Bedste relaterede poster-plugins til WordPress

Bedste relaterede poster-plugins til WordPress

For at gøre loyale kunder ud af dine læsere er du nødt til at fortsætte med at væde dem med mere af dit fantastiske indhold. Når alt kommer til alt, skaber indhold som en gud ikke dit websted noget godt, hvis ingen kan finde det længe efter at det er forsvundet fra din forside. Dette er grunden til at bruge en af ​​de bedste relaterede indlæg plugins til WordPress kan være en god beslutning for din blog.


Stop med at miste besøgende venstre, højre og center, og engag dem aktivt med mere indhold – mere relateret indhold, der vil holde læserne på dit websted og reducere din afvisningsprocent. Med et af de bedste relaterede poster-plugins til WordPress kan du dirigere brugere til mere af dit indhold og holde dem på dit websted længere, hvilket – hvis du undrer dig – kan øge dine chancer for at sælge.

I dette indlæg afslører vi vores valg af de bedste relaterede indlægs plugins til WordPress, så du kan skabe brugerengagement, øge dine sidevisninger og forhåbentlig netto disse undvigende salg. Nyd og del dine yndlingsrelaterede posts plugins i slutningen! Lad os starte med …

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Gratis plugin

Bibblio Bedste relaterede indlæg Plugins til WordPress

Vil du tilbyde dine læsere spændende og meget relevant relateret indhold? Vil du også sænke din afvisningsfrekvens? Eller måske øge brugernes sider pr. Session, mens du gennemser dit websted? Derefter Bibblio er måske bare det perfekte plugin til dig. Dette kraftfulde plugin bruger maskinlæringsalgoritmer til at sammenlægge de bedst mulige relaterede poster til din WordPress, baseret på signaler fra dit indhold og dine læsers opførsel. Plus det automatisk opdateres, når du tilføjer nye indlæg til dit websted, så de relaterede anbefalinger er altid aktuelle. Brug bare den medfølgende widget eller kortkode til at tilføje dine relaterede indlæg, hvor det giver mest mening for dine læsere og lad Bibblio gøre alt det tunge løft.

Bedst af alt plugin’en bremser ikke dit websted – Bibblio håndterer relaterede indlæg, der cacher på deres egne servere, hvilket ikke gør din sidehastighed upåvirket. Du kan også se, hvad dine læsere klikker på med Google Analytics-integration, eller bruge det indbyggede analysedashboard til at spore populære relaterede indlæg og din månedlige servicebrug. Andre fantastiske funktioner inkluderer 150 stilkombinationer, fuldt responsivt modulopbygget design, der justeres til at passe til enhver enhed, understøttelse af brugerdefinerede indlægstyper, viste miniaturebilleder og hjælpsom support til alle planniveauer. Du kan begynde at bruge plugin i dag gratis og få op til 25.000 sidebelastninger om måneden med et Bibblio-modul. Hvis du får mere trafik end det, kan du altid nemt opgradere din Bibblio-plan.

2. Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP) Gratis WordPress-plugin

YARPP Bedste relaterede indlæg Plugins til WordPress

Der er et par stærke grunde til, at hundretusinder af WordPress-brugere elsker og bruger YARPP på deres websteder. Er det fordi du kan vise tilpassede indlægstyper, indlæg og sider relateret til dit nuværende indlæg? Eller er det fordi YARPP understøtter både tekst- og miniature-skærme?

Dette er bare nogle af grundene til, at endnu et Plugin med relateret indlæg er på de fleste bedst relaterede posts-plugins til WordPress-roundups. Det leveres med seje funktioner, herunder et templeringssystem, der hjælper dig med at kontrollere, hvordan dine relaterede poster ser ud, en alsidig algoritme, der viser det mest relevante relaterede indhold og support til RSS-feeds blandt andre.

3. WordPress Infinite Relateret Post Manager Premium Plugin

Uendelig relateret post manager Bedste relaterede poster plugins til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Tilføjelse af relaterede indlæg til dit indhold er en fantastisk måde at få læserne til at checke mere af dit indhold, men at vise disse indlæg i et attraktivt og let at klar layout gør dem endnu mere effektive. Med WordPress Infinite Related Post Manager kan du nemt tilføje relaterede poster til siden af ​​dit indhold, klistret øverst eller nederst i vinduet eller efter dit indlæg. Og da indlægene er uendelig med indlæsning, er det super nemt for læserne at gennemse alt det indhold, du har at tilbyde, der vedrører det, de er interesseret i.

Plugin leveres med masser af indbyggede og kraftfulde funktioner til posttype, relateret metode (tags, kategorier, forfatter, seneste osv.), Antal viste poster, farver, skriftstørrelser og meget mere.

4. Jetpack-relaterede indlæg Modul Gratis WordPress-plugin

Jetpack Bedste Relaterede Posts Plugins til WordPress

Af de bedste relaterede posts plugins til WordPress, som vi fremhæver her i dag, er Jetpack Relaterede poster sandsynligvis den nemmeste at installere og implementere. Alt hvad du skal gøre er at aktivere Jetpack, navigere til listen over moduler og aktivere funktionen Relaterede poster.

Det leveres med smukke relaterede stillingswidgets og en stor algoritme, der viser det mest relevante indhold. Dette ved jeg fra første hånd, fordi jeg Jetpack Relaterede indlæg modul på min egen blog.

Det hele er et spørgsmål om peg og klik, og du kan endda tilpasse din relaterede stillingswidget blot ved at klikke på konfigureringsknappen. Du skulle ikke have problemer med Jetpack, men hvis du har brug for hjælp, skal du altid huske, at vi er her for dig.

5. Relaterede poster til distinkte poster Premium WordPress-plugin

Relaterede poster til distinkte poster Premium WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil vise forskellige relaterede indlæg på hver side (for at forhindre duplikatindhold), kan du prøve RPDP (Relaterede poster til distinkte poster) en prøve. Dette premium plugin giver dig mulighed for at oprette tilpassede relaterede indlægslister og tildele dem til dine indlæg hver for sig. Og med kortkoden kan du indsætte dine relaterede poster i dine artikler, hvor du synes, de giver mest mening.

Andre plugin-funktioner inkluderer tilpassede størrelse med miniaturebilleder, metadatavisningsindstillinger (forfatter, titel, uddrag osv.), Tilpassede posttyper kompatible og klar til oversættelse.

6. AddThis Relaterede indlæg Gratis WordPress Plugin

AddThis Bedste Relaterede Posts Plugins til WordPress

Med det plugin AddThis relaterede indlæg kan du hurtigt tilføje populære og relevante relaterede indholdsanbefalinger til dine blogindlæg. Bare installer plugin, tilpas titlen, vælg et visningstema (lys, mørk, grå eller gennemsigtig) og placer dine relaterede poster nederst til venstre eller højre side.

Hvis du derefter linker dit websted til din AddThis-konto, vil du være i stand til at se analyser for dine relaterede gryder. Find ud af, hvilke indlæg der konverterer de bedste topdelt potter, og se endda dine top sociale henvisninger. Kombiner dette plugin med AddThis ‘oprindelige sociale delingsplugin for at nå et endnu større publikum.

7. Manuel relaterede poster Premium WordPress-plugin

Manuel relaterede poster Premium WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Vi er så vant til automatisering, at vi i hemmelighed ønsker, at maskiner kunne gøre alt for os. Det manuelle Relaterede indlæg-plugin kan dog godt lide at holde tingene gamle skole. Dette betyder, i stedet for at bruge en algoritme til at finde poster, giver Manual Relaterede poster dig mulighed for at indstille relaterede poster manuelt.

Du kan yderligere vælge tilpassede indlægstyper, indlæg og endda sider. Andre funktioner inkluderer understøttelse af kortkoder, understøttelse af flere sprog og filtrering blandt andre.

8. Kontekstuelle relaterede indlæg Gratis WordPress-plugin

Kontekstrelaterede indlæg Gratis WordPress-plugin

Leder du efter det ultimative relaterede post-plugin til dit WordPress-sted? Du behøver ikke se længere – her er et, der bringer dit relaterede indlægspil til et helt nyt niveau. Og du behøver ikke engang at løfte en finger, plug-in-kontekstrelaterede poster kører automatisk.

Med en række funktioner inklusive, men ikke begrænset til, miniaturebilleder, relaterede indlæg i feeds, tilpassede indlægstyper, cache, ekskludering, ekstensibel kode, smukke CSS-stilarter og kortkoder, er kontekstrelaterede poster det plugin, du ønsker på din blog.

9. WordPress Relaterede indlæg Gratis WordPress Plugin

WordPress Relaterede indlæg Gratis WordPress Plugin

Føj relaterede indlæg til din sidefod med det gratis WordPress Relaterede indlæg-plugin for at hjælpe med at øge engagementet på dit WordPress-sted let og hurtigt. Alt hvad du skal gøre er at installere og aktivere plugin.

WordPress Relaterede indlæg leveres med stor support, cache for en hurtigere weboplevelse og postanbefalinger leveret af Zemantas top-of-the-class semantiske service. Du får forskellige visningsformater, miniaturer, og hvis du har brug for at finpusse WordPress-relaterede indlæg, er det meget tilpasselig. Desuden kan du aktivere avancerede funktioner ved at navigere til Indstillinger> Relaterede indlæg efter installation af plugin.

10. Shareaholic gratis WordPress Plugin

Shareaholic gratis WordPress-plugin

Shareaholic er ingen almindelige relaterede stillinger plugin. Det er snarere en samling af fantastiske værktøjer som relaterede indlæg, delingsknapper, social analyse og så meget mere. Shareaholic leveres også med en indtægtsfunktion, der giver dig mulighed for at drage fordel af tilknyttet tilknytning for at tjene penge med dit indhold.

Med et brugervenligt betjeningspanel kan du nemt holde dig oppe med relaterede indholdsanbefalinger, social deling, dit følgende, promoveret indhold og så meget mere! Ifølge forfatterne er Shareaholic en “indholdsforstærknings- og monetiseringsplatform”, men tag ikke mit ord for det, gå til tjek Shareaholic og kom og del det, du opdager.

11. Relaterede poster Pro WordPress Plugin

Relaterede poster Pro WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Relaterede poster Pro for WordPress er den ultimative løsning, hvad angår relateret indhold. Denne smarte plugin kan håndtere alt, hvad du kaster på det, fra tilpasset indhold, blandet indhold, kategorier, multisites og mere.

Det leveres med tre visuelt velsmagende layouts (vælg mellem et slick & slide, isotop eller overgangslayout), 65 foruddefinerede skabeloner, en intuitiv brugergrænseflade, stor dokumentation og support. Der er også mere end 200 tilpasningsindstillinger i backend, så du kan designe dine relaterede poster til at se, hvordan du vil have dem uden at skulle lære at kode.

12. Relaterede poster til WordPress Gratis WordPress Plugin

Relaterede indlæg til WordPress Gratis WordPress Plugin

Dette er et magert og let relateret indlægsplugin, der giver dig mulighed for at dirigere læsere til relaterede indlæg med et enkelt klik. Den leveres med en installationsguide, der tager sig af det hårde arbejde for dig, så alt hvad du skal gøre er at aktivere plugin og læne sig tilbage. Du har en relateret indlægswidget live under dine indlæg på ingen tid uden at svække en sved.

Relaterede indlæg til WordPress er ikke ressourceintensive (hvilket betyder, at det opretter sin egen cache), og tillader manuel tilføjelse, redigering, fjernelse, kortkoder og widgets blandt andre funktioner.Der er også en premium version af dette plugin, der kommer med mere juice.

13. Bedre relaterede indlæg Widget Premium WordPress Plugin

Bedre relaterede indlæg Widget Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Vil du ikke vise dine relaterede poster under dit indhold? Intet problem. Widgeten til bedre relaterede poster kan indsættes i din sidepanel for at vise relaterede gryder på siden af ​​dit indhold. Widgeten fungerer med alle tilpassede posttyper, så det er en leg at tilføje relateret personale eller porteføljeposter.

Bare installer plugin, gå til Udseende> Widgets og indsæt en “Relaterede indlæg”-widget i din sidepanel. Brug derefter widgetindstillingerne til at vælge visningsindstillinger (titel, forfatter, dato, miniature osv.), Floatindstillinger, tælling og taxonomi til at vælge relaterede poster fra. Klik på Gem, og du er klar til at gå!

14. Content.ad Gratis WordPress-plugin

Content.ad Gratis WordPress-plugin

I henhold til WordPress.org “er Content.ad en indholdsanbefalingsplatform, der hjælper webstedsejere med at generere mere tid på webstedet, [såvel som] at tjene penge på deres indhold let og diskret.”

Content.ad-platformen genererer milliarder af sidevisninger på tusinder af websteder månedligt. Content.ad-relaterede posts plugin til WordPress er, hvordan du får en del af denne cirkel. Det bedste er, at du bare skal installere plugin ved hjælp af en 3-trinsproces, og dit arbejde er færdig. Kort sagt er Content.ad-pluginet let at konfigurere og bruge.

Derudover er det nemt at tilpasse til din smag, hvad med fleksibel styling og en widget-oprettelsesguide. Dertil kommer, at dette relaterede post-plugin er præstationsorienteret og leveres med rig rapportering, magtfulde muligheder og personlig support blandt andre. Hvad fanden venter du på? Reservedele og gå til Content.ad for at lære mere om, hvorfor det virkelig er et af de bedste relaterede posts plugins til WordPress.

15. Send tilpassede skabeloner Pro Premium WordPress-plugin

Post tilpassede skabeloner Pro Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Post-tilpassede skabeloner Pro-plugin er ikke kun et relateret indlæg – det er en komplet skabelonbygger på siden, som du kan bruge til at designe dine egne enkeltindlægslayouts. Brug blot den intuitive interface eller vælg en af ​​de inkluderede 18 pre-build layouts for at komme i gang.

Når du tilpasser dit layout, kan du indsætte dine indlægselementer som en titel, medier, næste og tidligere links, hovedindhold, social, anmeldelser, forfatterbio og selvfølgelig dine relaterede indstillinger (blandt mange andre fantastiske muligheder). Der er også stylingsindstillinger til parallax, gradueringer, sektioner i fuld bredde eller fuld højde, animationer og endda videoer. Når du har perfektioneret dit layout, skal du tildele det til alle dine indlæg, en bestemt postkategori eller bare et indlæg ad gangen.

16. Inline Relaterede indlæg Gratis WordPress Plugin

Inline Relaterede indlæg Gratis WordPress Plugin

Dette plugin omdefinerer fuldstændigt, hvordan du viser dine relaterede poster. I stedet for at vise relaterede indlæg i slutningen af ​​dit indlæg, kan du nu vise dem inden for dit indhold for at øge brugerinddragelsen ti gange.

Du kan automatisk vise flere bokse i dine indlæg og tilpasse dem med ca. 20 unikke stilarter. Denne teknologi bruges blandt andet store mærker som Wall Street Journal, Entrepreneur og Financial Times.

17. Yuzo gratis WordPress-plugin

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Også på vores liste i dag er Yuzo, en en af ​​en slags gratis relateret post-plugin, der vil se utroligt godt ud på dit websted uanset hvilke stilarter du bruger.

Dette relaterede posts-plugin er let, leveres med tekst- og miniature-skærme samt over 50+ tilpasningsmuligheder. Det har et minimalistisk design, widgets, meta-bokse, cache, tæller, et intuitivt instrumentbræt, tilpassede widget-dimensioner og baggrundsvariationer blandt andre.

18. Super Post Premium WordPress-plugin

Super Post Premium WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Super Post er ikke kun et kørsel af det relaterede posts-plugin, det er en alt-i-én-løsning, der giver dig fuld kontrol over postforespørgsler. Du kan bruge Super Post til at vise specifikke indlæg i henhold til kategorier, tags og andre taksonomier.

Du kan blandt andet gøre et specifikt indlæg klistret, fremvise nyeste eller mest kommenterede indlæg. Super Post er kompatibel med den nyeste version af WordPress såvel som store browsere.

19. Relaterede indlæg Miniaturer til WordPress Gratis plugin

Relaterede poster Miniaturer til WordPress Gratis plugin

Vil du tilføje visuelt relaterede indlæg til dit indhold? Det relaterede indlæg Thumbnails Plugin gør det nemt! Dette plugin inkluderer muligheder for at indstille dine relaterede poster (i forhold til forhold), miniaturestørrelse (vælg miniature eller medium) og tilpasse dine skærmindstillinger (miniaturebillede, kilde, baggrundsfarve, kant, tekststørrelse, uddragslængde og mere).

Andre nyttige indstillinger inkluderer 7 klar til brug oversættelser, en simpel relateret indlægs-kortkode, du kan bruge til at tilføje indlæg overalt, et miniaturebillede sidebjælke eller sidefods-widget og support til alle WordPress-taxonomier (kategorier, tags, begge, tilfældige eller brugerdefinerede). Og der er endda indbyggede php-tags til temaudviklere til at integrere plugin.

20. Relaterede indlæg af Taxonomy Gratis WordPress Plugin

Relaterede indlæg af Taxonomy Gratis WordPress Plugin

Føj relaterede indlæg til dit indhold eller sidefelt ved hjælp af de gratis Relaterede indlæg efter taksonomi. Dette gratis plugin inkluderer en brugervenlig widget og en kortkode til at gøre tilføjelsen af ​​relaterede poster hurtig og enkel. Vælg mellem et link, uddrag, miniature eller fuld postlayout for dit relaterede indhold. Der er desuden nemme muligheder for at ekskludere specifikke stillinger eller vilkår og til at begrænse relaterede resultater efter dato eller antal.

For brugere med lidt mere kodningskendskab kan du også bruge dine egne HTML-skabeloner til dine relaterede indlæg, koble dig ind i REST API, tilføje et cachelag eller endda oprette dine egne indbyggede temaskabeloner til med dit relaterede indhold.

Bonus: RelaZone-relaterede Amazon-produkter Premium WordPress-plugin

RelaZone relaterede Amazon-produkter Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Selvom det ikke er et traditionelt relateret “posts” -plugin, viser RelaZone-plugin relaterede amazon-produkter, så du kan drage fordel af dit fantastiske indhold. Så hvis du skriver et stort, dybtgående indlæg om te, kan du nemt indsætte en relateret boks for at vise anbefalede rooibos, chai, grøn og sort te, som du nævnte i dit indhold.

Plugin fungerer ved hjælp af nøgleord i din artikel for at finde matchende produkter på Amazon. Plus det fungerer også godt med WooCommerce – så hvis du allerede sælger dine egne tilpassede teblandinger på dit websted, kan du linke til relaterede Amazon-kedler, tekopper, sukkerterninger og mere. RelaZone er en af ​​de bedste og nemmeste måder at fange flere indtægtsstrømme fra din WordPress blog eller butik.

Flere Bedste Relaterede Posts Plugins til WordPress

Stop med at miste værdifulde udsigter i dag ved at vælge et af de bedste relaterede poster-plugins til WordPress. Du ved aldrig, hvor din næste kunde kan komme fra, så tag ikke dette for givet. I betragtning af hvor enkle alle vores valg af de bedste relaterede posts plugins til WordPress er at installere, konfigurere og bruge, har du ingen undskyldning overhovedet.

Vi håber, at vores indlæg hjælper dig med at vælge det perfekte relaterede posts-plugin til dit WordPress-sted. For feedback, spørgsmål eller for at anbefale flere bedst relaterede indlæg plugins til WordPress er du velkommen til at bruge kommentarafsnittet nedenfor. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map