Bedste LMS WordPress-plugins til kursusoprettelse 2020

Bedste LMS WordPress-plugins til kursusoprettelse

Internettet er et fantastisk sted at hente en færdighed og viden. Lige fra din studietabel derhjemme kan du udforske internettet til kurser, tilmelde dig dem, arbejde igennem lektionerne og tilføje et færdiggørelsescertifikat til dit CV (som disse fantastiske WordPress-kurser for begyndere). Og der er mange nemme LMS WordPress-plugins og muligheder for at omdanne dit websted til et komplet Learning Management System.


Kort sagt er mange mennesker mere end villige til at betale gode penge for et onlinekursus i det emne, de vælger. For at imødekomme denne efterspørgsel når en række institutioner og enkeltpersoner hen til dem via deres uddannelseswebsteder. Disse websteder gennemfører ende-til-ende-tjenester, fra opbygning af kursusindhold og tilmelding af studerende til udførelse af eksamener og tildeling af kursusafslutningsbeviser.

Og for at imødekomme design og funktionelle behov på disse websteder er kvalitetstemaer og plugins, der imødekommer den online uddannelsesplatform, tilgængelige på markedet.

Du kan gå i gang med at opbygge et Learning Management System (LMS) baseret på WordPress på flere måder – du kan sætte dine kodningsfærdigheder til at teste i en selvhostet WordPress-installation, eller du kan vedtage et af de mange færdige premium-temaer til at hjælpe dig . Hvis du blot ønsker at tilbyde kurser, skal du tilføje et plugin, der begrænser brugerens adgang til indhold.

Derudover er der specialiserede LMS WordPress-plugins designet til at håndtere alle de specielle funktioner, der kræves af websteder, der tilbyder onlinekurser. De hjælper dig med at administrere kurserne, promovere dem og tjene penge på dem i gebyrer og annoncer. Uden at vente længere, her er et par øverste af de linjemuligheder, som vi mener er nogle af de bedste LMS WordPress-plugins på markedet.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. MasterStudy LMS gratis WordPress-plugin

MasterStudy LMS Gratis WordPress Plugin

MasterStudy er et komplet online kursus og LMS WordPress-plugin. Dette nemme at bruge plugin gør kursusstyring til en leg takket være indbygget support til videoer, quizzer, betalte medlemskab, ratings, ønskelister og mere.

Når man bygger et kursusinstruktør, har man mange muligheder for at opbygge et læseplan (med lektioner og kursusafslutningscertifikat), tilføje ofte stillede spørgsmål og grundlæggende kursusinfo (varighed, forelæsninger, videotimer, brugerniveau osv.). Det inkluderede MasterStudy-opslagstavle er en fantastisk måde for lærere og studerende at kommunikere på. Avancerede Q&A- og quizfunktioner i realtid gør det nemt for studerende at løfte en “digital” hånd såvel som for kursusinstruktører at tilføje tidsbestemte prøver. Plus integration af PayPal og Stripe gør kursgennemførelse til en leg.

Bedst af alt, mens MasterStudy skal arbejde med de mest populære WordPress-temaer, er der et MasterStudy Education & LMS WordPress-tema designet specielt til at arbejde med dette magtfulde kursusplugin. Temaet inkluderer en lys og mørk hud, indstillinger til offline-kurser, forskellige styling af lektioner, brugerprofilsider, træk og slip-sidebygger, oversættelsessupport og mere. Så hvis du overvejer det gratis MasterStudy LMS WordPress-plugin, skal du bestemt også se på temaet.

2. Tutor Komplet LMS til WordPress

Tutor Komplet LMS-løsning til WordPress

Tutor LMS er et freemium-plugin fyldt med funktioner til dine onlinekurser. Til at begynde med kan du oprette ubegrænset kurser komplet med den brugervenlige kursusbygger. Brug træk og slip-builder til at tilføje lektioner, bestille kursusindhold, materialer, indstille en varighed, tilføje et vanskelighedsniveau osv. Plugin tilbyder også Gutenberg-blokke, video support (native, Youtube og Vimeo), meddelelser, kursusvurderinger / anmeldelser og ubegrænset antal instruktører. Så det er nemt at tilbyde kurser fra forskellige eksperter. Der er endda en quiz-skabertest-studerende viden gennem hele kurset!

Hvad mere er, Tutor inkluderer frontend-elevpaneler, lærerprofiler og paneler, indbyggede stylingmuligheder, en brugerdefineret kursuswidget og WooCommerce & EDD-kompatibilitet. Og det hele er bare i den gratis version! Du kan opgradere til en Tutor LMS Pro plan for avancerede quizindstillinger (matching, billedmatchning eller svar, rækkefølge, kort svar), en frontend-kursusbygger, kursusforudsætninger, opgaveindgivelser, klassificering, rapporter og kursuscertifikatskabeloner. Pro tilføjer også et nyttigt e-mail-notifikationssystem og indholdsdrip til opfølgning med studerende, såvel som support til WooCommerce-abonnementer og Betalt medlemskab Pro (men det er kun funktionerne i skrivende stund – check ud for køreplan for at se, hvad der kommer). Og hvis du har brug for hjælp, inkluderer Pro også 1 års opdatering, prioriteret support og endda en installationstjeneste.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware bruger træk og slip-funktionen til at hjælpe dig med at opbygge og arrangere kurser i det format, der er kendt for studerende og instruktører. Det er også nemt at oprette lektioner eller enheder – bare oprette poster eller sider i WordPress på den måde, du normalt gør og udgiver dem. Hvis du ønsker det, skal du arrangere lektionerne i moduler og kurser og afrunde dem med flere quizformater, der tester elevernes forståelse af lektionerne. Ikke kun det, du kan endda time frigivelse af indhold efter dato eller interval ved hjælp af drop-feed-funktionen. Og fortæl eleverne, hvordan de har klaret sig ved hjælp af en karakterbog.

Brug tilpassede e-mail-skabeloner til at formidle karakterer og resultater via e-mail. Derudover kan du oprette unikke, downloadbare og personaliserede færdiggørelsescertifikater til succesfulde studerende. Gå ikke glip af at give adgang til instruktører til at redigere indhold og til at styre kurser og studerende.

Tilmelding af studerende kan være manuel eller automatisk. Ikke kun det, du kan kun give adgang til kurser, når de forudsatte betingelser er afsluttet. WP Courseware er kompatibel med WordPress-standardtemaer. Du er sikret beskyttelse mod uautoriseret adgang, da der er support til medlemskab plugins (MemberPress, OptimizePress). Desuden hjælper support til populære eCommerce-plugins (WooCommerce, Easy Digital Downloads) i online salg af kurser.

4. Sensei WordPress Learning Management System

Sensei WordPress Learning Management System

Oprettelse af indhold til kurser med Sensei er lige så let som at oprette en side eller et indlæg i WordPress. Dette Learning Management System er udviklet af WooCommerce og integreres problemfrit med deres eCommerce-plugin. Ved at knytte kurser til et købte produkt kan du promovere et kursus til et meget relevant publikum. Derfor vil en køber af et broderikit sandsynligvis modtage et tilbud på et kursus om broderi.

Sensei WordPress LMS Courseware

Plugin bruger de velkendte WordPress-brugerregistreringsfunktioner til at tilmelde dig et kursus. Forudsætningerne kan specificeres for hvert kursus såvel som for hver lektion. Opret spørgsmålbanker og brug dem til at oprette tilfældige quizzer. Plugin inkluderer et analyseværktøj, der sporer fremskridtene for de enkelte studerende eller kurser.

Sensei fungerer godt med de fleste standard WordPress-temaer, selvom udviklerne anbefaler temaer, der tilbyder integreret support til Sensei. Afhængigt af de funktioner, du vil inkludere, kan du tilføje et antal udvidelser til plugin. De fleste af dem er gratis, men for at dryppe foderindhold og tildele badges for præstationer skal du købe udvidelser separat.

5. LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash er et komplet Learning Management System, der implementerer API til Tin Can (Experience) til at fange og gemme dine brugers læringsaktiviteter. Tin Can API er en elearning-softwarespecifikation, der sporer og registrerer alle læringsoplevelser. Det indsamler data om oplevelser som mobil læring, simuleringer, aktiviteter i den virkelige verden, oplevelsesmæssig læring, social læring, offline læring og samarbejdsindlæring. Disse data giver dig indsigt i brugernes læringsaktiviteter. Det hjælper især med uformel og personlig læring, hvor individuel præstation spores fra backend af instruktører eller institutpersonale.

LearnDash er funktionspakket og integreres godt med WordPress for at gøre det nemt for dig at offentliggøre indhold og tjene penge på webstedet. Du kan opdele kurserne i flere lag for enkel præsentation. Dryp feedindhold i henhold til planen og deaktiver adgang efter et specificeret tidspunkt. Brug ethvert medieelement som lyd, video, billeder, Google Docs, Articulate eller Adobe Captivate-filer. Design quizzer i et simpelt spørgeskemaformat, eller vælg fra de 8 foruddesignede quiztyper, der tilbydes af plugin.

Lektimetimer styrer, hvor meget tid en studerende kan bruge på en lektion, og tildelingsledere tillader kommentarer til indsendte opgaver. Brugere kan oprette profiler fra frontend, og tilmeldte brugere kan deltage i private eller offentlige kursusspecifikke fora.

Udviklerne har været afhængige af deres rige brancheerfaring med at udvikle dette plugin, og en række ansete universiteter tæller blandt brugerne. Plugin er aktiveret med flere sider og fungerer med ethvert tema. Et antal gratis og premium-udvidelser er tilgængelige til forbedrede funktioner. Disse udvidelser er udviklet som svar på feedback fra lokalsamfundet. Der er desuden hundredvis af kompatible temaer (f.eks eLumine eller universitet), der tilføjer ekstra funktioner og stylingindstillinger.

6. LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress-kerneplugin er gratis og let. Hvis der er nogen funktion, du har brug for på dit websted, skal du kigge efter den blandt antallet af gratis og betalte tilføjelser. Nogle af funktionerne hjælper med til bedre at tjene penge på webstedet.

Brugergrænsefladen hjælper med at opbygge, redigere og vedligeholde kursusindhold. Du kan justere mange indstillinger her, som f.eks. Varighed af kursus, krævede passkarakter, antal forsøg og tage quizzer, før du går videre til næste niveau. Det er også muligt at eksportere kurser til andre websteder, der bruger LearnPress. Med BuddyPress-støtte kan studerende danne grupper for at diskutere problemer og dele viden.

learnpress

Plugin er oversat til mange sprog, understøtter multisite netværk samt PayPal, Stripe og WooCommerce betalingsmetoder. Mens du kan bruge LearnPress med ethvert standard WordPress-tema, anbefaler forfatterne kraftigt, at det bruges sammen med Uddannelse WordPress Theme eller LMS WordPress Theme. I andre tilfælde anbefaler de at opgradere til Pro for at få adgang til kursusbundter, gamification, kursuscertifikater og adskillige premium-tilføjelser.

7. Namaste! LMS til WordPress

Namaste! LMS til WordPress

Når du installerer den gratis version af Namaste! LMS, du kan konvertere din WordPress-installation til et funktionelt uddannelseswebsted. Funktioner eLearning inkluderer oprettelse af lektioner og opgaver, studerendes tilmelding, styring af kurser og studerende, indstilling af forudsætninger for lektioner og mere.

Forbedr plugin-funktionen med det gratis medlemskab-plugin Konnichiwa! Generer detaljerede rapporter om studerendes aktivitet på stedet. Når den er aktiveret, viser en dashboard-widget et specifikt antal dage aktivitet på siden. PayPal- og Stripe-integration hjælper med at indsamle betaling for kurserne.

namaste-lms

Den premiumversion gør det nemt at tjene penge på webstedet – tilføj en indkøbsvogn til specificerede kurser, oprette og administrere rabatkuponer og administrere beskyttede filer. Ikke kun det, du kan give adgang til nogle brugere som klasseledere og tildele badges til kursusafslutning eller for at tjene point.

8. LifterLMS WordPress Plugin

LifterLMS WordPress Plugin

Basistropet til LifterLMS er gratis, intuitivt at bruge og fleksibelt. Det markerer næsten alle felterne på listen over nødvendige funktioner til Learning Management System og beføjelser WP101, en populær WordPress-videotutorial-serie.

Studerende kan studere med fremskridtsbjælker og quizzer for at holde styr på deres fremskridt. Hold studerende informeret med automatiserede e-mails. Disse e-mails er indstillet til at blive udløst af foruddefineret studentaktivitet, som at ikke logge ind i lang tid, ikke en quiz, påmindelse om forfaldsdatoer og mere. Brug handlingsbaserede e-mails til at nå ud til studerende, der forlader kurset midtvejs. Dryp indhold i henhold til specificerede tidsplaner eller for at matche de studerendes fremskridt.

LifterLMS-styringsfunktioner

LifterLMS tilbyder masser af kursusstyringsværktøjer samt betalingsbehandling via PayPal, stripe eller Authorize.net samt support til WooCommerce. Du kan tilføje kuponer og rabatter på webstedet for at øge studerendes tilmelding. Et antal betalte tilføjelser er tilgængelige, og du kan købe dem individuelt eller som et alt-i-et-bundt.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS-integration til WordPress

Edwiser Bridge - Moodle LMS-integration til WordPress

Endelig, hvis du er fan af Moodle open source kursusramme, du kan være interesseret i at vide, at der er en nem måde at integrere dine Moodle-kurser med WordPress. Det gratis Edwiser Bridge-plugin giver dig mulighed for at importere alle dine Moodle-kurser og synkronisere dine kursuskategorier direkte med dit WordPress-sted. Derfra kan du sende dem gratis, sælge dem (ved hjælp af den indbyggede PayPal-integration), give mulighed for kursusregistrering og mere.

Edwiser Bridge inkluderer også et antal indstillinger (såsom automatisk synkronisering for kurser, tilmeldte anvendelser, sprog osv.), Som du blot kan kontrollere for at aktivere. Hvis du er en udvikler (eller har tændt for), er der endda indbyggede kroge og filtre til hurtigere tilpasninger. Bedre endnu, der er fantastiske add-ons tilgængelige for at tilføje endnu mere strøm til din Moodle-drevne WordPress LMS.

Selektiv synkronisering

Brug af Selektiv udvidelse af synkronisering for Edwiser Bridge kan Moodle-brugere vælge og vælge kurser, de vil synkronisere med WordPress-platformen, for derefter at markedsføre eller sælge yderligere. Dette brugervenlige plugin gør det superenkelt for Moodle-administratorer at fokusere på et bestemt sæt kurser og øge trækkraft til disse kurser.

Enkelt tilmelding

Gør login-processen og kursusadgangen enklere med Enkelt signaturudvidelse for Edwiser Bridge gør det. Brugere kan samtidigt logge ind på enten Moodle og det linkede WordPress-sted ved kun at indtaste loginoplysninger én gang. Det fungerer begge veje! En bruger kan logge ind på enten Moodle- eller WordPress-webstedet og være logget ind på de tilsvarende WordPress- og Moodle-websteder.

Logout fungerer lige så godt ved at skulle udføre handlingen kun en gang, behøver de studerende ikke at bekymre sig om ikke at logge ud fra begge websteder. Med et simpelt opsætning hjælper dette plugin WordPress-Moodle-integration og gør det let for brugere at få adgang til begge sider, da de kun har et enkelt sæt legitimationsoplysninger, som de har brug for at huske. Der findes også en kortkode, der kan placeres hvor som helst på WordPress-webstedet for at tillade login.

Bulk kursuskøb

Tillad brugere at købe flere kurser på én gang i Moodle med Masseindkøb til Edwiser Bridge udvidelse. Dette er et WordPress-plugin, der bruger kraften i WordPress og WooCommerce for at give Moodle-administratorer mulighed for at sælge kurser på WordPress og give købere mulighed for at købe disse kurser i bulk. Og det er ikke alt, når man køber et kursus, har Moodle-brugere en intuitiv grænseflade til at tilmelde studerende til et kursus.


En LMS giver brugerne mulighed for at lære i deres eget tempo ved hjælp af en hvilken som helst enhed, de er komfortable med. Læringsprocessen kan gøres mere spændende ved at tildele badges, innovative quizzer og lister over topkunstnere. Desuden kan tilføjelse af et forum eller et samfund hjælpe med at opmuntre de studerende i læringsprocessen.

I de sidste par år har der været en stigning i brugen af ​​WordPress som base for websteder for uddannelsesinstitutioner og online-kurser. WordPress LMS-plugins, der diskuteres i dette indlæg, kombineres alle godt med WordPress-kernen til at oprette et komplet online kursusleveringssystem. Nogle er gratis, mens andre tilbyder meget attraktive funktioner til under $ 250 (hvilket er mindre end $ 1 om dagen).

Har du nogen erfaring med disse WordPress LMS-plugins? Eller måske har vi savnet et af de LMS WordPress-plugins, du vil anbefale? Del venligst i kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map