Bedste fotografering WordPress-temaer i 2020

Bedste fotografering WordPress-temaer til fotografer og designere

Der er mange veludformede WordPress-temaer derude. Serverer mange forskellige formål. Der er endda nogle, der stort set kan bære et webstedsdesign af sig selv. Men som fotograf, designer eller billedkunstner behøver du ikke, at temaet skiller sig ud for dig, du har brug for et tema, der lader dit arbejde udføre det snakende uden at komme i vejen.


Temaerne i dette indlæg vil alle dele denne nøglekvalitet. Dette betyder, at mange af de temaer, der anbefales her, vil se lignende ud, men vil være forskellige i funktionalitet og fornemmelse og typografi og andre måder. Uanset hvad, her er 35+ af de allerbedste WordPress-temaer til en fotograf i 2019.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Vega

vegaphotography

Med Vega kan du igen vælge, hvordan du ønsker, at din startside skal se ud fra flere forskellige veludformede skabeloner. Det inkluderer 11 forskellige galleri-layoutskabeloner samt filtrerbar porteføljefunktionalitet. Der er også en indholdsbygger, der giver dig mulighed for kreativ kontrol i den måde dit galleri eller portefølje er sammensat af.

2. I alt

Samlet WordPress-portefølje

Info & DownloadSe demoen

Selvom Total teknisk set er et alsidig tema, har det en avanceret og tilpassbar portefølje indbygget. Temaet understøtter de mest almindelige medieformater (billede, galleri, lyd, video) og sidelayouter kan tilpasses fuldt ud takket være den inkluderede front-end builder. Opret dit design ved hjælp af skyder, callouts, knapper, grafer, gallerier, kort og mere.

Temaet Total inkluderer endda 40+ hurtigstartdemoer, en header & footer-builder, premium-skydere, hundreder af customizer-indstillinger, SEO-venlig kode og support til populære plugins … inklusive WooCommerce, så hvis du vil sælge din fotografering, kan du!

3. Pronto (gratis)

Pronto Gratis murgalleri WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Pronto er et gratis WordPress-tema designet til fotografer, designere og andre annoncer til hurtigt at oprette en enkel portefølje (Pronto!). Temaet inkluderer lette indstillinger til at tilføje indlæg, uploade et brugerdefineret logo, indsætte gallerier og finjustere temafarver (bare ændre accentfarven i det levende tema Customizer).

4. INA Photo Stories

INA Photo Stories WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

At designe din personlige hjemmeside er som en leg med Ina. Ina er perfekt tilpasset fotobloggers behov og kan let installeres og tilpasses efter brugerens krav. Det moderne og slanke udseende af dette WordPress-tema kommer med 10+ forskellige bloglayouts, 3 header-stilarter og 5 widgetiserede områder, blot for at nævne et par funktioner. Panelet med temaindstillinger er kraftfuld og let at bruge med vidunderligt design, farve, logo og tilpassede layoutindstillinger.

Med Ina kan du skrive fantastisk indhold om forskellige emner som mad, tøj, mode, livsstil og personlige oplevelser. Brugere kan importere demo-webstedet med kun et enkelt klik og benytte WordPress Live-tilpasseren til at foretage ændringer i layout, farve, design eller skrifttyper, når webstedet er funktionelt. Brugere kan også importere prøveindholdet i WordPress-temaet meget enkelt via Wp Admin-panelet.

Ina har et enkelt indlægslayout med vilje fuld bredde og sidebjælker. Ikke kun kan det indlæses hurtigt, dette WordPress-tema er SEO-venligt og har adgang til over 600 Google-skrifttyper. Der er 10 forskellige typer bloglayouts, som du kan vælge imellem og skrive detaljer om din blogger-rejse på forfattersiden. Der er også inkluderet Børnetema, og ikonerne på sociale medier giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres ønskede sociale medieplatforme. Ina er et veldokumenteret og oversættelsesklar websted med kontinuerlig backend support, der guider brugere i installations- og brugsprocesser. Du kan få adgang til webstedet fra forskellige enheder, uploade fotos eller videoer og skrive historier, selv når du er på flugt.

5. Gjenstand (gratis)

Artefakt WordPress-tema

Artifact er en dejlig flad stil fotografering og portefølje premium WordPress tema. Dette moderne tema er rent og enkelt og perfekt til at dele dit arbejde med dine tilhængere og klienter. Artefakt inkluderer minimumsfunktioner til oprettelse af et nyttigt fotograferingswebsted. Ved at fjerne temaet indlæses det hurtigere for at rumme alle dine fantastiske fotos. Plus den rene, gitterportefølje er pixel perfekt til at fremvise dit arbejde.

Dette tema inkluderer mange gode funktioner til tilpasninger. Dette er vigtigt, da du ønsker, at temaet skal matche din personlige smag og stil. Theme Customizer gør det nemt at skifte farver eller uploade et logo, og brugerdefinerede widgets tilføjer masser af fantastiske funktioner til din sidefod og sidebjælke (Flickr-feed, sociale links osv.). Plus Artifact er også WPML-kompatibel til nem oversættelse og integreres fuldstændigt med kontaktformular 7 til nyttige kontaktformularer.

6. Darkroom

darkroomphotographytheme

Dette er et fuldskærms-tema rettet mod fotografer. Det tilbyder en slank hjemmeside, der virkelig gør dine valgte billeder til centrum af hele dit websted. Du kan vælge mellem et par forskellige hjemmesideskabeloner; enkeltbillede, skyder, karrusler, og du kan endda indstille video som din baggrund. Vælg enten en YouTube- eller Vimeo-video eller en selvhostet videofil, der vises som fuldskærmsbaggrund på dit websted. Temaets porteføljedesign er slankt og meget indholdsfokuseret. Intet at stå i din vej her.

7. Luminis bryllupsfotografering

Luminis Bryllupsfotografering WordPress Theme

Luminis, et WordPress-tema til professionel fotografering, er det perfekte valg for kunstnere, der driver fotostudier, fotobureauer og andre kreative aktiviteter. Hvis du er i fotograferingsbranchen og leder efter et tema, der viser din portefølje til bryllupper, rejser og andre begivenheder, er Luminis den perfekte platform. Dette er et minimalistisk tema, der giver slanke layout og elegant design, så du kan sætte din bedste kreative fod frem.

Du kan vælge mellem flere skabelondesign, farve, skrifttyper og bloglayouts for at tilpasse din webportefølje. Temaet er fuldt responsivt og kan betjenes fra en lang række enheder, der giver en lige så behagelig brugeroplevelse. Brugere kan vælge en hvilken som helst mulighed fra de 5 porteføljedesign og 3 bloglayouts for at designe et SEO-venligt websted, som rangerer dig højt i søgeresultaterne. Derudover har Luminis en fremragende backend-support til installation og regelmæssige opdateringer.

Brugere har også adgang til mere end 700 Google-skrifttyper, og temaet tilpasning til temaet giver dig mulighed for at ændre udseendet på webstedet, selv efter du er gået i live. Du kan også nå din målgruppe ved at oprette forbindelse til dem gennem alle sociale medienetværk ved hjælp af ikoner, der findes i bloglayouterne. Vis din seneste professionelle fotoportefølje ved hjælp af Instagram Footer. Luminis er et websted til oversættelsesklar, hvor du kan oversætte webstedet til et sprog efter dit valg.

8. Kameron

Kameron Photography Portfolio

For et unikt porteføljelayout, prøv Kameron. Det vandrette rullende startside galleri giver en imponerende erklæring. Brug demoimportøren med 1 klik for at komme hurtigt i gang. Opret derefter et ubegrænset antal porteføljer og gallerisider ved hjælp af temaets indbyggede indstillinger.

9. Tommelfingerportefølje (gratis)

Tommelfinger portefølje gratis tema

Dette er et andet tema i gitter-stil, der fungerer på samme måde. Forskellen er, at Tommelfingerporteføljen er lidt mere minimalistisk, måske med lidt mere fokus på det visuelle indhold takket være det rene gallerigitter.

10. Objektiv

lenstheme

Linsens standardhjemmeside er et galleri med mosaik i fuld side med en menu på venstre side. Men du kan vælge at gøre det til en skyder, skyder med fuld skærm, portefølje, enkeltbillede i fuld bredde og mere. Du kan også ændre farvetemaer og justere andre designdetaljer i temaindstillingerne.

En ting, der får Lens til at skille sig ud fra konkurrencen er, at det har indbyggede animerede overgange. Så når du navigerer på webstedet, i stedet for bare at se en hvid skærm, når du klikker på et link, inden noget indlæses, er der en tiltalende visuel overgang.

Det er også kompatibelt med WooCommerce, hvilket gør det muligt for dig at integrere en butik til dine billeder, prints eller andre ting lige på dit websted, der administreres fra WordPress Dashboard.

11. Zyra

zyratheme

Zyra er et fotograferingstema på fuld skærm, hvor standardhjemmesiden er en skyder med en menu på venstre side. I modsætning til mange af de andre temaer tilbyder Zyra ikke utallige forskellige hjemmesideskabeloner, men når standardtypen er så flot som den er, hvorfor vil du så ændre det?

Farveskemaet kan fuldt ud tilpasses inden for temaindstillingerne, og der er videostøtte til alle sider. Betydning at du kunne lave en video til det første stykke i din startside skyder eller galleri. Zyra understøtter også WooCommerce, så igen, at oprette en online butik er en mulighed med dette tema.

12. Blink (gratis)

Blink WordPress-tema

Et temmelig minimalistisk tema med et afsnit om nyere indlæg i fuld bredde på hjemmesiden og et enkelt, men elegant centreret indlægslayout. Det tager også billederne fra de fremhævede billeder og linker automatisk til indlæg, hvilket gør dette til et andet godt valg for fotobloggere med noget at sige.

13. ePix

epixtheme

ePix er et af de bedst sælgende fotograferingstemaer på fuld skærm. Standardhjemmesiden er en skyder med fuld skærm med en skjult menulinje til venstre. Den har en doven belastning indbygget, hvilket gør den synlige del af webstedet hurtigere, ved ikke at indlæse fotos og andre medier på dele af webstedet, der endnu ikke er synlige i browservinduet.

Det leveres pakket med mange forskellige farveskemaer, 6 galleri skabeloner og en sidebygger (visuel komponist). Dette betyder, at du har en masse kreativ kontrol over, hvordan dit websted ser ud, selvom du ikke kender en enkelt kodelinje. Det understøtter også Woo Commerce, så igen, at oprette en online butik er en mulighed med dette tema.

14. dk

dktheme

dk er et andet meget populært alternativ. Standardhjemmesiden har en fuldskærmsskyder med en lille pixelationseffekt på billederne. Samt muligheden for baggrundsmusik, at tilføje endnu et lag besøgendeoplevelse at eksperimentere med for dem, der er interesseret. Det tilbyder 10 forskellige sideskabeloner, flere galleri skabeloner og support til videoer.

15. Ananas (gratis)

Ananas gratis WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hvis du ønsker et minimalistisk webstedsdesign, er Pineapple det perfekte gratis tema for dig. Ananas er en simpel blog, der kan bruges som et galleri, da hovedindslaget i temadesignet er dine indlægs fremhævede billeder. Ananas understøtter også video-, lyd- og citatindlægsformater, så du kan tilføje alle dine kreative værker.

16. Stativ

tripodtheme

Et andet populært valg, Tripod tilbyder en drag-and-drop layout-builder, der gør det nemt at oprette en tilpasset hjemmeside til gitterstil, der spiller godt sammen med dine valgte billeder. En af de ting, der skiller sig ud ved dette tema, er det indbyggede animationseffekter, der tilføjer ekstra klarhed til lavtastemenuen. Det understøtter også WooCommerce, så igen, at oprette en online butik er også en mulighed med dette tema.

17. Udtryk

ekspression

En anden bestseller, Expression tilbyder en masse tilpasningsmuligheder til brugerne. Ikke kun kan du vælge mellem forskellige foruddannede skabeloner, du kan også oprette dine egne fra bunden op, ændre alt fra farveskemaer til layout, til typografi. Temaet har også en delvis indlæsningsfunktion, der er indbygget til at hjælpe med sideindlæsningshastighed.

18. Spor (gratis)

trackstheme

Tracks er et smukt gratis tema, der er ideelt til fotoblogging. Hvis du kan lide at fortælle historier eller tilføje poesi til de billeder, du deler, er dette et godt valg. Brug bare de indbyggede indstillinger til kolonner, indstillinger for tilpasning, forfatterwidget og mere.

19. Armada

armada

Et kraftfuldt tema med mange tilpasninger uden at gå på kompromis med sidehastigheden. Standardhjemmesiden indeholder en smuk animeret fuldskærms skyder. Og ud over andre inkluderede skabeloner tilbyder Armada også en drag and drop builder, der hjælper dig med at oprette dit eget design. Armada understøtter også WooCommerce, så igen, at oprette en online butik er en mulighed med dette tema.

20. Nikko-portefølje (gratis)

Nikko Portfolio Theme

Nikko er et gratis porteføljetema perfekt til at starte din egen fotoblog eller til at opbygge en portefølje online. Brug indstillingerne til brugerdefinerede baggrunde, dit eget logo og lette galleriindstillinger for at komme hurtigt i gang (og gratis).

21. Kerne

coreminimalistphotography

Det mest solgte fotograferingstema på Themeforest. Der er tre forskellige hjemmesideskabeloner, og du har muligheden for at tilføje baggrundsmusik, hvis du vil. Det har 4 forskellige porteføljestilarter at vælge imellem, og et par centrale animerede effekter, der tilføjer en bestemt strøm og fornemmelse til hjemmesiden. Core’s kernesalgspunkt er den minimalistiske tilgang, hvordan temaet kommer ud af vejen og lader indholdet gøre det tunge løft.

22. Fluxus

fluxustheme

Et andet minimalistisk tema, standardhjemmesiden her er en skyder med en diskret overside-menu. Det har et fleksibelt netporteføljelayout, der tilpasser sig dimensionerne på de billeder, du vælger at inkludere. Video support i portefølje og andre steder. Samt en række tilpasningsmuligheder blandt andet.

23. Photocrati-ramme

Photocrati

Info & DownloadSe demoen

I stedet for at sælge et enkelt tema til fotografer er Photocrati mere en rammetilgang, svarende til elegante temaer, der kun fokuserer udelukkende på fotografer. For en pris får du hovedrammen samt adgang til masser af forskellige skabeloner at vælge imellem. Den blev specielt oprettet til at fotografer kunne vise deres personlige og professionelle porteføljer online.

Photocrati er ikke kun et WordPress-tema – det er en ramme. Det er 15 fotograferings WordPress-temaer plus masser af funktioner, der alle er pakket ind i et. I øjeblikket er der 15 unikke fotograferingstemaer at vælge imellem. Derudover er der i alt 60 hjemmeside-layouts, 4 gallerier i hjemmesider og 5 galleri-layouts at vælge imellem. Desuden kan du oprette et ubegrænset antal indlæg og sider for at sikre, at du inkluderer hvert eneste foto på dit websted.

Dette er en alt-i-en-temaramme, så Photocrati har endda integrerede e-handelsmuligheder til dig. Det er rigtigt – du kan sælge dine egne originale illustrationer og prints direkte fra dit websted uden at skulle dele overskud med en tredjepart. Valgmuligheder for PayPal, skatter, forsendelse og håndtering er alle indbygget i rammen.

Alle Photocrati-temaer kan tilpasses, inkluderer strålende galleristyring, dejlige blogs og inkluderer masser af andre fantastiske funktioner! For eksempel indbygget e-handel. Hvis du handler med at sælge tryk eller andre ting og vil flytte det online, gør Photocrati det let.

24. Grænse

bordertheme

Med et unikt og meget slankt design skiller Border sig fra gruppen. I stedet for at have menuen til den ene side, over eller under, har Border en tynd hvid kant rundt om billedet, hvor overskriften og menuindstillingerne er jævnt spredt.

Jeg har dejlige animerede overgange til menuen, og når du vælger at gå til en ny side. Du kan også vælge at overlejre animeret tekst på billeder, hvor det er nødvendigt. Det har også projektsider, der ville være perfekte til at vise individuelle standout-projekter, videostøtte sammen med masser af tilpasningsmuligheder.

25. Andra

Andra - Fotografiportefølje WordPress Ajax Theme

Andra er et minimalt porteføljetema med nethindestøtte samt en nattilstand for bedre at vise dit arbejde i mørke. Du skal blot uploade dine billeder bulk for at oprette gallerier, designe sider med builder, indstille farveindstillinger, tilføje Ajax-sideovergange og mere for at opbygge dit websted.

26. Østers

oystertheme

Standardhjemmesiden er en skyder med fuld skærm med en menu øverst. Der er også andre skabelonindstillinger sammen med lyse og mørke skind. Du har flere designs at vælge imellem til porteføljer og gallerier, og har en automatisk indlæsningsfunktion for besøgende, der ruller gennem dine gallerier. Det har en træk og slip side-builder, og endda en kommende sidefunktion

27. Fremkald

Fremkald fotoshistorier WordPress Blog Theme

Evoke er et dynamisk responsivt WordPress-tema har adskillige funktioner som en widgetiseret hjemmeside, 7 layouts til visning af artikler, live tilpasning, ubegrænsede farveindstillinger osv. Plus det er kompatibelt med alle større browsere og enheder. Så du kan fokusere mere på at skabe smukt kvalitetsindhold. Det er et vidunderligt WordPress-tema specielt oprettet til mennesker med en kunstnerisk flair, der ønsker at dele deres oplevelse med ord.

Det fuldt responsive layout og andre yderligere funktioner gør det muligt for brugeren at uploade opskrivninger og billeder, selv fra deres feltområder. Du kan tilpasse temaet ved hjælp af WordPress-temaet Customizer med bare et par klik og se forhåndsvisningen i realtid. Den eksklusive forfatterside vil have en oversigt over alle dine detaljer, så seerne kan læse og kontakte dig.

Evoke er børneklar med fuld lokaliseringssupport til dine oversættelser. Live Customizer er funktionsrig, og du kan redigere layout, stil, farve og design, selv efter at den er live. Udtryk dig selv ved at skrive fængslende artikler med smuk typografi sammen med dine foto uploads, der kan læses på et fuldskærmsbillede.

28. Gridsby (gratis)

Gridsby Gratis WordPress-tema

Gridsby er et simpelt gitter-stil-tema, der viser din fotografering. Hjemmesiden viser funktionsbilleder af indlæg, så dette er et ideelt tema for dem, der vil fremvise deres arbejde (og kun deres arbejde) foran og midt. Temaet er også nethinde og responsivt klar, så dine billeder ser altid godt ud.

29. Brick + Mason

Brick + Mason Theme

Brick + Mason er et fotografi- og porteføljetema designet til fotografer og designstudier. Temaet inkluderer et rent (og lydhør) murlayout, glidbar sidepanel, uendelig rulleindstilling, lette temaindstillinger via live Customizer, brugerdefinerede Google-skrifttyper og mere.

30. CleanPortfolio (gratis)

CleanPortfolio Free Theme

CleanPortfolio-frie tema er et rent designet porteføljetema. Der er lette indstillinger i at oprette din portefølje, tilføje dine sociale medier links, herunder header medietekst og mere. Det er en hurtig og enkel måde at vise din fotografering hurtigt på.

31. Mira

Mira Photo Stories Blog WordPress Theme

Mira er et betagende fotoserie WordPress-tema for bloggere, forfattere, designere, fotografer og rejsende. Dette rene og fuldt responsive tema har mere end 15 artikellayouter at vælge imellem. Hvis du ønsker et perfekt tilpasset websted såsom rejsebladblog, magasin, fotograferingsblog, portefølje eller madblog, kan du vælge fra en samling af fantastiske funktioner, og dit websted udføres med få klik.

Customer Live Preview giver brugerne mulighed for at tage fuldt ansvar for deres websted, når det går live. Du kan ændre farver, typografi, logo eller eventuelle mangler, der bliver fremtrædende efter webstedets funktion. Dette fantastiske WordPress-tema giver kraftfulde forbindelsesfunktioner, så du nemt kan dele dine indlæg til alle sociale medienetværk. Brugere kan vælge layout, overskrifter og brugerdefinerede stilarter fra panelet med temaindstillinger for at gøre deres websted attraktivt, produktivt og brugervenligt.

Det lydhøre layout og den sømløse brugeroplevelse trækker publikum tilbage til dit websted. De kan få adgang til bloggen fra forskellige enheder og gennemse den med fuldstændig lethed. En demo-indholdsinstallationsprogram indeholder alle ‘hjælp’-funktioner, så brugeren kan installeres webstedet på få minutter. Derudover er den robuste kundesupport tilgængelig til at besvare alle brugerforespørgsler. Administrationspanelet er udstyret med dynamiske funktioner, der giver dig fuld kontrol og giver let håndtering af webstedet alt sammen under et enkelt instrumentbræt. At have adgang til 700+ Google-skrifttyper er den SEO-venlige Mira virkelig en bloggere-glæde.

32. Ichiban

Ichiban Elegant Photography WordPress Theme

Ichiban er et elegant og raffineret fotograferingspræmie WordPress-tema. Med et unikt layout på delt skærm er det en sikker måde at imponere potentielt klientel på. Vis din portefølje på en måde, der er så kreativ som du er med Ichiban. Dette dejlige lille tema har et unikt layout af delt skærm, der lader dig virkelig vise, hvad der er vigtigt – din fotografering.

Dette tema har fantastiske funktioner såsom gallerier, der kan tilpasses (du kan vælge dine billedstørrelser), flere overskriftsdesign (du kan endda tilføje billeder, videoer og skyderne til baggrunden) og masser af postformater. Dette giver dig muligheden for at konfigurere dit websted, hvordan du vil.

Ichiban er også rigtig god til nye WordPress-brugere, da det leveres med god dokumentation – der er endda nemme at følge videoer for at hjælpe dig i gang. Og hvis du har andre spørgsmål, kan du også drage fordel af den inkluderede support.

33. Rokopoto

Rokophoto Photography WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Rokophoto er et rent og moderne premium-WordPress-tema fra fotografering fra Themeisle. Dette tema er den perfekte måde at vise dine fotoshoots sammen med dine følgere online.

Efter hver fotoshoot har du sandsynligvis et væld af fantastiske billeder, du vil dele. Men at bruge Instagram eller endda Flickr er ikke den bedste rute. Hvorfor ikke starte dit eget websted, så du kan tage æren for dit arbejde? Rokophoto er et fantastisk tema, der hjælper dig med at komme i gang.

En af de bedste egenskaber ved dette tema er det rene og minimale design. Det enkle layout på én side med lokal rulning gør det nemt for dine læsere at se, hvad du laver, og for potentielle kunder at gennemse din portefølje og kontakte dig for et job. Åh, og den brugerdefinerede lysskærm i fuldskærmsbillede med hvid baggrund gør det nemt for læserne at virkelig tage dit arbejde ind.

Andre fantastiske funktioner ved Rokophoto inkluderer et fuldt responsivt design, ubegrænsede farveindstillinger, brugerdefinerede baggrunde (endda billeder), stilfulde billede svæver til din portefølje og mere.

34. Inspiro

Inspiro WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Inspiro er et responsivt WordPress-tema med fuld skærmfotografering udviklet af WPZoom. Dette dejlige og minimale tema er perfekt til enhver online portefølje eller galleri. Temaet er en hurtig og nem måde at oprette et personligt websted til at dele dine fotos og endda sælge tema online. Bare installer temaet og brug de indbyggede funktioner og sideskabeloner til at afslutte dit websted på ingen tid overhovedet.

Fordi dette er et fotograferingstema, har det selvfølgelig fantastiske billedmuligheder. Temaet har en fantastisk fuldskærms skyder til hjemmesiden for at fremvise dine yndlingsbilleder. Der er desuden et fantastisk komplet galleri, hvor du kan tilføje alle dine billeder fra dine fotoseanser, live begivenheder eller din telefon.

Andre gode funktioner i Inspiro inkluderer en social widget, så dine læsere kan tweet og følge dig, brugerdefineret logo og baggrundsbilledstøtte for at gøre temaet mere personlig, en fuld blog til at dele dine seneste nyheder og nyttige tip og så meget mere.

35. Fotoreaktivt

Photoreactive Photography WordPress Theme

Photoreactive er et premium-WordPress-tema på fuldskærmsfotografering tilgængeligt på ThemeForest. Dette fantastiske tema skaber en vidunderlig online portefølje eller galleri til fotografer, designere og andre kreative.

Dette tema er bygget til at vise masser af billeder, så det er let at inkludere hele dit arbejde eller bare en prøve – alt efter hvad der fungerer for dig. Tilføj en massiv skyder på fuldskærms startside, baggrundsbilleder på fuld skærm til enhver side, og opret smukke porteføljer, der viser dine værker. Der er desuden masser af porteføljemuligheder for kolonner, filtre, gitterlayout, AJAX og mere.

Temaet er også klar til e-handel. Photoreactive inkluderer support og styling til det populære WooCommerce-plugin. Den elegante og minimale butiks- og produktside ser godt ud med de brugerdefinerede baggrunde understøttet af temaet. Photoreactive er også kompatibel med WPML-flersproget plugin, så du kan tilføje oversættelsesmuligheder til hele dit websted (portefølje, blog, butik og alle dine andre sider) på et øjeblik.

36. Fotograf

Fotograf WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Photographer WordPress Theme er et premiumtema oprettet af organiske temaer, der har et fuldt responsivt layout perfekt ikke kun til at dele din digitale fotografering, men også til at sælge dine stock fotos. Det leveres med WooCommerce support, så du kan sælge dine fotos online ved hjælp af det plugin, brugerdefinerede headerindstillinger, brugerdefinerede baggrundsmuligheder, fremhævede billeder / videoer, flere layout på hjemmesiden, gravitation form styling og mere!

Oprettet med tanke på fotografen, vil dette tema give dig mulighed for at opsætte en portefølje ved hjælp af forskellige skabelonindstillinger (1,2 eller 3 søjleindstillinger), der er flere indstillinger for farveændringer, så du kan tilpasse temaet til at matche dit brand, det er responsivt så det ser godt ud uanset din brugers skærmstørrelse, og det minimale design gør naturligvis det ideelt til deling af fotos.

Konklusion

Der er tre hovedmetoder til visuelle porteføljetemaer; der viser et par udvalgte fotos med diskrete links til yderligere billeder / information eller fremvisning af et enkelt foto (eller video eller andet stykke visuel kunst) på hjemmesiden, eller med en skyder på hjemmesiden for at fremvise et stykke ad gangen. Hvilken af ​​disse foretrækker du måske diktere dit valg af tema… dog har mange af temaerne på denne liste alle tre som indstillinger, uanset standard.

Så hvis du opdagede et design, du kunne lide, men hellere ville have det med et net eller en hjemmeside med fuld skærm, skal du tage et øjeblik for at kontrollere funktionerne. Det kan bare være det tema, du har kigget efter.

Gik vi glip af nogle? Hvad er dit yndlingsstema fra 2019 indtil videre? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map