Bedste WordPress-plugins til blogs med flere forfattere

Det er svært at køre et websted. Der er kun 24 timer i døgnet, og opgaver kan hurtigt stables op; skrive dit indhold, markedsføre det, promovere det via sociale medier, og at svare på spørgsmål er udmattende, for ikke at nævne tidskrævende.


De fleste succesrige mennesker indser hurtigt, at de kun kan gøre så meget selv, og en enmansvirksomhed kan kun gå så langt. På et tidspunkt giver det mening for en virksomhedsejer at delegere et eller andet ansvar: det giver arbejdstagerne mulighed for at specialisere sig og sikre, at alle opgaver bliver udført til tiden. Et stort, dygtigt team er bedre i stand til at udvide et websted end en blogger, der arbejder solo.

For bloggere, indhold er din forretning. Jo mere indhold af top kvalitet, du udgiver, jo mere populært bliver du, jo mere trafik vil du tiltrække, og jo hurtigere vil din virksomhed vokse. Når dit websted begynder at generere indtægter, giver det mening at du begynder at ansætte forfattere til at producere indhold på dine vegne – det er ikke overraskende, at flertallet af større websteder har flere forfattere, der bidrager, inklusive her på WP Explorer.

Selvom fordelene ved at arbejde med forfattere er klare, er det imidlertid ikke uden problemer. Du har yderligere kommunikations- og samarbejdsproblemer, du har brug for en løsning til at gennemgå og redigere din forfatters arbejde for at sikre, at kvaliteten er konstant høj, og du skal sørge for, at dine forfattere får den kredit, de fortjener for hvert stykke.

For at løse disse problemer er der udviklet et antal WordPress-plugins, der hjælper dig med effektivt at administrere din blog med flere forfattere. I dag vil jeg introducere dig til seks af de bedste.

God forfatter Kontroller gratis WordPress-plugin

Hvis du er vant til at gøre alt på din hjemmeside for dig selv, kan det være nervøst at overdrage ansvaret for indholdsproduktion – hvordan kan nogen anden matche dine upåklageligt høje standarder?

Det God Writer Kontroller plugin er en fantastisk løsning på dette problem. Du kan tilføje op til ti ‘tip’ til forfattere til at følge, som vises i en metabox under hvert indlæg. Forfattere kan derefter bruge dette som en tjekliste for at sikre, at de implementerer dine forslag. Plugin kan også fungere som en stilguide: din tjekliste kan indeholde tip til SEO-optimering eller formatering af bedste praksis.

Brugerroller Editor Gratis WordPress Plugin

Brugerrolleditor

WordPress giver dig mulighed for at tildele fem forskellige ‘roller’ til brugere, herunder administrator, redaktør og forfatter. Hver rolle leveres med sit eget sæt af handlinger, som brugere i denne gruppe kan udføre – også kendt som tilladelser. En administrator kan gøre hvad de vil, men forfattere står over for flere begrænsninger – for eksempel vil du ikke have en useriøs forfatter, der udgiver indhold, som en administrator ikke har godkendt eller har adgang til dine temaindstillinger. De fleste brugerbegrænsninger er logiske, men sommetider vil du give tilladelse til, at en brugergruppe kan udføre en bestemt handling, som WordPress som standard ikke tillader.

Det Brugerrolleditor-plugin giver dig fuld kontrol over hvilke handlinger hver brugergruppe kan udføre. Der er en liste over kernefunktioner, du kan vælge imellem – f.eks. Uploade medier, tilføjelse af plugins og publicering af indlæg – og du kan også indstille dine egne brugerdefinerede handlinger. Plugin giver dig også mulighed for at tilføje brugerdefinerede brugerroller, da standard fem brugerroller muligvis ikke er tilstrækkelige til at adskille dine brugere fuldt ud.

Rediger flowfrit WordPress-plugin

Rediger flow

Rediger flow er en fantastisk plugin til styring af din redaktionelle arbejdsgang. Det er især nyttigt, hvis du har en arbejdsstyrke, der består af mere end bare forfattere – for eksempel hvis du også arbejder med en editor. Plugin inkluderer en visuel kalender til planlægning af dine indlæg, men giver dig også mulighed for at vedhæfte et antal brugerdefinerede statusser til en artikel. Dette gør det nemt for din arbejdsstyrke at samarbejde: F.eks. Efter et første udkast kunne en forfatter skifte artiklestatus til ‘Behovsredigering’ så en redaktør hurtigt kan hente jobbet.

Derudover letter Edit Flow-plugin også forbedret kommunikation mellem dit team. Under teksteditoren kan redaktører og forfattere efterlade private kommentarer til hinanden. Relevante brugere vil også blive underrettet om en statusændring eller kommentar til en af ​​deres artikler.

Forfatter Avatar Liste Gratis WordPress Plugin

Forfatter Avatars-liste

Hvis du vil tiltrække de allerbedste forfattere til at arbejde på dit websted, bliver du nødt til at give dem den rette kredit for deres indsats. En måde at gøre dette på er at inkludere en forfatteravatarliste i din sidebjælke – dette er også praktisk for besøgende, der hurtigt kan finde indlæg af deres foretrukne forfattere.

Det Forfatter Avatar Liste er et fantastisk plugin til netop dette formål. Du kan tilføje en avatarliste til en sidefelt ved hjælp af en dedikeret widget, eller du kan bruge en simpel kortkode til at tilføje den hvor som helst inden for et specifikt indlæg eller side. Det giver dig fuld kontrol over, hvordan forfatterens avatarer vises, ved at give dig mulighed for at vælge fra et antal tilpasningsmuligheder. Til at starte med kan du vælge områdets titel (kun når du bruger widget), vælge antallet af forfatteravatarer, der skal vises, og størrelsen på miniaturebilledet. Du har også muligheden for at vise en kort forfatterbio langs avataren, samt vælge den måde, avatarer er bestilt – du kan også gå med en tilfældig rækkefølge. Når en besøgende klikker på et af din forfatters billeder, føres de direkte til de artikler, der er skrevet af denne person.

Fancier Author Box af Themato Soup Gratis WordPress Plugin

Fancier Author Box

På en blog med flere forfattere vil de poster, der er skrevet af nogle forfattere, genklang med specifikke publikumsmedlemmer mere end andre. Hvis du ønsker, at disse besøgende skal bo på dit websted i længere tid, skal du gøre det super let for dem at finde artikler af deres yndlingsforfattere. Fancier Author Box af Themato Soup lader dig oprette en tabbed forfatterbio-sektion, med en fane dedikeret til forfatterens seneste indlæg.

Dine forfattere vil også elske plugin, da det giver dig mulighed for at oprette en flot forfatterbio-boks, garanteret at få mere opmærksomhed. Du kan tilpasse farven på grænsen, baggrunden og fanerne for at sikre, at den passer til dit websteds stil. Du kan også linke forfatterens bioboks op til de sociale kanaler, de er aktive på ved at vise et farvet ikon for et af de ti sociale netværk, som plugin understøtter.

Medforfatter Plus Gratis WordPress-plugin

Medforfattere Plus

Som standard giver WordPress dig mulighed for at kreditere kun en forfatter for hvert indlæg – og det betyder kun en forfatterbioboks. Med dagens publikumpræference for indhold i lang form er det ikke ualmindeligt, at to eller endda tre forfattere arbejder på en enkelt artikel i samarbejde. Det Medforfatter Plus-plugin giver dig mulighed for at give den rette kredit til alle dine hårdtarbejdende forfattere ved at give dig mulighed for at indsætte flere bylinjer under en bestemt artikel. Medforfattere kan derefter redigere enhver af deres artikler.

Medforfatter Plus er et nyttigt plugin for alle, der ønsker at acceptere engangs-gæsteposter fra bidragydere. WordPress kræver, at en bruger har deres egen brugerkonto, der skal krediteres for at skrive en artikel – for stor indsats for, at en forfatter kun bidrager med et indlæg. Medforfatter Plus giver dig dog mulighed for at tilføje bylinjer til forfattere uden en WordPress-konto på dit websted – alt hvad du skal gøre er at oprette en gæsteprofil, og du er god til at gå.

Afsluttende tanker

Der er selvfølgelig mange flere plugins derude at vælge imellem, men de plugins, der findes i dag, er løsninger til seks forskellige og unikke problemer, du måske står overfor.

Ved at installere disse plugins kan du overvinde de fleste af de problemer, der er forbundet med at køre en blog med flere forfattere. Ved effektivt at styre din arbejdsstyrke er du i stand til at gøre brug af den ekstra arbejdskraft, du har til rådighed – hvilket igen giver din blog mulighed for at vokse meget hurtigere.

Kan du anbefale flere plugins til blogejere med flere forfattere? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map