8 Bedste meddelelseslinje WordPress Plugins

Den bedste underretningslinje WordPress-plugins

Uanset om du vil annoncere for et salg, dit nyeste produkt eller en bestemt destinationsside er en underretningslinje vejen at gå. Denne enkle tilføjelse til dit websted kommandoer opmærksomhed og hjælper med at skabe trafik til dine penge at tjene sider. Men selv hvis dit WordPress-tema ikke inkluderer denne funktion, er det let at tilføje en meddelelsesbjælke med et plugin.


Afhængig af dine behov er der en hel del indstillinger for meddelelseslinjer tilgængelige. Men vi har sammensat en liste over, hvad vi synes er dine bedste muligheder. Hvert af de plugins, vi deler, er for nylig blevet opdateret og giver mulighed for at tilføje et link (som måske er den vigtigste nøglefunktion i en WordPress-meddelelseslinje). Så lad os komme i gang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Easy Notification Bar

Nem meddelelsesbjælke

Tilføj en enkel meddelelsesbjælke til dit WordPress-sted med plugin Easy Notification Bar. Denne indstilling er virkelig den nemmeste på vores liste – bare installer og kør videre til live-tilpasseren for at konfigurere din underretningslinje. Plugin inkluderer hurtige og lette indstillinger til at tilføje en tagline, indstille en tekstjustering, vælge en skriftstørrelse, redigere din knappetekst, tilføje et link og tilpasse baggrund / tekstfarve. Det er det! Du kan tilføje en meddelelsesbjælke til dit WordPress-sted på få minutter. Bedst af alt, dette lette plugin fungerer med de fleste temaer (inklusive vores eget Total-tema) og spiller pænt med populære plugins (som WPBakery Page Builder og Elementor).

2. Hej Bar

Hej Bar

For nogle få ekstra muligheder anbefaler vi, at du tjekker Hello Bar. Den gratis version af dette plugin inkluderer grundlæggende designindstillinger (som farve, placering i øverste eller nederste del, størrelse og knapstil), 1 live A / B split-test (præmien er ubegrænset), vis din Hello Bar til alle eller bare på mobil (eller begræns det til din startside, hvis du opgraderer). En ting at bemærke er, at du ikke kan fjerne Hello Bar-branding, medmindre du opgraderer til en premium-plan, der starter omkring $ 24 / mo, hvis du vælger en årlig vækstplan.

3. WPFront-meddelelseslinje

WPFront-meddelelseslinje

WPFront er lidt mindre intuitivt, men ikke desto mindre er det en god mulighed, hvis du leder efter et gratis underretningslinjeplugin. Plugin har sit eget panel med indstillinger for klistret, rulleforskydning, bjælkehøjde, automatisk lukning, besked, knaphandling (link eller Javascript) og mere. Men en unik funktion er muligheden for at definere indstillede datoer og brugerroller til at vise dine underretningslinjer for. Dette gør WPFront til et godt valg, hvis du vil reklamere for begrænset tid eller specielle meddelelser for indlogerede abonnenter (eller endda dine forfattere).

4. WP-meddelelsesbarer

WP-meddelelsesbarer

WP Notification Bars-pluginet tilbyder en enkel måde at oprette en alarmlinje til dit WordPress-drevne websted. Opret et ubegrænset antal søjler med brugerdefineret tekst, knapper osv. Derudover er der indstillinger til at vise din underretningslinje på bestemte sider (eller indlæg), til Google- eller Facebook-besøgende – en fantastisk funktion, hvis du vil tilbyde forskellige underretninger til besøgende fra forskellige trafikkilder. Plugin er også klar til oversættelse og inkluderer farvevalg til tilpasset baggrund, tekst og knapfarver.

5. Øverste bjælke

Øverste bjælke

Med Top Bar-plugin fra WP Darko kan du designe din egen topbar til at vise meddelelser og links til dine besøgende på webstedet. Vælg din farve, synlighed på rulle-, besked- og knaptekst samt farver. Der er en Pro-version tilgængelig til avancerede indstillinger (nederste kant, forsinkelse, mulighed for at lukke, skriftstørrelser og brugersynlighed).

6. Meddelelseslinje

Themify-meddelelseslinjen

Info & download

Plugin med meddelelseslinjen gør det nemt at tilføje advarsler på hele dit websted. Og da plugin er fuldt lydhør, vil din besked være synlig for dine læsere på alle deres enheder. Plugin indeholder masser af gode muligheder, så du kan oprette annoncer, der matcher dit brand og dit websted. Beslut først, om du vil have en meddelelse, der er fastgjort til din header, sidefod eller din sidebjælke. Derefter kan du vælge mellem 12 baggrundsfarver / stilarter, 2 stilelementer (papirclips eller bogmærke), 3 overgange og 5 brugerdefinerede skrifttyper. Opret meddelelser, der virkelig popper fra dit websted for at opmuntre dine læsere til at klikke!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex anmeldelse Bar Lite

Apex Notification Bar Lite-pluginet indeholder en håndfuld muligheder for at oprette din egen advarsel eller meddelelsesbjælke. Vælg mellem 5 forudformede skabeloner, eller tilpas ved hjælp af 5 meddelelsesbjælkekomponenter og inkluderede sociale ikoner. Apex Notification Bar Lite tilbyder muligheder for en klistret bjælke – så meddelelsen forbliver på skærmen, selv når besøgende på dit websted ruller ned. Eller du kan aktivere indstillingen Vis / skjule for at give læserne mulighed for at lukke underretningen. Ønsker mere? Der er en premium version tilgængelig til avanceret positionering, planlagte søjler, nedtællingstimer, brugerdefinerede skrifttyper og mange flere tilpasningsmuligheder.

8. HashBar

Hashbar

Sidst på vores liste er HashBar-meddelelseslinjen til WordPress. Kompatibel med Visual Composer og King Composer er det en fantastisk tilføjelse, selvom du bruger en sidebygger på dit websted. Plugin giver dig mulighed for at bestemme, hvilke sider det vises på, indstille positioneringen, tilpasse farverne og selvfølgelig tilføje din egen tekst. Men hvis du vil have adgang til kortkodesgeneratoren, klæbrige og gennemsigtige headerformater, mobile breakpoint-indstillinger, meddelelseslinjeplanlægning og mere, bliver du nødt til at opgradere til premium version.


For at pakke op, er annoncerings- og underretningslinjer en god måde at henlede opmærksomheden på vigtige oplysninger på. Du kan dirigere dine læsere til et eksklusivt salg, nyt indhold, tilmelding til nyhedsbrev eller andet featured indhold. Forhåbentlig har denne liste hjulpet dig med at finde det rigtige underretningslinjeplugin til dit WordPress-sted.

Har du spørgsmål? Eller andre plugins at anbefale? Bare lad os en kommentar nedenfor – vi ville meget gerne høre fra dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map