8 bedste WordPress-temaer til udvendig design og arkitekturwebsteder

De bedste arkitektur WordPress-temaer

Udvendigt design er et af de mest kreative arbejdsområder, der kræver det mest elegante touch. For at vokse din virksomhed i nutidens alder, skal du skal skab en online tilstedeværelse for at vise dit arbejde – opbyg din portefølje. Heldigvis har du taget det rigtige valg (vælge WordPress som dit CMS) og kommet til det rigtige sted for at se efter temaer!


Vi har sammensat en liste over nogle af de mest interessante WordPress-temaer og skabeloner til udvendigt design, som du kan bruge til at vise dit eller dit bureaus arbejde. Lad os komme igang.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. HØJRE

1 CROFTS - Arkitektur, Agentur WordPress Theme

CROFTS er et multifunktionelt, fuldt responsivt WordPress-tema med netværksklar skærm, kombineret med træk-og-slip-Visual Composer-plugin. Dette tema er specifikt bygget til arkitektoniske formål såsom interiør og udvendige porteføljer.

Dette tema har også flere porteføljelayouter, herunder (a) visning af flere kolonner – med muligheden for at vælge fra en 2, 3, 4 eller 5 kolonnevisning; og (b) tre forskellige enkeltporteføljelayouter.

2. Udvendigt design

2 Udvendigt design WordPress Theme

Dette tema leveres med en skyder i fuld bredde, der henleder opmærksomheden på de headerbilleder, der bruges på webstedet. Det er en perfekt måde at vise dit bedste arbejde og vinde over kunden, før han havde haft en chance for at genoverveje.

Temaet leveres med Google Fonts integration, demo-indhold, 80+ shortcodes og er også WPML-kompatibel, hvilket betyder, at du kan slippe fri for regionale og sproglige barrierer og oversætte dit websted til flere sprog. Temaet har også en indbygget lyd- og videoafspiller og leveres med 4 tilpassede indlægstyper inklusive Vores team, portefølje, tjenester og Udtalelser.

Endelig er temaet drevet af TemplateMonster’s Cherry Framework, som giver dig mulighed for at tilpasse flere aspekter af temaet, herunder typografimuligheder, sidepanelens placering, sidelayout, indstillinger for billedskyder og mere.

3. Artcore

3 Artcore - Bygningsarkitektur WordPress Theme

Artcore er et rent og responsivt WordPress-tema med et fedt og moderne design, der gør det velegnet til kreative agenturer, interiør og udvendigt design og arkitekturwebsteder. Temaet har også en dedikeret admin panel mulighed for nem projektstyring. Det drives af et let sidebygger plugin og leveres med tre hjemmesideslayout. Personligt synes jeg Artcore er en af ​​de bedste muligheder, hvis du har brug for et WordPress-tema specifikt for udvendigt design.

4. Exdesimo

4 Exdesimo Udvendigt design WordPress Theme

Med det livlige grønne område, der er afbildet på dette temas destinationsside, tror jeg, det ville være en god pasform til at designe eksteriører med en masse åbent landskab – haver, din veranda, baghaven græsplæner osv. Temaet har et fuldskærmsbillede og video baggrund og fly-out menu for at give det et elegant look. Fra et teknisk synspunkt har dette tema doven indlæsning aktiveret for billeder, hvilket også vil spare dig for båndbredde! Dette tema er også baseret på Cherry Framework, som giver dig ubegrænsede tilpasningsmuligheder og regelmæssige opdateringer for at forblive kompatible med den seneste revision af WordPress.

5. Matisse

5 Matisse - Kreativt og elegant tema

Sjov kendsgerning – navnet på temaet (tror jeg) er lånt fra Henri Matisse der var en berømt fransk maler og billedhugger og en førende figur af fauvisme.

Temaet giver dig vært for tilpasningsmuligheder med 4 menusarrangementer (standard, statisk, højre side og fuld skærm), 12 siders layoutskabeloner, 6 porteføljegitter, en fremhævede værker skyderen, 4 brugerdefinerede widgets, 2 porteføljetyper og en unik casestudie og skyderen præsentation.

Demoindhold er inkluderet, så du med et par klik kan replikat det præcis tema, som du så i demoen på ThemeForest, før du købte det! ��

Temaet har også Google Fonts-integration, er oversættelsesklar baseret på den sindssygtige kraftige Bootstrap 3-ramme. Det leveres med et kraftfuldt indstillingspanel med indstillinger, der kan tilpasses sidehoved og sidefod, lys og mørk temahud og et farvevælger med ét klik!

6. Udvendig design mestring

6 Udvendigt design Beherskelse WordPress Theme

Udvendigt design mestringstema er et fuldt responsivt, nethindeklar WordPress-tema, der leveres med funktioner. Drevet af Cherry-rammen har dette tema en indbygget tematilpasning og brugerdefinerede typografimuligheder takket være Google Font-integration, filtrerbar portefølje-parallax-rulleeffekt og avancerede glider ved hjælp af TM Nivo Slider plugin. Temaet understøtter også integration af lyd og videoafspiller.

7. Arkitektur

7 Arkitektur - WordPress Theme 2

Arkitekturtemaet blev oprindeligt frigivet for 3 år siden i december 2012. I dag er et af de mest populære temaer i Themeforest med over 2.400 salg! Temaet leveres med et kraftfuldt admin-panel med træk-og-slip-side-builder og skyder-manager, lokaliseringssupport, ubegrænsede farveindstillinger (kombineret med en levende farveveksler), indbyggede kortkoder, prisborde og Google Fonts-integration. Udover disse tilpasningsmuligheder understøtter temaet også 5 brugerdefinerede indlægstyper, 6 sidefodslayouter og en font, logo og baggrund uploader.

8. Udvendigt designbureau

8 Udvendigt designbureau WordPress-tema

Det endelige tema på vores liste, Bureau Exterior Design WordPress-temaet er drevet af Cherry Framework udviklet af TemplateMonster. Temaet er bygget på den kraftfulde Bootstrap 3-ramme og kan prale af levende farver, hvilket giver det en forfriskende følelse af grønhed. Udover dette har temaet parallax-rulle aktiveret, har indbygget understøttelse af skrifttypeikoner og Google-skrifttyper.

Administrationspanelet giver flere temaindstillinger og kolonneindstillinger, auto-opgraderingsfunktioner og andre avancerede tilpasningsmuligheder. Som en bonusfunktion har temaet et dedikeret modul til online chat, så du kan interagere med dine kunder (som når du er offline kan forlade dig offline-beskeder) og derved forbedre dit websteds brugeroplevelse.

Konklusion

Jeg havde svært ved at søge efter udvendige designskabeloner online – de fleste af dem var forældede eller havde et meget almindeligt design. Du vil bemærke, at halvdelen af ​​temaerne fra denne liste er fra TemplateMonster. Jeg vil gerne påpege visse ting om denne markedsplads.

TemplateMonster giver god kundesupport – inklusive installation og konfiguration af det købte tema (selvfølgelig til en pris). Betalingsknappen på sidebjælken aktiverer et par “tilføjelser” med en annonceret høj diskonteringssats.

advarsel templatemonster

Jeg vil anbefale ikke at købe disse tilføjelser

De fleste af dem er plugins, som du ikke bruger. For at gøre tingene værre, kan disse “must-have” plugins bremse dit WordPress-websted, hvis ikke helt forårsage en tema-plugin-konflikt. Sørg altid for at købe din hostingudbyder separat uden inddragelse af en tredjepart (i dette tilfælde TemplateMonster).

Dette er nogle af de faldgruber, du skal være opmærksom på. Vi har masser af tutorials tilgængelige her på WPExplorer, hvor du kan lære, hvad du skal gøre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map