Bedste Podcast Plugins & Services til WordPress

Bedste podcast plugins & løsninger til WordPress

Du lytter til det på din daglige pendling til arbejde. På vej til gymnastiksalen. Du kan endda lytte til det, når du går din hund. Sikker, nogle gange (eller, ja, det meste af tiden) er det Taylor Swift Velkommen til New York eller Oasis ‘ Wonderwall, men lejlighedsvis har vi en tendens til at lytte til små bidder med lydindhold, der leveres via Internettet. Dette min ven, er det, vi kalder en podcast. Men vidste du, at der er nyttige podcast-plugins, som du kan bruge til at være vært for lyd på dit eget sted?


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvad du bør vide om podcasting

Vi har dækket nogle af vores foretrukne WordPress-podcasts før, men i dag lad mig dele nogle interessante statistikker over podcasting-industrien.

1. Der er et sultent publikum.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Edison Research har 21% af de amerikanske unge lyttet til en podcast den sidste måned.

Kilde: Edison Research – “State of the News Media 2016”

For at give en vis kontekst for, hvad 21% af hele landet repræsenterer, lytter 13% af USA månedligt til Spotify, og 21% af landet bruger Twitter. I en nøddeskal:

Det samme antal amerikanere lytter til podcasts og bruger Twitter.

2. Der er bevist vækst.

Og antallet stiger stadig år for år. For eksempel er antallet af amerikanske borgere over 12 år, der lytter til et podcase steget med 133% i det sidste årti, dvs. mellem 2008 og 2016. Og lige mellem 2015 og 2016 er podcasting-industrien vokset med 23%.

Antallet af podcastlyttere i USA steg med 133% i det sidste årti.

PS: I tilfælde af at du spekulerer på, hvor vi fik numrene, gjorde vi nogle enkle matematiske data på de data, der deles i diagrammet fra Edison Research!

3. Forbruget er let.

Kan du huske, hvordan vi plejede at chatte på en stationær computer? Ingen? 90’ernes børn gør det!

Internettet har et nyt hjem, og det er i din lomme. Ligesom mobil søgninger overhalede desktop i Google, så podcasting-industrien en lignende tendens. I 2014 blev det meste af podcasting forbrugt på en stationær computer. I dag høres 64% af podcasts på en smartphone eller en tablet. (Derfor er den underlige introduktion til denne artikel!)

Hvad der gør Podcasting Awesome

Nu hvor vi er klar over nogle af disse statistikker, så lad mig fortælle dig, hvorfor podcasting er det seje nye barn i blokken.

Det er et fantastisk medieudbud. Hvorfor? Fordi det sparer tid!

Jeg vil sige, at den største fordel ved podcasting er, at det sparer en hele vores tid. Lad os indse det – vi er travle mennesker. Podcasts er til hurtige informationsforbrugere, der vil sige på toppen af ​​trends og følge deres yndlingsfolk – på farten.

Du behøver ikke at læse!

Misforstå mig ikke, men for nogle af os (* rækker hånden *) kræver læsning en indsats. Hvis du fortalte mig, at der er en måde, jeg kan forbruge den samme mængde information inden ikke at skulle læse, ville jeg være begejstret. Og det er præcis, hvad podcasting gør! Heck, jeg har endda læst lydtranskripter af bøgerammendrag!

Ubesværet medieforbrug.

Du kan lytte til en podcast på din pendler til arbejde eller på vej til gymnastiksalen. Der er masser af fantastiske podcasting-apps til Android og iOS, der automatisk downloader dine abonnerede podcasts via WiFi. Nogle giver dig også fremragende podcast-opdagelse og anbefalinger baseret på dine interesser.

Det er et godt medium at nå ud til folk.

For indholdsskabere, der er vokale og ønsker at nå ud til deres publikum ud over teksten, der vises på skærmen, er podcasting en fremragende kanal. Podcasting betyder ikke altid lyd. Du kan også lave video, men de fleste af os foretrækker at gemme vores telefons plads og mobile data.

Alle gør det.

Og til sidst alle (og det mener jeg virkelig.) alle sammen) lige fra bedst sælgende forfattere til sekscifrede indkomstbloggere, hovedtalere, indflydelsesrige marketingfolk og digitale udgivere – har hævet deres podcasting-spil.

De har investeret alvorlig tid, kræfter og penge i at skabe, udgive og markedsføre podcasts til deres publikum. Det følgende er et væld af loyale abonnenter, der til sidst forvandles til mund-til-mund-marketingfolk og top-tier evangelister for dine produkter.

Derfor, hvis 2018 er et år, hvor du har besluttet at tage podcasting, kudos. Det bliver en vanskelig, men alligevel givende rejse. Da WordPress kræver tæt på 30% af websteder på Internettet, er det vigtigt, at din podcasting-opsætning er fastnet til dit WordPress-sted. Ikke kun vil det krydskampagere dit indhold til dit publikum, men vil også øge din placering af søgemaskiner.

Med det i tankerne er følgende de bedste podcasting-tjenester og plugins til WordPress. Ved hjælp af en af ​​disse podcast-plugins eller -tjenester (og meget hårdt arbejde) kan du konfigurere din helt egen podcast-kanal lige fra dit WordPress-sted.

Sådan kommer du i gang med podcasting på WordPress

Som jeg ser det, er der to primære måder, du kan komme i gang – gratis værktøjer og premium-løsninger. For dem, der lige er startet med podcasting (vi har noget godt “at komme i gang” indhold til dig senere), vil jeg anbefale at bruge de gratis værktøjer. Når du har fået det, kan du flytte til en betalt løsning.

For dem, der kender podcasting-forretningen og ønsker at komme i gang på deres egen rejse, ville de betalte løsninger være en god start. Før vi springer videre til listen over plugins og tjenester, lad os justere målene.

Mål nr. 1 – Hosting af podcast-indholdet

Det første mål er at vært podcast-filerne (hovedsagelig lyd). Det kræver lagring og forbruger båndbredde blandt andre serverressourcer. Du kan være vært for dine podcast-filer på den samme server, hvor WordPress er vært. Her kan lydfilerne uploades via WordPress standard uploader. En masse gratis plugins (som du vil se nedenfor) understøtter denne mulighed. Du kan også være vært for dine podcast-filer i online lagringsløsning, f.eks. Amazon S3.

Bemærk, at du ikke kan bruge gratis opbevaringsløsninger som Dropbox eller Google Drive, da de typisk kræver en masse godkendelse, før du downloader en fil. På den anden side giver Amazon S3 dig direkte adgang til filerne, når du først har konfigureret opbevaringsskuffen.

Mål nr. 2 – Podcast Player

Vi har brug for en podcast spiller der viser vores podcast-filer i en elegant grænseflade og sporer antallet af gange, filerne er blevet spillet eller downloadet.

Løsningerne er enkle:

 • Premium-podcast-hostingløsninger til WordPress sørge for at være vært for og vise podcasts på dit WordPress-sted. Du betaler et månedligt (eller årligt) gebyr for tjenesten, og der forbruges ingen serverressourcer på din ende.
 • Gratis podcasting-plugins til WordPress skal du blot vise (og endda spore) dine podcast-lydspor i en elegant afspiller på dit WordPress-sted. Det er dit ansvar at være vært for podcast-lydfilerne.
 • Premium podcasting-plugins til WordPress er i det væsentlige funktionsrige versioner af de gratis plugins, der viser dine podcast-lydfiler fra forskellige kilder. Igen er det dit ansvar at være vært for lydfilerne.

Nedenfor er en blanding af podcast-plugins og andre muligheder, du skal være vært for dit eget show. Vi har dækket en række prispoint med forskellige funktioner til at inkludere, hvad vi synes er de bedste muligheder for at være vært for din egen podcast med WordPress.

1. Standard WordPress Audio Format & Shortlist til afspilningsliste

Standard WordPress Audio Format & Shortlist til afspilningsliste

Som standard understøtter WordPress lydfiler og afspilningslister. Ingen ekstra plugins eller tjenester er teknisk nødvendige for at være vært for din egen podcast. Alt hvad du skal gøre er at uploade dine lydfiler (mp3, ogg, wma, m4a, wav) til dit mediebibliotek.

For at føje dine podcasts til dit websted skal du bruge knappen “Tilføj medier”, når du opretter et indlæg eller lydkortkode at indsætte individuelle podcasts i et indlæg:

[lyd mp3 = "source.mp3" ogg = "source.ogg" wav = "source.wav"]

Eller brug spilleliste kortkode at tilføje en liste over alle dine podcast-lydfiler:

[afspilningsliste]

Bare ved, at disse vil have standard styling (med standardafspillere eller mørke afspillere), som er temmelig grundlæggende, medmindre dit WordPress-tema inkluderer tilpassede indstillinger (f.eks. En nichemusik WordPress-temaer).

Priser: Gratis – dette er en standard WordPress-funktion og skal fungere med ethvert tema.

2. Buzzsprout Podcasting

Buzzsprout Podcasting

Buzzsprout giver dig en simpel podcasting-platform, hvor du kan uploade, organisere og promovere dine podcasts via podcast-platforme (såsom iTunes), sociale medier eller dit WordPress-sted. Det giver dig detaljerede statistikker over dine podcast-episoder, såsom antal afspilninger, gennemsnitlig varighed spillet og demografisk information for dine lyttere.

Det Buzzsprout Podcasting WordPress-plugin afspiller dit podcast-indhold i en HTML5-lydafspiller. Plugin henter de seneste episoder og viser dem i en playliste. Brug blot kortkoden til at vise dit podcast-indhold i ethvert indlæg eller side.

Priser: Den gratis plan giver dig mulighed for at uploade 2 timers indhold pr. Måned, og filerne hostes i 90 dage. Planerne starter ved $ 12 / måned, hvilket giver dig mulighed for at uploade op til 3 timers indhold hver måned med 250 GB overførsel.

3. PowerPress Podcasting af Blubrry

PowerPress Podcasting-plugin fra Blubrry

Blubrry tilbyder to tjenester – den ene er en gratis plugin og den anden en hosting service. Blubrry PowerPress WordPress-plugin har unikke funktioner såsom visning af en abonnementsknap, integreret HTML5-afspiller og tilpasset taxonomi dedikeret til podcasting. Der er også en kortkode til at vise alle dine podcast-episoder på en side eller et indlæg.

Bortset fra at være vært for podcast-filer, tilbyder Blubrry yderligere funktioner såsom podcast SEO, som i det væsentlige giver dig mulighed for at tilføje flere beskrivelser for hver episode (eller spor) for at forbedre din kanals opdagelse i iTunes og Google Play Musik. Derudover kan du importere podcast-indhold fra SoundCloud, Libsyn, Podbean, Squarespace eller et andet podcast RSS-feed.

Priser: Planerne starter ved $ 12 / måned for 100 MB lagring pr. Måned. Interessant nok, hvis du abonnerer på tjenesten i 3 måneder, vil du få en samlet lagerplads på 300 MB. Alle planer har ubegrænset båndbredde. Og hvis du vil have lidt hjælp til at komme i gang, kan du tjekke vores PowerPress-hurtigstartguide.

4. Seriøst enkel podcasting

Seriøst enkel podcasting

Seriously Simple Podcasting er en alt-i-én løsning til dine WordPress podcasting behov. Alt hvad du behøver at bekymre dig om er at være vært for dine filer, som til at begynde med kan gemmes på din WordPress-server som mediefiler.

Du podcast-filer afspilles med standard WordPress-afspilleren. Plugin har en masse nyttige funktioner såsom:

 • Podcast posttype og Serie taksonomi til styring af dine podcast-filer
 • Mulighed for at være vært for flere podcasts fra det samme sted ved hjælp af forskellige kategorier. (Hver podcast får sit eget unikke RSS-link)
 • Meget tilpassede indstillinger, der gør det lettere at sende til mapper som iTunes, Google Play og Stitcher.
 • Masser af coole tilføjelser som sådan Podtrac-integration for at forbedre funktionaliteten.

Seriously Simple Podcasting understøtter også både lyd og video podcasting og inkluderer en gratis statistik tilføjelse for at vise vigtigt indhold fra din podcast.

Priser: Serious Simple Podcasting er gratis tilgængelig, selvom du kan opgradere ubegrænset lagerplads, import med 1 klik, statistik og meget mere.

5. WavePlayer Audio Player

WavePlayer Audio Player

Info & DownloadSe demoen

Vær vært for din egen podcast med WordPress og det intuitive WavePlayer-plugin. Som standard kan du blot uploade lydfiler til WordPress ved at det ikke gør det nemt at oprette en afspilningsliste og vise dem på en attraktiv måde. I stedet for med WavePlayer kan du oprette en stylet afspilningsliste, der er lydhør, moderne og integreret med Media Manager og endda WooCommerce.

Med dette plugin kan du:

 • Opret en tilpassbar og lydhør afspilningsliste
 • Vis lydfilbølgeformer under afspilning
 • Vælg mellem 4 størrelsesindstillinger, der passer til din side
 • Tilføj nemt spor / podcasts med WordPress Media Manager
 • Sælg premium numre med WooCommerce

Priser: WavePlayer er prissat til $ 26 for en enkelt site-licens, der inkluderer 6 måneders support og opdateringer.

6. Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher er en anden stor gratis podcast-plugin til WordPress med understøttelse af avanceret analyse.

Du kan oprette nye podcast-poster under kategorien “Episoder”. Podlove går den ekstra mile ved at tilføje en tilpassbar skabelonmotor, der bruges til at tilpasse afspilleren til at matche dit tema. Plugin inkluderer også en webafspiller, og du kan nemt administrere og præsentere alle podcast-bidragydere.

Hvad angår analyse, kan du spore:

 • Spor antal downloads
 • Podcast-klienter bruges til at lytte til dit indhold
 • Populære ugedage
 • Download kilde

En anden USP for plugin er abonnementsknappen med et enkelt klik, som når der klikkes direkte starter klientens standard podcast-afspiller. Her er de gode nyheder – i begyndelsen af ​​dette indlæg så vi, at 64% af podcast-indholdet forbruges fra mobil. Derfor kan du med en veldesignet webside og klar “Abonner” CTA støt øge din podcast’s lytterbase.

Priser: Podlove er et helt gratis plugin.

7. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Oprettet af online-iværksætter og podcasting-veteran Pat Flynn, er Smart Podcast Player en elegant designet webbaseret podcast-afspiller, der var designet til at levere det allerbedste podcast lytteroplevelse til dine lyttere.

Det web-afspiller kan indsættes i et indlæg / side ved hjælp af en kortkode. Afspilleren selv er meget tilpasselig, inklusive lyse eller mørke temaer og brugerdefinerede farver. Lyttere kan kontrollere afspilningshastighed, rulle ved hjælp af tidsstempler, sortere afspilningslister og downloade individuelle filer fra webafspilleren.

Priser: Smart Podcast Player’s single site licens koster $ 8 / mo faktureret årligt eller $ 12 / mo med månedlig fakturering og leveres med automatiske opdateringer.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

SimplePodcastPress er en premium podcast-afspiller til WordPress med en række nyttige funktioner såsom klikbare tidstempler og podcast-afspilningslister.

Bortset fra en afspiller, der kan tilpasses, indeholder plugin abonnementsknapper, e-mail-opt-in-bokse, podcast-transkripter, auto-udgivere, automatiske URL-forkortere og Tweet-stand-uddrag. Du kan tilføje alle disse indstillinger på din podcast-side for at øge din abonnentbase og antallet af downloads.

Priser: Den enkelte webstedslicens koster $ 67 og leveres med et års support og opdateringer.

9. Libsyn Podcast Hosting

Libsyn Podcast Hosting

Libsyn er en berømt podcast-hostingløsning designet til alvorlig digitale udgivere. Det har alt fra enkle værktøjer, såsom en HTML5-afspiller, RSS-feeds, til en fuldstændig ”tilpasset-app-til-din-podcast” -løsning.

Priser: Grundlæggende planer starter ved $ 5 med 50 MB månedlig opbevaring. Vi vil anbefale Libsyn til folk, der er på udkig efter en dedikeret podcast-hostingløsning.

10. WordPress.com (Premium planer)

WordPress.com (Premium planer)

Overrasket? Det var jeg også, da jeg fandt ud af, at WordPress.com har det indbygget support til podcasting. For det første opretter du en kategori, der hedder “Podcasts” eller lignende, uploader lydfilerne i et nyt indlæg, tildeler den til Podcast-kategorien, og du er god til at gå. Podcasten vil være tilgængelig som en RSS-feed af Podcasts kategori.

Desuden kan du indsende din podcast til iTunes med den samme URL-kategori til feed. I vores eksempel ville kategorien være Podcasts. Inden du gør dette, skal du konfigurere kanaloplysninger i Medieindstillinger, indstille grafikken til at forbedre dine chancer for at blive opdaget i iTunes-butikken.

Priser: Podcasting-funktionen er tilgængelig i de personlige eller højere WordPress.com-betalte planer. Det starter på $ 4 / mo (faktureres årligt) og leveres med 6 GB lagerplads med ubegrænset båndbredde.

Bemærk: I modsætning til din egen WordPress-installation, kan du ikke installere WordPress-plugins, når dit websted er hostet på WordPress.com. Hvis du kommer i gang med WordPress, anbefaler vi, at du bruger din egen WordPress-opsætning.

Indpakning af de bedste podcast plugins & løsninger

Ved du, hvad der er den eneste ting, der kan bestemme din podcast’s succes? Det skaber ikke kick-ass-indhold, det er ikke et smukt designet websted, og det interviewes ikke påvirkere i dit domæne. Den vigtigste enkeltfaktor er forpligtelse.

Hvis du ønsker at tjene hurtige penge på podcasting, skal du tænke igen. Podcasting handler om at forbinde og engagere dit publikum i dit eget stemme, snarere end ord. Hvis du virkelig interesserer dig for at få din stemme hørt, kan podcasting være en meget relevant kanal for dig. Er du klar til at komme i gang? Tjek dette Lifehacker-artikel for en hurtig guide til at komme i gang med podcasting.

Er du podcaster? Leder du efter at komme i gang? Hvad er det, du vil opnå ved podcasting? Har vi gået glip af en af ​​dine foretrukne podcast-plugins eller -tjenester? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map