8 plugins, der gør fejlfinding af WordPress til en leg

Så stor som WordPress er, er der altid visse problemer og fejl, som webstedsejere sandsynligvis bliver nødt til at tackle med på et tidspunkt. Og du kan enten håndtere disse problemer på den hårde måde – manuelt – eller den lette måde – via et plugin.


Der er en række WordPress-plugins, der tager “problemer” ud af “fejlfinding” og fuldstændigt strømline forretningen med at køre et websted. Her er 8 plugins til WordPress, der vil gøre dit liv bare lidt lettere for webstedsejere og -udviklere:

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WP Ubesvaret tidsplan Fix mislykkede fremtidige indlæg

WP-manglende tidsplan

Funktionen efter planlægning er en gave, især for dem, der foretrækker at blogge i bulk og har deres artikler lagt ud på forskellige tidspunkter, så de ikke overlapper hinanden. Men hvis du er en til at planlægge dine indlæg hele tiden, har du måske bemærket, at lejlighedsvis ikke vil blive offentliggjort af et eller andet grund.

Dette kan være super frustrerende, især når du ikke får besked om denne manglende offentliggørelse, før du snubler over fejlen i dit administratorpanel. Ingen kan lide at se den frygtede meddelelse “Ubesvaret plan”! Det WP-manglende tidsplan Fix mislykkede fremtidige indlæg WordPress-plugin kan hjælpe med at løse dette problem. Korrekt navngivet scanner dette plugin dit WordPress-sted for at se efter planlagte indlæg, der har gået glip af deres udgivelsesdato, og derefter går videre og offentliggør dem. Det er et praktisk lille plugin, der ikke hindrer din server på nogen måde.

2. Akismet

Akismet

Spam er en smerte, men heldigvis er der plugins udviklet specifikt til at håndtere det. Det Akismet WordPress-plugin er et populært. Faktisk har det intet andet valg end at være populær, da det kommer forudinstalleret på alle versioner af WordPress.

Selvom det muligvis ikke nødvendigvis er fjolsikkert, er det ganske godt til at hindre de fleste af spam-folkene, og bots vil forsøge at smide på din kommentarsektion. Akismet kontrollerer alle kommentarer, der fremsættes på din blog, analyserer dem derefter for at se, om de minder om spammy-materiale. Nogle gange hikter det, hvorfor du skal tjekke din spam-mappe regelmæssigt. Nogle gange markeres legitime kommentarer som spam, så du skal manuelt kontrollere for det lejlighedsvis.

3. WP-optimer eller optimer databasen efter sletning af revisioner

WP Optimer WordPress Plugin

Når dit revisionssystem er overbelastet, kan din webstedsdatabase blive ret stor, hvilket gør lidt for at gøre dit websted mere effektivt. Faktisk kan det ødelægge dit websted betydeligt. Det WP-optimer WordPress-plugin hjælper med at skrumpe din database, så dit websted kører mere glat og strømline. Dette plugin udfører denne opgave ved at tage sig af ting som indlægsrevisioner, gamle kommentarer eller autoudkastindlæg. Det Optimer databasen efter sletning af revisioner plugin gør meget det samme, som kan skære størrelsen på din database med mere end halvdelen.

4. Sidekoblinger til

Siden linker til

Det er altid god praksis at linke til interne sider og eksterne sider, når du prøver at bestige Google-rækkerne, især når disse links peger på autoritetswebsteder. Men nogle gange kan det være en rigtig smerte at gøre dette manuelt. Ingen kan lide at skulle være nedsænket i en involveret proces bare for at justere nogle indstillinger. Med Sidekoblinger til WordPress-plugin, alt hvad du skal gøre er at slå den til eller fra.

Dette plugin gør det nemt at tage trafik, der kommer til en gammel side og omdirigere den til et andet sted. Dette praktiske lille plugin hjælper ved at tilføje en metabox til din indlægseditor, hvor du frit kan vælge en tilpasset URL til at indtaste i tekstfeltet. Når trafikken kommer din vej, vil den automatisk blive sendt til det eksterne link.

5. Deaktiver kommentarer

Deaktiver kommentarer

Har du nogensinde prøvet at deaktivere kommentarer på hele dit websted? Det er sværere end det oprindeligt kan se ud til. Men det er nødvendigt lejlighedsvis af forskellige årsager. Ikke kun det, men at fjerne kommentarer, der allerede er fremsat i forkant, kræver lidt teknologisk viden, herunder kodning. Ikke alle WordPress-brugere ved, hvordan man kode eller ændrer deres temaer.

Heldigvis er der et flot plugin, der kan tage sig af dette: the Deaktiver kommentarer WordPress-plugin. Dette giver dig muligheden for at slå kommentarer fra, hvad enten det gælder hele dit websted eller kun post-for-post-basis. Når du ønsker, at kommentarer helt skal fjernes, vil plugin endda få kommentarformen til at forsvinde. Hvis du vil deaktivere kommentarer til et specifikt indlæg, fjernes kommentarformularen kun på dette indlæg. Dog kan eksisterende kommentarer forblive, hvis du vælger at beholde dem.

6. iThemes Security

iThemes sikkerhed

Det er vigtigt at have en sikkerhedskopieringsplan, hvis din server går ned, eller hvis der sker noget tilfældigt med dit websted. Alle ved det. Men ikke alle tager faktisk de nødvendige skridt til at tage backup af deres websted regelmæssigt, hovedsageligt fordi det er slags gener. Sandheden er, at du absolut har brug for at være i stand til at gendanne dit websted fra en sikkerhedskopi, hvis der skulle ske noget dårligt i en meget kort periode.

Det iThemes sikkerhed plugin gør dette automatisk for dig. Det giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopier af dit websted, hvad enten det er helt eller delvist. Dette inkluderer din database og installerede plugins. Der er blevet udviklet andre plugins til at udføre denne type funktion, men iThemes Security er sandsynligvis den bedste. Det har et væld af funktioner, og giver dig muligheden for at gendanne din sikkerhedskopi inden for få minutter.

7. WordPress SEO af Yoast

WordPress SEO af Yoast

At holde din website-søgemaskine optimeret kan være ganske besværet, i betragtning af alle de små faktorer, du er nødt til at tænke på, herunder metatags, sidebeskrivelser og lignende. Når det kommer til SEO, WordPress SEO af Yoast er et must-have. Det giver dig total kontrol over metabeskrivelser, sidetitler og nøgleord til dine sider, indlæg og kategorier.

Dette plugin fortæller også søgemaskine-robotter, hvad de skal gøre i tilfælde af nofollow, follow, intet indeks, indeks osv. Du kan også personalisere dine Facebook- og Twitter-beskrivelser til individuelle indlæg. Det vil sige, hvis du hellere ikke vil bruge standardmetabeskrivelsesfeltet.

8. Digg Digg

Digg Digg

Sociale medier. Det er overalt. Og hvis du endnu ikke har sprunget på denne båndvogn, går du glip af, især når dit websted formodentlig antages at skabe en fortjeneste. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du overveje at installere Digg Digg WordPress-plugin, som tilføjer et flydende felt på dit websteds sider og indlæg og giver dine besøgende mulighed for at dele dit indhold med bare et klik.

Dette WordPress-plugin håndterer ethvert socialt netværkswebsted, du kan smide på det, inklusive Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest og så videre. Du kan tilpasse den type tjenester, du gerne vil vise dine brugere, og du behøver ikke at bruge dem, du ikke tror, ​​vil være til nogen nytte for dit websted. Alt i alt er det et must for først at dykke ned i sociale medier.


Der flyder masser af plugins derude, der kan løse nogle af de mest almindelige problemer med WordPress, især hvis du er lidt våd bag ørerne omkring platformen. Forhåbentlig er den foregående liste nok til at få dit websted i gang (og hold det på den måde!).

Er der nogen plugins, som du kan lide til at fejlfinde eller strømline webstedsoperationer? Fortæl mig det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map