Anbefalede WordPress-temaer til freelancere

Der er ikke noget mere spændende end at slå det vores på egen hånd som freelancer. At være din egen chef, selvom den er fuld af risiko og ansvar, er en af ​​de mest opfyldende erhverv, du kan vælge. Og et af ovennævnte opgaver inkluderer oprettelse og styring af dit eget websted. Hvis du ikke er freelance webdesigner, kan dette virke som en skræmmende opgave, men det behøver ikke være det. Der er masser af fantastiske premium WordPress-temaer tilgængelige, som du kan bruge til at bygge dit websted på ingen tid overhovedet. Se på nogle af vores valg for de bedste WordPress-temaer for freelancere.


Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Alona

Alona-wp-tema

Alona er et dejligt porteføljetema, der inkluderer 4 fantastiske porteføljer, flere billedudstillinger (gitter, skyder eller video), FontAwesome ikonintegration, brugerdefinerede Google-skrifttyper og mere. Dette tema er en fantastisk mulighed for at skabe en professionel og imponerende online portefølje til at fange klienter og overbevise temaet om at ansætte dig!

2. Flatiron

Flatiron-minimal-business-tema

Flatiron er et meget enkelt og rent forretnings WordPress-tema oprettet af WPExplorer. Temaet er tilgængeligt til salg på Creative Market til en meget prisbillig pris og inkluderer alt hvad du har brug for for at skabe et meget rent og minimalt forretnings- / forretningssted, som er perfekt til freelancere til at vise deres arbejde og færdigheder.

3. Diamant

diamant-wp-tema

Diamond er et multifunktionelt WordPress-tema, som du kunne bruge til at opbygge et websted til din virksomhed på ingen tid overhovedet. Temaet er fuldt integreret med WooCommerce, hvis du vil sælge produkter på dit websted, inkluderer flere hjemmesideskabeloner for at gøre opsætningen til en leg, og der er masser af tilføjede funktioner, der gør, at dit websted virkelig viser det arbejde, du udfører (som parallax skyder, brugerdefineret bibliotek med mere).

4. I alt

total-wp-tema

Total er en anden solid mulighed for din freelancer eller agenturwebsted. Vores samlede ramme inkluderer en super simpel træk og slip-builder, som du kan bruge til at oprette tilpassede hjemmesider, om os-side, porteføljeartikler, en unik blog, servicesider eller noget andet uden at skulle kende nogen kode. Valgmuligheder til fontikoner, brugerdefinerede farver, layout eller fuld boks og mere gør dette til et virkelig ubegrænset tema, når du bygger din egen hjemmeside.

5. Sektion

sektion-wp-tema

Sektion er et fantastisk murporteføljetema fra Temaer Kingdom, der praktisk taget blev bygget til freelancere. Murværksporteføljen, brugerdefineret blog, responsivt design, brugervenlige sideskabeloner og andre fantastiske funktioner, alt sammen gør dette til et fantastisk tema for freelance bloggere, designere, fotografer eller andre..

6. Oswald

Oswald-wp-tema

Oswald er et andet fantastisk tema til at oprette din egen virksomhed eller genoptage websted. Valgmuligheder til ubegrænsede farver, Google-skrifttyper, FontAwesome-ikoner, brugerdefinerede kortkoder, parallaksebilleder og -videoer, en filtrerbar portefølje og endda et panel med temaindstillinger bages alle lige ind i dette dejlige minimale tema.

7. Centrisk

centreret-wp-tema

Vi har talt om Genesis Framework før, og Centric er et Genesis-barn-tema, der bare er perfekt til at oprette destinationssider til små virksomheder eller produkter. Dette underordnede tema tilføjer 7 farveskind, brugerdefinerede baggrunde, brugerdefinerede overskrifter og mere, så du kan designe en opmærksomhedsfangende side på få minutter.

8. Enkeltside

single-side-wp-tema

Brug for et websted for destinationsside-stil til dine produkter eller tjenester? Intet problem – Enkeltside er en fantastisk mulighed for at opbygge din egen responsive webside på en side. Bare installer temaet og brug indstillingerne til et brugerdefineret logo, brugerdefinerede farver, lydhør skyder og brugerdefinerede skrifttyper til at oprette dit eget websted.

9. Freelancer

freelancer-wp-tema

Vi taler om temaer for freelancere, så vi kunne ikke gå glip af Freelancer-temaet fra ThemeFuse. Dette tema blev bogstaveligt talt bygget til freelancere med en side design, portefølje, tjenester, om mig sektion, en dejlig blog og selvfølgelig en kontaktformular. Dette dejlige tema på nethindeklar er en fantastisk måde at markedsføre dig selv og din virksomhed.

10. Tråd

tråd-wp-tema

Tråd er et fedt og elegant tema perfekt til et freelancing-site. Installer temaet og brug builderen til at oprette brugerdefinerede sider. Ajaxed-projektsider, parallax-billedeffekter og en eller flere sideindstillingsindstillinger er blot et par af de unikke indstillinger, der er inkluderet i det tema, som du kan bruge til dit fantastiske brugerdefinerede websted.

11. Kollektiv

kollektiv-wp-tema

Collective by ThemeFuse er en anden fantastisk mulighed for at oprette din egen freelancing- eller agenturwebsite. Temaet har alle de funktioner, du har brug for uden at blive oppustet. Valgmuligheder til annoncebannere, sidebjælker, farver, baggrunde, en megamenu og layout er perfekt nemme måder at tilpasse temaet til din virksomhed.

12. CleanPort

cleanport-wp-tema

Dette stilfulde tema er en fantastisk måde at vise, hvor godt du gør, hvad du gør. CleanBold inkluderer indbyggede indstillinger i Live WordPress Theme-tilpasning, så du hurtigt og nemt kan ændre farver, logo, skydere, skrifttyper og mere med et par klik på en knap. Der er også social integration, så dine klienter nemt kan følge dig på Twitter, Facebook osv.

13. StartUp

startingup-wp-tema

StartUp-temaet er en fantastisk skabelon, der skal bruges til et websted, især hvis du lige er startet. Dette tema gør det nemt for nye eller små virksomheder at opbygge et imponerende websted uden at skulle ansætte en webdesigner. StartUp inkluderer muligheder for en portefølje, support til e-handel (så du kan sælge dine egne varer), flere temaskind, nemme farve- og skrifttypeindstillinger og mere.

14. MERE

MERE-wp-tema

MERE er et dejligt WordPress-tema perfekt til kreative fagfolk. Dette tema har fantastiske funktioner, som enhver freelancer eller agentur ønsker at bygge deres websted. Funktioner såsom lysbilledshows, klientkaruseller, parallax-skydere, ubegrænsede farver og mere er gode til at skabe et tilpasset websted, der kan imponere på din klient.

15. Divi

divi-wp-tema

Divi skulle være på denne liste. Divi er fuld af funktioner og er et fleksibelt tema, som du kan bruge til at opbygge mange typer websteder. Du kan bruge de foruddannede layouts, brugerdefinerede Divi-builder, brugerdefinerede posttyper og mere til at oprette et perfekt pixelwebsted.

16. CleanBold

cleanbold-wp-tema

CleanBold er et simpelt og (du gætte det) fedt WordPress-tema med mange hvide plads, som du kan bruge til at fremvise dit arbejde eller din virksomhed. Temaet inkluderer en fantastisk hjemmeside, en dejlig portefølje og selvfølgelig en smuk blog, som du kan bruge til at dele dine seneste nyheder med dine læsere og klienter.

17. Virksomhed

corporate-wp-tema

Gå ned til erhvervslivet og kassen Corporate, et rent multifunktionelt tema af Themify, som du kan bruge til at opbygge enhver form for professionel webside. Themify Builder gør det nemt at oprette tilpassede layouts, og de inkluderede indstillinger til skrifttyper, menuer, farver, brugerdefinerede widgets, baggrundsbilleder og video gør alt det så meget lettere.

18. Macho

macho-wp-tema

Macho er endnu et godt tema, som du kan bruge til at opbygge et slankt websted for at imponere dine kunder. Funktioner inkluderer Google-fontindstillinger, brugervenlige sideskabeloner, indbyggede SEO-indstillinger, lightbox-porteføljer, 7 gratis plugins og meget mere. Plus dette tema inkluderer support til Easy Digital Downloads, så du kan sælge alle de billeder, e-bøger, videoer eller andre digitale varer, du ønsker.

Afslutter

Der er selvfølgelig tusinder af temaer at vælge imellem, men dette er kun et par af vores favoritter. Vi håber, du finder noget, du kan lide! Og hvis du synes, vi har gået glip af et virkelig fantastisk tema perfekt til freelancere eller små virksomheder, så lad os en note i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map