst af alt tilføje dit eget indhold og medier. Med det design, der er gjort, er det eneste, der er tilbage, at gå promovere dit websted.

12. Genesis Framework

Bedste WordPress-temaer: Genesis WordPress Theme Framework

Info & DownloadSe demoen

Genesis er et WordPress-tema, men det er en smule anderledes end andre, vi har nævnt i vores roundup af de bedste WordPress-temaer. Genesis er en WordPress-temaramme. Du kan selvfølgelig bruge Genesis helt alene, hvis du leder efter et rent og minimalt websteddesign. Det er dog så let at tilføje en ny stil og endda nye funktioner som at installere et underordnet tema. Bemærk: Du kan ikke bruge et Genesis-undertema helt alene – du skal også have Genesis installeret.

Genesis i sig selv tilbyder indbyggede tilpasningsmuligheder, 1-3 kolonner, venstre eller højre sidebjælker, brugerdefinerede baggrunde, en tilpassbar overskrift, menu, design i fuld bredde, sideskabeloner (standard, arkiv, blog) og selvfølgelig mobil / responsiv support . Disse er alle gode funktioner, som du måske finder i mange temaer. Men hvor Genesis virkelig skinner, er med det væld af børnetemaer, der er tilgængelige for rammen. Hvis du har brug for at oprette en online portefølje, skal du se på temaet Ambiance Pro underordnet. Vil du dele eller sælge dine egne onlinekurser? Der er Academy Pro-temaet for børn. Og Outfitter Pro-barnets tema er fuldt ud pyntet til WooCommerce. Gør det nemt at arbejde med og style.

Naturligvis er disse kun et par af de mere end 60+ officielle Genesis-børnetemaer, der findes hos StudioPress. Genesis er et fantastisk værktøj for udviklere, da rammen gør det nemt at oprette dine egne børnetemaer til klienter. På denne måde kan klienter holde deres kerne-Genesis-tema ajour uden at alle påvirker tilpasningerne, der findes i dit barn-tema. Det er et ret fantastisk værktøj!

Hvilke synes du er de bedste WordPress-temaer?

Det er vores nuværende liste over de bedste WordPress-temaer i 2019, men vi vil gerne vide, hvad du synes. Har du prøvet nogen af ​​disse temaer? Eller leder du efter noget specifikt, som vi ikke inkluderede? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Og hvis du bruger et tema, der endnu ikke er på vores liste, men du synes, det er et af de bedste WordPress-temaer i 2019, ville vi meget gerne vide, hvad det er. Måske kan vi få den tilføjet til vores liste for at dele med andre læsere!

Sørg også for at besøge vores blog for at lære mere om WordPress SEO for at øge trafikken til dit websted, hvordan du fremskynder WordPress, så dine besøgende bliver ved med at komme tilbage, lette WordPress sikkerhedstips for at holde dit websted sikkert og flere WordPress tip på vores blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map