Bedste Live Chat Plugins & Ticketing Support til WordPress

De fleste kunder kan lide en form for hjælp, mens de foretager et køb. De kan være i tvivlsomme tvivl, selv efter at have læst den detaljerede produktbeskrivelse, anmeldelser og ofte stillede spørgsmål. Ville det ikke være rart at få nogen fra butikken til at hjælpe dig med dit køb? En person, som du kan fortsætte med at komme tilbage til, indtil du er sikker på dit køb ?


Det er her de bedste live chat-plugins kan give dig et ben op. Disse plugins træder smart ind for at udføre jobbet som salgsassistent eller en kundesupportperson. De kan besvare alle kundeforespørgsler og være tilgængelige 24 x 7 x 365. Din butik er ikke længere en ansigtsløs URL, men omdannes straks til en sælger eller butiksejer, der kan føre en samtale med besøgende og konvertere dem til værdifulde kunder.

Telefonopkald og e-mails kan også gøre jobbet, men et live chat-system har nogle fordele:

 • Det fungerer som et feedback- og kontaktsystem. Feedbacken kan hjælpe dig med at finpusse din marketingstrategi.
 • Besøgende får øjeblikkelig og realtids support, de behøver ikke at vente på et svar.
 • At holde en kunde engageret og i kontakt vil sandsynligvis gøre dem til loyale kunder.
 • Det kan skære ned på antallet af forladte vogne.
 • Chatposterne kan bruges som en klar base til fremtidige kampagner.
 • Det kan vokse til et forum eller chat-support-system.
 • Hvis der udstedes billetter, er svaret lettere, da det kan spores og vil ikke miste synet, før det er løst.
 • Det kan forbedre SEO-placering, da besøgende forbliver længere på dit websted.
 • Det konverteres til et automatiseret e-mail-system, når du er offline og hjælper dig med at generere værdifulde kundeemner.

Der er mange gode live chat-plugins, fra de meget enkle og gratis plugins til omfattende premium plugins. Jeg viser et par af de gode her.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WSChat – WordPress Live Chat

WSChat ELEX WordPress Live Chat-plugin

Opgrader dit websted med en effektiv, AI-drevet live chat ved hjælp af WSChat. Dette lette plugin tilføjer en hjælpsom chatbox-popup til dit websted, der er klar til at fungere på mobilenheder og fungerer godt på enhver enhed.

WSChat WordPress Live Chat er fuld af funktioner til feltforespørgsler om webstedets besøgende, og det er let at komme i gang. Efter installation skal du designe din egen pre-chat-formular med de krævede oplysninger og style din chatbox-widget vha. De indbyggede farveindstillinger. Du kan også tilføje et ubegrænset antal agenter samt aktivere agentadvarsler, så de får besked, så snart en besøgende deltager i en chat.

Eksempel på WSChat Live Chat

Der er også muligheder for at vise online / offline status, støtte til Google Dialog-flow til at definere og automatisere svar og avancerede chatværktøjer til vedhæftede filer, skærmoptagelse (så kunderne bedre kan forklare problemer), sende chathistorik til e-mail og chatvurderinger. Med WSChat gemmes alle dine data på din egen server, der forbedrer chat (og data) privatliv.

Brug rapporteringsfunktionen til at se kundesupportydelsen komplet med ratings, kvalitetsresultater og antallet af billetter pr. Agent. På denne måde kan du se et overblik, hvis dine besøgende får de hjælp, de har brug for. Og plugin er også integreret med det populære WSDesk-plugin, så du nemt kan tragt spørgsmål om kundesupport til din helpdesk. Gør det til en fantastisk supportløsning!

2. Support Board

Support Board - Chat WordPress Plugin

Support Board er en fantastisk måde at tilføje en live chat til dit WordPress-sted. Dette chat-plugin er bygget med muligheder for menneskelige agenter integreret med Slack og AI-drevne chatbots via Dialogflow og er fyldt med funktioner til at hjælpe dig med at styre besøgendes spørgsmål. Med Support Board WordPress Chat vil du helt sikkert være i stand til at give en bedre oplevelse for dine besøgende – bare installer plugin og inden for få minutter kan du og dine supportagenter (eller bots) komme på arbejde!

Support Board - Chat WordPress Plugin

Som nævnt tilbyder Support Board integreret med Slack og Dialogflow og tilbyder masser af rige beskedtyper, som dine agenter eller bots kan bruge i deres svar. Disse inkluderer knapper, rullelister, en liste over tekstindgange, formular til e-mail-indsendelse, registreringsformular, tidsplan, artikler, statisk tekstliste (med eller uden titler), tabeller og en formular til at bedømme agenten. Eller du kan oprette dine egne tilpassede (statiske) rige beskeder. Du kan endda indstille åbningstider for at skjule din chatbox, deaktivere din chatbot og / eller vise en tidsplan, når en besøgende indtaster en besked uden for dine definerede timer. Alle samtalerne er let tilgængelige fra administratorområdet. Herfra kan du administrere meddelelser, gemme svar, administrere / organisere brugere og se besøgendeindsigt fra dit WordPress-instrumentbord.

Andre fantastiske funktioner inkluderer indstillinger for underretninger (e-mail, desktop og flash), vidensbasisartikler og automatisk synkronisering for dine brugere og strukturerede data. Support Board understøtter også RTL, tilbyder 19 forskellige sprog og er oversattsklar, hvis du vil tilføje et nyt sprog. Alt dette for kun $ 59!

3. Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot Plugin

Acobot er et chatbot-plugin til WordPress, der giver øjeblikkelig hjælp til dine besøgende, selvom dit kundeserviceteam ikke er i nærheden. Bare installer plugin og konfigurer indstillingerne. Det er så let. Med hundreder af avatarer at vælge imellem, stylede chatwidgets (vælg bare den der passer til dit websted) og tilpassbare farver Acobot er en fantastisk chatbot-mulighed.

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot Plugin

Men hvad der virkelig gør Acobot specielt er, at den drives af ai. Dette betyder, at du ikke behøver at programmere med svar – Acobot studerer dit websted og lærer sig alt hvad den har brug for at vide for at hjælpe. Plus Acobot er smart nok til at vide, hvornår du foretager ændringer på dit websted, og det vil opdatere dets svar i overensstemmelse hermed.

Det er ikke alt, hvad Acobot kan gøre – denne chatbot er også nyttig med leadgenerering. Når en bruger interagerer med Acobot kan den anmode om deres kontaktoplysninger til dig. Du kan vælge enten en direkte eller høflig måde, men i begge tilfælde vil Acobot præsentere en grund til at anmode om oplysninger (for eksempel at få en “menneskelig kollega” til at følge op på en kompleks anmodning). Afhængigt af dit websted kan Acobot også bede en gæst om at lide eller følge din virksomhed på sociale medier, præsentere en opfordring til handling (f.eks. En demo), lokalisere og udfylde en formular til en gæst automatisk, fra en gratis prøveversion og mere. Plus indbygget detektion af exit-intention betyder, at Acobot vil gøre det bedst for at sikre, at du ikke mister et forspring.

Acobot er gratis, men kun for små websteder (25 sider eller mindre) og op til 250 brugere. For virksomheder eller større websteder en opgraderet Acobot Chatbot-plan er et must. Fra kun $ 29 / mo er det en stor investering i din virksomhed, da Acobot helt sikkert hjælper dig med at øge kundeemner og konverteringer.

4. WP-Chatbot af MobileMonkey

WP-Chatbot af MobileMonkey

Elsker Facebook Messenger? Med WP-chatbot kan du nemt tilføje en Facebook Messenger-chatwidget til dit websted. Elsker det eller hader det – mere end 1,3 milliarder mennesker bruger Facebook Messenger

Så hvorfor WP-Chatbot? Kort sagt – det er en fantastisk (og nem) måde at tilføje en 24/7 live chat til dit WordPress-sted. WP-Chatbot integreres problemfrit med din Facebook-virksomhedsside, så du kan opbygge dine følgende og begynde at oprette forbindelse med dit publikum med det samme. Og bedst af alt – fordi det er baseret på Facebook Messenger, kan du til enhver tid hente en chat med en kunde. Du behøver ikke at stole på at indsamle telefonnumre eller e-mails for at kontakte dem med nye oplysninger eller tilbud (dog hvis du vil – dette er noget, du kan konfigurere med en præmieplan).

WP-Chatbot af MobileMonkey-widget

WP-Chatbot indeholder også lette indstillinger til en tilpasset temafarve og velkomsthilsen. Du kan også indstille chatsproget og skjule widgetten baseret på tilpasset posttype. Ønsker mere? Du kan opgradere til en MobileMonkey premium plan at tilføje tilpasset branding, live chat og kickoff-opkald, en nyttig chatbot, dryppeplanlægning, avanceret chatanalyse, indbygget reklame og mere.

5. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Zendesk Live Chat er et populært plugin, der interagerer med dine kunder i realtid og hjælper dem med at foretage et køb. Du skal oprette en konto hos Zendesk og linke denne konto med plugin. Når dette er gjort, åbnes en meddelelsesboks i højre nederste hjørne af din skærm. Besøgende kan begynde at tale med dig med det samme, og hvis du ikke er online, kan der sendes en e-mail. Det fungerer godt med alle de store browsere og er en nem måde at integrere live chat på dit websted.

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Widgeten er enkel og kan tilpasses til at være synkroniseret med dit brand. Den er optimeret til mobiler og er tilgængelig på 40 sprog. Den gratis version tillader kun en samtidig chat ad gangen og en chathistorie på 14 dage opretholdes.

Proaktiv chatting giver dig mulighed for at give foruddefinerede svar. Udløsere kan indstilles, så alle besøgende nås automatisk. Fra instrumentbrættet kan du overvåge al trafik og starte en chat, når du føler, at en besøgende har brug for hjælp. Du kan gøre en række ting på instrumentbrættet – justere indstillingerne, påvirke opdateringer, opsætte genveje eller forby nogle besøgende.

6. WordPress Live Chat komplet

WordPress Live Chat Komplet Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

WordPress Live Chat Plugin er et open source premium plugin, som du kan installere for hurtigt at tilføje en chatboks. Du kan oprette dine egne operatører, tilpasse chatboksen og vedligeholde chatlogfiler. Hvis du ønsker det, kan mere end en agent svare til en bruger.

WordPress Live Chat-plugin

Når operatører er offline, kan besøgende udfylde en kontaktformular. E-mail-meddelelser modtages, når alle agenter er offline. Vil du bruge plugin på et hvilket som helst antal websteder? Du bliver nødt til at gå med Live Chat Ubegrænset.

7. WP Live Chat Support

WP Live Chat Understøtter gratis WordPress Plugin

For at kunne holde flere chats gående samtidigt med dine kunder, prøv WP Live Chat Support. Både bruger og besøgende finder det let at bruge interface. Alle felter i dette felt kan redigeres, og selve boksen kan trækkes over hele skærmen og placeres hvor du vil. Når live chat er slået fra, kan offline beskeder gemmes.

WP Live Chat understøtter gratis WordPress Plugin-indstillinger

Du kan vælge mellem 6 foruddefinerede chatboks-temaer og tilpasse chatoplevelsen fuldt ud, så den passer ind på udseendet og følelsen af ​​dit websted. Der er ingen reklame eller Powered By-links i chatboksen. En hurtig responsboks kan indsættes. Besøgende kan forblive anonyme, hvis kravet til navn og e-mail på tidspunktet for chatinitiering er deaktiveret. Eller du kan kun begrænse adgangen til registrerede brugere. Animationer kan anvendes på chatvinduet, og chatposter kan opretholdes. Hvis du har fundet en IP-adresse have en generende værdi, kan du forbyde den.

Der kan oprettes en live chatboks til at springe ud på skærmen. En lydalarm, når en ny chat begynder, kan aktiveres eller deaktiveres. Plugin er kompatibelt med alle cache-plugins og oversættelsesplugins.

Der er mange betalte udvidelser, der følger med dette plugin, som du kan vælge, hvis du vil tilføje funktionalitet – Initier Chatudvidelse, Multiple Agent Extension, Mobile og Desktop App, Cloud Server Extension, Chat Encryption Extension – og du kan tilføje dem efter behov.

8. Awesome Support

Awesome Support Gratis WordPress Plugin

Awesome Support er en solid WordPress-baseret helpdesk. Det er designet til at være fuldstændig kompatibelt med alle WordPress-temaer, både gratis og premium. Alle funktioner tændes, når plugin installeres og aktiveres, så du kan åbne Help Desk og konfigurere kundesupport på kort tid.

Awesome Support Gratis WordPress Plugin-indstillinger

Besøgende kan åbne billetter til deres klager i frontend, og dette kan spores af kundeserviceteamet fra backend. Gamle billetter kan identificeres med tags. Kunder kan blive bedt om at acceptere betingelser og vilkår, før de åbner en billet.

E-mails sendes straks til de rigtige personer, så de kan handle på det. Chatten mellem kunden og din teamperson forbliver privat. Du kan tilføje felter til chatboksen og understøtte så mange produkter, som du ønsker.

Hvis du vil tilføje udvidelser til din chatfacilitet, tilbyder Awesome Support udvidelser til WooCommerce-integration, konserverede svar, e-mail-piping (svar via e-mail) og mere. Disse udvidelser er både gratis og premium. Både store kommercielle organisationer og små virksomheder kan bruge dette plugin til fordel.

9. WP Support Plus lydhør billetsystem

WP Support Plus lydhør billetsystem

WP Support Plus Responsive Ticket System fungerer godt for et firma, fast ejendom eller service desk-system, et ansættelsesrekrutteringssystem, teknisk support system og andre lignende supportområder. Det kan håndtere billetadministration af store organisationer effektivt.

WP Support Plus-indstillinger

Åbning af en billet kan ske i forreste ende, via admin eller endda på vegne af en bruger. Du kan begrænse indsendelse af billet ved frontend til en bestemt type bruger, og dette vil være nyttigt for WooCommerce-drevne websteder. Billetter kan kategoriseres, prioriteres, tildeles en status og endda slettes. Gæster kan indsende billetter, også via Facebook. Google No CAPTCHA, reCAPTCHA for gæstformularer kan aktiveres.

En e-mail-bekræftelse sendes for hver billet, både til admin såvel som den besøgende, der rejser en billet. E-mail-piping er en mulighed, afhængigt af værtkompatibilitet. Skype-funktioner er integreret, og du kan også ringe eller chatte via Skype. Filer kan vedhæftes billetter, svar og mails.

Billetter kan tildeles agenter (teammedlemmer), og agentvis statistik kan opretholdes, så du ved, hvordan dine teammedlemmer klarer sig. En overvågningsrolle kan også tildeles en hvilken som helst agent til styring af billetteringen.

En lydhør understøttelsesknap kan tilføjes hvor som helst, og tilpassede felter kan også tilføjes. Der anvendes AJAX-baserede filtre, så det er hurtigt at sile gennem billetterne og responstiden. Ofte stillede spørgsmål og funktionsfunktioner på dåse kan hjælpe med at reducere antallet af billetter, der hæves, eller antallet af billetter, der kræver tilpassede svar.

Indsendelse af billetter til flere brugere, statuskontrol på billetter, responsivt layout, agentkategorisering og filvedhæftninger giver dette plugin en kant. Mens plugin er gratis, er nogle af funktionerne kun tilgængelige i premium-versionen. Du vil opdage, at du skal opgradere til premium-plugin for at gøre fuld brug af alle funktionerne.

10. WP Flat Visual Chat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil have et simpelt chat-plugin med et fladt materiale-design, som du kan installere og begynde at bruge med det samme, er WP Flat Visual Chat en fantastisk mulighed. Dette dejlige plugin kommer med farvetilpasningsmuligheder og en let at bruge interface, der integreres problemfrit med din WordPress-installation.

WP Flat Visual Chat WordPress Plugin

Dette enkle plugin giver dig mulighed for at yde realtids live ajax chat support til dine besøgende. Operatører er i stand til at se, hvilken side en læser er på, og de kan starte chat-tilbudshjælpen. WP Flat Visual Chat understøtter også muligheder for konserverede svar, meddelelser om lydmeddelelser, chatlogging, kunde-IP-identifikation og mulighed for at overføre en chat til en anden operatør.

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Gratis WordPress Plugin

Tidio Live Chat er designet til WordPress og integreres rigtigt hurtigt. Det er gratis i 7 dage, og du behøver ikke logge ind eller registrere for at bruge det. Efter den syv dages periode kan du vælge at gå pro eller nedgradere til den gratis version. Med en stjerneklassificering på 4,9 er det et populært plugin, som du kan bruge til at tilføje live chat til dit websted.

Tidio Live Chat

Helt enkelt at installere, kan du spore dine besøgende og kontakte alle, der kigger på dit websted. Chatboksen vises straks ved installationen, og du ser en liste over besøgende, der i øjeblikket er på dit websted. Du kan nå ud til enhver, du vælger.

Det kommer i tre designs, og du kan vælge de farver, du vil have det til at vise. Besøgende kan kontakte dig via e-mail, hvis du er offline. Store e-mail-tjenesteudbydere er integreret med dette plugin.

En integreret widget understøtter også 140 sprog, så du kan chatte med dine kunder på så mange sprog.

12. Uber Chat – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du er på markedet efter en chat-plugin med masser af muligheder, skal du ikke se længere end Uber Chat. Markedsført som det “ultimative live chat WordPress-plugin” skuffer det bestemt ikke.

Uber Chat WordPress Plugin

Pakket med funktioner inklusive WordPress og Windows-klientsupport, tilbageførselsformular, flere operatørsupport, lydanmeldelsesindstillinger og tilpasninger, fuld diskussions- og indsendelseshistorik, chattilstands kontinuitet på hele dit websted, forudindlæste farveskemaer og mere.

Uber Chat understøtter også konserverede svar for at fremskynde din support-responstid, flersproget grænseflade og WPML-kompatibilitet, og du kan installere Uber Chat på en hvilken som helst WordPress-multisite (husk bare, at hvert websted i dit netværk fungerer som et enkeltstående websted og chatgrænseflade) . Det eneste systemkrav er, at du betjener plugin på en server med tilstrækkelig strøm til det antal samtaler, du planlægger at starte på samme tid (for eksempel – du kan sandsynligvis ikke understøtte 1000 klienter, hvis dit websted er på $ 1 / måned hosting ).

13. Ren chat – Gratis chat

Pure Chat - Gratis chat WordPress Plugin

Hvis du er en lille virksomhed, bør Pure Chat interessere dig. Denne software er designet med mindre virksomheder i tankerne. Det er enkelt, og du kan chatte med flere kunder på samme tid ved at organisere faner i dit chatvindue. Du kan chatte med andre teammedlemmer, og flere teammedlemmer kan deltage i samtalen med en kunde.

Ren chat

Chatboksen kan tilpasses til at ændre farve eller tekst, eller for at tilføje animation eller billeder, der passer til dit brand. Indstil din chatboks til at dukke op et par sekunder efter, at en besøgende lander på din side. Fra detaljer-panelet kan du vide mere om den besøgende og have en mere meningsfuld samtale med ham. Hermetiske svar kan fjerne tediumet fra rutinemæssige svar.

Besøgende kan ledes til den rigtige afdeling ved at tildele afdelinger til widgets. Kategoriser besøgende, og lad dem have forskellige adgangsniveauer. Dette vil hjælpe dig med at styre dit team. Præstationen og bedømmelsen af ​​hvert teammedlem kan spores, så du bliver bekendt med de bedst fungerende teammedlemmer.

iOS-, Android- og Kindle-apps er tilgængelige, hvilket betyder, at du kan chatte uden at være begrænset til skrivebordet. Tilslut ren chat med over 500 apps ved hjælp af Zapier og brug straks udvidede funktioner. Selv hvis du ikke har et websted, kan du have et selvstændigt chat-felt på Pure Chat’s hostede sider.

Pure Chat er både en gratis og betalt software. For en helt gratis pakke er antallet af chat pr. Måned begrænset til 15, og du bliver nødt til at opgradere til Starter, Business eller Vækstplan efter det. For ikke-mærkede chatbokse skal du vælge vækstplanen, der kommer på $ 99 per måned, der betales årligt.

14. Formilla Real Time Live Chat

Formilla Real Time Live Chat Gratis WordPress Plugin

Formilla Live Chat tillader realtidsovervågning af besøgende, og kommer til dig gratis såvel som i mange betalte pakker. Med den gratis version kan du installere chat på et websted, afholde en chat ad gangen og være berettiget til 30 chats / e-mails hver måned. Du kan også indstille den, så en chat initieres af dig efter et par sekunder efter, at besøgende kommer til dit websted. Meddelelser, der inviterer besøgende til en chat, kan tilpasses.

Formilla

Auto responder kan træde ind og indsamle kontaktoplysninger, når du er offline. Hvis du banker på tastaturet, vil din besøgende vide, at dit svar er på vej. Desktop- eller lydalarmer kan indstilles til en indgående chat. En helpdesk eller indbakke hjælper dig med at filtrere, prioritere chats og begrænse eller forbyde brugere. Billetter kan tildeles chats og prioriteres.

Hvis agenten er optaget, bliver chatten i kø, og brugeren kender altid deres position i køen. Chattranskripter opretholdes. E-mails kan tilpasses, og e-mail-data kan eksporteres. Dashboardet giver dig et overblik over chataktivitet, og rapporter kan genereres fra data indsamlet. Chat-tider kan planlægges, og åbningstider kan fastlægges.

Pakker spænder fra $ 11.99 pr. Måned til $ 16.99 pr. Måned. Med disse pakker kan du øge antallet af agenter, websteder og chats. Du kan chatte fra mobile enheder, være berettiget til opgraderinger, overvåge besøgende i realtid, tilpasse chatboksen, bruge opmærksomhed, fjerne branding og have ret til telefonisk support.

15. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Gratis WordPress Plugin

Chat af Flyzoo er ikke rigtig beregnet til forretning, den er specielt designet til chatbrug i et samfund. Da den er mere social i karakter, er den godt integreret med de fleste plugins til medlemskab og sociale netværk. Webinars, datingwebsteder, onlinehandlere eller -spillere, begivenheder, lokale foreninger og lignende udstyr kan gøre brug af dette plugin godt.

flyzoo

Brugere kan finde og chatte med venner, deltage i gruppechats og. Brugerprofiler synkroniseres automatisk med chatten, og avatarer kan trækkes ind fra mange andre plugins som Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member og Buddy Press. Brugere kan chatte på mere end 20 sprog, og flere private chats er mulige.

Chats er vært på en sky, så der er ingen tegning på dine serverressourcer. Chats kan også modereres med tilpassede filtre for at udelukke dårligt sprog, forbyde nogle besøgende, for at blokere IP’er eller for at begrænse længden på chatten eller hastigheden for at sende chatbeskeder. Pop-out chatvinduer aktiverer chat i separate browservinduer. For SSL / HTTPS-baserede websteder kan chatten krypteres. Chathistorikken opretholdes, og tidligere samtaler kan fås. Underdomæner er tilladt, og mange websteder kan forbindes til den samme chat.

Du kan prøve Chat af Flyzoo gratis i 14 dage, og på anmodning vil den blive forlænget med yderligere 14 dage. Med pro-versionen er realtidsovervågning af besøgende, deling af filer, indlejring af gruppechats på sider og begrænsning af adgang baseret på roller mulig. Den sidste funktion ved begrænsning af adgang er specielt velegnet til forskellige niveauer af abonnementsbaserede tjenester.

16. Casengo Live Chat-widget

Casengo Live Chat Widget Gratis WordPress Plugin

Casengo Live Chat Support er et godt designet, let at bruge, med rig live chat support plugin. Du skal tilmelde dig en konto hos Casengo, og du kan oprette dit chatvindue på dit websted inden for få minutter. Du kan svare på besøgende via live chat eller e-mail. Chatbokse kan tilpasses.

Plugin strømline alle indgående chatbeskeder fra WhatsApp, live chat eller e-mail til en indbakke, så du mister aldrig oversigten over en enkelt meddelelse. Hele teamet har et klart overblik over chattrafikken, og koordinationen er sikret. Hele chathistorikken med kunderne opretholdes, så dine teammedlemmer kan svare bedre.

En vidensbase er praktisk, som teammedlemmer kan se op for at svare til kunder. Teammedlemmer kan også videresende forespørgslen til nogen uden for deres chatgruppe eller kan søge hjælp fra andre i gruppen.

Da plugin kan fungere fint på håndholdte enheder, kan du være på toppen af ​​enhver kundespørgsmål hele tiden. Kombineret med Facebook- og Twitter-integration er det muligt at chatte på farten. Flere postkasser og flere mærker kan styres fra det samme websted.

Med den gratis konto er antallet af brugere, chats og samtaler begrænset. Der er 2 betalte planer – Premium og Enterprise, med hele sæt funktioner kun tilgængelige i Enterprise Plan (og brugerdefinerede funktioner tilgængelige i skræddersyede Elite-planer).

17. Collect.chat Conversational Chatbot

Collect.chat Chatbot

Collect.chat er verdens enkleste chatbot-builder. Du kan opbygge chatbots til dit WordPress-websted i løbet af få minutter ved hjælp af træk og slip-skabeloner. Nu kan du konvertere dine besøgende til kunder, vokse e-mail-lister og planlægge aftaler med disse automatiserede chatbots. De kører 24 × 7 og samler data sømløst og giver en dejlig oplevelse for dine besøgende på websitet.

At øge kundens engagement på hjemmesiden er nøglen til succes for enhver virksomhed. Traditionelt brugte websteder statiske former til dette formål. Men de har vist sig at være en enorm forstyrrelse.

Så at skabe en problemfri kundeoplevelse er afgørende for online shopping. Hovedårsagen til succes for et brand i den virkelige verden er den følelsesmæssige tilknytning, de efterlader på deres kunder. Den bedste måde at gentage den samme persona i onlineverdenen er gennem interaktive samtaler. Tal med dine kunder, ligesom du ville gøre i en rigtig detailbutik.

Collect.chats chatbots kan antage tre former:

 • Startformular – Chatbotten vises på webstedet nederst
 • Integrerbar form – Chatbotten kan integreres hvor som helst på webstedet. Således kan ethvert afsnit på webstedet foretages samtale.
 • Delbar form – Chatbotten kan deles via URL. Dette kan bruges til at udføre undersøgelser.

Collect.chat giver dig mulighed for at gøre netop det. Og det bedste er, at samtalerne er helt automatiserede. Alt hvad du skal gøre er at scripte den samtale, du vil have med kunden, og distribuere dem på dit websted. Brug dem til at få feedback fra kunder, anmeldelser, kontaktoplysninger om potentielle kunder og meget mere. Det vigtigste er, at du får chancen for at etablere en følelsesmæssig forbindelse med dine online kunder.

At afslutte …

Live Chat er et praktisk værktøj til at øge kundeservicen ved flere hak. Plugins, der diskuteres her, vil passe godt til enhver organisations behov. Alle plugins er populære og højt rangerede i WordPress-lageret, så du burde virkelig få en samtale igang og se, hvordan det påvirker din virksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map