Automatisering af dine sociale mediekonti til dit WordPress-sted – alt på én gang!

Automatisering af sociale medier til WordPress-websteder

I alle de fleste tilfælde forsøger marketingmedier på sociale medier og enhver anden professionel derude at finde måder at automatisere gentagne opgaver på. Det sparer enorm tid! Og tid er penge – Brug din tid på noget, der gør dig mere produktiv.


Også fra tid til anden har du lejlighedsvis følt behovet for at tage en pause fra sociale medier. Men du ønsker ikke, at dit publikum skal bemærke dit fravær. Hvad gør du i en sådan situation? Automation på sociale medier har den næsten perfekte løsning, som sikrer, at du ikke spilder din tid på gentagne opgaver, og du kan skjule dit fravær fra sociale medier effektivt.

Med automatiske værktøjer til sociale medier kan du planlægge dine indlæg og konti, der automatisk skal opdateres på forudbestemte tidspunkter. Når du har sat et indlæg eller en kommentar i køen, kan du lukke computeren ned og endda tage en ferie, hvis du ønsker det. Læs videre, så finder du ud af, hvordan.

Men inden du skynder dig at lave ferieplaner, er der et par ting, du skal være opmærksom på:

 • Sociale medier automatiseringsværktøjer fungerer fint både for enkeltpersoner såvel som til sociale medier marketingfirmaer, der er nødt til at administrere indholdet af sociale medier for mange klienter, nogle gange løber ind i hundrederne.
 • Det er meget vigtigt at opretholde en perfekt balance mellem automatisering og personlig interaktion med kunderne. Hvornår man skal automatisere, og hvornår man skal engagere, skal klargøres. Indholdspostering, især poster, der ikke er tidsfølsomme, kan automatiseres i vid udstrækning, hvilket giver dig tid til at skabe godt indhold.
 • RSS-feeds fra de fleste blogindlæg kan automatiseres, da det meste af blogindholdet alligevel finder det vej til sociale medier. Her skal du passe på, at indlægene også er formateret passende til sociale medier. Automation er især nyttig, når du vil sende flere gange om dagen.
 • En kardinal regel i automatisering er aldrig at automatisere interaktion med kunder. Kunder kan for det meste fortælle, hvornår de har at gøre med et system i stedet for en person, og du ønsker ikke, at en kunde skal dæmpes.
 • Ditto til fejlfinding – automatiser kun med risiko for at miste en kunde.
 • De fleste sociale mediekanaler har en mulighed for at underrette dig om enhver aktivitet, der finder sted på din konto. Sluk ikke for denne funktion mekanisk. Se, hvilken af ​​dem der er relevant for dig, og vælg at slå den til for at forbedre responstid og engagement.
 • Afsæt periodisk noget tid til at overvåge al aktivitet.
 • Sørg for, at du ikke planlægger for langt ind i fremtiden, og hold dig ajour med aktuelle nyheder. Det kan være en god idé at sætte den automatiske strøm på pause eller endda stoppe den kort som et svar på nogle nyheder eller begivenheder.

Husk hvad der er sagt ovenfor, skal du derefter vælge dine sociale medier automatiseringsværktøjer med omhu. Der er en håndfuld på markedet, og du bør vælge den, der passer til dine behov. Jeg har diskuteret et par værktøjer lidt længere nede i denne artikel.

Dernæst skal du færdiggøre din udstationeringsplan nøje. Det tidspunkt, hvor dine sociale medieindlæg går live, skal vælges med henvisning til tidspunktet, hvor det maksimale antal følgere er aktive. Tidszoner betyder noget her, så ignorer ikke det. Din tid til respons skal også bestemmes for at sikre maksimalt engagement med publikum.

Sørg for at holde fingeren på strømmen af ​​samtale. Et værktøj som Nævne kan være til hjælp her. Det sporer dit navn på tværs af sociale medier såvel som blogs og websteder og advarer dig. Du kan svare direkte fra Dashboard of Nement.

Automatiseringsindstillingerne er kategoriseret i 2 grupper:

 1. Automationsværktøjer, der dækker en lang række sociale mediekanaler
 2. Værktøjer, der dækker et begrænset antal kanaler – 5 til 10 eller endda en, som for kanalspecifikke plugins.
Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Sociale automatiseringsværktøjer – Flere kanalindstillinger

Hvis du vil automatisere alle dine sociale mediekonti, kan et altomfattende værktøj være bedst for dig. Her er et par forskellige muligheder, du kan overveje til dit WordPress-sted.

Hvis dette så det

Den første, der kommer til at tænke på, er ikke et plugin, men en service kaldet IFTTT, som udvides til Hvis dette så det. Med denne service kan du oprette et sæt triggere, der, når det er sat ud, kan starte et sæt svar.

ifttt2Log ind på webstedet og opret en konto. For at forstå, hvordan dette fungerer, skal du tjekke skærmbilledet nedenfor.

IFTTT3

Som et eksempel kan du vælge WordPress under ‘Dette’ som nedenfor

ConnectingWp

Når du har udfyldt dine webstedsoplysninger, kan du vælge den sociale mediekanal, du vil sende til under ‘Det’. Nogle af de sociale mediekanaler, der er dækket, er,

IFTTT 7

Når dette er gjort, har du etableret de kanaler, du vil have, at dit indhold automatisk skal postes til. For at denne service skal fungere, skal du også konfigurere dit WordPress-sted, så det automatisk skal sendes. Dette er ganske enkelt – gå til Generelle indstillinger> Skrivning og aktiver XML-RPC. I versioner af WordPress 3.5 og nyere er denne funktionalitet automatisk aktiveret.

Og husk, at denne service også kan fås til at arbejde omvendt ved at skifte “Dette” og “Det”. Ved at vende, kan du bruge denne funktion til at samle alle sociale medieblips om dig selv og arkivere den et sted.

Social-netværks auto-plakat (SNAP)

SNAP er et plugin fra Next Scripts, der forbinder mange sociale mediekanaler til din blog, så når du udgiver frisk indhold, bliver det automatisk sendt til de sociale kanaler.

SNAP 4

Du kan ændre indstillingerne, så de passer til din bekvemmelighed, og du kan automatisk postere til Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ og mange flere sociale mediekanaler. Når indlægget er færdig, vil enten hele indlægget eller den formaterede meddelelse med backlink blive offentliggjort til alle de valgte netværk. Meddelelserne kan tilpasses til hvert netværk.

Det tager lidt tid at oprette de rigtige indstillinger for de enkelte kanaler også, som du kan se fra snapshot af konfigurationen for Twitter nedenfor, men når disse indstillinger først er gjort, gør det livet meget lettere.

SNAP 3

Billeder kan også indsendes, og gamle indlæg kan indsendes igen. Det har 100.000 + aktive installationer og en stjerneklassificering på 4,2. En pro-version er også tilgængelig.

Buffer

Buffer

Buffer er et værktøj, der kan bruges til at styre dine mange sociale mediekanaler fra et dashboard. Indhold kan deles hele dagen på de mest passende tidspunkter, og der kan tilføjes tekst til tilpasning til forskellige kanaler. Billeder og videoer kan også indsendes.

Der udbydes 30 dage gratis prøveperiode uden forpligtelse, og planerne starter ved $ 10 pr. Måned for 10 sociale konti og går op til $ 300 pr. Måned for 200 sociale konti.

Der er et plugin frit tilgængeligt kaldet WordPress til buffer hvilket hjælper med at indlæse nye indlæg automatisk til Buffer. Dette plugin understøtter kun udvalgte kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+. Det har 4000+ aktive installationer med en stjerneklassificering på 3,6. Pro-versionen af ​​dette plugin understøtter endda Pinterest.

Kun Wire

Kun Wire

Kun Wire pro version, giver dig mulighed for automatisk at poste til 50 kanaler, alle de vigtigste inkluderet. Antallet af kanaler på gratis version er begrænset. Du kan se og svare på kommentarer fra overvågningskonsollen. Sociale analyse- og rapporteringsværktøjer er inkluderet. Den gratis version har 8000+ aktive installationer og en stjerneklassificering på 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier har en lidt anden tilgang. Det har et appbibliotek med populære apps, som du kan udforske. Du kan derefter parre apps i henhold til dit krav, lidt ligesom If This Then That. Med et arkiv på over 500 apps er du sikker på at finde dem, du ønsker. De tilbyder en grundlæggende gratis pakke til 100 opgaver pr. Måned og løber op til $ 125 for 50.000 opgaver pr. Måned.

Sociale automatiseringsværktøjer – Enkelt- eller begrænset kanalindstillinger

Vil du automatisere bare et par af dine sociale mediekonti? Tjek disse muligheder for at tilføje fokuseret social delingsautomation til dit WordPress-sted.

Genoplive Old Post

Genoplive Old Post Lite

Med Revive Old Post kan du automatisk skrive til Titter, Facebook og LinkedIn. Gamle og nye indlæg kan deles, og tidsintervallet mellem indlæg kan indstilles. Link-backs til dit websted kan leveres, og specificerede kategorier og indlæg kan udelukkes. Det har 80.000+ aktive installationer og en stjerneklassificering på 3,9. En pro-version er også tilgængelig.

WP til Twitter

WP til Twitter

WP til Twitter er specifik for postning på Twitter. Tilpassede skabelonmærker leveres til at tilpasse tweeten. URL kan forkortes. Det har 90.000+ aktive installationer og en rating på 4,1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule er et plugin, der giver dig mulighed for automatisk at offentliggøre dine indlæg til Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer og Tumblr. Det er en slags redaktionskalender, der hjælper dig med visuelt at planlægge dine indlæg let med et træk og slip-facilitet. Det har 10.000+ aktive installationer og en stjerneklassificering på 4,7. Det er en premium-abonnementsbaseret service med et gratis prøveperiode-tilbud i 14 dage.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme er designet til at overvinde Instagram’s begrænsning af udstationering af tredjepart. Latergramme fungerer omkring denne begrænsning ved at vise en anmeldelse på planlagte tidspunkter for at minde dig om at skrive manuelt på Instagram. En hel konteringsplan kan indstilles i Latergramme.

Viral Woot

ViralWoot

Viral Woot fungerer ligesom Latergramme, men det er en planlægning til Pinterest. Du kan planlægge stifter til Pinterest ved hjælp af Viral Woot.

Viral tag

Viral tag

Viral tag fungerer som en planlægning for både Instagram og Pinterest. Det er en fantastisk mulighed, hvis du er afhængig af fotobaseret social media marketing (eller hvis du er aktiv på dine andre konti og bare har brug for lidt ekstra hjælp til disse to).

Ærlige nævn

Nogle andre automatiseringsværktøjer er også værdige at nævne som en del af vores round up:

 • Sociale medier Auto Public– kan poste automatisk på Facebook, Twitter og LinkedIn med billeder. Kategorierne og indlægene kan filtreres med dette plugin. Det har 10.000+ aktive installationer og en stjerneklassificering på 4,2.
 • Microblog-plakat– Understøtter omkring 10 sociale netværk, inklusive de store. Det har 10.000+ aktive installationer og en stjerneklassificering på 4,1.
 • Jet pakke– hvis du bruger et WordPress-sted, ville du sandsynligvis have dette plugin installeret. Det har en distributionsfunktion, der hjælper med at automatisk poste til Twitter, LinkedIn, Facebook og Tumblr. Det har over en million aktive installationer med en stjerneklassificering på 4.
 • Social auto plakat – Dette plugin giver dig mulighed for helt at automatisere din udstationering til konfigurerede sociale netværk. Flere Titter-konti og alle tilknyttede Facebook-konti understøttes. Leveres med et prismærke på $ 29.

Afsluttende tanker

Værktøjer til automatisering af sociale medier hjælper med at tone effektiviteten og bruge tiden med omhu. Det betyder ikke, at du holder op med at arbejde med din sociale medieindsats helt, bare at du bliver mere effektiv. Opgaver, der ikke er på, kan og skal automatiseres. Det giver dig mulighed for at bruge mere tid på opgaver, der kræver din personlige opmærksomhed.

Det er vores liste over automatiske værktøjer til sociale medier til WordPress. Har vi gået glip af noget? Vil gerne høre fra dig i kommentarer nedenfor ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map