Bedste WordPress-plugins til forbedring af dine blogsider

Bedste WordPress-plugins til forbedring af dine blogsider

Der er adskillige måder at forbedre dine blogsider på. Interessant indhold, iøjnefaldende overskrifter og fantastiske billeder er en god start. Men hvis du virkelig ønsker at forbedre din blog, skal du overveje at installere nogle relevante WordPress-plugins.


I denne artikel vil vi diskutere de forskellige tilgængelige plugins til at hjælpe dig med at forbedre dine blogsider og indlæg. Du søger muligvis at forbedre designet på din blog, opmuntre besøgende til at engagere dig eller få dit indhold delt på sociale medier. Eller måske vil du have, at din blog skal indsamle flere e-mails, skabe mere trafik eller øge dens indtægter.

Hvis det er dig, har vi en smuk samling WordPress-plugins, der vil føre dit websted til det næste niveau i et spørgsmål om klik.

Vi skitserer vores foretrukne værktøjer til at forbedre alle mulige områder, inklusive SEO, e-handel, sidehastighed, sikkerhed og mere. For at blødgøre aftalen tilføjede vi også et par alternativer til hver. Det betyder, at du får mere end blot 10 WordPress-plugins til at forbedre dit WordPress-sted!

Høres det ikke fantastisk ud? Selvfølgelig gør det det. Vi gjorde vores bedste for at dække for det meste gratis WordPress-plugins for at forbedre din blog. Selvom vi nævner et par premium-muligheder, ved du, i tilfælde af at du har brug for mere strøm og premium support. Lad os komme i gang med de bedste plugins, der kan hjælpe med at forbedre din blog uden yderligere problemer.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Søgemaskineoptimering (SEO) kan vise sig udfordrende for mange en nybegynder. Hvad skal man gøre? Hvor skal man begynde?

Med mange rankingfaktorer at overveje kan SEO overvælde næsten enhver, inklusive erfarne WordPress-brugere. Men det er kun sandt, hvis du aldrig har hørt om Yoast SEO WordPress-plugin.

Siden jeg sprang på WordPress-bandwagon for et par år siden, har Yoast SEO været min go-to løsning til optimering af søgemaskiner.

Plugin hjælper dig med at oprette indhold, der er SEO-klar lige fra posteditoren, hvilket betyder, at du hurtigt kan score topsøgning. Yoast SEO tilbyder dig al den SEO-ildkraft, du har brug for for at konkurrere positivt i en verden med skiftende søgealgoritmer, korte opmærksomhedsspændinger og sociale medier.

Dette monster leveres med en omfattende liste over SEO-funktioner, der hjælper dig med at sigte mod det undgåelige nummer et i søgeresultaterne. Jeg taler om ting som avancerede XML-sitemaps, webstedsbrød, kanoniske webadresser, søgeordsoptimering, metatags, læsbarhedsresultater, social integration og jeg kan fortsætte med at gå.

Åh ja, for ikke at glemme, Yoast SEO har en premium version, der kommer med endnu flere funktioner og fantastisk support.

SEO-alternativer

Og mens jeg er meget forelsket i Yoast SEO, sværger andre WordPress-brugere ved:

2. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Jeg ved ikke om dig, men for de fleste WordPress-brugere er e-handel det overordnede mål med at oprette et websted. Højre? Eller ønsker du ikke at lave nogle Mulla med dit WordPress-websted?

De fleste starter med en simpel blog og går derefter videre til at oprette en online butik. Andre begynder med en online butik fra ordet go.

Uanset hvad der er tilfældet, er WooCommerce en af ​​de bedste WordPress e-handels plugins på planeten. Jeg bruger det selv, og det gør 5+ millioner andre. A-n-n-n-d, det er superb mi amigos.

Gutter, det er bi-knæene, så vidt WordPress e-handel går. Dette udyrsdyr hjælper dig med at oprette en online butik på få minutter og ikke måneder som de gamle dage. I et spørgsmål om klik kan du sælge digitale og fysiske produkter som en professionel!

WooCommerce leveres med fantastiske funktioner såsom forudbygget indkøbskurv, butik, min konto og kassesider, support til flere betalingsgateways, herunder PayPal og Stripe, fleksible forsendelsesmuligheder, modulære blokke, automatiske skatberegere og et sødt centraliseret instrumentbræt for at nævne et par stykker.

Kommer WooCommerce med en premium version? Nix, men der er hundredvis af WooCommerce-udvidelser og tilføjelser, der gør tilpasning af din online butik til en leg.

e-handelsalternativer

Men hvis WooCommerce ikke er din kop te, er her et par mere populære valg:

3. Social snap

Social Snap Social Share knapper & værktøjskasse WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Marketing på sociale medier er alt for tidligt i øjeblikket. Med indgangen og væksten af ​​forskellige sociale netværk såsom Facebook, Instagram og Twitter blandt andre kan du forstå, hvorfor sociale medier er et godt marketingmedium.

Disse sociale netværk har millioner (hvis ikke milliarder) månedlige brugere og tilbyder alle de værktøjer, du har brug for for at udvide din webstedstrafik. Men det er alt for forgæves, hvis du ikke ved, hvordan eller mangler bare plugin til at udnytte det enorme trafikpotentiale på sociale medieplatforme.

Indtaster Social Snap WordPress-plugin, og du kan redde dagen.

 • Har du oprettet indhold, der potentielt kan blive viralt?
 • Brug for flere mennesker til at finde dit indhold på sociale medienetværk?
 • Leder du efter at vise sociale optællinger på dit WordPress-websted for at skubbe besøgende til at gribe ind?

Hvis du svarede Ja på et af ovenstående spørgsmål har Social Snap WordPress-plugin din ryg. Håndlavet af det talentfulde team hos Social Snap LLC, dette plugin vil hjælpe dig med at tilføje social deling og følge knapper til dit websted som en pro.

Plugin understøtter en lang række populære sociale netværk og kommer med vektorikoner, der indlæses ekstremt hurtigt. Desuden er Social Snap fuldt responsiv og retina-klar, hvilket betyder, at din sociale deling og følg-knapper ser smukke ud på flere enheder.

Desuden er plugin meget tilpasselig, så du kan integrere social deling på dit websted uden at svække sved. Og at tro, at plugin er gratis. Nå, der er en pro-version, der helt er ude af denne verden.

Alternativer for social deling

Social Snap er dejligt og alt det her, men her er et par flere muligheder, hvis du har brug for en lille sammenligning shopping checkout vores liste over de 30 bedste sociale medier plugins til WordPress (haha, tal om alternativer; du vil ikke udtømme den liste ).

4. MailChimp til WordPress

MailChimp til WordPress

De siger, at 70% af de mennesker, der kommer til din WordPress-blog, aldrig vender tilbage. Hvilken trist statistik, især når du gør dit bedste for at tilbyde det bedste indhold og produkter.

Den gode nyhed er, at du kan bruge e-mail-marketing til god brug og få en massiv del af de 70 procent til at vende tilbage.

Hvordan? E-mail-marketing er et kraftfuldt værktøj til at skabe returtrafik. Du kan sende målrettede meddelelser til folk, der abonnerer på dine e-mail-nyhedsbreve, så du kan fange forretninger, du ellers ville have mistet.

Hvordan? Du spørger igen. MailChimp til WordPress-plugin tilbyder dig alle de værktøjer, du har brug for for at integrere dit WordPress-sted med den populære MailChimp-marketingplatform.

Derefter kan du hurtigt vokse dine MailChimp-lister. Derudover kan du oprette smukke tilmeldingsformularer i dit WordPress admin dashboard.

Hvis det ikke er nok, giver plugin dig mulighed for at integrere MailChimp med eksisterende formularer på dit websted. Som sådan kan du tilføje tilmeldingsindstillinger (normalt et afkrydsningsfelt) til din checkout, kommentar og kontaktformularer som en boss.

Fra test er MailChimp til WordPress ganske let at bruge; du skal være i gang på kort tid. Du kan oprette tilpassede stilarter eller tilpasse dine tilmeldingsformularer til dine temaformater med et enkelt klik.

MailChimp sendes med premium-tilføjelser, der tilbyder dig flere funktioner, end du nogensinde har brug for for at automatisere e-mail-marketing på dit WordPress-sted.

MailChimp-alternativer

Hvis du gerne vil bruge en anden nyhedsbrevtjeneste, skal du være opmærksom på, at WordPress-plugin-markedet giver dig flere muligheder, såsom:

 • AWeber
 • SendinBlue
 • MailOptin

Eller hvis du hellere vil administrere og sende dine egne nyhedsbreve ved hjælp af dine servere, er dette nogle af de bedste e-mail- og nyhedsbrev-plugins til WordPress. Bare installer, så vil du være i stand til at oprette e-mails, administrere dine abonnenter og mere alt fra dit dashboard (bemærk – du har brug for en god hostingplan for at dette fungerer).

5. WPvivid backup-plugin

WPvivid

Du kan ikke bestride stedet og værdien af ​​en god backup-strategi, når du kører et WordPress-sted. Du kan miste dit websted til hackere på ethvert givet tidspunkt, især med vækst cybersikkerhedstrusler.

Hackere til side, kan du ødelægge dit websted på grund af menneskelig fejl og så videre. Pointen er, at du ikke har råd til at køre et websted uden en god backup-strategi.

Med en sikkerhedskopi på plads kan du hurtigt gendanne dit websted ved at spare dig for indtægtstab, et plettet mærkenavn og unødig stress.

WPvivid backup-plugin er et af de bedste WordPress backup-plugins derude. Det er så godt, at vi skrev en fuld WPvivid-gennemgang for at kaste lys over funktionerne, der gør plugin til et fremragende backup-værktøj.

I løbet af få sekunder kan du migrere, oprette sikkerhedskopier på stedet og klone dit websted uden nogensinde at have brug for en udvikler.

Yderligere kan du planlægge automatiske sikkerhedskopier og uploade sikkerhedskopier til cloud-lagringstjenester såsom Dropbox, Google Drive og Amazon S3, blandt andre steder.

Det er let at installere, konfigurere og bruge WPvivid; vi forventer ikke, at du får problemer.

Alternativer til sikkerhedskopi af plugin

Mens du også kan tage backup af WordPress manuelt eller ved hjælp af et af disse andre plugins:

6. W3 samlet cache

W3 Total Cache-plugin

Sidehastighed er en af ​​Googles vigtigste rangeringsfaktorer. Du skal optimere dit WordPress-websted for at få fart, ellers straffer Google dig. Der er flere måder at fremskynde WordPress til bedre sideindlæsningstid, så du har ingen undskyldning. En pålidelig måde at forbedre dine sidehastigheder på er cache.

Og et strålende WordPress-cache-plugin er W3 Total Cache af Frederick Townes, en erfaren WordPress-udvikler.

Men Townes ‘biografi er ikke grunden til, at vi er her; vi er her på grund af W3 Total Cache. Kort sagt hjælper plugin dig med at øge din WordPress-side belastningshastigheder med det samme.

Hvordan opnår plugin denne tilsyneladende umulige bedrift? Her er handlen: W3 Total Cache forbedrer hjemmesidens ydelse via funktioner såsom integration af indholdsleveringsnetværk (CDN), Accelerated Mobile Pages (AMP), minifikation, browser-cache, komprimering og så videre.

WordPress-cache-alternativer

W3 Total Cache er ikke de eneste WordPress-cache-plugins. Andre muligheder inkluderer disse fantastiske (og efter vores mening) bedste WordPress cache-plugins (# 6 er min personlige favorit!).

Og hvis du er interesseret i at lære lidt mere, her er en solid læsning af WordPress-cache, og hvorfor det er så vigtigt?.

7. Kontaktformular 7

Kontaktformular 7 Plugin

Jeg vil ikke lyve for dig, men jeg har aldrig brugt noget andet kontaktformular-plugin, siden jeg begyndte at arbejde med WordPress. Siden de tidlige dage har kontaktformular 7 været en uvurderlig del af alle websteder, jeg har opført. Jeg erstatter det ikke med noget andet kontaktformular-plugin snart.

Hun har været en dejlig ledsager, hvilket gør det nemt at oprette kontaktformularer. Jeg kan piske en kontaktformular, inden du er færdig med at læse dette afsnit. Og så tilpasser jeg mine formularer, indtil jeg slipper med en smule simpel markup. Takket være AJAX-indsendelse, behøver jeg ikke engang at omdirigere besøgende til en anden side efter indsendelse af formularen.

Det er et enkelt, men kraftfuldt plugin til kontaktformular til WordPress. Jeg kan satse alle mine penge på, at du ikke har brug for et andet WordPress-kontaktformular-plugin, når du prøver Kontaktformular 7.

Kontaktformularalternativer

Men det er bare mig; måske er dine behov forskellige, og måske finder du en løsning i et af disse plugins:

 • WPForms (premium)
 • Ninja Forms
 • Tyngdekraftsformularer (præmie)

8. Google Analytics Dashboard

MonsterInsights Analytics til WordPress

Info & downloadSe demonstrationen

Hvis du ikke allerede sporer din trafik, går du glip af en gylden mulighed for at forstå dit publikum bedre. Uden et klart billede af dit publikum og de ting, de kan lide, hvordan forventer du at tilbyde dem relevant indhold og tilbud?

At forstå dit publikum er det første (og vigtigste) skridt i at tilbyde besøgende præcist det, de har brug for, hvilket betyder bedre konverteringer (læse penge) nede på linjen. Google Analytics er et af de bedste værktøjer til at måle din annonceringsafkast (investeringsafkast) og spore websitetstrafik.

Google Analytics Dashboard-plugin fra MonsterInsights er et utroligt værktøj til at spore dine webstedsdata lige i dit WordPress admin-dashboard. Plugin giver dig mulighed for at aktivere Google Analytics-sporingsfunktioner med et par klik, så du kan forblive på toppen af ​​dit publikum som professionelle marketingfolk.

Nu kan du få realtidsstatistikker over dit publikum uden nogensinde at forlade WordPress admin-kontrolpanelet. Hvor fint? Plugin er let at konfigurere, så du ikke behøver at ansætte en udvikler eller lære at kode. Inden for 10 minutter er du i gang.

Alternativer

Og da det er yderst vigtigt at holde styr på din trafik, her er et par flere analytiske plugins til din fornøjelse:

9. SupportCandy

SupportCandy-plugin

Når du tilbyder et produkt eller en service, bliver fremragende kundeservice livsnerven i din virksomhed. Som sådan har du ikke råd til at rodet dit support-system. Du har brug for en robust platform fra ordet go, hvilket sandsynligvis er grunden til at de fleste iværksættere går med hostede løsninger som Ticksy og Zoho Desk blandt andre.

Imidlertid opkræver disse billet-tjenester månedlige gebyrer, som hurtigt kan løbe op, især hvis du får din virksomhed fra jorden. Hvad skal en iværksætter gøre?

Som sædvanligt skuffer ikke WordPress-plugin-markedet og tilbyder et godt antal gratis og premium WordPress-support plugins.

SupportCandy er et af de bedre kendte gratis WordPress support plugins. Fra forskning er der en stærk indikation af, at SupportCandy er en forbedret gaffel af WP Support Plus Responsive Ticket System.

Og disse forbedringer fulgte med en strålende liste over nye funktioner såsom ubegrænsede billetter og agenter, e-mail-piping, AJAX-funktionalitet, fantastiske brugergrænseflader, GDPR-kompatibilitet, gæstebilletter, vedhæftede filer, private noter, e-mail-meddelelser og listen fortsætter.

Installer plugin på dit WordPress-sted og start med at støtte dine brugere uden nogensinde at betale en krone til tredjeparts billet-tjenester.

Helpdesk-alternativer

Andre WordPress support plugins inkluderer:

10. iThemes Security

iThemes sikkerhed til BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Hjemmesikkerhed bør være en af ​​dine største prioriteter, især hvis dit websted er din levebrød. Den sidste ting, du ønsker, er at miste dit websted til hackere og det andet afskum på internettet.

Hvis du ikke hærder din WordPress-sikkerhed, risikerer du at miste indtægter eller endda dit websted helt. Hvis du gemmer følsomme oplysninger på dit websted, kan det føre til grimme retssager og et dårligt brandimage, hvis de nævnte data falder i de forkerte hænder.

iThemes Security er et must-have WordPress-plugin til dit professionelle værktøjssæt. Jeg elsker det så meget, at jeg installerer plugin på alle WordPress-websteder, jeg kører.

Kan du gætte hvorfor? Du har ret; det er et af de bedste WordPress-sikkerhedsplugins på markedet. Plugin tilbyder dig over 30 måder at beskytte dit WordPress-websted på, hvilket er utroligt.

Du sover bedre om natten, ved at iThemes Security arbejder overtid for at holde de onde væk uden dit engagement.

Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer beskyttelse mod brute force, 404-beskyttelse, væktilstand, avanceret brugerforbud, registrering af filændring, databasekopiering og meget mere.

Alternativer til sikkerhedsplugin

Leder du efter en alternativ måde at sikre dit WordPress-sted? Her er en håndfuld andre topindstillinger:

11. Ultimativt medlem

Ultimate Member - Plugin til brugerprofil og medlemskab

Og endelig har vi Ultimate Member, et fantastisk plugin perfekt til at oprette medlemskabswebsteder. Det er ideelt til lokalsamfund, sociale netværk og ethvert medlemsbaseret websted.

Plugin giver brugere mulighed for at tilmelde sig og blive medlemmer af dit websted. Du kan nemt opsætte avancerede brugerprofiler, medlemsmapper, begrænse indhold baseret på medlemsniveau og gøre så meget mere takket være brugerdefinerede felter og brugerroller.

Andre funktioner inkluderer en træk-og-slip-formular-builder, betingede nav-menuer, bruger-e-mails, betinget logik for formularfelter og et væld af betalte udvidelser for at tage dit medlemssted til det næste niveau.

Alternativer for medlemskab

Medlemskabssteder er en fantastisk forretningsmodel, så her er flere muligheder for dig:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visual Composer Page Builder

Info & DownloadSe demoen

Hvis du er bekymret for, at din blog ikke holder dine seeres opmærksomhed, eller ikke skiller sig ud fra mængden, skal du måske overveje at ændre designet.

Brug af et WordPress-sidebygger-plugin er en fantastisk måde at tilføje den ekstra wow-faktor til din blog. En sidebygger giver dig mulighed for at oprette tilpassede layout til dine blogsider. Du kan fremstille design, der passer til dit brand og appellere til dine besøgende, hvilket giver dem en fantastisk brugeroplevelse. Når det kommer til at oprette brugerdefinerede layouts bliver det ikke meget bedre end WPBakery Page Builder (som tidligere kaldte Visual Composer – lidt forvirrende, ved vi).

Med WPBakery får du mere end 50 sideelementer, du kan bruge til at tilføje gitter, opkald, knapper, ikoner, overskrift, opdelere og mere til dine sider. Du kan ether bruge backend (traditionel WordPress-editor) eller frontend (live visual editor) til at oprette dine sider. Med WPBakery er det nemt at indsætte moduler, tilpasse deres indstillinger og trække og slippe dem på plads. Plus hjælpsom forhåndsvisning af lydhørhed og en fortryd knap gør testning og finjustering af dit design til en leg.

Men endnu bedre – WPBakery Page Builder er allerede inkluderet i mange populære WordPress-temaer, som vores eget Total-tema. Dette betyder, at du ikke behøver at betale ekstra for fantastiske sidebygningsfunktioner!

Og når du køber et premium-tema, der inkluderer WPBakery-builder, er der ofte tilpassede moduler inkluderet. For eksempel tilbyder Total-temaet mere end 30 tilpassede moduler inklusive blogkarrusel, ikonbokse, før og efter billeder, lister, posttyper-skyderen, dygtighedsbjælker, personale gitter, sociale medier links og mere.

Side Builder-alternativer

Der er mange brugervenlige WordPress-sidebygere til rådighed, så kig dig rundt for at se, hvad der bedst passer til dine behov. Men et par af vores favoritter er:

Overhovedet ikke fan af sidebygere?

Et andet simpelt alternativ til en sidebygger er blot at bruge det, der allerede er indbygget i WordPress – også kaldet Gutenberg. Nogle mennesker kalder muligvis Gutenberg en builder, men jeg vil hævde, at det bedst bruges til stylingindhold (som blogindlæg) snarere end at oprette fuldt tilpassede websteder (som en sand sidebygger kan). Tilføj kolonner, knapper eller en simpel opfordring til handling. Selv små ekstramateriale som dette vil hjælpe med at forbedre din side, imponere dine besøgende og bringe dit websted tættere på dets mål.


Ved at forbedre dit indhold med disse plugins, skal du være i stand til at oprette en ekstremt engagerende og brugervenlig blog. Hvert plugin tilføjer værdi på en anden måde, så tænk nøje igennem på din blogs mål, og hvad det ville drage fordel af. Foretag derefter de relevante ændringer.

Vi håber, du har fundet et par perler i dag, som vil hjælpe dig med at forbedre din WordPress-blog. Hvilke er dine foretrukne WordPress-plugins til at forbedre din blog? Fortæl os om dine tanker i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map