Bedste plugins til WordPress Mobile Site Optimization

Bedste plugins til WordPress Mobile Site Optimization

Vidste du, at over halvdelen af ​​internettrafikken i USA kommer fra mobiltelefoner? Ved denne statistik gør mere end halvdelen af ​​de mennesker, der besøger din blog, det fra deres smartphone.


En af de primære måder til blogpromotering er sociale medier. Hvornår var sidste gang du åbnede Facebook fra dit skrivebord? Okay måske gjorde du det på arbejdet i dag.

Men pointen er, at steder som Facebook og Twitter er gået mobil – i det mindste for forbrugere som os. Chancerne er, at du læser dette blogindlæg fra din telefon eller tablet. For ikke at nævne det faktum, at du har modtaget dette blogindlæg via et nyhedsbrev, feed eller sociale medier.

Har du som blogejer virkelig råd til ikke at være opmærksom på dine mobile læsere? Chancerne er store, at de er dine mest loyale læsere. Hvorfor? Bare fordi de valgte at læse dine indhold ved hjælp af det mest kaotiske udstyr på planeten.

Hvis du vil etablere din virksomhed og tjene penge på dit websted, bliver du nødt til at omfatte mobilens magt.

Okay, det kom osteagtigt ud. Lad os fortsætte. Så du har valgt WordPress som din blogplatform. Store. Du har et fantastisk gratis WordPress-tema, der er lydhør, mobilklar og endda har retina-skærm support.

Her er fangsten. En masse disse såkaldte “awesome” responsive temaer er ikke altid så fantastiske som annonceret. Justeringsproblemer og uoverensstemmelser i den mobile version af dit websted kan ske (som i øvrigt er umuligt at løse uden udviklerens hjælp). Og nogle temaer tager ikke en mobil første tilgang og er simpelt hen langsomme, når de indlæses. Husk, at det er mere sandsynligt, at en besøgende forlader dit websted, hvis det ikke indlæses om 3 sekunder. Med mobilen falder tidsrammen på 3 sekunder støt. Faktisk tror jeg, at du vil være enig, når jeg siger, at de to ressourcer, der går ud for dagen, er tid og opmærksomhed.

Så i ånden af ​​glad mobillæsning har jeg samlet denne liste over fantastiske mobile optimeringsplugins til WordPress. Med andre ord giver disse plugins dig mulighed for at opbygge en virkelig fantastisk mobil version af dit WordPress-sted.

Før vi kommer i gang, en hurtig påmindelse om, at du ikke behøver at bruge hvert plugin på denne liste. Vi deler lignende plugins, og selvom de muligvis tilbyder lidt forskellige funktioner, skal du vælge den, der er bedst for dig. Installation af plugins med duplikatfunktionalitet kan forårsage problemer med dit websted – så prøv at begrænse, hvad du installerer. Lad os komme i gang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack Plugin

Dette plugin pakker nogle alvorlige kanoner, når det kommer til oprettelse af et mobilt websted. Normalt gengiver et plugin en mobilkompatibel version af et eksisterende websted. Dette plugin går den ekstra mile og skaber en hel webapplikation ved hjælp af de nyeste HTML5-teknologier.

Hvis du er uklar på et mobilwebsted og en web-app, kan dette muligvis hjælpe. Hvis du har brugt det Facebook Lite på den aktuel Android-browser, det er et mobilwebsted. Hvis du bruger en nylig version af Chrome på din telefon, vises du med Facebook’s webapp.

Webapps er meget mere flydende med hensyn til UI og UX, de har offline synkronisering, gemmerfunktioner og fungerer på tværs af alle platforme inklusive iOS, Windows Phone, BlackBerry OS og Android.

En af de fedeste funktioner i WordPress Mobile Pack er, at den giver dig mulighed for selektivt at synkronisere forskellige indlæg, sider og kommentarer baseret på målenheden. Det tilbyder også en premium-version, der har bedre tilpasnings- og temafunktioner, integration med Google Analytics og annoncenetværk som Google AdSense og DoubleClick, offline synkronisering og et væld af andre fantastiske funktioner.

WPtouch Mobile Plugin

WPTouch responsivt WordPress-plugin

WPtouch, der kaldes det “originale” WordPress-mobile plugin, konverterer dit eksisterende WordPress-tema til en smuk, flydende mobilskabelon, der opretholder retningslinjerne for mobilwebdesign, der er anbefalet af Google. Den premium version af plugin – WPtouch Pro tilbyder en række forbedrede temaer til blogs, virksomheder og WooCommerce-specifikke temaer.

Du kan også købe yderligere udvidelser, der tilføjer rige annonceringsmuligheder, web-app-tilstand (svarer til WordPress Mobile Pack), “kun til mobil” indhold, avanceret webtypografi, cache for mobilwebsteder og mere. Disse udvidelser spænder fra $ 10-20 og giver dig fleksibiliteten ved at købe dem individuelt baseret på dit behov – og dermed give dig bedre kontrol over dit budget.

Mens nogle måske hævder, at prisfastsættelse af et relateret indlæg-plugin til $ 15 er en smule for meget, kan et alternativt tanketog antyde, at dette i vid udstrækning forbedrer det producerede kvalitetsarbejde.

AMP

AMP officielt WordPress Plugin

I stedet for at tilpasse et mobilt tema kan du i stedet sikre dig, at dit indhold er kompatibelt med Google Accelerated Mobile Pages-projektet. AMP reklameres for at tilbyde mobilvenlig, hastighedsforøgende funktioner såsom async ressourceindlæsning, statisk layoutsystem, doven indlæsning, ressourceprioritering, forudgående gengivelse og mere.

Grundlæggende – AMP-pluginet tilbyder en strømlinet måde at se dit webstedsindhold på frontend ved at følge Googles formateringsretningslinjer. Og i backend kontrollerer det automatisk dine indlæg og sider for manglende eller ugyldig markering, der kan skabe AMP-valideringsproblemer. Gør det nemt for dig at have en smuk og brugervenlig UX med minimal indsats.

AMP for WP

AMP til WP Gratis WordPress Plugin

Selvom det ikke er det “officielle” plugin, tilbyder AMP til WP et væld af gode funktioner ud over kernen AMP-integration. F.eks. Er der tilføjet indstillinger for mobile annonceområder, brugerdefinerede AMP-sprogoversættelser, push-meddelelser, 3 forudbyggede AMP-sidelayouts, strukturerede dataindstillinger, sideskift, opfordring til handling, startvurderinger osv. Plus AMP til WP er kompatibel med populær plugins som Yoast SEO, AddThis social deling, Elementor sidebygger, Gutenberg, Kontaktformular 7, Gravity Forms og mange flere.

Responsiv menu

Responsiv menu Gratis WordPress-plugin

Modtagelige menuer er en hurtig måde at tilføje flash-mobile menuer til dit websted. Med mere end 150+ indstillinger til tilpasning er der næsten ubegrænsede muligheder for at designe en brugerdefineret menu. Brug indstillingerne til farver, skrifttyper, baggrundsbilleder, menuanimationer, integreret søgning, RTL og mere. Som navnet antyder – alle menuer er lydhøre og ser godt ud på de fleste enheder.

WP Mobile Menu

WP Mobile Menu

Som et alternativ til det sidst nævnte plugin kunne du overveje WP Mobile Menu. Dette plugin tilbyder også masser af funktioner til at designe dine egne responsive webstedsmenuer. Selvom der er færre muligheder, kan dette også gøre det lettere for dig at style og tilføje en mobilmenu til dit websted.

EWWW Image Optimizer

WordPress opretter automatisk optimerede versioner af dine billeder i forskellige størrelser. Du kan optimere dine nye og eksisterende billeder på dit WordPress-sted ved hjælp af det populære EWWW Image Optimizer WordPress-plugin. Det understøtter batch-tabt eller tabsfri komprimering af billeder i JPG- eller PNG-formater.

smush

Smush Billedkomprimering

Smush er et andet imageoptimeringsplugin udviklet af WPMU team, der lover 2x bedre komprimering med deres premium version. Den gratis version begrænser dog den maksimale indgangsstørrelse til 5 MB. Plus plugin tilbyder ekstra funktioner til doven belastning, ændring af billede, auto-optimering, bulk smush (op til 50 billeder ad gangen) og mere.

a3 Lazy Load

a3 Lazy Load WordPress Plugin

Optimerede billeder tager stadig tid at indlæse. For at minimere dataoverførslen og forbedre indlæsningstiden for webstedet kan du bruge plug-in a3 Lazy Load. Essensen af ​​plugin ligger i den Lazy-Load-xt JavaScript-kode, der udsætter indlæsningen af ​​billeder, videoer, iframes og indlægsindlejringer. Definer din doven belastning efter post, side, posttype, widget osv. Plus a3 Lazy Load inkluderer valgfri forbelastningseffekter, AMP-kompatibilitet, WebP-billedsupport og kompatibilitet med de mest populære plugins (JetPack, Elementor, WooCommerce osv.).

Lazy Loader

Lazy Loader WordPress Plugin

Billeder, lydfiler, videoer og iframes indlæses ikke, før visningen er aktiv, når du bruger Lazy Loader. Hvis browseren har JavaScript deaktiveret, forringes den yndefuldt, dvs. den holder op med at arbejde uden at ødelægge webstedet. Billeder indlæses på normal måde. Med andre ord indlæses billeder kun, når du ruller ned for at se dem – dvs. du er i billedets visningsport.

Test dit mobilwebsted

Googles mobilvenlige test

Googles mobilvenlige test

Google har sin helt egen mobilvenlige webstedstester, der giver dig personaliserede anbefalinger baseret på hvad der mangler på dit websted.

Når du har optimeret dit websted til mobilvisning, er det tid til at prøve det. Hvis resultatet er godt, er du god til at gå! Klap dig selv på bagsiden. Hvis resultaterne imidlertid er negative, skal du blot arbejde på de foreslåede ændringer, og du vil være god til at gå.

Afslutter

Det er nemt at oprette et mobilt websted. At opbygge et mobilt websted, der konverterer, er det ikke.

Vores mål med denne artikel var at vise dig, hvordan du kan optimere dit WordPress mobile websted. Hver enkelt undersøgelse, der udføres inden for mobiltrends, konkluderer enstemmigt, at det kun vil vokse – eksponentielt. Google er allerede begyndt at bruge mobil brugbarhed som en vigtig rangeringsfaktor.

Vi har gennemgået listen over plugins. Lad os nu sørge for, at vi er på den vindende side!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map