Administrer dit team effektivt: De bedste projektstyrings plugins til WordPress

De fleste af os bliver slidt med, når vi lancerer et websted, og vores entusiasme får os til at tro, at vi kan håndtere alt selv – og til en vis grad du kan i de tidlige dage.


Efterhånden som din blog vokser, bliver det vanskeligere at blive på toppen af ​​alt. På et tidspunkt vil du overdrage ansvaret for nogle opgaver til andre mennesker. Dette giver dig mulighed for at bruge din tid på at fokusere på de ting, du er god til. Dette har naturligvis to hovedfordele:

  • Det frigør din tid
  • Opgaver kan udføres af specialister

Når du gør det korrekt, kan du have et team til rådighed for at arbejde på dit websted tilføje en masse værdi og kan hjælpe dit websted med at vokse hurtigere. På bagsiden giver det dig en anden ting at overveje: hvordan du skal styre dit team.

Heldigvis har WordPress masser af dedikerede projektstyrings plugins tilgængelige, hvilket betyder, at du kan organisere, kommunikere og samarbejde med dit team med minimal ståhej. Her er nogle af mine yndlings-plugins til WordPress-projektstyring.

WP Project Manager WordPress Plugin

WP-projektleder

Hvis du leder efter en billig projektledelsesløsning, er kernen WP Project Manager-plugin kan downloades gratis. Den gratis version af plugin har ganske begrænset funktionalitet, men det giver en grundlæggende måde at oprette opgaver og kommunikere med dine teammedlemmer.

Plugin giver dig mulighed for at oprette nye projekter og derefter tildele relevante brugere til det projekt. Efter at have gjort det, kan teammedlemmer kommunikere i WordPress-dashboardet og dele filer med hinanden. Du kan også tilføje opgavelister i et projekt og tildele individuelle brugere til hver opgave – der er endda en statuslinje, der viser dig, hvordan tingene går.

Hvis du kan lide den grundlæggende funktionalitet i plugin, kan du opgradere til Pro. Der er en visuel kalender, der viser dig, hvornår visse opgaver forfalder, og hvem der er ansvarlig for hver opgave. Hvis ting ændres, kan du trække og slippe en opgave for at ændre forfaldsdato. Du har også mere kontrol over brugertilladelsesniveauer, så du kan bestemme, hvem der kan se og gøre visse ting. For endnu mere funktionalitet understøtter WP Project Manager premium-tilføjelser, herunder en praktisk time-tracker, en faktureringsløsning og WooCommerce-integration.

Orbis WordPress Plugin

Orbis

Det Orbis-plugin understøtter en række funktioner, der er egnede til at drive en lille virksomhed, herunder projektstyringsfunktioner – plugin er også nyttigt til styring af kundeforhold. De centrale Orbis-rammer kan downloades gratis. Det er ideelt for dem af jer, der arbejder med flere virksomheder: Du kan tilføje folk og oprette projekter og derefter tildele hver enkelt til en bestemt virksomhed. Dette giver dig mulighed for at holde dig oven på hvad der skal gøres for hver enkelt af dine klienter, og på hvilken dato.

Du kan tilføje mere sofistikeret funktionalitet til Orbis-rammen ved hjælp af en af ​​de mange Orbis-udvidelser. Der er i øjeblikket otte udvidelser til rådighed – fire gratis udvidelser og fire førsteklasses udvidelser, der koster 39 € hver. Fra et projektstyringsperspektiv inkluderer nogle af de mest nyttige Orbis-udvidelser Orbisopgaver (som giver dig mulighed for at oprette opgaver, tildele teammedlemmer og specificere tidsfrister) og Orbis Finance (der tilføjer Orbis finansieringsfunktionalitet, hvilket hjælper dig med at holde dig på toppen af ​​et projekt omkostninger).

CollabPress WordPress Plugin

CollabPress

Hvis dit budget er begrænset, CollabPress er et helt gratis Open Source-projektstyrings plugin. Det giver dig en nem måde at administrere alle dine projekter ét sted ved at lade dig oprette et ubegrænset antal projekter i WordPress-instrumentbrættet. I hvert projekt har du muligheden for at opdele ting i mindre opgaver og diskutere individuelle opgaver og det overordnede projekt med teammedlemmer – for at hjælpe med at holde hele teamet opdateret, kan du også aktivere e-mail-meddelelser, der sendes når en ny opgave eller kommentar føjes til et projekt, de abonnerer på.

CollabPress-pluginet understøtter også en praktisk kalendervisning, som giver dig mulighed for at visualisere, når der skal udføres specifikke opgaver. Hvis du er bekymret for privatlivets fred, inkluderer plugin en aktivitetslog så du kan overvåge, hvad dit team har op til. For en gratis plugin er CollabPress overraskende funktionsrig og kan integreres fuldt ud med BuddyPress.

Projekt Panorama WordPress Plugin

Projektpanorama

Project Panorama er det ideelle projektstyringsplugin for dem, der kan lide at visualisere et projekts fremskridt. Som med de fleste plugins til projektstyring kan du få den grundlæggende funktionalitet gratis – tilgængelig ved at downloade Projekt Panorama Lite. Denne gratis version af plugin giver dig mulighed for at oprette projekter, indstille start- og slutdatoer, skitsere de vigtigste milepæle og spore fremskridt. Det giver også grænsefladen for dig at diskutere individuelle projekter med teammedlemmer.

Mens Project Panorama Lite giver dig mulighed for at se, hvordan et projekt skrider frem ved hjælp af en række stilfulde diagrammer og grafer, hvis du vil have plugins fulde vifte af funktioner, skal du opgradere til Pro version – en licens til et sted koster $ 50, men hvis du vil bruge Project Panorama på alle dine kunders websteder, koster den ubegrænsede licens på $ 75.

Det fulde projektpanorama-plugin giver dig mulighed for at opdele hvert projekt i mindre opgaver og faser. Det giver dig også større privatliv, da du kan beskytte projekter med en adgangskode samt begrænse adgangen til projekter til de enkelte teammedlemmer. Endelig giver premium plugin dig et sted at uploade og gemme filer, som teammedlemmer har brug for.

TaskFreak! WordPress-plugin

TaskFreak!

Hvis du vil have et projektstyringsplugin, der kun understøtter den funktionalitet, du absolut brug for, det er værd at tjekke TaskFreak! plugin. Plugin er brugervenligt og giver dig mulighed for at administrere dine projekter lige fra WordPress-dashboard.

TaskFreak! giver dig mulighed for at oprette opgaver og derefter tildele teammedlemmer baseret på deres WordPress-brugerroller – du kan også kontrollere individuelle opgaver på denne måde. Du kan også åbne opgaver op til offentligheden og dine abonnenter ved at oprette offentlige opgaver. TaskFreak! interface letter diskussioner mellem teammedlemmer og giver endda en nem måde at uploade og dele dokumenter. Den bedste ting ved dette plugin? TaskFreak! er helt gratis.

Afsluttende tanker

Hvis du vil sikre dig, at dit team arbejder på den mest effektive måde, er et plugin til projektstyring virkelig et must. Ikke kun holder det alle i samme retning, men det gør det meget lettere at tildele opgaver og diskutere fremskridt med teammedlemmer.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget værdi et projektstyringsplugin tilføjer til din virksomhed, kommer de fleste plugins med en gratis version med begrænset funktionalitet. Dette er fantastisk til budgetbevidste webmastere, og jeg kan varmt anbefale dig at teste en ud og derefter opgradere til premium-versionen, hvis du kan lide plugins grænseflade – og selvfølgelig, hvis den ekstra funktionalitet føles som noget, du har brug for.

Har du et favorit plugin til projektstyring? Del dine tanker i kommentarområdet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map