8 Bedste WordPress-pop-up-plugins

Optimering af konverteringsfrekvenser er den første prioritet for de fleste digitale marketingfolk. At tiltrække og ’tilslutte’ en fremtidig loyal efterfølger kan være en kunstform – en, der forvirrer det bedste af os. Heldigvis er der en enorm mængde værktøjer, der hjælper dig med at nå dine mål; især inden for WordPress-samfundet. I denne artikel skal vi undersøge afgrødets fløde.


Mere specifikt vil vi dykke ned i verdenen af ​​popup-plugins. Når vi er færdig med det, går vi videre til at undersøge, hvordan du kan få mest muligt ud af dit nye popup-plugin og maksimere konverteringsfrekvensen på dit WordPress-websted. Lad os blive revnet!

Hvad er en Optin Popup?

Optin-popups er en gennemprøvet måde at konvertere besøgende til loyale tilhængere. Optins giver besøgende mulighed for at indtaste kontaktoplysninger for at abonnere på et nyhedsbrev eller bede om flere detaljer om et bestemt emne.

Pop-ups siger du? Men de er irriterende som helvede, ikke? Marketingværktøjer kan vær træt – der er ingen tvivl om det – men i hænderne på en stor fisker kan den rigtige agn være nøglen til hans eller hendes succes. Kun du kan beslutte, om resultaterne er værd at metoden. Når det er sagt, lad os komme lige ud på at udforske de øverste popup-plugins til WordPress.

Der er et stort antal WordPress-popup-plugins tilgængelige, og sortering af hvede fra agn kan være et noget skræmmende udsigt. Heldigvis har vi allerede gjort den tunge løft for dig med vores nøje overvejede valg nedenfor.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Ninja-pop-ups

Ninja-pop-ups til WordPress

Ninja Popups er en tilpassbar popup-opretter til WordPress. Med dette plugin kan du nemt oprette popups på dit websted til abonnement på nyhedsbrev, sociale følger, anbefalede eller relaterede emner og meget mere.

Pop-ups er en fantastisk måde at få læserens opmærksomhed på, og Ninja Popups gør det nemt at tilføje brugerdefinerede popups til dit websted. Plugin giver dig masser af gode popup-indstillinger, der er klar til at være mobil, fuldt oversættes og fuld af funktioner. Tilføj popups, der låser indhold, indtil en læser abonnerer eller deler. Eller tilføj popups til særlige tilbud, rabatter eller kuponkoder. Mulighederne er uendelige. En af de pæneste funktioner er statistikken, som Ninja Popups giver dig, hvilke popups der hjælper, og hvilke der kan gå.

Brug for flere popup-designmuligheder? Hent udvidelsespakken! Plugin-forfatteren oprettede en ekstra temapakke til dem, der har brug for lidt mere variation. Hvis du kører en masse kampagner eller vil bruge forskellige designs til hver popup-type, vil ekspansionspakken helt sikkert være nyttig. Men da det kun er et par dollars ekstra, arbejder det bare at tilføje dit værktøjskasse til en senere dato.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker er et plugin, der giver dig mulighed for at placere næsten alt indhold, som du kan forestille dig i dine popups. Plus det er fyldt med en række funktioner som:

 • Popup-åbningsanimationer
 • Komplet positionering og størrelse kontrol
 • Temabygger
 • Scrollbart indhold og mere

3. Blomst

Bloom

Info & DownloadSe demoen

Bloom er et meget glat plugin fra rockstars over på elegante temaer. Det er også premium, så du får det, du betaler for – et kvalitetsprodukt. Ligegyldigt hvordan du planlægger at tilføje optin-formularer til dit websted, har Bloom masser af fantastiske funktioner indbygget for at gøre oprettelsesprocessen let:

 • Seks nemme optin-stilarter som popup, flyv ind og widget
 • Over 100 starter skabeloner
 • Nem import og eksport til deling med dine andre sider
 • Statistiksporing for at holde øje med dine konverteringer
 • Og mere – check vores Bloom anmeldelse for at lære mere

4. Popups – WordPress Popup

Pop-ups WordPress

Popups – WordPress Popup er et mægtigt popup-plugin, der er blevet downloadet mere end 60.000 gange og kan prale med et 40% løft i dine følgere. Funktioner inkluderer:

 • Flere displayfilter for at skelne mellem brugervaner
 • Indstillinger for hvornår popups skal vises eller ikke
 • Indstillinger for placering, timing og skjul
 • Kortkoder til sociale netværk

5. PopupAlly

Popup-allieret

PopupAlly er fantastisk til at udvide dit antal abonnenter. Dette WordPress-plugin muliggør hurtig tilpasning af avancerede professionelle tilmeldingsformularer, selvom du ikke har kendskab til kode.

 • Kompatibel med de fleste e-mail marketing systemer
 • Har en pro option med premium support tilgængelig
 • Tilbyder trin for trin-tutorials til at komme i gang
 • Gratis 30-dages kursus for at hjælpe dig med at opbygge din liste

6. PopUp By Supsystic

Download Popup af Supsystic

PopUp By Supsystic muliggør let, ubegrænset kreativt design til at få flere abonnenter og sociale følgere.

 • Responsive popups med venlige indstillinger
 • Temaer, der kan tilpasses
 • Afslut popups for at fange mistede besøgende

7. Tilmeld Samurai

Tilmeld Samurai-plugin

Info & DownloadSe demoen

Opret smukke opt-in pop-up formularer i WordPress med Opt-in Samurai. Opt-in Samurai er et andet premium plugin udviklet af Intense WP, der giver dig mulighed for at oprette smukke opt-in popup-formularer til dit WordPress-websted.

Det leveres med 100+ forudbestemte opt-in-formularer med tilpassede billeder og tekstdetaljer. Alle tilmeldingsformer er fuldt testet for lydhør og viser perfekt på alle enheder. Sammen med alle de funktioner, Opt-in Samurai har at tilbyde, inkluderer det også 20 sidebar-specifikke opt-in-formularer.

Opret ubegrænsede formularer og send leaddata på farten til 19 mest populære e-mail-tjenester, inklusive MailChimp, Aweber, Få svar, konstant kontakt, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Kampagnemonitor, Aktiv Kampagne, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot og Mad Mimi. Abonnentdataene gemmes også i din lokale WordPress-database. Så du kan eksportere til CSV lige fra dit opt-in Samurai Dashboard. Den detaljerede statistik viser dig de mest konverterende formularer sammen med visninger / visninger.

Opt-in Samurai kan også sende dine kundeemner direkte til self hosted Sugar CRM. Udover popup-formularen kan formularerne også placeres direkte på siden (uden popup), hvis du ønsker at få vist tilmeldingsformularen midt i indholdet ved hjælp af kort kode. Plugins dashboard giver dig detaljerede analyser af formularerne, der får visninger og dem, der mest konverterer. Opt-in Samurai er et af de brugervenlige plugins derude til at opsætte dine opt-in popup-formularer. Ikke kun disse, plugin understøtter begge popups med velkomst- og exitformål. Og du kan også definere cookie-udløbet for hver popup.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Info & DownloadSe demoen

Optin Ninja er et premium WordPress-plugin designet på en måde, der hjælper dig med at trække nye e-mail-abonnenter ind. Saml e-mail-adresser og gem dem i en lokal database, brug autoresponders via en API-nøgle eller brug en hvilken som helst brugerdefineret form. Plugin giver dig mulighed for at bruge et-trins eller to-trins proces til at konvertere besøgende til abonnenter.

Hver indholdsboks kan designes forskelligt. Klem sider kan tilpasses i detaljer; bruge fristående sider eller åbne dem i popups, tilpasse baggrunde, farver, skrifttyper osv. Hvis du ønsker at prøve forskellige indstillinger, giver Optin Ninja dig mulighed for at oprette enkle A / B-test, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken tilgang du skal bruge.

Plugin er let at installere og fungerer godt med de fleste WordPress-temaer og plugins. Checkout plugin-demoen for at få vist alle de fantastiske optin-side-demoer og se rigtige skærmbilleder af analysegrafen, autoresponder, designindstillinger og 300+ medfølgende grafik.

hypotese?

Efter al plugin-picking, popup-tilpasning og nyhedsbrevskrivning, hvordan ved du, at noget af dette fungerer? Selvom den magiske formel skal bestrides i mange årtier fremover, er der nogle eksperimenter, som de fleste eksperter er enige om, at de faktisk vil give de ønskede resultater. Dette kommer i form af statistisk hypotesetest.

Statistisk hypotesetestning har absolut intet at gøre med et bestemt stort, mest urteagtigt pattedyr, der generelt findes i områder i Afrika syd for Sahara. Dog det gør har ganske lidt at gøre med videnskabelig forskning inden for statistikområdet.

A / B-test refererer til et randomiseret eksperiment bestående af to varianter – A og B – hvorimod førstnævnte repræsenterer det ‘kontrol’-subjekt og’ behandlingen ‘er repræsenteret af sidstnævnte.

Forvirret? Nå, heldigvis behøver du ikke være raketforsker for at have et vellykket websted. Det er, hvad plugins er til! Selvom mange popup-plugins har sporingsfunktioner indbygget, er der et plugin specielt designet til at hjælpe dig med at definere, styre og holde styr på A / B-testeksperimenter:

Nelio AB split testværktøj til WordPress

Nelio A / B Testing er en kraftfuld og alsidig konverteringsoptimeringsservice til WordPress. Selve pluginet er gratis, men den service, det kræver, er premium. Her er, hvad Nelio A / B Testing kan gøre for dig:

 • Forbedr dine destinationssider
 • Skriv bedre indlæg
 • Test nye temaer og forskellige menuer
 • Test titler og overskrifter

Og det bedste er, alt dette kan gøres lige fra dit WordPress Dashboard! En anden stor funktion, der vil varme dig op, er varmekort.

Denne funktion giver dig bogstaveligt talt mulighed for at analysere de hotteste områder på enhver side, så du kan forstå dine kunder bedre. Og fordi Nelio A / B Testing er designet som en service (omend præmie) fjernes al behandling fra dit websted og lader deres sky håndtere belastningen. Dette giver meget hurtigere uploadstider for websteder.

Sæt prikken over i’et for konverteringskagen

Så vi taler om popups i dette indlæg, men jeg vil også give dig en ekstra bonus. En af de mest beviste måder at øge din abonnentliste og holde dem tilbage igen for mere er en af ​​de enkleste: sig tak.

Tests viser, at hvis du inkluderer en takkeside i slutningen af ​​en transaktion (hvad enten det er økonomisk eller på anden måde) skaber det en stor indflydelse på hver kunde. Det skaber også en god mulighed for at inkludere links tilbage til noget af dit andet indhold.

En anden god måde at sige tak for den tid, vi har brugt sammen, er med, du gætte det – et WordPress-plugin. Tak Me Senere sender faktisk tak-e-mails til alle, der efterlader en kommentar.

Fantastiske funktioner bugner:

 • Inviter læserne tilbage til din blog
 • Link til din Twitter eller Facebook for flere følgere
 • Tilpas e-mails til kategorier
 • Link til dit RSS-feed
 • Inkluderer oversættelse med flere sprog

Ligesom i den virkelige verden går en tak langt for at få en læser, abonnent eller kunde til at føle sig velkomne, og de vil elske dig for det.

Konvertering af besøgende Hook, Line og Sinker

Så de sultne besøgende på websitet har taget agnet, og du har rullet dem ind. Du har øget din abonnentliste med popup-optins, skabt mere interesse for dit websted, kommet til en fuldstændig forståelse af dine kunder og deres behov og har endda taget tid ud af din travle dag for at sige tak.

Du kan nu fortsætte med at erobre verden. Eller hvis du stadig er sulten efter mere, så tjek vores roundup af e-mail-plugin-plugins. Spørgsmål, forslag eller kritik? Brand væk i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map