8+ Bedste WordPress Helpdesk-plugins til administration af support

Bedste WordPress Helpdesk-plugins til administration af support

WordPress helpdesk-plugins giver dig mulighed for at tilbyde centraliseret og rettidig support, hvilket øger brugerinteraktion og i sidste ende konverteringer. At få flere konverteringer betyder, at du vil gå rundt med et selvtilfreds look på dit ansigt som Simon Cowell, hvilket altid er en god ting.


I dagens indlæg peger vi dig på de bedste WordPress helpdesk-plugins, der er tilgængelige på markedet, så du kan tilføje et fuldt funktionsdygtigt supportsystem til at woo flere kunder. Men selv med de bedste WordPress helpdesk-plugins koges stor support til sidst ned til en ting: tilgængelighed.

Du kan have et helpdesk-plugin smedet i branden på Mount Doom, men hvis du ikke er tilgængelig for at yde support, er det hele nyttigt. Det er ligesom at sidde fast i Sahara-ørkenen med en Humvee, der lige løb tør for gas. Ja, du har et køretøj med høj mobilitet, men hvad bruges der? Den brændende ørkenvarme, som i dette tilfælde repræsenterer kundens raseri, vil forbruge dig.

Uden yderligere fjendtlighed, lad os komme i gang med forretningen. Alle helpdesk-plugins her er relativt overkommelige og lette at konfigurere og bruge. Virkelig skal du være i stand til at konfigurere dit supportsystem på mindre end 5 minutter med et af følgende plugins.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Catchers Helpdesk WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Catchers Helpdesk

Takket være Marti, en af ​​fyrene bag dette lykkebringende helpdesk-plugin, havde jeg en chance for at prøvekøre Catchers på et af mine websteder. Og mellem dig og mig var jeg så imponeret, at jeg nu bruger den til en af ​​mine kontaktformularer.

Det er utroligt nemt at konfigurere og bruge, hvilket betyder, at du kan yde fantastisk support, før den næste fyr læser resten af ​​dette indlæg. Du kan nemt tilpasse dine supportformularer til at se nøjagtigt, hvordan du ønsker det, og placere dem, hvor du vil ved hjælp af kortkoder. Du kan endda åbne kontaktformularer for at sikre, at læsere ikke forlader dine sider.

Brug for mere magt? Bemærk, at Catchers Helpdesk-plugin kommer med brugerdefinerede felter, der giver dig mulighed for at udvide dine formularer, uanset hvilken måde du har lyst til, mens Google reCaptcha holder spammerne ude.

WooCommerce-udvidelse = Yay!

I skrivende stund arbejder Marti og firmaet på en WooCommerce-udvidelse, hvilket betyder, at du kan se frem til alle mulige gode ting.

Derudover kan du tildele billetter til forskellige supportrepræsentanter, ændre billetprioritet og organisere nævnte billetter i kategorier. Derudover kan dine læsere kontakte dig via kontaktformularen eller e-mailen, og Catchers Helpdesk konverterer alle support-e-mails til billetter, der let kan hentes via WordPress admin.

Hvis dine besøgende stiller det samme spørgsmål gentagne gange, kan du drage fordel af gemte svar for at spare tid på alle faser i konverteringstragten. Det, og du har automatisk svar for at holde besøgende interesseret, og en fuldt tilpasselig e-mail sidefod, der skaber mere engagement. For at holde faner i teamet kan du bruge private noter, der kun er synlige for dine og dine supportagenter.

Hvis det er nødvendigt, kan du nemt eksportere billetter til en CSV-fil til fremtidig reference og se besøgende detaljer ved hjælp af kundekortfunktionen.

Få Catchers Helpdesk

2. WSDesk – ELEX WordPress Helpdesk

WSDesk - ELEX WordPress Helpdesk

Med WSDesk kan du nemt tilføje et komplet tilpasset supportsystem til WordPress. Bare installer og brug installationsguiden for at komme i gang. Tilføj alle dine agenter – der er ingen ekstra omkostninger, da du administrerer din supportplatform. Det samme gælder billetter. Med WSDesk er der ingen grænse for det antal, dine kunder kan indsende. Og du kan endda tildele agenter, status (uopløst, verserende, løst) og tags for at holde dine billetter organiserede. Plus i modsætning til nogle indstillinger, gemmer WSDesk alle dine data på dit websted – så du er ansvarlig for dine kunde- og supportdata.

WSDesk tilbyder også indbyggede muligheder for at gøre din support lettere. Aktivér indstillinger for e-mail-meddelelser, automatisk billetlukning efter inaktivitet, tildeling efter afdeling og mere. Tilføj konserverede svar til dine agenter. Kontrol af dit team ved hjælp af agentvurderinger og billetrapporter. Du kan også bruge IMAP eller Google OAuth til automatisk at oprette billetter fra ulæste e-mails. Hvor stor er det?

Andre plugin-funktioner inkluderer integrationer til WooCommerce, EDD, Kontaktformular 7, Gravity Forms og WPML. Ud over enkle xml-sikkerhedskopier, en tilføjelse til premium-besked til SMS og masser af tilpasninger.

Få WSDesk

3. Richpanel Helpdesk & Live Chat til WooCommerce

WordPress Helpdesk Plugins: Richpanel WooCommerce Ticketing, Helpdesk & CRM

WooCommerce Helpdesk, Live Chat og CRM-plugin er en alt-i-en-kundesupportløsning. Plugin gør det muligt at kombinere Richpanels avancerede kundeadministrationsværktøjer og analyser med den populære WooCommerce-udvidelse.

Det eneste krav er, at du skal have en Richpanel-konto for at bruge plugin, der starter ved $ 50 pr. Måned. I betragtning af det svarer til at kombinere et HelpScout-medlemskab med flere premium WooCommerce-opgraderinger, er det en rimelig pris for alle de magtfulde funktioner, du får. Efter tilmelding kan du synkronisere WooCommerce med Richpanel og begynde at bruge plugin.

Richpanel gør det let at administrere din kundes behov, supportanmodninger og salgsanalyse uden problemer. Softwaren opretter kundeprofiler, så du kan se deres købsadfærd, hvilket gør det muligt at forudse deres behov og øge dine konverteringsfrekvenser.

WordPress Helpdesk Plugins: Richpanel WooCommerce Live Chat

Men derudover inkluderer Richpanel indbyggede muligheder for live chat support. På denne måde kan du give kunderne øjeblikkelig hjælp, som de har brug for det. Live-chatten er mobilvenlig og let at integrere på dit websted.

Tjenesten inkluderer også en komplet opsætning af helpdesk, så kunderne kan åbne billetter, som let administreres af dit supportpersonale ved hjælp af agentskærmen. Herfra kan du tildele billetter, sætte prioriteter og følge op med åbne sager. Du kan endda konfigurere filtre til målretning af nøgleord og tildele billetter til specifikke supportteam (alt om “moms” kan f.eks. Gå til dit finanshold). Personalet kan også se kundens købshistorik og aktivitets tidslinje for at yde målrettet support.

Hvis du bruger WooCommerce, Richpanel WooCommerce Helpdesk er sandsynligvis den bedste pasform til din helpdesk-opsætning. Kombinationen af ​​live chat, billetning og detaljerede data og rapportering gør det muligt for dig at yde bedre support til kunderne og samtidig maksimere dine konverteringsfrekvenser.

Hent RichPanel-plugin

4. Knowledge Base & Helpdesk-plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Knowledgebase

Måske vil du gerne nedbringe alle de timer, du bruger på at give kundesupport. Måske vil du gerne have et mere passivt middel til at hjælpe dine besøgende ud. Du vil gerne mindske kundesupport-e-mails og en-til-en-telefonopkald.

Af alle WordPress helpdesk-plugins, som vi gennemgår her i dag, vinder denne dårlige dreng stort, da det hjælper dig med at skabe ikke kun en videnbase, men også kundesupportcentre til selvbetjening, produktdokumentation, wiki og omfattende ofte stillede spørgsmål..

Knowledge Base er bragt til dig af PressApps, en elite forfatter, og skibe med fantastiske funktioner såsom træk-og-slip-post-ombestilling, live-søgning, brødkrummere, flere sidelayouter, afstemningssystem, kortkoder, responsivt design, tilpassede linkfarver, multi -sproglig støtte og så meget mere.

Knowledge Base-plugin har alle de funktioner, du har brug for, og ingen af ​​dem, som du ikke har. Det er let at konfigurere og fungerer bare. Super let at uddanne mine klienter til at bruge det, så meget, at de er glade for, hvor meget tid de sparer ved at have en KB på deres side. Fantastiske ting! – RenegadeEmpire.

Hent Knowledge Base-plugin

5. AH Billetter Helpdesk & Support WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: AH-billetter

Hvis der er én ting, der solgte mig med dette WordPress helpdesk-plugin, er hvor let det er at konfigurere. Nej, jeg laver ikke noget, og vær venlig ikke at tage ordet for det. Bare se AH Tickets installationsvideo nedenfor. Det er kun et minut langt:

Den anden, tredje og fjerde gevinst for din skal virkelig være det smukke design, en imponerende liste over funktioner og den enestående køberbedømmelse. Hvilke funktioner? Du spørger. AH Billetter underliggende arkitektur finder styrke i Bootstrap-rammen, hvilket betyder, at den er fremtidssikker og lydhør fra ordet.

Stadig på funktionstoget kan AH-billetter prale af browser- og systemunderretninger, en fuldt tilpasselig destinationsside, flersproget og RTL-support, vidensbase, filvedhæftninger, et intuitivt dashboard, Font Awesome-ikoner, Google-skrifttyper, ratings, afdelinger, flere supportagenter, $ 12 dollars værd af plugins og så meget mere.

Du kan forbinde AH-billetter til Mailchimp for at udvide din adresseliste og give dine besøgende mulighed for at logge ind ved hjælp af deres foretrukne sociale mediekonto. Dette er faktisk en af ​​de største WordPress helpdesk plugins, du kan få dine hænder på.

Få AH-billetter

6. WordPress Live Chat Komplet plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Live chat gennemført

En bestseller inden for kundeservicedomænet, WordPress Chat X er det ultimative live chat plugin til WordPress. Hvis du ikke har haft chancen, kan du læse, hvordan du tilføjer live chat til dit WordPress-websted for at forstå, hvorfor live chat er af vital betydning, så længe øjeblikkelig support går..

Tilbage til WordPress Chat X, det er et af de WordPress helpdesk-plugins, du skal prøve. Inden du går i pas, gav jeg denne baby et prøvekørsel, og her kommer et par detaljer til at støtte min outlandish proklamation.

Til at begynde med ser dette plugin søde ud i designafdelingen. Desuden kan du tilpasse din chatwidget til dit hjerte indhold, hvad med ubegrænsede farver og hvad ikke.

100 aktive chats, offline tilstand og emojis

På ethvert givet tidspunkt kan 100 brugere chatte på dit websted, og hvis du er offline, omdannes chatwidget til en kontaktformular, som besøgende kan bruge til at sende dig beskeder. Hvis du vil, kan du endda indlede chat med en af ​​dine besøgende på dit websted. Og hvis du er i godt humør, kan du krydre dine chatsessioner med emojier.

WordPress Chat X er hurtig og let og understøtter WPML, SSL-kryptering til sikkerhed, WordPress 4.6+ og PHP 7. Ovenpå kan du tilføje dine sociale links i slutningen af ​​chatten, eller når dine operatører er offline. Hvad angår installation, er den eneste forudsætning en gratis Firebase-konto. Chatsessionen kører på Firebase, men chathistorikken gemmes på dine servere til journalføring.

Få WordPress Live Chat afsluttet

7. WooCommerce Support Ticket System

WordPress Helpdesk Plugins: WooCommerce Support Ticket System

Hvis du kører et websted med e-handel ved hjælp af WooCommerce, er her et WordPress helpdesk-plugin, der er lavet lige til dig. Bygget med kærlighed af Vanquish, en eliteforfatter, der har 20+ WooCommerce-udvidelser under bæltet, dette supportbillet-system fungerer som annonceret.

WooCommerce Support Ticket System spiller godt med WordPress og WooCommerce tilbyder dig en solid løsning til at understøtte ordre- og brugerbilletter. Hvad jeg mener er, at en bruger kan indsende en billet om ethvert problem, de står overfor på dit websted, eller en supportbillet, der er specifik for en bestemt ordre.

Streamline din arbejdsgang

Dine besøgende indsender billetter via frontend, mens de handler, og du administrerer alle forespørgsler ved hjælp af et specielt backend-instrumentbord. Intet for teknisk, det har den samme WooCommerce-fornemmelse. Når alt kommer til alt udvider plugin WooCommerce.

Du kan tilpasse WooCommerce Support Ticket System til at passe til ethvert designbehov, og ved hjælp af kortkoder kan du portere plugin hvor som helst på dit websted. Det plus plugin tilføjer faner til bruger- og admin-sider, hvilket gør det let tilgængeligt.

Hvad angår supportbilletter, kan du tildele billetter til forskellige agenter, hente en masse information om hver billet, redigere / slette billetter, indsamle kundeoplysninger og så meget mere.

Hent WooCommerce Support Ticket System

8. Awesome Support Gratis WordPress Plugin

WordPress Helpdesk Plugins: Awesome Support Gratis WordPress Plugin

Lad os starte dette andet afsnit med et WordPress helpdesk-plugin, der forbliver tro mod navnet. Awesome Support er en stærk konkurrent blandt mange andre WordPress helpdesk plugins – både gratis og premium. Det er designet til at blødgøre dit arbejde, så vidt kundesupport går.

Jeg prøvede det på dine vegne og var jeg imponeret, eller hvad? Jeg ved, det er bare et WordPress-plugin, men jeg satser store penge på, at du ville skifte mening, hvis du vidste, hvad dette plugin kan gøre. Håndlavet til perfektion af Julien Liabeuf, SiamKreative og Awesome Support Team, dette plugin dækker alle dine baser.

Det er nemt at installere den, da den er gratis tilgængelig på WordPress.org. Dette betyder bare, at du kan installere det lige fra dit WordPress-dashboard. Efter installationen kan du ikke gå glip af det, da plugin tilføjer let til spot-menupunkter, der tager dig et skridt tættere på dine supportmål. Der er ikke mange indstillinger, så du bliver forvirret. Nej. Intet af den slags. Alt er rent til en fejl.

Klar sideskabeloner og kortkoder

Som standard tilføjer pluginet Submit Ticket og My Tickets sider, men du kan tilføje dit supportsystem til en hvilken som helst side, du har lyst til ved hjælp af en kortkode. Indstillingerne giver dig absolut kontrol over, hvordan dit supportsystem ser ud og fungerer.

Dine besøgende kan nemt oprette supportkonti (for at indsende billetter) og spore deres billethistorik. Formularen til indsendelse af billetter er ligetil og indeholder den velkendte visuelle editor samt filvedhæftede filer. På den anden side kan du spore alle billetter, tildele billetter, prioritere en hvilken som helst billet og samle information om dine besøgende blandt andet.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer e-mail-underretninger, et responsivt design, begrænset adgang, support til flere produkter og afdelinger, en række gratis og premium-udvidelser, agentsamarbejde og brugerdefinerede felter for blot at nævne nogle få.

Awesome Support er en ægte afspejling af, hvad WordPress helpdesk-plugins skal sigte mod at opnå.

Få fantastisk support gratis

9. WP Support Plus

WordPress Helpdesk Plugins: WP Support Plus

Med over 8 000 aktive installationer i skrivende stund og en flok funktioner, der får dit hoved til at dreje, skaber dette plugin store bølger i WordPress helpdesk plugins arena. WP Support Plus, der er skrevet af Pradeep Makone, en aktiv bidragyder på WordPress.org, tilbyder dig et billetsystem med et twist.

Takket være den underliggende Ajax-teknologi og et responsivt gitter, kan dine besøgende indsende billetter let og hurtigt fra enhver enhed. Dette plugin giver dig mulighed for at indsende et ubegrænset antal supportbilletter enten via admin eller frontend. Desuden behøver brugerne ikke registrere sig på dit websted for at indsende en billet, hvilket forkorter hele processen. Hvad med spam-bots, der fungerer dine formularer uden mening? Vær ikke bekymret, dette plugin kommer med en troværdig anti-spam-funktion.

Tilpassede felter & CSS

Til din rådighed har du brugerdefinerede felter og CSS til at oprette dine billetformularer, som du vil. Efter opbygning skal du placere dine formularer på en hvilken som helst side eller post ved hjælp af en kortkode. Dette plugin leveres med e-mail-skabeloner såvel som konserverede svar til hyppige spørgsmål. Derudover kan du nemt prioritere, kategorisere og indstille status for en hvilken som helst billet fra admin-kontrolpanelet.

Indstillingspanelet brister med de bedste funktioner, hvilket betyder, at intet holder dig tilbage fra at skabe en supportoplevelse, der er ude af denne verden. Du kan opgave dette plugin med alle former for supportfunktioner, og det går ikke i stykker.

Få WP Support Plus gratis

Bonus: WordPress Helpdesk-plugins hæderlige nævnelser

Kan du tro, at listen slutter her? Nå, ovenstående WordPress helpdesk-plugins tilbyder dig alle de værktøjer, du har brug for for at yde den form for support, der faktisk fungerer for dig og dine besøgende. Premium-pluginsne leverer et ganske stempel, men lad ikke de gratis muligheder narre dig; de er også fantastiske. Nedenfor er et par andre WordPress helpdesk plugins & løsninger, der er værd at tjekke:

 • Zendesk, som giver dig mulighed for blandt andet at konvertere din kommentarsektion til et supportsystem
 • Hjælp spejder, der fokuserer på at tilpasse supportoplevelsen
 • Support Ticket System der leveres med stor søgefunktion
 • bbPress fordi fora skaber gode supportsystemer også

Afsluttende ord på de bedste WordPress Helpdesk-plugins

Disse og andre WordPress helpdesk-plugins giver dine kunder chancen for at indlede kontakt og få hjælp, når og hvor de sidder fast på dit websted. De samme plugins giver dig chancen for at hjælpe dine besøgende på siden mere effektivt, da det er lettere at oprette, administrere og spore supportbilletter lige fra dit admin-dashboard.

Nederste linje: WordPress helpdesk-plugins hjælper dig med at forbedre brugeroplevelsen og øge konverteringer, mens du sparer tid. Uanset om du vælger premium eller går med et gratis helpdesk-plugin, skal du bare sikre dig, at du svarer på supportbilletter til tiden, eller at du tjener dig selv noget dårligt rep.

Hvilket er dit foretrukne WordPress helpdesk-plugin? Fortæl os det i kommentarerne. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map