Bedste plug-in til socialt indhold til WordPress 2020

Modtagelse af social trækkraft for dit indhold er svært. Lad os antage, at du producerer stort indhold. Og søgemaskine trafik bringer et flertal af dine besøgende til dit websted som en start. Mennesker, der specifikt har valgt at søge i et specifikt søgeord eller en streng med søgeord. Og de læsere, som søgemaskiner bringer til dit websted, er af en bestemt disposition og er interesseret i dit indhold. De har sandsynligvis et peer-netværk og et socialt efterfølgende, der deler deres interesser. Først da kan du endda have en chance for at få dit indhold delt på en af ​​deres personlige sociale mediekonti.


Jeg tæller alt for mange hvis. Hvis du producerer godt indhold, især den slags, som du føler gavner dine læsere personligt eller professionelt, har du ret til at forvente noget til gengæld. Mange websteder inklusive WpExplorer genererer indtægter via flere kilder.

Men hvis du har svært ved at generere træk på sociale medier og betydelig trafik på trods af at du producerer stort indhold, er vi måske nødt til at give et incitament til folk til at dele dit indhold oftere. Vi kan gøre dette ved at konditionere adgangen til dit indhold for sociale aktier. Lad os se på nogle af de bedste indholdslåsende plugins, der giver en besøgende mulighed for at betale med sociale aktier!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Social locker til WordPress

Social Locker For WordPress er et premium-plugin, der hjælper med at låse dit bedste indhold til aktier, likes, et plus og tweets. Du kan låse stort set ethvert indhold, det kan være tekst, en lydbog, en video eller et udskrivbart pdf-dokument.

SocialContentLock1

Du kan vælge at låse indhold i slutningen af ​​en artikel eller hele artiklen og alligevel afsløre kun introduktionen for at friste brugeren til at dele indholdet, hvis han eller hun gerne vil se hele artiklen. Du kan også bruge det samme indholdsblokering til at give adgang til promo-koder. Indstillingerne for dette plugin tilbyder en hel del, hvad angår valg og giver mulighed for at vælge, hvornår og hvor plugin selektivt skal låse indhold.

SocialLockeroptions1

Plugin giver indholdslåsning baseret på delingsindstillinger med 8 forskellige sociale netværk. De vil snart tilføje Pinterest og Instagram til deres valg. Du kan også vælge, hvordan indholdet blokeres, for eksempel kan du blot sløre det låste indhold.

BlurrySocialLocker1

Plugins integration med Google Analytics gør det muligt at se, hvor mange mennesker, der brugte skabet, hvor mange der bare sprang over det låste indhold, hvor mange der forlod dit websted efter at have set låst indhold, hvilke sociale netværk de delte dit indhold på og endda svagheden ved skab, der kan bidrage til en øget afvisningsprocent.

StatisticsSocialLocker

Så dette plugin er temmelig imponerende og omfattende i sin evne til med succes at låse indhold selektivt og spore fordelene effektivt fra et analysedashboard. Du kan enten bruge gratis version af plugin eller premium-versionen. Den gratis version understøtter Facebook-likes, Google 1+ og tweets, premium-versionen har 5 andre muligheder for deling af sociale medier, 5 ekstra temaer og flere sociale følgeknapper. Med premium-versionen kan du deaktivere indholdslåsen for registrerede brugere, forsinke lås & genlås, eksportere kundeemner i CSV-format og du får selvfølgelig support.

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Social Share & Locker Pro er et dybest set en to-i-en-plugin, der håndterer alle dine sociale delingskrav, og det leveres også med et socialt indholdsskabsmodul.

SocialSharePro & ContentLocker

De sociale delingsfunktioner i dette plugin er store, men det er ikke i fokus for denne opskrivning. Vi er interesseret i dens indholdslåsfunktioner. Med Social Share & Locker kan du indstille timere på dine låse, der forhindrer adgang til indhold efter en lille forsinkelse. Plugin har 8 indholdsskabstemaer til rådighed.

Indholdets låsefunktion er kun aktiveret for Twitter, Google Plus, Facebook og Linkedin. Men hvis du modtager et flertal af dine sociale andele fra de nævnte fire sociale mediekanaler, er der ikke meget at bekymre sig om.

Automatisk social skab

Et simpelt gratis plugin, der giver dig mulighed for at vælge specifikke webadresser, specifikke / alle sider og indlæg og derefter aktivere indholdslåsning, der viser indhold, når det først blev delt på Twitter, Facebook eller Google Plus. Du kan skjule eller vise en lukknap og en nedtællingstimer.

AutomaticContentLocker

Det Automatisk social skab plugin er ret almindeligt og uden meget i vejen for valget. Du kan ændre beskeden på din sociale indholdslås, men du kan ikke rigtig gøre meget andet. Men hvis du leder efter enkelhed, skal dette plugin fungere fint.

Social locker – Øg trafikken

En søgemaskinevenlig indholdsskab til alle indholdstyper med support til de store fire sociale netværk. Det Social skabstrafik plugin genkender brugere, der tidligere har låst op for indholdet og også registrerede brugere, hvis du vil, det låser ikke indhold i sådanne tilfælde.

ContentLockerEditScreen

Du kan oprette et vilkårligt antal indholdslåse og redigere dem for at imødekomme din stil og gøre dem til den rigtige pasform til dit websted med Tinymce.

Nogle få ting og sidste tanker

Nu normalt ville jeg have introduceret dig til Ligesom Gate og to andre Facebook-baserede indholdslåsende WordPress-plugins (Facebook Viral Content Locker til WordPress, ligesom 2 Unlock for WordPress). Men desværre har Facebook besluttet at fjerne programmer, der incitamenter social deling. Så som Gate, for at prøve at omgå reglen, bruger cookies, der giver læseren mulighed for at besøge og “lide” en bestemt Facebook-side, hvorpå der gives adgang til indhold. Ikke nøjagtigt det samme som de tidligere indholdslåsning-plugins, der kræver sociale delinger for adgang.

Den 7. august 2014 meddelte Facebook, at al incitamenteret deling via Facebook er tilladt. De mener, at det ikke yder et positivt bidrag til deres netværk, når deling stimuleres af angiveligt kunstige incitamenter. Sørg for, at alle sociale netværk, som du aktiverer indholdslåse, tillader det. Vær helt sikker på deres retningslinjer og politikker, når det kommer til deling til indholdsadgang.

Personligt tror jeg, at hvis du arbejder virkelig hårdt for at oprette hundrede sider e-bog og du ikke engang opkræver noget for det, så skal du bestemt kunne drage fordel af det i det mindste i form af en social andel. Når det er sagt, kan du aktivere indholdslåsning på specielt indhold, som du arbejdede ekstra hårdt for at oprette. Hvis du peber dit websted med låst indhold, vil det ganske enkelt gnide folk den forkerte måde. Forestil dig, at alle andre indlæg på WPExplorer-bloggen var låst? … Nemlig! Brug indholdslåsning meget minimalt og effektivt.

Vil du føje social deling til dit websted på andre måder (ikke relateret til indholdslåsning)? Tjek disse nyttige indlæg fra andre WPExplorer-forfattere:

 • Monarch Review: Social Sharing WordPress Plugin fra elegante temaer
 • Sådan føjes sociale logins til din WordPress-blog eller -websted
 • 20 Awesome Social Media Plugins til WordPress

Jeg håber, du fandt indlægget nyttigt. �� Det bedste plugin efter min mening til brug for indholdslåsning baseret på sociale aktier er Social Locker For WordPress. Hvis du vil se, hvordan det er, kan du prøve den gratis version, før du køber premiumversionen. Eller hvis du har et bedre indholdslåsende plugin, fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map